Ανασκόπηση SecureVPN

SecureVPN

 • Τιμολόγηση

  Από 7,99 δολάρια
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
6.5 από 10

Περίληψη

Η ανασκόπηση του SecureVPN μας αποκάλυψε έναν νεοσύστατο πάροχο με μεγάλες προθέσεις αλλά μερικές μαζικές αποτυχίες όσον αφορά την εφαρμογή των Windows και την κρυπτογράφηση. Αναμένουμε ότι το SecureVPN θα βελτιωθεί με το χρόνο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ένα υπερτιμημένο VPN που δεν προσφέρει. Εντάξει στο Android, αλλά πρέπει να αποφεύγεται στα Windows!

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  29 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  ΜΑΣ
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  5
 • Χώρες
  5

Χαρακτηριστικά

Το SecureVPN δεν έχει πολλούς διακομιστές για να διαλέξετε. Οι επιλογές περιορίζονται στις ΗΠΑ, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, τη Ρωσία ή τη Σιγκαπούρη. Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε μέρη όπως η Αυστραλία, η Βρετανία, η Νότια Αμερική και οι περισσότεροι άλλοι. Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή αυτή είναι φτωχή. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στις Η.Π.Α. υπό την υγειονομική δικαιοδοσία της Τέξας, αλλά έχει περίεργα κάποια σύνδεση με το «Καλιφόρνιο (α)» όπως φαίνεται όπως αναπαράγεται από τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τους οποίους σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά. Η ύπαρξη από τις ΗΠΑ δεν είναι ιδανική λόγω των εντολών και των παραγγελιών.

Δεν είναι άμεσα σαφές εάν το SecureVPN έχει αφιερώσει ή μοιραστεί IP, πιστεύεται ότι η torrenting επιτρέπεται παρά ό, τι γράφεται παρακάτω για νομικούς σκοπούς. Τούτου λεχθέντος, οι ανησυχίες σχετικά με την καταγραφή παραμένουν σε ένα βαθμό - κάτι που θα συζητήσουμε περαιτέρω παρακάτω. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να επισκεφθείτε το SecureVPN. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το torrenting, δείτε το καλύτερο VPN για τον οδηγό των torrent sites.

Επισκεφθείτε το SecureVPN »

Ταχύτητα και απόδοση

Έτρεξα σε κάποιες επιπλοκές όταν προσπαθούσα να τρέχω δοκιμές ταχύτητας χρησιμοποιώντας το testmy.net. Πρώτον, οι ταχύτητες ήταν ανεπαρκείς για τη διεξαγωγή δοκιμής. Στην πραγματικότητα, η μόνη επιτυχής δοκιμή που έτρεξα έδειξε ταχύτητα σε Kilobytes, ενώ το υπόλοιπο συνέτριψε τη σελίδα λόγω του χρονοδιακόπτη. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα του SecureVPN δεν αρκεί για να περιηγηθείτε περισσότερο από τις απλούστερες ιστοσελίδες.

Ακόμα πιο ανησυχητικό ήταν το εξής: Προσπάθησα να τρέξω δοκιμές ταχύτητας και στους πέντε διαθέσιμους servers (US, NL, LX, SA, RU) μόνο για να διαπιστώσω ότι ο κόμβος εξόδου VPN βρισκόταν πάντα στο Τέξας. ΜΑΣ. Αυτό σημαίνει ότι όποιος σκέφτεται ότι είναι συνδεδεμένοι οπουδήποτε αλλού θα μπορούσε να είναι για μια αγενή έκπληξη. Θα ήθελα να δω το σοβαρό αυτό ζήτημα το συντομότερο δυνατόν.

Τούτου λεχθέντος, ευτυχώς δεν εντοπίστηκαν διαρροές DNS - κάτι που είναι καλό. Παρ 'όλα αυτά, υπό το πρίσμα των παραπάνω, είναι πάντα καλή πρακτική η διεξαγωγή περιοδικών δοκιμών και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σε λειτουργική κατάσταση όπως θα έπρεπε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ipleak.net για να ελέγξετε διαρροές DNS και το WebRTC Bug, ενώ το test-ipv6.com αναζητά διαρροές IPv6. Υπάρχει επίσης και το doileak.net, που συνδυάζει τα κομμάτια των άλλων δύο δοκιμών για μεγαλύτερη ψυχική διάθεση.

