Ανασκόπηση VortexVPN

VortexVPN


ProPrivacy.com Σκορ
1 από 10

Περίληψη

Το VortexVPN έχει πλέον σταματήσει να υπάρχει. Για να δείτε τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Android, μεταβείτε σε αυτή τη σελίδα.

Τιμολόγηση & Σχέδια

Το σχέδιο VortexVPN είναι διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει πριν, αντί να σας χρεώσουμε για μια χρονική περίοδο που σας χρεώνει για τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε, τα οποία πιστεύουμε ότι είναι αρκετά εφευρετικά - φυσικά αυτό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα περισσότερα δεδομένα που υπογράφεστε για το φθηνότερο παίρνει. Όταν κάνετε λήψη της εφαρμογής Android λάβετε 250 MB για να την αξιολογήσετε δωρεάν. Επίσης, λάβετε υπόψη σας ότι τα δεδομένα που αγοράζετε λήγουν μετά από ένα χρόνο - αλλά αυτό είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που νομίζουμε.

VortexVPN_Price

Χαρακτηριστικά

Το VortexVPN διαφέρει από τους άλλους παρόχους στο γεγονός ότι είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην παροχή της καλύτερης υπηρεσίας για χρήστες Android. Προς το παρόν παρέχουν μόνο 4 διακομιστές σε 4 διαφορετικές χώρες, ώστε η πρόσβαση είναι περιορισμένη, αλλά λόγω των τοποθεσιών τους, είναι αρκετά καλή για υπηρεσίες geoblocked. Μοιράζονται στον ιστότοπό τους σχετικά με τη συμπίεση των ιστοσελίδων για να μειώσουν τη χρήση των δεδομένων σας και αυτό λειτουργεί πραγματικά και εκπληκτικά η χρήση των δεδομένων σας υπολογίζεται μετά την συμπίεση. Σε σύγκριση με το μικρό τους μέγεθος, έχουν μια ωραία και στρογγυλεμένη εξυπηρέτηση όπως εξηγούμε παρακάτω ή μπορείτε να πάτε και να τα ελέγξετε αμέσως:

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Σε αντίθεση με τους περισσότερους παρόχους, παρέχουν μόνο μια υπηρεσία κρυπτογράφησης OpenVPN η οποία δεν νομίζουμε ότι θα πρέπει να θεωρείται μειονέκτημα, καθώς πιστεύουμε ότι αυτό είναι το πιο ασφαλές σε κάθε περίπτωση - και χρησιμοποιούν 1024 bit σε αυτό!

Είναι μια εταιρεία της Νέας Ζηλανδίας με τον κύριο εξυπηρετητή τους στην Ελβετία, οπότε ο νόμος έχει πολύ περιορισμένη πρόσβαση σε αυτά, αλλά εξακολουθούν να καταγράφουν τη σύνδεσή σας και -προς φορές για τα στατιστικά στοιχεία του δικτύου, αλλά δεν παρακολουθούν οποιαδήποτε κίνηση δικτύου.

Η ιστοσελίδα

Έχουν έναν πολύ απλό ιστότοπο ο οποίος είναι εύκολος στην πλοήγηση, ωστόσο πιστεύουμε ότι ίσως θα μπορούσαν να περιλάβουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες & την ασφάλεια και μια σελίδα ειδήσεων όπου οι χρήστες μπορούν να δουν την ανάπτυξη που υπόσχονται.

VortexVPN_Home

Υποστήριξη

Όπως και με τους περισσότερους άλλους παρόχους VPN, το VortexVPN διαθέτει μόνο μια μικρή ομάδα και δεν μπορεί να προσφέρει πλήρη υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο. Η υποστήριξη των εισιτηρίων είναι πολύ αποδοτική και πάντα λάβαμε απάντηση μέσα σε 24 ώρες από αυτά.

VortexVPN_Support

Η διαδικασία

Εγραφομαι

Η εγγραφή σε έναν λογαριασμό είναι τόσο απλή όσο και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, αλλά η πληρωμή μπορεί να είναι περισσότερο φάρσα, καθώς δέχεται μόνο πληρωμές BitCoin (οι πληρωμές με κάρτα θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον).

