Αναθεώρηση proXPN

proXPN

 • Τιμολόγηση

  Από $ 6.25
  / μήνα

 • Διαθέσιμο σε:


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

ProPrivacy.com Σκορ
5.6 από 10

Περίληψη

Ιδρύθηκε το 2009, το proXPN είναι ένας έμπειρος παροχέας VPN που δεν έχει πολλά να δείξει γι 'αυτό. Οι τοποθεσίες του διακομιστή είναι κάπως περιορισμένες, ο δωρεάν λογαριασμός του λείπει και η κρυπτογράφηση του είναι ενοχλητικά γυμνά κόκαλα. Ωστόσο, προσπαθεί να το αντισταθμίσει με διαισθητικό λογισμικό και άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Δικαιοδοσία
  Ολλανδία
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  4
 • Χώρες
  18

Χαρακτηριστικά

Το proXPN ιδρύθηκε το 2009 στις Κάτω Χώρες. Ο ολλανδός πάροχος διαθέτει 18 τοποθεσίες διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων ευρωπαϊκών πόλεων όπως το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη, τη Στοκχόλμη και το Λονδίνο Και πιο μακριά μέρη όπως το Σαν Χοσέ, το Σίδνεϊ, το Χονγκ Κονγκ, το Τορόντο, η Ιαπωνία και πέντε τοποθεσίες στις ΗΠΑ.

 • Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Διακομιστές σε 14 χώρες
 • Λογισμικό για όλες τις πλατφόρμες (η εφαρμογή για κινητά είναι μόνο PPTP)
 • Κρυπτογράφηση OpenVPN
 • 30-ημερών δοκιμή χωρίς κίνδυνο
 • Εύκολο στη χρήση λογισμικό
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Βασικό δωρεάν σχέδιο (εξαιρετικά περιορισμένες ταχύτητες και μόνο μία θέση διακομιστή)
 • Απεριόριστη μεταφορά δεδομένων και χρόνος σύνδεσης τόσο για τους δωρεάν όσο και για τους χρήστες
 • Τέσσερις ταυτόχρονες συνδέσεις

Ταχύτητα και απόδοση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το ελεύθερο σχέδιο έχει εξαιρετικά ρυθμό εύρους ζώνης (300 kbps). Αυτό καθιστά εντελώς αδύνατη τη χρήση του για streaming και άλλους παρόμοιους σκοπούς.

Δοκιμάσαμε την έκδοση premium σε διάφορες τοποθεσίες (ανατολική ακτή της Ολλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ) και την βρήκαμε να προσφέρει λογικές, αν όχι αστραπιαίες ταχύτητες. Το ProXPN VPN δοκιμάστηκε σε σύνδεση 30 Mbps και μειώθηκε ταχύτητες σε περίπου 17 Mbps στην Ευρώπη και 12 Mbps στον εξυπηρετητή των ΗΠΑ. Οι ταχύτητες αποστολής ήταν αρκετά σταθερές στα περίπου 2,5 Mbps. Αυτό σημαίνει ότι το VPN θα είναι εντάξει για streaming, ειδικά αν έχετε γρήγορο διαδίκτυο στην πρώτη θέση.

Δεν βρέθηκαν διαρροές IP, διαρροές DNS ή διαρροές WebRTC κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου χρησιμοποιώντας το ipleak.net. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μια σύνδεση IPv6 δεν δοκιμάστηκε επειδή ο ISP μου δεν το παρέχει ακόμα.

Τιμή

1 μήνα

$ 6.25
κάθε μήνα

Το proXPN διατηρεί τα πράγματα απλά προσφέροντας μόνο δύο σχέδια: Βασικά (δωρεάν) και Premium. Το Premium είναι εξαιρετικά υπερτιμημένο, λαμβάνοντας υπόψη τι παίρνετε για να το δείξετε.

Το πρόγραμμα proXPN Premium ξεκινά από 6,25 δολάρια το μήνα (εάν αγοράζεται ετησίως για $ 74,95). Οι συνδρομητές μπορούν επίσης να επιλέξουν να πληρώσουν 8,33 δολάρια ανά μήνα για συνδρομή έξι μηνών και 9,98 δολάρια το μήνα για τρίμηνη συνδρομή. Αυτές οι τιμές είναι πραγματικά υπερβολικές. Μπορώ = κυριολεκτικά να σκεφτώ τους τόνους υπηρεσιών που είναι φθηνότερες και καλύτερες με κάθε δυνατό τρόπο. Χρωματίζω με εντυπωσιασμένο.

Μπορείτε να πληρώσετε για το proXPN VPN μέσω Visa, MasterCard, PayPal ή με επιταγή. Το Bitcoin και τα μετρητά που αποστέλλονται με αλληλογραφία είναι επίσης επιλογές. Το proXPN παρέχει στους συνδρομητές εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς χρέωση 30 ημερών.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Η έδρα που εδρεύει στις Κάτω Χώρες είναι γενικά αποδεκτή ως χώρος που είναι καλό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των δεδομένων. Εκτός από αυτό, το proXPN VPN έχει πολιτική μηνυμάτων μηδέν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποθηκεύει κανένα αρχείο καταγραφής χρήσης ή σύνδεσης σχετικά με το τι κάνουν οι χρήστες στην υπηρεσία. Δυστυχώς, ωστόσο, το VPN ζητά από τους χρήστες να παραδώσουν έναν αριθμό τηλεφώνου για να εγγραφούν στην πληρωμένη έκδοση.

Με την κρυπτογράφηση, στους χρήστες προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ OpenVPN και PPTP (ένα παρωχημένο και ανασφαλές πρωτόκολλο που προτείνουμε). Δυστυχώς, το πρωτόκολλο OpenVPN υλοποιείται εξαιρετικά αδύναμα με έναν κρυπτογράφο 512-bit και ένα κλειδί κρυπτογράφησης 2408-bit. Το VPN επίσης δεν παρέχει τέλεια εμπιστευτικότητα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ανασφαλές VPN το οποίο είναι εύκολο να σπάσει και δεν πρέπει να θεωρείται ασφαλές για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τελικές σκέψεις

Το proXPN είναι ένα καθιερωμένο VPN που αποτυγχάνει να παραδώσει σχεδόν σε κάθε επίπεδο. Το VPN δεν αποκλείει δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Netflix ΗΠΑ, η κρυπτογράφηση είναι κακή και η υπηρεσία βοήθειας δεν είναι διαθέσιμη μέσω υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας παρά το υψηλό κόστος του VPN. Σε δίκαιη βάση, η υποστήριξη που έλαβα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν καλή, ωστόσο, δεν ήταν 24/7 όπως διαφημίζονται.

Η δωρεάν έκδοση είναι απεριόριστη και αυτό το καθιστά πολύ ενδιαφέρον για τους ανθρώπους σε περιοχές κρίσης όπου η κυβέρνηση εμποδίζει αμερόληπτες ειδήσεις. Ωστόσο, επειδή περιορίζεται σε μόλις 300 kbps, δεν θα είναι κατάλληλη για καθήκοντα που απαιτούν ένταση δεδομένων, όπως streaming. Στο τέλος της ημέρας, αυτό το VPN είναι υπερτιμημένο και είναι πραγματικά ένα θαύμα που έχει όλους τους συνδρομητές που απομένουν καθόλου. Ειλικρινά, θα πρέπει να είστε τρελοί να πληρώσετε για αυτό το VPN

Επισκεφθείτε το proXPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me