Τιμή και σχέδια

Το SecureVPN προσφέρει δύο επίπεδα τιμολόγησης ως μέρος ενός μοντέλου freemium. Το δωρεάν σχέδιο δεν επιτρέπει τη χρήση P2P και έχει 1GB μεταφορά δεδομένων ανά μήνα. Επιτρέπει επίσης τη σύνδεση μίας συσκευής με την υπηρεσία VPN ανά πάσα στιγμή. Εάν επιλέξετε το λογαριασμό Premium αμέσως - ή μετά από μια δοκιμαστική περίοδο - δεν θα έχετε περιορισμούς P2P, απεριόριστη πρόσβαση δεδομένων και έως και 5 συνδέσεις συσκευών. αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καλύψετε όλες τις συσκευές σας ή να μοιραστείτε με την οικογένεια για $ 7,99 το μήνα ή $ 49,99 για μια δέσμευση ενός έτους.

Τιμολόγηση SecureVPN

Η τιμολόγηση σίγουρα δεν είναι η πιο οικονομική, αλλά είναι σύμφωνη με τα περισσότερα VPNs υψηλότερου επιπέδου (με τον ορισμό αυτό να εξαρτάται κάπως από τις ατομικές σας προτιμήσεις).

Απορρήτου και Ασφάλεια

"Μπορούμε να συλλέγουμε και να αποκαλύπτουμε προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων χρήσης σας, σε κυβερνητικές αρχές ή οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, κατόπιν αιτήματός τους ή βάσει δικαστικής απόφασης, κλήτευσης ή άλλης νομικής διαδικασίας, εάν υπάρχει καλή πίστη ότι τέτοια συλλογή ή αποκάλυψη απαιτείται από το νόμο."

Το παραπάνω απόσπασμα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το SecureVPN καταγράφει τις εσωτερικές και εξωτερικές διευθύνσεις IP σας, κάνει το torrenting να φαίνεται σαν να μην πάει με αυτό το VPN. Το SecureVPN λέει ότι θα αποκαλύψει μόνο πληροφορίες σύμφωνα με μια δικαστική οδηγία, η οποία είναι ανησυχητική επειδή είναι στις ΗΠΑ. Δυστυχώς, η σουίτα κρυπτογράφησης δεν ενισχύει ακριβώς την εμπιστοσύνη. Η προεπιλογή τόσο στις εφαρμογές για κινητά όσο και για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι το 192 bit 3DES-EDE3-CBC. Δεν είναι τέντωμα για να χαρακτηρίσετε την ξεπερασμένη κρυπτογράφηση DES ως ευπάθεια. Όταν συνδυάζεται με κλειδιά Diffie-Hellman, είναι λίγο καλύτερα, μειώνεται στη συνέχεια με κλειδιά 192-bit που αφήνουν τη χαμηλότερη κοινή ονομαστική γεύση στον ουρανίσκο ασφαλείας. Βασικά, αυτό το VPN δεν είναι πολύ ασφαλές. Και πάλι, για τα χρήματα που πληρώνετε - αυτό είναι μια αποτυχία.

Ευκολία στη χρήση

Οι ιστότοποι του SecureVPN είναι μια μινιμαλιστική υπόθεση, με συνδέσμους προς τα πεδία των πελατών, την υποστήριξη και τα οφέλη υπηρεσιών που σημειώνονται σαφώς στην κορυφή της σελίδας της αρχικής σελίδας. Ακριβώς κάτω, υπάρχει ένας σύνδεσμος "ξεκίνα" ή "κάντε λήψη του προγράμματος-πελάτη Windows SecureVPN."

