Αναφορά Supernet

Supernet

ProPrivacy.com Σκορ
5 από 10

Περίληψη

Ενημέρωση: Αυτή η υπηρεσία VPN δεν λειτουργεί πλέον.

Το δωρεάν λογισμικό τείνει πάντα να φέρνει μια άμεση βιασύνη της χαράς στο κεφάλι, ειδικά όσον αφορά τα VPN - Supernet δεν αποτελεί εξαίρεση. Φαντάζεστε ότι η πιο οικονομική επιλογή μπορεί να είναι και η καλύτερη. Λοιπόν, αυτό ισχύει σε ένα σημείο, αλλά οι υπηρεσίες VPN τείνουν να συσχετίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα με την τιμή, σε κάποιο βαθμό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε σχετικά με αυτή τη σχέση τιμής-απόδοσης και περισσότερα για το Supernet.

Χαρακτηριστικά

Κατά την περιήγηση στον ιστότοπο Supernet, φαίνεται ότι η υπηρεσία βρίσκεται κάτω από μια μητρική εταιρεία που ονομάζεται Vpnster, η οποία πρόσφερε παρόμοιο προϊόν με το Supernet. Εδώ είναι όπου τα πράγματα είναι λίγο θολό. Η Vpnster είναι υπό άλλη μια μητρική εταιρεία, την Roibax LLC, η οποία εκμεταλλεύεται επίσης μια τρίτη υπηρεσία VPN (Hideninja). Μην ανησυχείτε αν η παράγραφος αυτή δημιούργησε κάποια αβεβαιότητα - χωρίς βιαστικές εικασίες - φαίνεται ότι αυτή η πολυεπίπεδη σύγχυση ως προς το ποιος ακριβώς είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζητήματα μπορεί να είναι σκόπιμη από την πλευρά του ατόμου ή των υπεύθυνων. Πολύ καλά μπορεί να μην είναι, όμως, η σύγχυση παραμένει αμείωτη.

Οι μόνοι διακομιστές που είναι διαθέσιμοι αυτήν τη στιγμή βασίζονται στην ΕΕ και τη Ρωσία, αφήνοντας δυστυχώς μεγάλο μέρος του πλανήτη σε πολύ γεωγραφική εγγύτητα με τον βέλτιστο εξυπηρετητή οποιουδήποτε ατόμου, με απόδοση. Η φωτεινή πλευρά είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει όριο στις ταυτόχρονες συνδέσεις ή τουλάχιστον δύο συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα. Χρησιμοποίησα το τηλέφωνο Android και το Google Chrome στον φορητό υπολογιστή μου ταυτόχρονα χωρίς προβλήματα, πιθανώς λόγω της ανύπαρκτης διαδικασίας εγγραφής.

Ταχύτητα και απόδοση

Τα καλά νέα, το Supernet πραγματοποιήθηκε αξιοθαύμαστο κατά τη διάρκεια των δοκιμών, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον αμερικανικό διακομιστή. Για τους πρώτους, η μέση ταχύτητα 15 Mbps, με ταχύτητα περίπου 5 Mbps προς τα πάνω, είναι περισσότερο από επαρκής και δεν αποτελεί κακή απόρριψη από τη δοκιμαστική σύνδεση 30 Mbps του ISP.

Οι αμερικανικές ταχύτητες ήταν - όπως αναμενόταν πιο αργές - αλλά αρκετά αξιοπρεπείς για τις περισσότερες ανάγκες περιήγησης και ροής, με μια μέση ταχύτητα λήψης 9 Mbps και ταχύτητα φόρτωσης στα 4 Mbps (μόνο με ένα τραχύ έως δύο Mbps slide από μια αμερικανική δοκιμή διακομιστή χωρίς VPN ). Συνολικά, το Supernet βρίσκεται στη μέση έως ανώτερη βαθμίδα με ταχύτητα VPN, με μόνο δύο διακομιστές να μοιράζονται το φορτίο, το οποίο αξίζει κάποιον έπαινο.

Η σύνδεση και η αποσύνδεση στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome ή στο Android ήταν σχεδόν στιγμιαία και οι συνδέσεις αποδείχθηκαν σταθερές μέσω της ροής ενός επεισοδίου μίας ώρας του Western Classic του Deadwood,.

