VPNac Review

VPNac

 • Τιμολόγηση

  Από $ 4.80
  / μήνα

 • Διαθέσιμο σε:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • Ξεμπλοκάρισμα:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Σκορ
9.4 από 10

Περίληψη

Το VPN.ac είναι ένας πάροχος VPN που εδρεύει στη Ρουμανία και ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 2012. Έκτοτε, το ProPrivacy.com ελέγχει την υπηρεσία για να παρακολουθεί την πρόοδό του. Το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) συνεχίζει να βελτιώνεται και τώρα διαθέτει τη δική του εφαρμογή εγγενών πελατών - το σύστημα χρησιμοποιείται για τη χρήση ενός γενικού πελάτη GUI OpenVPN. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σημαντικές αλλαγές στο VPN.ac.

Αυτή η εταιρεία εδρεύει στη Ρουμανία, η οποία, χάρη στην προστασία της ιδιωτικής ζωής δεδομένων που της παρέχει το High Court, είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για ένα VPN. Η υπηρεσία περιλαμβάνει ένα κρυπτογραφημένο σύστημα μεσολάβησης, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τους περιφερειακούς περιορισμούς.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Δικαιοδοσία
  Ρουμανία
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  6
 • Χώρες
  20

Χαρακτηριστικά

Torrenting
Ταυτοχρόνιες συνδέσεις 6
Bare metal ή εικονικοί διακομιστές Γυμνό μέταλλο
Υποστήριξη δρομολογητή
Υποστηριζόμενες δρομολογητές Asus / AsusWRT, DD-WRT, OpenWRT, pfSense, Τομάτα / Προηγμένη Ντομάτα
Προώθηση θυρών
Επιλογή θύρας
Συνολικοί διακομιστές 150
Χώρες 20

Όλα τα σχέδια έχουν τις παρακάτω δυνατότητες:

 • 79 διακομιστές VPN σε 21 χώρες
 • Διακομιστές μεσολάβησης σε 32 χώρες
 • Επίδομα έξι ταυτόχρονων συνδέσεων
 • Επιτρέπονται P2P / torrents
 • Εφαρμογές VPN για Windows, Mac OS, iOS και Android
 • OpenVPN μέσω πρωτόκολλο ελέγχου μετάδοσης (TCP) και πρωτόκολλο User Datagram Protocol (UDP), πρωτόκολλο σήραγγας Layer 2 (L2TP) / Internet Protocol Security (IPSec) και πρωτόκολλο σημειακής σήραγγας (PPTP)
 • Μη αυτόματη ρύθμιση για Linux, δρομολογητές και αποκωδικοποιητές
 • Κρυπτογραφημένες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης μεσολάβησης για Chrome, Opera και Firefox
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση εγκατάστασης RSA 4096-bit RSA
 • Online έλεγχος ταχύτητας διακομιστή και έλεγχος χωρητικότητας
 • Σκότωσε το διακόπτη
 • Κρυπτογραφημένη ανάλυση DNS
 • Ιδιωτικός διακομιστής DNS
 • IP πρόληψη διαρροών
 • Κοινόχρηστη υπηρεσία διεύθυνσης IP

Το δίκτυο διακομιστών της εταιρείας δεν είναι τόσο μεγάλο όσο εκείνο που παρέχεται από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες ρουμανικής VPN CyberGhost και ibVPN. Ωστόσο, το δίκτυο εξυπηρετητών αυξάνεται σε μέγεθος κάθε χρόνο. Την επόμενη φορά που το ProPrivacy.com επιστρέφει πίσω στην εταιρεία, ίσως υπάρχει κάτι παραπάνω από το τρέχον δίκτυο 79 εξυπηρετητών σε 21 χώρες.

Αυτές οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από το Nottingham στο Ηνωμένο Βασίλειο, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία διαδικτύου Virgin Media. Οι δοκιμές ταχύτητας πραγματοποιήθηκαν με την ιστοσελίδα testmy.net. Κάθε μία από τις κατηγορίες αποτελεσμάτων που βλέπετε στα διαγράμματα δοκιμών λήψης και μεταφόρτωσης καταρτίστηκε από πέντε δοκιμές.

