Αναθεώρηση Privatoria

Privatoria

 • Τιμολόγηση

  Από $ 2.74
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
6.5 από 10

Περίληψη

Το γεγονός ότι το Privatoria δεν διατηρεί καθόλου αρχεία καταγραφής είναι επίσης πάντα ένας καλός τρόπος να φτάσετε στη δεξιά πλευρά μου. Ωστόσο, οι ταχύτητες που χρειάζονται για τη λήψη, δυσκολεύουν να συστήσουν την υπηρεσία.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  8 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  Τσεχική Δημοκρατία.
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  5
 • Χώρες
  20

Όπως θα δούμε σε αυτήν την αναθεώρηση Privatoria, αυτός ο παροχέας VPN που εδρεύει στην Τσεχία προσφέρει μια υπηρεσία χαμηλού κόστους με μια σειρά από ενδιαφέροντα κουδούνια και σφυρίχτρες που ρίχνονται δωρεάν. Έχει επίσης μια αρκετά δροσερή εφαρμογή Android.

Επισκεφθείτε το Privatoria »

Χαρακτηριστικά

Η Privatoria προσφέρει servers σε 20 τοποθεσίες παγκοσμίως. Οι πιο ασυνήθιστες τοποθεσίες περιλαμβάνουν διακομιστές στη Ρωσία, τη Βραζιλία και την Ινδία.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

 • Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα κατά τη χρήση της υπηρεσίας
 • Εκτός από το VPN, το Privatoria προσφέρει το Tor μέσω VPN χωρίς την ανάγκη για το Tor Browser
 • Ένα διακομιστή μεσολάβησης Web
 • "Ανώνυμος πληρεξούσιος"
 • "Ανώνυμο Email"
 • Μια εφαρμογή Android

Απογοητευτικά, απαγορεύεται ρητά η καταστροφή. Η Privatoria ισχυρίζεται ότι δεν τηρεί κανένα αρχείο καταγραφής, ωστόσο, πώς (και αν) αυτό είναι εκτελεστή στην πράξη παραμένει ανοικτό ερώτημα.

VPN Plus Tor

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει το Tor μέσω VPN.

Ο υπολογιστής σου -> VPN -> Βραχώδης κορυφή -> Διαδίκτυο

Ανατρέξτε στην ενότητα Χρήση VPN και Tor μαζί για μια πλήρη συζήτηση σχετικά με τις συνέπειες αυτού. Με το Privatoria επιτυγχάνεται με τη διαφανή δρομολόγηση της σύνδεσής σας από έναν ειδικά διαμορφωμένο διακομιστή VPN στο δίκτυο Tor.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το Tor μέσω VPN μπορεί επίσης να επιτευχθεί απλά χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Tor ενώ είναι συνδεδεμένο σε ένα VPN. Αυτό είναι πολύ πιο ασφαλές από τη χρήση ενός διαφανούς πληρεξούσιου του είδους που προσφέρει η Privatoria επειδή:

 • Η κρυπτογράφηση Tor πραγματοποιείται από την επιφάνεια εργασίας σας στους διακομιστές Tor. Με διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης είναι πιθανό ο πάροχος VPN (π.χ. Privatoria) να μπορεί να παρεμποδίσει την κυκλοφορία πριν κρυπτογραφηθεί από τους διακομιστές Tor.
 • Το πρόγραμμα περιήγησης Tor έχει σκληρυνθεί από διάφορες απειλές κατά τρόπο που το συνηθισμένο σας πρόγραμμα περιήγησης σχεδόν σίγουρα δεν υπήρξε.

Βασικά, είστε πολύ καλύτερα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Tor ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN.

Web Proxy Tor

Αυτό είναι παρόμοιο με το "VPN Plus Tor", εκτός από τη χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης HTTP.

Ανώνυμο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Privatoria προσφέρει δικό της διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (POP3 / IMAP). Τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφούνται από μια σύνδεση HTTPS.