1 μήνα

0,00 $
κάθε μήνα

Τιμή

Το Supernet είναι μια πλήρως δωρεάν υπηρεσία VPN, χωρίς κρυφές χρεώσεις εντός της εφαρμογής ή συνδρομές σε επίπεδο βαθμίδας. Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το λογισμικό στο κατάστημα Google Play ή μέσω του ιστότοπου Supernet. Γιατί η υπηρεσία είναι δωρεάν: διαφημίσεις. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της ανασκόπησης δεν προέκυψαν διαφημίσεις, οι οποίες ήταν μια αναζωογονητική έκπληξη στο υπερβολικά κορεσμένο περιβάλλον μάρκετινγκ του 2016.

Πολλοί ανταγωνιστές προσφέρουν δωρεάν σχέδια, αλλά μόνο ως προσωρινές δοκιμαστικές προσφορές, οι οποίες στη συνέχεια απαιτούν την αγορά πλήρους έκδοσης. Επιπλέον, αυτά τα δωρεάν σχέδια έχουν συχνά ανώτατα όρια δεδομένων, ανώτατα όρια ταχύτητας ή λιγότερους διακομιστές.

Σπάνια συναντάτε έναν πάροχο VPN που προσφέρει δωρεάν εφαρμογή χωρίς αποκλεισμούς. Συνεπώς, ίσως αξίζει να τα παίρνετε με ένα αλάτι ή να εξετάζετε πώς μια άλλη εταιρεία θέλει ή χρειάζεται να δημιουργήσει έσοδα από τις υπηρεσίες VPN - να είναι πάνω από το σκάφος και να παρέχει υψηλά επίπεδα ιδιωτικότητας και ασφάλειας - ενώ η Supernet καταφέρνει να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γιατί ή να ρίξετε μια ματιά στο ρομπότ μας μερικά από τα καλύτερα φτηνά (κάτω από 7 δολάρια το μήνα) VPNs.

Ευκολία στη χρήση

Ο ιστότοπος Supernet ήταν εξαιρετικά εύκολος στην πλοήγηση και οι πληροφορίες ήταν γενικά καλά καταγεγραμμένες σε μια συνεχή σελίδα. Ένα ντιπικά πράγμα θα ήταν η υπερφόρτωση των γραφικών στην αρχική σελίδα. Ζευγάρι ότι με το γεγονός ότι η σελίδα προορισμού κυλίει προς τα κάτω για λίγο, μπορεί να είναι δύσκολο να φορτωθεί με βραδύτερες ταχύτητες σύνδεσης ή όταν χρησιμοποιείτε μια κινητή συσκευή.

Το Supernet τρέχει σε ελάχιστες εβδομαδιαίες ενημερωμένες σελίδες σχετικά με: το Facebook, το Google+, το Twitter και το VK (από τα μέσα Φεβρουαρίου 2016, έχουν δημοσιεύσει και πάλι στις 3/9/2016). Μια συνοπτική περιήγηση στις παλιές αναρτήσεις δείχνει ότι εστιάζει στη γενική ασφάλεια και στις ειδήσεις ιστού, εκτός από τις διακοπές της εσωτερικής υπηρεσίας ή την ενημέρωση των PSA.

Εξυπηρέτηση πελατών

Δυστυχώς, η υποστήριξη LiveChat είναι ανύπαρκτη αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, η πλοήγηση σε μια περιοχή επαφών για υποστήριξη από τον κύριο ιστότοπο είναι επίσης λίγο δύσκολη. Πρέπει πρώτα να μεταβείτε στο Google Play Store και, στη συνέχεια, να βρείτε τον σύνδεσμο για βοήθεια στο Zendesk. Ο ίδιος ο σύνδεσμος ήταν ενεργός όταν άρχισα να γράφω για πρώτη φορά αυτό το κομμάτι, αλλά είναι προς το παρόν κάτω. Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχω ήδη στείλει μέσω του συνδέσμου βοήθειας επιβεβαιώθηκε, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Θα έπρεπε η Supernet να επικεντρωθεί δυναμικά στη βελτίωση της υποστήριξής της, καθώς είναι όπως φαίνεται πως δεν υπάρχει σήμερα (ή είναι για κάποιο λόγο).

Απορρήτου και Ασφάλεια

Το Supernet βασίζεται στη Ρωσία και θεωρητικά θα μπορούσε να υποστεί ρωσικές κυβερνητικές εισβολές ή άλλη εποπτεία (αν και οι περισσότεροι πάροχοι VPN περιορίζονται επίσης από τις ίδιες δυνατότητες.

