TigerVPN Επανεξέταση

TigerVPN

 • Τιμολόγηση

  Από $ 4.16
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
8.2 από 10

Περίληψη

Ιδρύθηκε το 2011, το TigerVPN είναι μια σλοβακική υπηρεσία VPN που δρομολογήθηκε πρόσφατα τον Μάιο του 2016. Ένας νέος κινητήρας, νέα ιστοσελίδα και νέες εφαρμογές δίνουν στο TigerVPN ένα ελαφρύ facelift. Μια σχετικά σύντομη ιστορία της εταιρείας σημαίνει ότι δεν είναι γνωστά πολλά για την ποιότητα της υπηρεσίας, οπότε αποφάσισα να παραχωρήσω τον εαυτό μου στο TigerVPN. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την ανασκόπηση του TigerVPN για να μάθετε εάν κάνουν την περικοπή!

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  26 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  Σλοβακία
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  5
 • Χώρες
  42

Χαρακτηριστικά

Το TigerVPN λειτουργεί από τη σλαβική πρωτεύουσα της Μπρατισλάβα. Η Σλοβακία είναι μια σπουδαία χώρα για έναν πάροχο VPN που θα λειτουργεί από το. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο της Σλοβακίας έκρινε πρόσφατα ότι οποιαδήποτε μαζική επιτήρηση των πολιτών είναι αντισυνταγματική. Το TigerVPN είναι ένα καλά στρογγυλεμένο VPN με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • 300 διακομιστές σε 42 χώρες
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις - για ετήσιους συνδρομητές. (Δύο συνδέσεις εάν πληρώνετε μηνιαία)
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής χρήσης
 • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS και Android
 • δωρεάν StickyPassword (Premium Plan)
 • Shimo VPN Manager (με το ετήσιο σχέδιο)
 • 500 Mb δωρεάν δοκιμή
 • Υποστήριξη βάσει εισιτηρίων

Ταχύτητα και απόδοση

Όλες οι δοκιμές ταχύτητας πραγματοποιήθηκαν από μια τοποθεσία στην Κεντρική Ευρώπη. Οι διακομιστές δοκιμάστηκαν πέντε φορές για να διαπιστωθεί ένας μέσος όρος. Η μέση ταχύτητά μου χωρίς VPN που καταχωρήθηκε στα 70 Mbps την ημέρα των δοκιμών. Γερμανικές, αμερικανικές διακομιστές της Ανατολικής ακτής και του Ηνωμένου Βασιλείου εξετάστηκαν. Ο γερμανικός διακομιστής πραγματοποίησε καλύτερες μέσες ταχύτητες λήψης 32 Mbps. Τόσο οι βρετανικοί όσο και οι αμερικανικοί εξυπηρετητές υπολογίζονταν κατά μέσο όρο σε περίπου 15 Mbps, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν ελαφρώς ταχύτερο (πιθανώς λόγω της εγγύτητάς του).

Όλοι οι διακομιστές είχαν καλή απόδοση για να μπορέσω να μεταδώσω σε HD. Ωστόσο, μια σταγόνα από 40 έως 50 Mbps είναι αρκετά ογκώδης - και οι άνθρωποι με μια πιο αργή σύνδεση στο internet για να ξεκινήσουν με - μπορεί να διαπιστώσουν ότι δεν μπορούν να ρεύσουν χωρίς buffering. Η ταχύτητα αποστολής παρέμεινε πολύ πιο σταθερή και έπεσε μόνο σε μικρή ποσότητα σε σύγκριση με τη δοκιμή βάσης μου. Δεν ανακάλυψα διαρροές IP, διαρροές DNS ή διαρροές WebRTC κατά τη δοκιμή του Tiger VPN, κάτι που είναι εξαιρετικό. Ωστόσο, δεν έκανα δοκιμή για διαρροές IPv6, επειδή δεν έχω σύνδεση IPv6 αυτή τη στιγμή.

Τιμολόγηση και Σχέδια

2 χρόνια

$ 4.16
κάθε μήνα

12 μήνες

$ 6.67
κάθε μήνα

6 μήνες

$ 8.33
κάθε μήνα

Το TigerVPN ακολουθεί το πρότυπο της βιομηχανίας όσον αφορά την τιμολόγηση και τα σχέδια. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής από σύμβαση διάρκειας 1, 6 ή 12 μηνών. Υπάρχουν αυξανόμενες εκπτώσεις που προσφέρονται για μεγαλύτερες δεσμεύσεις. Οι τιμές του TigerVPN είναι αρκετά μέτριες. Το $ 6,67 ανά μήνα για τη χαμηλότερη τιμή (ετήσια συνδρομή) δεν είναι πολύ κακό και συγκρίνεται ευνοϊκά με άλλα δίκτυα VPN - αν και, βεβαίως, είναι δυνατό να επιτευχθεί κάτι καλύτερο για λιγότερο.