Εξ ορισμού, αποθηκεύονται επίσης στο διακομιστή της Privatoria χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES-256. Αυτή η κρυπτογράφηση εκτελείται από την Privatoria. Αυτό θα σταματήσει την πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους χάκερς και ούτω καθεξής, αλλά η Privatoria μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά και να τα παραδώσει στις αρχές επιβολής του νόμου, εφόσον αυτή υποχρεωθεί νομικά να το πράξει.

Τα καλά νέα, ωστόσο, είναι ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Privatoria υποστηρίζει κρυπτογράφηση PGP από άκρο σε άκρο. Αυτό είναι πολύ ασφαλές (αν και τα μεταδεδομένα κεφαλίδας εξακολουθούν να είναι ορατά) και θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι κανένας, εκτός από τον αποστολέα και τους παραλήπτες, δεν μπορεί να διαβάσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή να ανοίξει συνημμένα).

Η δημιουργία του PGP είναι πάντα μια διαδικασία ελαφρώς εμπλεκόμενη, αλλά το Privatoria το κατέστησε όσο πιο ανώδυνο. Στην πραγματικότητα, έχει προσθέσει ένα εξαιρετικό εγχειρίδιο κρυπτογράφησης PGP στον πίνακα ελέγχου του. Αυτό είναι σπουδαίο, αλλά όπως πάντα με το PGP, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης πρέπει να χρησιμοποιήσουν το PGP για να λειτουργήσει.

"Ανώνυμος πληρεξούσιος"

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτή η υπηρεσία proxy δεν είναι στην πραγματικότητα "ανώνυμη". Πρόκειται για κρυπτογραφημένο HTTP proxy HTTP, με τοποθεσίες διακομιστών σε 15 χώρες.

Όπως με ένα VPN, ένας πληρεξούσιος θα κρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP από οποιονδήποτε ιστότοπο επισκέπτεστε. Η σύνδεση HTTPS θα διασφαλίσει επίσης ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να δει τι παίρνει στο διαδίκτυο. Όποιος τρέχει το διακομιστή μεσολάβησης (στην περίπτωση αυτή το Privatoria), μπορεί να δει τι παίρνετε στο διαδίκτυο. Επομένως, η χρήση του πληρεξουσίου είναι σχεδόν ανώνυμη.

Ένα plugin προγράμματος περιήγησης proxy του Privatoria είναι πλέον διαθέσιμο για το Chrome και την Opera. Όταν το χρησιμοποιούσα, δεν ανίχνευσα διαρροές DNS, αν και ο WebRTC αποκάλυψε την πραγματική διεύθυνση IP μου. Το US Netflix με μπλόκαρε, αλλά ήμουν σε θέση να χρησιμοποιήσω το plugin για να παρακολουθήσω το BBC iPlayer.

Παρακαλούμε δείτε Proxies vs. VPN - Ποια είναι η διαφορά; για πλήρη συζήτηση των πληρεξουσίων. Οι περισσότεροι χρήστες VPN θα έχουν ελάχιστη ανάγκη για έναν πληρεξούσιο, αλλά αυτή η δυνατότητα μπορεί να είναι χρήσιμη για μερικούς. Προφανώς, η Privatoria σχεδιάζει να υποστηρίξει και το proxy SOCKS στο μέλλον.

Επισκεφθείτε το Privatoria »

Ταχύτητα και απόδοση

Ταχύτητες λήψης Privatoria

Ταχύτητα φόρτωσης Privatoria

Όλες οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας τη σύνδεση των 50 Mbps / 3 Mbps μου UK.

Τα γραφήματα δείχνουν τις υψηλότερες, τις χαμηλότερες και τις μέσες ταχύτητες για κάθε διακομιστή και τοποθεσία. Δείτε την εξήγηση της πλήρους ταχύτητας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτές οι ταχύτητες λήψης είναι ειλικρινά τρομερές!