Το Supernet προσφέρει μόνο πέντε διακομιστές αυτήν τη στιγμή, ενώ το καθένα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Λουξεμβούργο, τη Ρωσία και τις Κάτω Χώρες. Γεωγραφικά λεπτό κομμάτια για μεγάλο μέρος της Ασίας, της Αυστραλίας, της Νότιας Αμερικής, της Αφρικής, αν και προγραμματίζονται ενημερώσεις!

Εξετάζοντας το Hola fiasco (από την άποψη της ιδιωτικής ζωής και της διαφάνειας), είναι σημαντικό να προσέχετε ότι οι εταιρείες ενεργούν μερικές φορές χωρίς να έχουν συμφέροντα των χρηστών τους. Σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, το εύρος ζώνης των χρηστών πωλήθηκε χωρίς γνώση τους, ενδεχομένως αφήνοντας τους υπεύθυνους για εγκλήματα που διαπράχθηκαν με τη χρήση της διεύθυνσης IP τους, παρόλο που οι εν λόγω χρήστες εγκατέστησαν την Hola καλή τη πίστει και ενήργησαν ως τέτοιοι κατά τη χρήση της υπηρεσίας. Αυτό δεν έχει ως στόχο να σας τρομάξει μακριά από το Supernet, ή να τα εξομοιώσετε με την Hola κατά κάποιο τρόπο (τα δάχτυλα διέσχισαν), υπενθυμίζοντας την επιμέλεια.

Τώρα ας συζητήσουμε την κρυπτογράφηση σύμφωνα με ποια συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης του Supernet, καθώς είναι πως δεν αποκαλύπτονται και ότι οι απαντήσεις έχουν ξεπεραστεί. Δεδομένου ότι είναι λογισμικό κλειστού κώδικα (και λόγω μη ανταπόκρισης), δεν είναι σαφές ακριβώς ποιες μορφές κρυπτογράφησης χρησιμοποιούνται στις επεκτάσεις Supernet και στους πελάτες κινητής τηλεφωνίας. Η λήψη του αρχείου APK αποδείχθηκε άκαρπη ως η σάρωση του ιστότοπου και η λήψη των καταστημάτων από την άποψη αυτή.

Σε αυτό το σημείωμα, οι χρήστες που ενδιαφέρονται για το ιδιωτικό απόρρητο, αλλά εξακολουθούν να επιθυμούν ένα δωρεάν VPN, πρέπει να αναζητούν παροχείς που χρησιμοποιούν OpenVPN, κατά προτίμηση με έλεγχο ταυτότητας SHA-2 και bit AES-256. Ωστόσο, ο προεπιλεγμένος έλεγχος ταυτότητας BF και SHA- μη χρησιμοποιείτε VPN για να ξεκινήσετε.

Ήταν εκπληκτικά υπέροχο να μην βλέπετε απλές διαρροές DNS. Ωστόσο, το IPv6 και το WebRTC δεν έχουν καταγραφεί σωστά από την ομάδα ανάπτυξης του Supernet. Αυτές οι διαρροές θα ήταν κάτι που πρέπει να ληφθούν άμεσα υπόψη εάν ασχολούνται πραγματικά με την ανωνυμία και την ασφάλεια - ιδιαίτερα στα υψηλά επίπεδα κάθε υποσχέθηκε. Πηγαίνετε στο test-ipv6.com για να ελέγξετε το πρώτο, ενώ το ipleak.net θα εμφανίσει οποιαδήποτε διαρροή WebRTC ή άλλη διαρροή DNS.

Εκείνοι που ενημερώθηκαν πρόσφατα στα Windows 10, θα πρέπει ιδιαίτερα να αναζητούν διαρροές DNS που προκύπτουν από τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Τελικές σκέψεις

Οι χρήστες που αναζητούν υψηλό επίπεδο προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, σε αντίθεση με τις απεμπλοκές και τις τρέχουσες ανάγκες, θα πρέπει να εξετάσουν λεπτομερώς τις άλλες υπηρεσίες, καθώς η τρέχουσα τετριμμένη νομική και εταιρική κατάσταση αφήνει αρκετούς σημαντικούς προβληματισμούς των παρόχων VPN να συγκρούονται με το Supernet. Εναλλακτικά, αν ψάχνετε για μια λύση VPN που είναι διαισθητική και εύκολη στη ρύθμιση (μην ξεχνάτε δωρεάν!), Τότε το Supernet ίσως είναι κατάλληλο για εσάς. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να τα δοκιμάσετε μόνοι σας ή μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνολο των κορυφαίων δωρεάν VPN για περαιτέρω επιλογές.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me