Το ετήσιο σχέδιο σας δίνει έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Από την άλλη πλευρά, $ 11.99 για συνδρομή ενός μηνός είναι αρκετά απότομη και έχετε μόνο δύο συνδέσεις. Το TigerVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή για νέους πελάτες για να πειραματιστούν με την υπηρεσία. Η δοκιμή περιορίζεται σε μόνο 500 MB δεδομένων και επιλέγει τοποθεσίες. Ωστόσο, είναι ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό για όσους θέλουν να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν. Οι επιλογές πληρωμής είναι κανονικές με τις κανονικές πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες και το PayPal ως επιλογές. Ήμουν ευτυχής να δω τη δυνατότητα να πληρώσω και στο Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιτευχθεί ένας επιπλέον βαθμός ανωνυμίας.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Το OpenVPN είναι το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο. Αυτό προσφέρει την μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες. Το TigerVPN δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να μεταβούν στο L2TP. Το TigerVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση βασισμένη στον κλάδο AES-256-CBC με το προεπιλεγμένο πρωτόκολλο OpenVPN. Δυστυχώς, το TigerVPN δεν υποστηρίζει Perfect Forward Secrecy, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανόν να μην είναι ασφαλές από τα παρόμοια της NSA. Το TigerVPN δηλώνει σαφώς ότι δεν αποθηκεύονται μητρώα χρήσης. Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των χρονικών γραμμάτων και του εύρους ζώνης, είναι "προσωρινά αποθηκευμένα".

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Σλοβακία δεν έχει νόμους υποχρεωτικής διατήρησης δεδομένων, αυτό είναι απογοητευτικό. Όσοι έχουν υψηλές ανάγκες για προστασία της ιδιωτικής ζωής πιθανότατα θα κρύψουν τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης και θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού. Ωστόσο, για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης δεν πρέπει να ανησυχούν. Το TigerVPN επιτρέπει την κοινή χρήση αρχείων και έχει βελτιστοποιημένους διακομιστές για αυτό. Το TigerVPN επιτρέπει τη χρήση του P2P στους περισσότερους διακομιστές, παρόλο που ζητούν να αποφύγουν αυτή τη δραστηριότητα στους αμερικανικούς διακομιστές τους. Συνολικά, το TigerVPN χρησιμοποιεί αρκετά αξιοπρεπή κρυπτογράφηση, αν και εξακολουθεί να υπολείπεται του επιπέδου του ExpressVPN,
για παράδειγμα.

Τελικές σκέψεις

Το TigerVPN είναι ένα Okay VPN που διατίθεται με τον ίδιο τρόπο με πολλά άλλα VPN στην αγορά (αν πληρώνετε ετησίως). Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι δυνατό να αποκτήσετε μηδενικό VPN που καταγράφει το Netflix για λιγότερο. Το VPN λειτουργεί καλά σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες και έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών. Παρόλα αυτά, δυστυχώς, δεν έχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας όπως πολλά δίκτυα VPN στην περιοχή τιμών. Το TigerVPN ισχυρίζεται ότι θα ξεμπλοκάρει το US Netflix, αλλά στις δοκιμές μου απέτυχε.

Εντούτοις, κατά τη στιγμή της γραφής, το iPlayer κατάργησε με επιτυχία. Με κάποια αρχεία καταγραφής σύνδεσης, καμία μυστική μπροστινή μυστικότητα στη σουίτα κρυπτογράφησης και η έλλειψη ενός σκουπίσματος - αυτό το VPN απέχει πολύ από το απόγειο της ιδιωτικής ζωής του VPN. Οι αργές ταχύτητες είναι επίσης ένα κομμάτι ανησυχίας, και οι καταναλωτές έχουν διαμαρτυρηθεί για ποικίλες ταχύτητες σε όλους τους διακομιστές. Όλα ληφθούν υπόψη, πρέπει να συμπεράνω ότι αυτό το VPN είναι υπερτιμημένο. Κοίτα αλλού.

Επισκεφθείτε το TigerVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me