Ναι! Δεν υπάρχουν διαρροές IP! Οι διαρροές WebRTC πρέπει να αποκλείονται από την πλευρά του διακομιστή. Σημειώστε ότι ο ISP μου (Virgin Media UK) δεν υποστηρίζει το IPv6, οπότε δεν μπορώ να δοκιμάσω διαρροές IPv6. Ωστόσο, σύμφωνα με τον επίσημο Changelog OpenVPN, έχουν διορθωθεί διαρροές IPv6.

Η αμερικανική εταιρεία Netflix αρνήθηκε να παίξει όταν συνδεόταν με έναν ιδιωτικό διακομιστή VPN της Privatoria, αλλά το BBC iPlayer έκανε όταν συνδεόταν με ένα βρετανικό VPN server.

Τιμή

1 μήνα

$ 2.74
κάθε μήνα

Σε αντίθεση με τις περισσότερες υπηρεσίες VPN, το Privatoria απαιτεί ελάχιστο buy-in τριών μηνών. Δεδομένου ότι ένα τριμηνιαίο σχέδιο κοστίζει ένα πολύ φιλικό προς την τσέπη 12,99 δολάρια (4,33 δολάρια το μήνα), ωστόσο, είναι απίθανο να ανησυχεί περισσότερο.

Οι τιμές μειώνονται σε ένα συγκρατημένα χαμηλό 2,74 δολάρια το μήνα εάν αγοράζεται ένα ετήσιο σχέδιο.

Αν η εγγραφή σας για τουλάχιστον τρεις μήνες κάθε φορά σας ανησυχεί, τότε είναι διαθέσιμη μια δωρεάν δοκιμή μιας ώρας, εντελώς δωρεάν. Δεν απαιτούνται λεπτομέρειες πληρωμής για αυτό.

Επιπλέον, μια απεριόριστη επταήμερη δωρεάν δοκιμή θα πρέπει να είναι αρκετή για να αποφασίσετε αν η υπηρεσία είναι κατάλληλη για εσάς. Για το σκοπό αυτό απαιτούνται λεπτομέρειες πληρωμής, αλλά θα χρεωθείτε μόνο αν δεν ακυρώσετε εντός επτά ημερών.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών εάν αντιμετωπίσετε τεχνικές δυσκολίες που η ομάδα υποστήριξης πελατών της Privatoria δεν μπορεί να επιλύσει.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες πληρωμών

Ευκολία στη χρήση

Εγραφομαι

Για να εγγραφείτε, σας ζητείται μόνο ένα όνομα χρήστη και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας παρέχεται ένας κωδικός πρόσβασης, αλλά ενθαρρύνεστε να επιλέξετε ένα δικό σας. Αυτή η ασφαλής ρύθμιση και επίσης σημαίνει ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε κατά την εκκίνηση δεν χρειάζεται να είναι έγκυρη (ακόμη και προσωρινά). Αυτό είναι υπέροχο!

Κατά την πρώτη εγγραφή, δεν χρειάζεται να δώσετε πληρωμή για την πρώτη ώρα. Αυτό μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για να ελέγξετε ότι η υπηρεσία λειτουργεί για εσάς. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε να επεκτείνετε τη δωρεάν δοκιμή σε επτά ημέρες αφού έχετε παράσχει λεπτομέρειες πληρωμής.

Ο πελάτης VPN Privatoria Windows

Ή μάλλον, η έλλειψη ενός. Οι οδηγοί εγκατάστασης παρέχονται για τη διαμόρφωση του L2TP / IPSec μέσω του προγράμματος-πελάτη VPN ενσωματωμένου στα Windows και για τη διαμόρφωση του OpenVPN μέσω του επίσημου προγράμματος OpenVPN client.

Τώρα, αυτό με ανησυχεί αρχικά. Ο επίσημος πελάτης OpenVPN ήταν πάντα ένα καλό λογισμικό με πολλούς τρόπους, αλλά δεν παρείχε καμία μορφή προστασίας IPv4 ή IPv6 DNS διαρροής. Αυτό έχει αλλάξει από την έκδοση OpenVPN 2.3.9, ωστόσο.