Οι ταχύτητες λήψης και φόρτωσης ελέγχθηκαν χωρίς να εφαρμοστεί VPN στη γραμμή. Στη συνέχεια, οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με τη σύνδεση που πραγματοποιείται μέσω του διακομιστή VPN.ac στο Coventry, ο οποίος είναι ο πλησιέστερος διακομιστής που έχει η εταιρεία στη θέση δοκιμής. Η δεύτερη δοκιμή θέσης ελέγχεται στις ταχύτητες όταν συνδέεται μέσω του διακομιστή VPN.ac στο Παρίσι. Το VPN.ac έχει βελτιστοποιήσει τους διακομιστές για λήψη μέσω P2P. Δεν υπάρχουν διακομιστές P2P στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως εκ τούτου, αυτός ο διακομιστής του Παρισιού είναι η πλησιέστερη P2P-βελτιστοποιημένη εγκατάσταση στη θέση δοκιμής.

Θα δείτε επίσης αποτελέσματα για σύνδεση με το Μαϊάμι από το Ηνωμένο Βασίλειο, και τα δύο χωρίς VPN που έχουν εφαρμοστεί στη σύνδεση και με σύνδεση μέσω του διακομιστή VPN.ac Miami. Σε όλες τις δοκιμές VPN, έχω ρυθμίσει την εφαρμογή να τρέχει με OpenVPN μέσω UDP, χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES με ένα κλειδί 256-bit.

VPNac ταχύτητες λήψης

Το γράφημα δείχνει τις υψηλότερες, τις χαμηλότερες και τις μέσες ταχύτητες για κάθε διακομιστή και τοποθεσία. Δείτε την εξήγηση της πλήρους ταχύτητας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η υπηρεσία διαδικτύου Virgin Media παρήγαγε ένα ευρύ φάσμα ταχύτητας, από 23 Mbps έως 41,8 Mbps κατά τη διάρκεια της δοκιμής λήψης. Τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών διακομιστών VPN.ac ήταν σταθερά εντός αυτού του εύρους, οπότε η εφαρμογή του VPN στη γραμμή δεν επιβράδυνε τις συνδέσεις. Ωστόσο, οι αξιοσημείωτες πληροφορίες που προέκυψαν από αυτές τις ευρωπαϊκές δοκιμές λήψης είναι η διαφορά που μπορεί να κάνει μια βελτιστοποίηση για συγκεκριμένες εργασίες σε μια απόδοση του διακομιστή VPN. Ο διακομιστής του Παρισιού παρέδωσε σταθερά ταχύτητες που βρίσκονταν στην κορυφή των δυνατοτήτων της υπηρεσίας διαδικτύου, παρόλο που η τοποθεσία του διακομιστή προκάλεσε κάθε πακέτο να ταξιδεύει περαιτέρω σε μια εκτροπή διαδρομής που περιστρέφεται στο εξωτερικό και πίσω. Στις δοκιμές φόρτωσης, τόσο οι διακομιστές του Coventry όσο και οι πάροχοι του Παρισιού έδωσαν αξιοπρεπή απόδοση.

Η απόδοση του VPN.ac στην διατλαντική σύνδεση ήταν μια διαφορετική ιστορία. Η μέση ταχύτητα στις πέντε δοκιμές με το VPN ήταν χαμηλότερη από τη βραδύτερη ταχύτητα που παρατηρήθηκε σε μια αμερικανική σύνδεση χωρίς το VPN. Στις δοκιμές φόρτωσης, το VPN.ac δεν μπορούσε να ανέλθει στις χαμηλότερες ταχύτητες που είχε η σύνδεση Virgin Media χωρίς VPN.

Δοκιμές διαρροών

Διαρροή IPv4 ανιχνευθεί?
Διαρροή WebRTC εντοπίστηκε?
Όρια δεδομένων
Όρια εύρους ζώνης

Οι δοκιμές ProPrivacy.com για διαρροές IP αποσκοπούν στην εξέταση της απόδοσης της κάλυψης διεύθυνσης IP τόσο για τις διευθύνσεις IPv4 όσο και για τις διευθύνσεις IPv6. Δυστυχώς, η Virgin Media δεν χρησιμοποιεί διευθύνσεις IPv6, οπότε δεν μπόρεσα να ελέγξω αν η υπηρεσία VPN.ac θα μπορούσε να καλύψει αυτόν τον τύπο διεύθυνσης. Δοκίμασα διαρροές IPv4 χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του ipleak.net και του doileak.net. Πρόσβαση σε αυτούς τους διακομιστές ενώ είχα μια σύνδεση OpenVPN στο Λονδίνο μέσω του διακομιστή VPN.ac Coventry. Η υπηρεσία πέρασε όλες τις δοκιμές.

