UnoTelly Επανεξέταση

UnoTelly

  • Τιμολόγηση

    Από $ 4.93
    / μήνα

UPDATE: Το UnoTelly δεν φαίνεται να είναι ενεργό αυτή τη στιγμή.

ProPrivacy.com Σκορ
5 από 10

Περίληψη

Το UnoVPN αποτελεί μέρος της συνδρομής του UnoTelly Gold. Πρόκειται για ένα περιορισμένο Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) που εμπορεύεται η UnoTelly ως υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας. Στην πραγματικότητα, το UnoTelly καθορίζει ότι το VPN είναι μόνο για ιδιωτικό απόρρητο και δεν θα πρέπει να "χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς". Ως εκ τούτου, αυτό το VPN δεν είναι κατάλληλο αν θέλετε ένα VPN για P2P torrenting. Το UnoVPN παρέχει κρυπτογράφηση OpenVPN, κάτι που είναι καλό. Ωστόσο, το VPN είναι υπερβολικά ακριβές, λαμβάνοντας υπόψη τη βραδύτητα των διακομιστών του. Συνολικά, αυτή είναι μια υπηρεσία κάτω από το VPN που σας συνιστούμε να αποφύγετε.

Χαρακτηριστικά

Η UnoTelly είναι καναδική εταιρεία που είναι πιο γνωστή για την υπηρεσία Smart DNS της. Η υπηρεσία VPN είναι ένα επιπλέον στοιχείο που η UnoTelly έχει σχεδιάσει για να ενισχύσει την κύρια υπηρεσία της. Πέρυσι, το VPN παρείχε πρωτόκολλο σημειακής σήμανσης (PPTP), το οποίο είναι εξαιρετικά ανασφαλές. Ωστόσο, τώρα προσφέρει και το OpenVPN, το οποίο είναι πολύ πιο ασφαλές.

Οι διακομιστές βρίσκονται σε έξι μόνο χώρες: τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, τον Καναδά, τη Γερμανία και την Ελβετία. Αυτό είναι πολύ περιορισμένο, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος της υπηρεσίας. Το Peer-to-Peer (P2P) απαγορεύεται ρητά στον αμερικανικό διακομιστή και δεν συνιστάται σε κανέναν από τους άλλους διακομιστές, βάσει των συμβουλών του VPN.

Εάν θέλετε ένα VPN να αποκρύψει την ταυτότητά σας όταν χτυπάει, συνιστούμε να ελέγξετε το καλύτερο VPN για τον οδηγό των torrent sites.

Το UnoTelly δεν παρέχει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν λογισμικό OpenVPN τρίτων μερών για να συνδεθούν στους διακομιστές του. Το πλεονέκτημα αυτού του λογισμικού είναι ότι το λογισμικό OpenVPN είναι πολύ καλό και σήμερα διαθέτει προστασία διαρροής DNS.

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει διακόπτης kill, stealth mode και άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι υπηρεσίες pro VPN. Αυτό είναι απογοητευτικό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το κόστος αυτού του VPN.

Το UnoVPN επιτρέπει ταυτόχρονες συνδέσεις από όσες συσκευές χρειάζεται. Επιπλέον, επιτρέπει σε οποιονδήποτε αριθμό πηγών IP να συνδεθεί με όσους διακομιστές θέλετε. Πρόκειται για μια απίστευτα γενναιόδωρη διατύπωση, δεδομένου ότι σας επιτρέπει μόνο μία διεύθυνση IP στην υπηρεσία Smart DNS.