Το κάτω τμήμα της αρχικής σελίδας έχει επιπλέον συνδέσμους προς το PP και το TOS, καθώς και το τμήμα FAQ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ιστότοπος του SecureVPN διαθέτει επίσης ένα ιστολόγιο που καλύπτει ειδήσεις σχετικά με την ασφάλεια και το ιδιωτικό απόρρητο, καθώς και ενημερώσεις υπηρεσιών και συμβουλές για VPN, ως μέρος ενός καλά στρογγυλεμένου ιστότοπου.

Υποστήριξη SecureVPN

Οι υποστηρίξεις περιορίζονται αυτή τη στιγμή σε ερωτήματα που βασίζονται σε εισιτήρια. Επιπλέον, οι απαντήσεις μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ημέρες, κάτι που δεν είναι σπουδαίο. Ωστόσο, οι απαντήσεις που έλαβα ήταν ευγενικές και ενημερωτικές.

Εγγραφή στο SecureVPN

Η εγγραφή στο SecureVPN απαιτεί το όνομά σας, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εργασίας και πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Στη συνέχεια, απλά κατεβάστε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου δέκα λεπτά.

SecureVPN Windows VPN client

Σύμφωνα με άλλες πτυχές υπηρεσιών, ο πελάτης Secure VPN Windows δεν είναι τόσο εκτεταμένος. Μπορείτε να επιλέξετε ποιο διακομιστή θα συνδεθεί από το αναπτυσσόμενο μενού που απεικονίζεται παρακάτω. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση / Αποσύνδεση για σύνδεση σε διακομιστή.

Η σύνδεση με κάποιο συγκεκριμένο διακομιστή δεν φαίνεται να δημιουργεί προβλήματα. Δεν υπάρχουν πρόσθετες χρήσιμες (και συχνά βιομηχανικές) λειτουργίες, όπως διακόπτης κλειδιών σε περίπτωση που πέσει σύνδεση ή δυνατότητα αυτόματης εκκίνησης για σύνδεση με το SecureVPN τη στιγμή που θα τροφοδοτήσετε τον υπολογιστή σας. Τούτου λεχθέντος, ο πελάτης SecureVPN είναι εντάξει, αν και θα ωφεληθεί σίγουρα από κάποια ενημέρωση, όπως θα διερευνήσουμε στη συνέχεια στην ενότητα Performance παρακάτω. Και πάλι, αυτός είναι ένας μάλλον λεπτός πελάτης λαμβάνοντας υπόψη τι πληρώνετε.

SecureVPN: Άλλες πλατφόρμες

Το SecureVPN έχει αφιερωμένες εφαρμογές για Mac OSX, iOS, Tablets και Android OS, εκτός από την πλατφόρμα Windows που καλύψαμε νωρίτερα.

SecureVPN για Android

Το πρόγραμμα-πελάτη SecureVPN Android δεν διαφέρει πολύ από την έκδοση για υπολογιστές. Παραδόξως φάνηκε να συνδέεται με τους σωστούς διακομιστές, σε αντίθεση με την έκδοση των Windows. Δεν είμαι ακόμα βέβαιος ποιο ήταν το πρόβλημα με τον υπολογιστή-πελάτη των Windows. Ας ελπίσουμε ότι θα απευθυνθεί σύντομα.

Τελικές σκέψεις

Το SecureVPN απαλλάσσεται από τα περιθώρια που βρέθηκαν σε πολλούς άλλους παρόχους, αλλά αυτό φαινομενικά έρχεται σε βάρος της ισχυρής κρυπτογράφησης που θα περιμένατε από έναν κορυφαίο πάροχο VPN. Με τον ίδιο τρόπο, η μινιμαλιστική έκκληση μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα για τα κριτήρια μοντέλων αγορών ορισμένων χρηστών ή για όσους αναζητούν απεμπλοκή. Αυτό το VPN δεν δούλεψε καλά στα Windows, αλλά στο Android ήταν Εντάξει. Ωστόσο, γιατί πληρώνουν τόσο πολύ για κάτι τόσο άσχημα?

Επισκεφθείτε το SecureVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me