Vortex_Account

Ο πελάτης Android

Δεδομένου ότι η κύρια εστίασή τους είναι στο Android, αυτή είναι η πλατφόρμα που κάναμε το μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών μας. Η εφαρμογή είναι απλή εγκατάσταση και χρήση. Είναι πολύ λίγα για να συζητήσετε ή να σας ενημερώσετε εδώ, καθώς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα διακομιστή και να συνδεθείτε - απλά.

Vortex_AndroidHome Vortex_Server Vortex_Connected

Η κύρια σελίδα της εφαρμογής

Επιλογή διακομιστή - Εμφανίζει τα pings που είναι ένας χρήσιμος δείκτης ταχύτητας

Συνδεδεμένο με το διακομιστή του Δουβλίνου

Απόδοση (ταχύτητα, έλεγχος DNS και IP)

Οι δοκιμές DNS και IP επέστρεψαν πολύ καλά και οι δοκιμές ταχύτητας ήταν πολύ καλές, όπως δείχνει ο παρακάτω πίνακας.

Vortex_SpeedNoVPN Vortex_SpeedOpenVPN
Δεν υπάρχει VPN Σύνδεση OpenVPN

Επειδή στον ιστότοπό τους λένε ότι στοχεύουν στη μείωση της χρήσης δεδομένων και των χρόνων φόρτωσης σελίδων, πραγματοποιήσαμε διάφορες δραστηριότητες ιστού με και χωρίς την ενεργή υπηρεσία VPN (φροντίζοντας να διαγράψουμε την προσωρινή μνήμη και άλλα δεδομένα περιήγησης στο μεταξύ). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καταγράψαμε τη χρήση των δεδομένων μας και διαπιστώσαμε ότι πράγματι με την ενεργή υπηρεσία VPN καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε σχετικά λιγότερα - αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τους τύπους ιστοσελίδων που χρησιμοποιείτε. Παρατηρήσαμε επίσης ελαφρώς ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, κάτι που ήταν επίσης εξαιρετικό.

Άλλες πλατφόρμες

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να συζητήσουμε έναν πελάτη των Windows, καθώς δεν υπάρχει κανένας. Μέσα από τον ιστότοπό τους μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με μια σειρά συσκευών και να σας καθοδηγήσουν με το λογισμικό OpenVPN (σε iOS, Linux και Windows) - το οποίο κάναμε.

Απόδοση (ταχύτητα, έλεγχος DNS και IP)

Αν και το βελτιστοποιούσαν για το Android, το έδωσα μια δοκιμή ταχύτητας στα Windows ούτως ή άλλως. Ήμασταν λίγο έκπληκτοι και απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα σε σύγκριση με το Android, αλλά εξακολουθούσε να λειτουργεί καλά. Η συμπίεση εικόνας που χρησιμοποιούν ήταν πολύ πιο ορατή και ενοχλητική σε μια μεγαλύτερη οθόνη αν και (το δοκιμάσαμε και σε ένα δισκίο κι αυτό ήταν ανεκτό).

Vortex_NoVPN Vortex_VPN
Δεν υπάρχει VPN Με το λογισμικό OpenVPN

συμπέρασμα

Μας άρεσε

  • Απλή εφαρμογή
  • Μεγάλη ταχύτητα στο Android
  • Μειωμένη χρήση του δικτύου
  • Δωρεάν δοκιμή

Δεν είμαστε τόσο σίγουροι

  • Χρησιμοποιώντας το σε άλλες πλατφόρμες
  • Ταχύτητα εξυπηρέτησης πελατών
  • Δεν είναι δυνατή η προσαρμογή του ρυθμού συμπίεσης

Μιστήκαμε

  • Μικρός αριθμός εξυπηρετητών

Παρόλο που δεν είναι τόσο μεγάλη για πλατφόρμες PC, συνολικά βρήκαμε το VortexVPN να είναι μια εξαιρετική υπηρεσία αν ψάχνετε για έναν ειδικό πάροχο υπηρεσιών VPN Android που μειώνει τη χρήση των δεδομένων σας και αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me