Η υπηρεσία Smart DNS παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 300 κανάλια για τηλεοπτική ροή. Αυτό γίνεται με την παροχή πρόσβασης σε περισσότερους από 30 διακομιστές DNS υψηλής ταχύτητας. Ως εκ τούτου, η υπηρεσία Smart DNS διατίθεται στην αγορά για την απεμπλοκή, ενώ το VPN υποτίθεται ότι χρησιμοποιείται για προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ταχύτητα και απόδοση

Οι ταχύτητες σύνδεσης ήταν ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση για την υπηρεσία αυτή. Τους εξέτασα στο OpenVPN χρησιμοποιώντας μια σύνδεση οπτικών ινών 50 Mbps. Δοκίμασα τους διακομιστές του ΗΒ, των Κάτω Χωρών και των ΗΠΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε, το VPN αγωνίστηκε πραγματικά. Θα ήταν πιθανώς λίγο αργή για streaming σε HD. Τούτου λεχθέντος, πιθανόν να ξεφύγετε με ροή σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα πολύ υψηλά επίπεδα HD. Ακόμα, αυτό δεν ήταν μια εξαιρετική απόδοση.

Μεταφορτώσεις Unotelly

Χρησιμοποίησα το ipleak.net για να ελέγξω ότι το VPN δούλευε όπως έπρεπε. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι δεν ανακάλυψα διαρροές IP ή διαρροές DNS. Επιπλέον, δεν ανακάλυψα διαρροές Web Real-Time Communication (WebRTC) στο σύστημά μου. Όλοι είναι σαφείς εδώ, που είναι ένα από τα λίγα καλά πράγματα για την υπηρεσία.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Το UnoTelly παρέχει μόνο το UnoVPN ως μέρος της χρυσής συνδρομής του. Το UnoVPN διατίθεται σε τέσσερα σχέδια, από 7,95 $ / μήνα έως 4,93 $ / μήνα. Τα σχέδια καταβάλλονται μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετησίως - με εκπτώσεις που χορηγούνται για διαπραγμάτευση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το κόστος του VPN είναι περίπου το μέσο όρο σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, είναι λίγο ακριβό για το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει. Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν μέσω Visa, Mastercard ή PayPal. Υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση τριών ημερών καθώς και εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών.

unotelly_pricing

Μπορείτε να δοκιμάσετε το UnoVPN για δωρεάν δωδεκάδες στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα τέλος παραπομπής για κάθε φίλο που πείθετε να συμμετάσχετε (4,95 δολάρια).

Απορρήτου και Ασφάλεια

Η κρυπτογράφηση στο UnoVPN παρέχεται με κρυπτογράφηση PPTP (MPPE 128 bit) ή OpenVPN. Το PPTP δεν είναι ασφαλές, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN.

Το UnoVPN υλοποιεί το OpenVPN με 128-bit Blowfish (τον προεπιλεγμένο κρυπτογραφημένο κώδικα ενσωματωμένο στο OpenVPN). Αυτό θεωρείται γενικά ασφαλές υπό την προϋπόθεση ότι αποφεύγονται οι γνωστές αδυναμίες του. Ζήτησα από το UnoVPN τρεις φορές για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή OpenVPN, αλλά δεν μου έδωσε αυτό που ζήτησα. Ως εκ τούτου, το μόνο που γνωρίζουμε είναι τι υπάρχει στην ιστοσελίδα:

  • Δεδομένα: BF-CBC με πλήκτρο 128 bit
  • Auth: TLS με πλήκτρο 1024-bit

Δυστυχώς, ο έλεγχος ταυτότητας 1024-bit δεν θεωρείται πλέον ασφαλής. Στο ProPrivacy.com ψάχνουμε για ένα ελάχιστο 2048. Έτσι, δεν θεωρούμε το UnoVPN να είναι ένα ασφαλές VPN για ιδιωτικό απόρρητο.

Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, το UnoVPN διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Ευτυχώς, αυτά είναι μόνο ελάχιστα αρχεία καταγραφής, όπως η ώρα σύνδεσης / αποσύνδεσης από την υπηρεσία. Επιπλέον, η επιχείρηση καταγράφει πόσο εύρος ζώνης χρησιμοποιείτε (πιθανώς για να ελέγξετε αν η λήψη P2P συμβαίνει).

