Ανασκόπηση TotalVPN

TotalVPN

 • Τιμολόγηση

  Από 5,99 δολάρια
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
4 από 10

Περίληψη

Το TotalVPN είναι ένας νέος πάροχος που θέλει να κάνει μια βουτιά στην αγορά VPN. Χάρη στην απλότητα και την καλή του αξία, δεν θα εκπλαγούμε αν μέσα σε λίγα χρόνια επιτύχει το στόχο της. Από τον Μάρτιο του 2017, η TotalVPN καθώς και η αδελφή εταιρεία SaferWeb δεν δέχονται νέους χρήστες. Είτε πρόκειται για το οριστικό τέλος των TotalVPN και του SaferWeb, αλλά και εν τω μεταξύ συνιστούμε να ελέγξουμε κάποιες αξιόπιστες εναλλακτικές VPN. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε τις κορυφαίες προτάσεις μας!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8 Μαρτίου 2017: Από την ημερομηνία αυτή, η TotalVPN καθώς και η αδελφή εταιρεία SaferWeb δεν δέχονται νέους χρήστες. Είτε πρόκειται για το οριστικό τέλος των TotalVPN και του SaferWeb, αλλά και εν τω μεταξύ συνιστούμε να ελέγξουμε κάποιες αξιόπιστες εναλλακτικές VPN. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να δείτε τις κορυφαίες προτάσεις μας!

UPDATE 11 Αυγούστου 2016: Εφόσον πραγματοποιήσαμε την ανασκόπηση αυτής της υπηρεσίας, έχουμε λάβει αρκετά ανησυχητικά αρνητικά σχόλια, μερικά από τα οποία συνεπάγονται απρόσμενες πληρωμές που λαμβάνονται από λογαριασμούς πελατών. Σκοπεύουμε να το εξετάσουμε και να επανεξετάσουμε αυτή την υπηρεσία. Εν τω μεταξύ, σας συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρη την αναλυτική έκθεση και να ρίξετε μια ματιά στο τμήμα σχολίων, για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν υπηρεσία VPN, έχουμε μια ελεύθερη λίστα VPN εδώ με κάποιες καλές εναλλακτικές λύσεις.

Χαρακτηριστικά

 • 25 θέσεις διακομιστή
 • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Δωρεάν επιλογή
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής χρήσης
 • Υποστήριξη για όλες τις συσκευές
 • Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης ή δεδομένα

Ταχύτητα και απόδοση

Ευτυχώς, τίποτα δεν ήταν χαλαρό κατά τη διάρκεια του ελέγχου για διαρροές DNS, συμπεριλαμβανομένου του IPv6 και του WebRTC Bug. Οι δοκιμές και στις δύο θα πρέπει να εκτελούνται περιοδικά ως εγγύηση και να επαληθεύεται ότι η υπηρεσία VPN εκτελείται σύμφωνα με το πρότυπο που πληρώσατε.

Οι δοκιμές ταχύτητας ήταν κάπως περίεργες. Η απόδοση ήταν σταθερά πολύ καλή, αλλά όταν τα πραγματικά δεδομένα έσπευσαν, οι ταχύτητες μεταξύ ενός και δύο Mbps δεν ήταν ασυνήθιστες (κάτι που είναι κατανοητά κάπως τρομακτικό). Και πάλι, το Soundcloud, πολλές καρτέλες και ροές σε απευθείας σύνδεση ταινίες για πάνω από δύο ώρες, όλα πήγαν μακριά χωρίς να υπάρχει ένας μικρός λόξυγκας εδώ και εκεί (και αυτά ήταν λίγα και πολύ μακριά). Και πάλι, αξίζει να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν σχέδιο για να ρίξετε μια ματιά στα πράγματα αν ανησυχείτε για αυτό, ενώ περιοδικά δοκιμάζετε χρησιμοποιώντας το testmy.net. Αυτό είναι πολύ πιθανό επειδή το TotalVPN παρακολουθεί ανώνυμα το δίκτυό του για χρήση και σας παρέχει μόνο το εύρος ζώνης που χρειάζεστε.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Το TotalVPN προσφέρει δύο επιλογές στους συνδρομητές: Δωρεάν ή $ 7.79 το μήνα για το Total Premium Plan. Ο πρώτος έρχεται μόνο με τρεις επιλογές διακομιστή, ενώ ο τελευταίος περιλαμβάνει 30+ διακομιστές και δεν παρεμποδίζεται από το ανώτατο όριο ταχύτητας που περιλαμβάνεται στην ελεύθερη επιλογή. Και τα δύο σχέδια διερευνώνται σε περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες αργότερα σε αυτήν την ανασκόπηση.

