VPN4Όλες οι αναθεωρήσεις

VPN4All


 • Τιμολόγηση

  Από $ 4.08
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
6.5 από 10

Περίληψη

Το VPN4All είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε Σεϋχελλούς και παρέχει υπηρεσίες εικονικών ιδιωτικών δικτύων (VPN) από το 2009. Διαθέτουν ένα «state-of-the-art Tier 3 ασφαλές παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών» ικανό να παρέχει εικονική πρόσβαση σε πάνω από 25 εθνικούς τομείς. Προσφέρουν τρεις επιλογές: σχέδιο περιορισμένης λήψης (50 gb / μήνα). ένα απεριόριστο σχέδιο. και ένα σχέδιο κινητής τηλεφωνίας. Αυτές οι τιμές χρεώνονται ανά μήνα, αλλά υπάρχουν μειωμένες τιμές για μακροπρόθεσμες συμβάσεις. Για μια πρόσθετη πληρωμή, το VPN4ALL προσφέρει προστασία κακόβουλου λογισμικού στο διακομιστή. Τα πρώτα δύο πακέτα απευθύνονται κυρίως στους χρήστες Windows και Macintosh, ενώ η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω του OpenSSL. Το σχέδιο για κινητά μπορεί να λειτουργήσει με iOS, Windows και Android.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  35,4 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  Σεϋχέλλες
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  1
 • Χώρες
  50

Χαρακτηριστικά

 • 80 τοποθεσίες διακομιστών
 • Πολυγλωσσική εφαρμογή
 • Βαθιά προστασία επιθεώρησης πακέτων
 • Αυτόματη σύνδεση κατά την εκκίνηση
 • Αναγκαστικές και συγχρονισμένες αλλαγές IP
 • OpenVPN
 • IPSec
 • Δυναμική κοινή IP
 • Το P2P υποστηρίζεται
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής

Επισκεφθείτε το VPN4All »

Ταχύτητα και απόδοση

Δοκιμάσαμε το VPN4ALL χρησιμοποιώντας την ιρλανδική τηλεπικοινωνιακή υπηρεσία Eirecom για αγροτικές ευρυζωνικές υπηρεσίες, η οποία έχει διαφημισμένη ταχύτητα 7mbps.

Στη συνέχεια δοκιμάσαμε διακομιστές σε διάφορες πόλεις, τη Φρανκφούρτη, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Σιγκαπούρη και το Ταλίν. Τα αποτελέσματα ήταν ποικίλα. Σε κάθε περίπτωση, η δοκιμή επαναλήφθηκε πέντε φορές για να ελαχιστοποιηθούν οι έκτακτες αιχμές:

 • Η Φρανκφούρτη έφτασε στα 4,89 mb / s
 • Η Νέα Υόρκη έφερε την κορυφαία απόδοση των 5,91 mb / s
 • Το Παρίσι κατόρθωσε ένα αξιοσέβαστο 5,58 mb / s
 • Ενώ η Σιγκαπούρη μετατράπηκε σε υποτονική ταχύτητα 2,76 mb / s
 • Το Ταλίν ανέβασε το πίσω μέρος με μέτρια ταχύτητα 2,49 mb / s

Το βράδυ του βράδυ του Σαββάτου από το διακομιστή της Νέας Υόρκης ήταν ομαλά. Οι μοναδικές στιγμές που συνέβησαν οι αποχωρήσεις ήταν όταν το e-mail αποστέλλεται και λαμβάνεται λειτουργεί στο παρασκήνιο.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Λαμβάνοντας πρώτα το πιο ακριβό πακέτο, το σχέδιο VPN4ALL Unlim προσφέρει απεριόριστη ροή και λήψη. Το μηνιαίο τέλος είναι € 16,95 το μήνα, αλλά υπάρχουν διαθέσιμες πιο μακροπρόθεσμες προσφορές: 3 μήνες για € 43,00. 6 μήνες για € 81.00; και 12 μήνες για € 142,00. Η πρόσθετη προστασία κοστίζει € 2,49 το μήνα και δεν υπόκειται σε εκπτώσεις.

Το VPN4ALL 50 είναι ουσιαστικά το ίδιο πακέτο, εκτός από το ότι οι μηνιαίες λήψεις σας περιορίζονται στα 50 GB. (Αυτό μπορεί να είναι πιο γενναιόδωρο από τον πάροχο ευρυζωνικών υπηρεσιών). Αυτό κοστίζει € 9,95 το μήνα, με εκπτώσεις στις 3 Μήνες (€ 25,00), 6 Μήνες (48,00 €) και 12 Μέρες (€ 84,00). Η πρόσθετη προστασία είναι η ίδια, μη προεξοφλημένη τιμή € 2,49 το μήνα.

Τέλος, το VPN4ALL Mobile είναι μια υπηρεσία για χρήστες τηλεφώνου και tablet, η οποία είναι φθηνότερη αλλά πιο περιορισμένη - στην περίπτωση αυτή, στα 5 GB το μήνα. Η υπηρεσία αυτή κοστίζει € 5,95 το μήνα (3 μήνες € 15,00, 6 μήνες € 28,00, 12 μήνες € 49,00.Έχει διατεθεί μια συνδυασμένη συμφωνία 50+ για 3 μήνες πληρωμή € 30.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Το VPN4ALL υπόσχεται αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Αν και συλλέγουν ελάχιστα αρχεία καταγραφής σύνδεσης για να παρακολουθούν τη χρήση του εύρους ζώνης, είναι ανένδοτα για το γεγονός ότι δεν συλλέγουν κανένα αρχείο καταγραφής χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι κατά κανένα τρόπο δεν συλλέγουν ή αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε ή τι κάνετε online ενώ είστε συνδεδεμένοι με τους διακομιστές τους. Η θέση τους στις Σεϋχέλλες είναι επίσης επωφελής από αυτή την άποψη, δεδομένου ότι δεν δεσμεύονται από νόμους που θα απαιτούσαν από αυτούς να καταγράφουν οποιαδήποτε δεδομένα λογαριασμού ή πληροφορίες πελατών.

Το VPN4ALL χρησιμοποιεί κοινά, δυναμικά IP δίκτυα στο δίκτυό τους, πράγμα που σημαίνει ότι μια ενιαία διεύθυνση IP μπορεί να μοιραστεί με εκατοντάδες ή χιλιάδες άλλους χρήστες. Αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατο για οποιαδήποτε οντότητα να εντοπίσει έναν μόνο χρήστη στο δίκτυο.

Όσον αφορά την κρυπτογράφηση, το VPN4ALL προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256-bit μέσω πρωτοκόλλων OpenVPN και SSTP.

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν φτηνότερες επιλογές στην αγορά για χρήστες των οποίων οι ανάγκες είναι πιο μετριοπαθείς, αλλά το VPN4ALL είναι μια σταθερή υπηρεσία για εγχώριους χρήστες και θα απευθύνεται σε πελάτες που χρειάζονται την ευελιξία πολλών τοποθεσιών διακομιστών σε διάφορες εθνικότητες. Το λογισμικό είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση, αλλά συσκευάζει πολλές επιλογές για προχωρημένη δικτύωση όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Επισκεφθείτε το VPN4All »

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 26

map