Αυτές οι πληροφορίες συνδέονται με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και όχι με τη διεύθυνση IP. Αυτό δεν είναι ιδανικό. Εάν οι καναδικές αρχές προσεγγίσουν το UnoTelly με ένα ένταλμα, θα πρέπει να παραδώσει τις διευθύνσεις IP των συνδρομητών του. Αυτό θα επέτρεπε μια επίθεση χρονικής συσχέτισης, η οποία θα μπορούσε να ανακαλύψει ποιες ιστοσελίδες επισκεφθήκατε.

Το UnoTelly δηλώνει ότι δεν καταγράφει τίποτα "εκτός από τον τοπικό νόμο της χώρας υποδοχής του διακομιστή". Με άλλα λόγια, μπορεί να συλλέγει τα αρχεία καταγραφής χρήσης αν η χώρα του διακομιστή με τον οποίο συνδέεστε έχει νόμους υποχρεωτικής διατήρησης δεδομένων. Αυτό καθιστά το απόρρητο που παρέχεται από το UnoVPN ένα ελαφρώς ευαίσθητο σημείο.

Ακόμη και η υπηρεσία DNS φαίνεται να διατηρεί τα αρχεία καταγραφής των χρηστών της:

"Όταν χρησιμοποιείτε τους διακομιστές DNS, συλλέγονται η διεύθυνση IP και οι τυχόν αιτήσεις DNS που προέρχονται από τη ρύθμιση συσκευών με διακομιστές UnoDNS. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας στους διακομιστές μας και για την άμεση σύνδεσή σας με τους κατάλληλους συνδέσμους."

Εάν χρειάζεστε ισχυρή προστασία της ιδιωτικής ζωής, το UnoTelly δεν είναι ιδανικό. Υπάρχουν πολύ καλύτερες πολιτικές απορρήτου εκεί έξω για μια παρόμοια τιμή, οπότε γιατί να τακτοποιήσετε αυτό?

Ευκολία στη χρήση

Ο ιστότοπος της UnoTelly επικεντρώνεται κυρίως στην υπηρεσία του Smart DNS. Πρόκειται για έναν σαφή ιστότοπο που εξηγεί πώς να αποκτάτε πρόσβαση σε περιεχόμενο γεωγραφικής ροής από όλο τον κόσμο. Αφού έχετε εγγραφεί, έχετε πρόσβαση σε μια χρήσιμη περιοχή του πίνακα ελέγχου. Παίρνετε επίσης μια ξενάγηση για τα διαθέσιμα. Αυτή είναι μια εξαιρετική προσθήκη που σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα τι μπορείτε να κάνετε με την υπηρεσία DNS.

unotelly_website

Δυστυχώς, το UnoVPN δεν έχει μια εμφάνιση κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη βάση γνώσεων εάν θέλετε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του VPN.

Δεν υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία VPN (όπως λεπτομέρειες εφαρμογής της κρυπτογράφησης) στην ιστοσελίδα. Αυτό δείχνει μια πραγματική έλλειψη διαφάνειας και είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα, το οποίο είναι ντροπή.

Ο ιστότοπος UnoTelly έχει επίσης ένα blog. Ωστόσο, για άλλη μια φορά επικεντρώνεται στην απεμπλοκή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία UnoDNS, με πολύ λίγες πληροφορίες για το VPN.

Ο ιστότοπος διαθέτει πολλά χρήσιμα βίντεο για να δουλεύει το UnoDNS σε πολλές διαφορετικές συσκευές. Ως εκ τούτου, εάν οι οδηγοί ροής είναι αυτό που χρειάζεστε, το UnoTelly σας καλύπτει.

Υποστήριξη

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7. Αυτή είναι μια χρήσιμη προσθήκη στη βάση γνώσεων και σίγουρα αναπληρώνει την έλλειψη πληροφοριών σχετικά με το VPN στον ιστότοπο.