Αν αποφασίσετε να πάτε με το Total Premium Plan, θα λάβετε το ειδικό ProPrivacy.com με έκπτωση 20%! Ωστόσο, αυτή η προωθητική τιμολόγηση περιορίζεται στον πρώτο γύρο πληρωμής. Στη συνέχεια, θα χρεωθείτε με το κανονικό ποσό.

Ούτε όμως το σχέδιο είναι πιθανό να σπάσει την τράπεζα. Το Ελεύθερο Σχέδιο - αν και είναι περιορισμένο - είναι αναμφισβήτητα ελκυστικό, ενώ το Total Premium Plan είναι από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Μπορείτε να εγγραφείτε και να πληρώσετε και για τις δύο χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα. Τα κρυπτοσυστήματα όπως το Bitcoin δυστυχώς δεν είναι ακόμα μια επιλογή.

Εάν αποφασίσετε να πάτε με το Total Premium Plan, θα λάβετε επίσης την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτή η εγγύηση, σε συνδυασμό με το Ελεύθερο Σχέδιο, σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την υπηρεσία δύο φορές για να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτή για εσάς. Αρκετά τακτοποιημένο!

Απορρήτου και Ασφάλεια

Το TotalVPN προσφέρει τέσσερα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης: IKEV2, IPsec, PPTP και OpenVPN - το τελευταίο από τα οποία συνιστούμε περισσότερο για ασφάλεια και για οτιδήποτε άλλο εκτός από τις ακραίες ανησυχίες ταχύτητας. Η κοινή χρήση αρχείων P2P δεν απαγορεύεται ρητά, ούτε ρητά ενθαρρύνεται, αλλά επιτρέπεται εάν συμφωνείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Η τοποθεσία της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιουργεί σημαίες σχετικά με τη συμμόρφωση με τις αρχές και η TotalVPN θα το πράξει εάν παραπέμπει σε κρατική υπηρεσία. Τούτου λεχθέντος, εάν δεν ασκείτε κάποια επικίνδυνη δραστηριότητα της παράνομης ποικιλίας σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να είστε εντάξει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι διαφορές των πωλήσεων διέπονται από την αμερικανική νομοθεσία σύμφωνα με την προηγούμενη κατάσταση της πολιτείας της Μασαχουσέτης. Η καταγραφή σύνδεσης δεν είναι ιδανική, αλλά είναι αρκετά ανεκτή για πολλούς ανθρώπους και είναι κοινή - δυστυχώς.

Η κρυπτογράφηση κατά τη χρήση του OpenVPN εκτελείται χρησιμοποιώντας το CBC AES-128 bit, με ένα πιστοποιητικό πιστοποίησης 4096. Θα ήταν ωραίο να δούμε μια αναβάθμιση στο AES 256 στο μέλλον, και SHA-1, ίσως, αν και η διαθέσιμη κρυπτογράφηση δεν είναι σε καμία περίπτωση shabby.

Τελικές σκέψεις

Κάθε παιδί έχει αυξανόμενους πόνους, όπως και κάθε επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένου του Total VPN. Παρόλο που, όπως δείχνει η ανασκόπηση, ξεπερνά τις προσδοκίες σε αυτό το πρώιμο στάδιο, με έναν προσιτό πελάτη, με λίγες βελτιώσεις, με έναν ομαλό ιστότοπο, οικονομικά προσιτές τιμές και ένα δωρεάν σχέδιο. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σήμερα για να δείτε εάν το TotalVPN είναι η σωστή υπηρεσία VPN για εσάς!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me