SecurityKISS Review

SecurityKISS


ProPrivacy.com Göra
6 av 10

Sammanfattning

SecurityKISS som företag verkar från Dublin, Irland. Även om Irland inte är så hemskt som Storbritannien när det gäller sekretesslagar, är lagring av data fortfarande en stor fråga. Irland följer dataskyddslagen från 1988 (ändrades 2003), som till stor del är föråldrad och innehåller vaga uttalanden som: "uppgifterna ska inte förvaras längre än vad som är nödvändigt för det eller det syftet" (avsnitt 2.1 (c) iv) i lagen). Naturligtvis, trampa försiktigt när du använder SecurityKISS!

Snabbstatistik

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  17 Mbps
 • Jurisdiktion
  irland
 • Samtidiga anslutningar
  10
 • Länder
  16

Funktioner

Antalet VPN-servrar du har tillgång till med SecurityKISS beror på planen du registrerar dig för. Gratis användare får åtta serveralternativ (tre amerikanska, två brittiska, två franska och en tysk server). Den dyraste planen låter dig välja mellan 67 servrar i 16 länder.

Du behöver inte registrera ett konto hos SecurityKISS, och mängden samtidiga anslutningar beror på hur många enheter du installerar programvaran på.

SecurityKiss tillhandahåller också en "exklusiv tunneling" -funktionen som ingår i VPN-klienten. Detta är ett alternativ inom SecurityKISS-klienten, som fungerar som en internet-kill-switch. När din anslutning till VPN sjunker, gör din internetanslutning det också. Den här funktionen förhindrar dataläckage från att komma igenom.

Besök SecurityKISS »

Hastigheter och prestanda

Med SecurityKISS som använder OpenVPN kommer viss hastighetsförlust att uppstå till följd av den extra säkerheten. Icke desto mindre testade jag SecurityKISSs gratis och betalda planer för att se hur tjänsten presterar där den är viktig: hastighet.

SecurityKISS nedladdningshastigheter

Graferna visar de högsta, lägsta och medelhastigheterna för varje server och plats. Se vår förklaring till full hastighetstest för mer information.

Som ni ser upplevde jag ett betydande fall i hastigheten när jag var ansluten till SecurityKISSs tjänst. Medan detta är meningsfullt med ett gratis VPN, var mina resultat fruktansvärt inkonsekventa. SecurityKISS verkar vara tillräckligt för att göra en viss webbläsning.

DNS- och IP-läckor genom IPLEAK.net checkade ut allt klart, även om jag rekommenderar att du testar detta själv varje gång du ansluter till en VPN-server.

Prissättning och planer

1 månad

$ 0.00
per månad

SecurityKISS följer en liknande strategi som CyberGhost och Tunnelbear, med en gratis nivå tillgänglig. Naturligtvis kommer den fria planen med vissa begränsningar. Dessa inkluderar ett 300 MB dagligt datakapacitet, begränsade serverplatser och långsammare hastigheter.

SäkerhetKISS-prissättning

SecurityKISS har också fyra betalda planer tillgängliga, men jag blev besviken över att se bandbreddskåpor på varje plan utom "Smaragd" planen. Emerald-planen är "tillfällighet" också den dyraste planen, till $ 10 per månad.

Priserna för SecurityKISS: s planer ligger något under genomsnittet, men bandbreddgränserna som ingår i dessa planer gör SecurityKISS till ett dåligt alternativ om du vill strömma eller ladda ner. Dessutom finns vissa platser (som Hong Kong, Singapore och Ryssland) endast tillgängliga med högre nivåplaner.

Med SecurityKISS som erbjuder ett gratis VPN är frånvaron av en återbetalningsgaranti något förståelig. Om du väljer att avbryta ger SecurityKISS dig ett förhållandevis återbetalning av återstående saldo på ditt konto.

SecurityKISS har ett imponerande utbud av betalningsalternativ, inklusive alla de viktigaste kreditkorten, Bitcoin, Paypal och banköverföring. Jag är särskilt glad över att se Bitcoin, eftersom detta ökar den totala anonymiteten.

Säkerhet och integritet

SecurityKISS ger dig möjligheten att välja mellan OpenVPN och L2TP / IPsec-protokollet. De som letar efter maximal säkerhet kommer gärna att se alternativet för OpenVPN, men L2TP / IPsec har också fördelar.

Jag nämnde tidigare att SecurityKISS är ett irländskt företag. Detta innebär att det är föremål för irländska lagar om datalagring. Även om jag inte har sett några fall där SecurityKISS överlämnar användardata till regeringen, är detta något att tänka på.