Ελαφρώς ενοχλητικό, κάθε αρχείο .ovpn μεταφορτώνεται κάτω από το όνομα "openvpn" και πρέπει να μετονομαστεί με το χέρι για να είναι χρήσιμο.

Φυσικά, ο επίσημος πελάτης OpenVPN δεν έχει κανένα από τα φανταχτερά κουδούνια και σφυρίχτρες που βρίσκονται σε πολλές εφαρμογές (το πιο σημαντικό από τα οποία είναι ένας διακόπτης σκοτώματος). Είναι επίσης ελαφρώς πιο δύσκολο να δημιουργηθεί από τους περισσότερους προσαρμοσμένους πελάτες. Αλλά κάνει τη δουλειά και το κάνει καλά.

Πλατφόρμες

Οι οδηγοί εγκατάστασης L2TP / IPsec παρέχονται για συσκευές Windows, Mac OSX, Android και iOS. Οι οδηγοί εγκατάστασης OpenVPN παρέχονται για Windows και Linux (γραμμή εντολών).

Τα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN παρέχονται για Windows και Mac OSX / Linux και δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κανένα σύστημα που μπορεί να εκτελέσει έναν πελάτη OpenVPN.

Εκτός από τα εγχειρίδια στην περιοχή μελών της ιστοσελίδας, το ιστολόγιο περιέχει επιπλέον οδηγούς ρύθμισης. Για παράδειγμα, σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του OpenVPN σε Mac OSX χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη Viscocity.

Η εφαρμογή Android

Παρόλο που δεν διαθέτει προσαρμοσμένο πρόγραμμα-πελάτη επιφάνειας εργασίας, το Privatoria διαθέτει μια εφαρμογή Android. Εκτός από το να ενεργεί ως πελάτης VPN, η εφαρμογή περιλαμβάνει έναν ασφαλή πελάτη συνομιλίας και έναν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την υπηρεσία Anonymous Email (δείτε παρακάτω).

Το Privatoria Android App είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες, αν και είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε έναν πρόσθετο λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε.

Nit-βγάζει κατά μέρος, η εφαρμογή Android είναι πολύ καλή. Φαίνεται έξυπνο, λειτουργεί καλά και δεν ανίχνευσα διαρροές DNS ή WebRTC κατά τη χρήση του.

Εξυπηρέτηση πελατών

Η υπηρεσία υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας διατίθεται κατά τις ώρες λειτουργίας της Κεντρικής Ευρώπης. Οι ερωτήσεις μου απαντήθηκαν γρήγορα, και το προσωπικό ήταν φιλικό και πρόθυμο να βοηθήσει. Οι εις βάθος τεχνικές γνώσεις του προσωπικού πρώτης γραμμής φαίνονταν λίγο λεπτή, αλλά οι δύσκολες ερωτήσεις παραπέμφθηκαν στην τεχνική ομάδα και απαντούν συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά.

Εκτός από τις ώρες γραφείου της Τσεχίας, υπάρχει ένα σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εισιτήρια. Η απάντηση είναι εγγυημένη εντός 48 ωρών.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Το Privatoria υποστηρίζει τα πρωτόκολλα VPN L2TP και OpenVPN. Όπως πάντα, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το OpenVPN όπου είναι δυνατόν. Η κρυπτογράφηση OpenVPN χρησιμοποιεί τον κρυπτογραφητή AES-128 με χειραποσκευή RSA-4096 και έλεγχο ταυτότητας δεδομένων HMAC SHA-1.

Το AES-256 χρησιμοποιείται πιο συχνά αυτές τις μέρες, αλλά το AES-128 παραμένει ασφαλές από όσο γνωρίζει κανείς. Στην πραγματικότητα, έχει ένα ισχυρότερο βασικό πρόγραμμα από το AES-256, το οποίο ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το κάνει πιο ασφαλές.