Βρήκα τον χρόνο απόκρισης της ομάδας να είναι εξαιρετικός. Ποτέ δεν έπρεπε να περιμένω περισσότερο από ένα λεπτό ή δύο για να μιλήσω με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον, τα λεφτά υποστήριξης 'επιπέδου 1' απαντήθηκαν αρκετά γρήγορα.

Η μόνη φορά που έπρεπε να περιμένω περισσότερο ήταν όταν ζήτησα λεπτομέρειες για την κρυπτογράφηση. Ακόμη και τότε δεν έπρεπε να περιμένω περισσότερο από μερικές ώρες. Βρήκα τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών να είναι εξυπηρετικοί και ευγενικοί.

Η βάση γνώσεων δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει. Η λειτουργία αναζήτησης λειτουργεί καλά, αλλά η κύρια σελίδα είναι μια γεμάτη λίστα κατηγοριών και ερωτήσεων. Δυστυχώς, αυτό κάνει την περιήγηση στις κατηγορίες σχεδόν αδύνατη. Αυτό σημαίνει ότι η αναζήτηση είναι απαραίτητη - είναι απίθανο να διακινδυνεύσετε απλώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Επίσης, είναι ελαφρώς ενοχλητικό το γεγονός ότι πρέπει να εισάγετε ξανά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να ανοίξετε ένα εισιτήριο υποστήριξης (ακόμα και όταν κάνετε κλικ από την κύρια περιοχή του πίνακα ελέγχου). Βρήκα την εμπειρία να είναι δυσκίνητη και κροταλιστική.

Η διαδικασία

Εγραφομαι

Η εγγραφή στο UnoTelly απαιτεί μόνο ένα όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης. Αυτό σας δίνει αμέσως πρόσβαση σε μια τριήμερη δωρεάν δοκιμή του UnoDNS. Επιβεβαιώστε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να έχετε ακόμα πέντε ημέρες ελεύθερης πρόσβασης UnoDNS. Αυτή η περίοδος μπορεί να παραταθεί κατά ένα μήνα με τη χρήση "UnoCredits" για την παραπομπή φίλων.

Επιπλέον, είναι δυνατή η δωρεάν δοκιμή του UnoVPN. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθείτε έναν σύνδεσμο στη βάση γνώσεων που προσθέτει ένα στοιχείο "δοκιμής UnoVPN 3 ημερών" στο καλάθι αγορών σας.

Αυτό το δωρεάν στοιχείο πρέπει τότε να είναι "επί πληρωμή" Για. Εάν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, αυτό απαιτεί να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, ακόμα κι αν δεν έχετε εισπράξει τίποτα. Εάν πληρώνετε για τη δωρεάν δοκιμή με το PayPal, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα (δεν χρειάζεται καν να συνδεθείτε στο PayPal).

Έχω εγγραφεί σε ένα μήνα UnoVPN για να δοκιμάσω την υπηρεσία και να σιγουρευτώ ότι θα τιμήσει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Πληρώσαμε με το PayPal, αλλά απογοητευτικά έπρεπε να δώσω μια διεύθυνση χρέωσης. Δυστυχώς, δεν υπήρχε επιλογή για πληρωμή σε Bitcoins.

Το πρόγραμμα-πελάτη των Windows

Δυστυχώς, το UnoVPN δεν τρέχει σε ειδικό λογισμικό VPN. Αυτό είναι αρκετά φτωχό. Ωστόσο, η σύνδεση με οποιοδήποτε VPN μέσω του λογισμικού OpenVPN τρίτου μέρους είναι συνήθως μια πολύ καλή εμπειρία σήμερα. Το OpenVPN είναι εύκολο στη χρήση και δωρεάν download. Επιπλέον, η τελευταία έκδοση έρχεται με προστασία διαρροής DNS, η οποία την καθιστά ασφαλή στη χρήση.