SecurityKISS-kryptering är ganska mjukt med 128-bitars Blowfish-kryptering och 1024-bitars RSA-certifikat för sessioner. Även om detta inte är hemskt, skulle jag vilja se en förbättrad krypteringsnivå (till exempel AES-256) innan jag rekommenderar SecurityKISS.

En annan avgörande aspekt av alla VPN är loggpolicyn som finns. Även om SecurityKISS hävdar en loggfri miljö behåller de faktiskt anslutningsloggar som innehåller din IP-adress, tid för anslutning och andra detaljer.

SecurityKISSs policy för P2P-aktivitet och torrentering nämns inte någonstans, även om det finns en bred "Förbjudna användningar av tjänsten," som säger att alla användare bör följa upphovsrättslagar. Oavsett om du inte är anmäld till Emerald-planen (inget datakapacitet), kommer du förmodligen inte att vilja göra någon torrenting ändå.

Enkel användning

SecurityKISS-webbplatsen är relativt enkel att navigera, men jag kommer att nämna att temat och övergripande design på webbplatsen verkar lite föråldrad. Även om webbplatsens kvalitet uppenbarligen inte har någon betydelse för huruvida SecurityKISS är en bra VPN-tjänst, skadar inte en professionell, väl utformad webbplats!

Jag märkte att det finns en officiell SecurityKISS-blogg med flera artiklar om säkerhet, censur och geo-restriktioner. Detta är en fin touch som håller kunderna informerade och engagerade.

Stöd

SecurityKISS erbjuder endast e-poststöd och en livechattjänst (genom Zendesk) som fungerar under ordinarie öppettider. Det finns också en FAQ-sektion och flera felsökningsguider för olika enheter och scenarier. Denna supportnivå checkar ut efter en gratis VPN-tjänst.

För att bättre förstå svarstiden och kunskapen för supportpersonalen kontaktade jag SecurityKISS via livechattjänsten.

Som ni kan se var livechatten för upptagen för att svara, och jag fick instruktionerna att lämna min e-postadress för att få ett svar. Tyvärr har jag ännu inte fått något svar från SecurityKISS. Jag kommer att uppdatera detta i enlighet med (om?) SecurityKISS svarar.

SecurityKISS driver också en Facebook-sida, vilket ger dig ett annat (och kanske snabbare) sätt att komma i kontakt med dem.

Processen

Registrerar dig

Att registrera sig för SecurityKISS är ungefär lika enkelt som det blir med alla VPN-tjänster. Du behöver inte skapa ett konto eller registrera dig hos SecurityKISS. Ange bara en e-postadress till SecurityKISS för att skicka relevant information och betala, så är du redo!

Naturligtvis finns det klient-ID, som identifierar och spårar betalade användare för SecurityKISS. Ditt specifika klient-ID är också hur du får skickade länkar för att ladda ner SecurityKISS: s betalda tjänster.

Windows VPN-klient

SecurityKISS Windows-klienten är en mycket lätt VPN-klient, med bara en 2,58 MB installationsfil. Klienten kan göra med en liten omarbetning, eftersom utseendet och känslan lämnar något att önska.

Du kan enkelt byta servrar och visa anslutningsstatistik från klienten och "exklusiv tunneling" funktionen är i huvudsak en automatisk internet-kill switch. De "exklusiv tunneling" funktionen kan aktiveras från klienten, men detta kräver att du ansluter till en server först.

Andra plattformar

SecurityKISS har anpassade klienter tillgängliga för Windows och Mac. iOS-användare kan också komma åt SecurityKISS via standard L2TP eller GuizmOVPN, ett OpenVPN GUI, även om den här metoden kräver en jailbroken iOS-enhet. Att jailbreaking en iOS-enhet är ett tärningsförslag och du bör fortsätta med försiktighet.

SecurityKISS Android Client

Till skillnad från iOS och andra mobilplattformar har Android-användare en exklusiv SecurityKISS-app som du kan ladda ner från Google Play-butiken.

SecurityKISS Android-appen är extremt enkel att använda, med den medföljande serverwebbläsaren gör att du snabbt kan välja och byta VPN-servrar.

Slutgiltiga tankar

SecurityKISS som ett gratisalternativ är inte fruktansvärt, med 300 MB / dag-datagränsen är en ganska generös mängd jämfört med andra gratis VPN: er. Om du gillar SecurityKISSs tjänst, kan du kunna betala i Bitcoin och utan att registrera ett konto också en fin grad av anonymitet.

Å andra sidan var anslutningshastigheterna i stort sett inkonsekventa, och jag hörde aldrig tillbaka från SecurityKISS angående min supportfråga. Koppla ihop dessa med det faktum att SecurityKISS omfattas av Irlands hårda lagar om datalagring, och det är lätt att se varför SecurityKISS är en VPN som du förmodligen vill undvika.

Besök SecurityKISS »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me