Δεν υπάρχουν κλειδιά Diffie-Hellman στο αρχείο διαμόρφωσης OpenVPN, αλλά η υποστήριξη του Privatoria με εγγυάται ότι υποστηρίζεται η Perfect Forward Secrecy. Το HMAC SHA-1 auth είναι εντάξει και η Privatoria μου λέει ότι σχεδιάζει να μεταβεί σύντομα στο HMAC SHA-256. Η χειραψία RSA-4096 είναι εξαιρετική.

Για μια επισκόπηση της κρυπτογράφησης OpenVPN και τους όρους που χρησιμοποιούνται, δείτε εδώ.

Η σουίτα κρυπτογράφησης OpenVPN είναι πολύ καλή. Στο ιδιωτικό απόρρητο, το Privatoria κάνει καλά:

"Το Privatoria.net δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας των χρηστών. Αυτό περιλαμβάνει την περιήγηση, το ιστορικό λήψεων και άλλα αρχεία καταγραφής κίνησης. "

Η Privatoria εδρεύει στην Τσεχική Δημοκρατία. Σύμφωνα με το OpenDemocracy,

"Το κράτος της Τσεχίας δεν έχει την ικανότητα να αναπτύξει μαζικό πρόγραμμα επιτήρησης μέσω του διαδικτύου - αλλά καταφεύγει σε μεθόδους επιτήρησης" παλαιότερης σχολικής εκπαίδευσης "."

Χωρίς υποχρεωτικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων, με ιδιαίτερους δεσμούς με την NSA ή την GCHQ και χωρίς δική της μεγάλη κρατική επιτήρηση, η Τσεχική Δημοκρατία είναι ένα καλό μέρος για να βασιστεί μια υπηρεσία VPN με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το Privatoria δέχεται πληρωμή χρησιμοποιώντας το Bitcoins, το οποίο μπορεί επίσης να βελτιώσει την ιδιωτικότητα.

Τελικές σκέψεις

μου άρεσε

 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Μεγάλη σουίτα κρυπτογράφησης OpenVPN
 • Δεν υπάρχουν διαρροές IP
 • Φτηνός
 • Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Καλή προσφορά δοκιμών
 • Nifty app για Android
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστηρίζει το PGP
 • Έξυπνα plug-ins του προγράμματος περιήγησης μεσολάβησης
 • Αποδέχεται Bitcoins

Δεν ήμουν τόσο σίγουρος

 • Το VPN με το Tor είναι πιο ασφαλές χρησιμοποιώντας το Tor Bowser ενώ είναι συνδεδεμένο σε ένα VPN

μισούσα

 • Τρομερές ταχύτητες λήψης
 • Το P2P απαγορεύεται

Υπάρχουν πολλά να σας προτείνουμε το Privatoria. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν διατηρεί καθόλου logs και είναι γελοία φτηνό. Παρόλο που δεν προσφέρει προσαρμοσμένη εφαρμογή επιφάνειας εργασίας, το επίσημο πρόγραμμα-πελάτης OpenVPN λειτουργεί πολύ καλά και δεν αντιμετώπισα διαρροές IP (τουλάχιστον στα Windows).

Η κρυπτογράφηση OpenVPN είναι μεγάλη και η εφαρμογή Android είναι επίσης πολύ funky.

Οι επιπλέον δωρεάν υπηρεσίες είναι ωραίες και μπορεί να είναι χρήσιμες για μερικούς. Σε όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο, υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες που κάνουν το ίδιο πράγμα εκεί έξω (ή στην περίπτωση του Tor, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε απλώς τον Brow Browser ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN).

Η τεράστια μύγα στην αλοιφή, όμως, είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας λήψης, τα οποία είναι απολύτως τρομερά. Στο σημείο, πράγματι, να καταστεί αυτή η υπηρεσία VPN όλοι αλλά άχρηστη ...

Επισκεφθείτε το Privatoria »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me