Το UnoTelly παρέχει υποστήριξη για τη σύνδεση μέσω του TunnelBlick (κυρίως για χρήστες Mac) και του κανονικού OpenVPN (.ovpn). Για το λόγο αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τα σωστά αρχεία για τον πελάτη που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εξετάζοντας τις λήξεις αρχείων (.ovpn ή .tblk).

Προσωπικά, δεν μου πειράζει να χρησιμοποιώ το λογισμικό OpenVPN τρίτου μέρους (ειδικά επειδή έχω πολλή εμπειρία να το κάνω). Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος της επαγγελματικής υπηρεσίας, αυτό σίγουρα δεν είναι μια θετική πτυχή της υπηρεσίας. Επιπλέον, έχω υποστεί ασυνήθιστα προβλήματα εγκατάστασης με την εγγραφή σε διακομιστές UnoVPN χρησιμοποιώντας το OpenVPN. Έπρεπε να ζητήσω από την εταιρεία να αλλάξει τα διαπιστευτήρια σύνδεσης για να διορθώσει το πρόβλημα. Αυτό πρόσθεσε επιπλέον απογοήτευση σε μια ήδη ελλιπή υπηρεσία.

Άλλες πλατφόρμες

Λόγω του γεγονότος ότι το UnoVPN από την UnoTelly δεν διαθέτει προσαρμοσμένους πελάτες, όλοι οι συνδρομητές σε όλες τις πλατφόρμες πρέπει να χρησιμοποιούν το λογισμικό OpenVPN τρίτου μέρους για να συνδεθούν στο VPN. Εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να αναφερθεί σε αυτό το μέρος της ανασκόπησης. Μερικά καλά νέα έρχονται με τη μορφή της βάσης γνώσεων του UnoTelly, η οποία περιλαμβάνει οδηγίες εγκατάστασης για διάφορες πλατφόρμες. Αυτά περιλαμβάνουν το OS X (μέσω του Tunnelblick για το OpenVPN), το Android και το iOS (μέσω του OpenVPN Connect for OpenVPN).

Άλλες / Δωρεάν Υπηρεσίες

Το UnoTelly είναι ίσως το πιο γνωστό για την υπηρεσία Smart DNS του. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η επιχείρηση προτίμησε να παραχωρήσει στους χρήστες πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφική διασπορά. Για μια πιο εμπεριστατωμένη επισκόπηση της έξυπνης υπηρεσίας DNS, παρακαλούμε δείτε εδώ.

Τελικές σκέψεις

Το UnoVPN από την UnoTelly πωλείται συγκεκριμένα ως υπηρεσία ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας. Αποτελεί ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για τη βασική υπηρεσία Smart DNS της εταιρείας. Η υπηρεσία Smart DNS είναι αυτή που οι καταναλωτές πρέπει να χρησιμοποιήσουν για την απεμπλοκή περιεχομένου ιστότοπου και τη ροή γεωγραφικών ταινιών περιορισμένης τηλεόρασης. Το VPN, από την άλλη πλευρά, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για την εξασφάλιση δεδομένων περιήγησης στο διαδίκτυο με κρυπτογράφηση.

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ σαφές σχετικά με αυτό, το UnoVPN είναι μια υπηρεσία που στερείται την ισχυρή κρυπτογράφηση που απαιτείται για να γίνει ένα ασφαλές VPN. Για το λόγο αυτό, το UnoVPN από το UnoTelly αποτυγχάνει εντελώς να κάνει το ένα έργο που θέλει να επιτύχει. Πρόκειται για μια αργή, απίστευτη υπηρεσία VPN που πάσχει από δυσλειτουργίες, αργές ταχύτητες σύνδεσης και κακά εφαρμοζόμενα πρότυπα κρυπτογράφησης.

Εάν θέλετε μια υπηρεσία Smart DNS, τότε το UnoTelly μπορεί να είναι το εισιτήριο. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη λύση ιδιωτικού απορρήτου και ξεκλειδώματος, παρακαλούμε να αναζητήσετε αλλού έναν αξιόπιστο πάροχο VPN premium value for money. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me