Τιμή

12 μήνες

$ 4.80
κάθε μήνα

6 μήνες

6,00 δολάρια
κάθε μήνα

3 μήνες

8,00 δολάρια
κάθε μήνα

1 μήνα

9,00 δολάρια
κάθε μήνα

Το VPN.ac διαθέτει ένα πακέτο συνδρομής. Μπορείτε να το αγοράσετε για διαφορετικές περιόδους, με μεγαλύτερη διάρκεια που σας φέρνει χαμηλότερες τιμές. Το μηνιαίο επιτόκιο σε ετήσια συνδρομή λειτουργεί φθηνότερα απ 'ότι αν πληρώσετε μόνο για ένα μήνα. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε για όλη την υπηρεσία μπροστά.

Παίρνετε μια επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων με όλες αυτές τις επιλογές συνδρομής.

Τιμολόγηση VPNac

Όλα αυτά τα σχέδια σας δίνουν ένα επίδομα έξι ταυτόχρονων συνδέσεων. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια δοκιμή μιας εβδομάδας για $ 2. Σε αυτό το σχέδιο, έχετε μόνο τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η συνδρομή VPN σας δίνει επίσης πρόσβαση στην υπηρεσία SecureProxy του VPN.ac. Το VPN λειτουργεί μέσω και app. Το SecureProxy υλοποιείται ως επέκταση προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Opera - δεν υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις για το Microsoft Edge ή τον Internet Explorer. Αυτή η επισκόπηση θα επικεντρωθεί στις δυνατότητες της υπηρεσίας VPN της εταιρείας.

Εκτός από την αποδοχή πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, η εταιρεία επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν με ένα ευρύ φάσμα συστημάτων επεξεργασίας πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, UnionPay, iDeal, WebMoney και Alipay. Αν θέλετε ανωνυμία μπορείτε να πληρώσετε με Bitcoin, ή με κάρτες δώρων. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος SEPA.

SecureProxy

Το επίδομα της υπηρεσίας VPN.ac είναι μια δωρεάν υπηρεσία SecureProxy. Η εταιρεία εκτελεί διακομιστές μεσολάβησης σε περισσότερες χώρες για την κρυπτογραφημένη υπηρεσία proxy από ό, τι για τα δίκτυα VPN. Το SecureProxy χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο HTTPS για να παρέχει κρυπτογράφηση των περιεχομένων σύνδεσης και εκτρέπει τις συνδέσεις μέσω διακομιστή μεσολάβησης. Αυτά τα κόλπα εκτελούνται για να ξεγελάσουν τους περιφερειακούς περιορισμούς στις υπηρεσίες ροής. Η θεωρία πίσω από αυτό το σύστημα είναι ότι δεν χρειάζεστε πλήρες απόρρητο μόνο για να ξεπεράσετε περιφερειακούς περιορισμούς. Ωστόσο, το γεγονός ότι η επισκεψιμότητα σας μεταφέρεται σε διακομιστή μεσολάβησης σημαίνει ότι όλες οι αιτήσεις για διακομιστές συνεχούς ροής θα υποβάλλονται εξ ονόματός σας από το πληρεξούσιο. Έτσι, θα εμφανιστείτε στην απαιτούμενη χώρα για να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο.

Ο διακομιστής μεσολάβησης προωθεί την απάντηση από το διακομιστή συνεχούς ροής, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την επιλεγμένη εμφάνισή σας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Δοκίμασα την υπηρεσία VPN.ac VPN με το Netflix και το BBC iPlayer. Δοκίμασα επίσης το VPN.ac SecureProxy με αυτούς τους δύο ιστότοπους πολυμέσων. Και οι δύο υπηρεσίες με πήραν γύρω από τους περιφερειακούς περιορισμούς της Netflix και του BBC iPlayer.

Ευκολία στη χρήση

Windows
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Η κύρια σελίδα της τοποθεσίας VPN.ac διαθέτει χάρτη του κόσμου που δείχνει τις τοποθεσίες του διακομιστή VPN της εταιρείας. Το κύριο μενού βρίσκεται σε μια γραμμή μενού στη δεύτερη γραμμή της αρχικής σελίδας. Πάνω από αυτό, θα δείτε έναν ιμάντα με μια σειρά συντομεύσεων στις υπηρεσίες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην περιοχή του πελάτη.

Όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, το κύριο μενού αναπηδά για να αντικαταστήσει τον ιμάντα συντόμευσης και παραμένει ορατό ανά πάσα στιγμή. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει ένα τμήμα γρήγορων συνδέσμων. Η περιοχή του πελάτη περιέχει συνδέσμους για τη λήψη αρχείων, οδηγών και πληροφοριών εισιτηρίων υποστήριξης.

Υποστήριξη

Δωρεάν δοκιμή Οχι
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
24ωρη υποστήριξη
Ζωντανή συζήτηση
Διάρκεια εγγύησης επιστροφής χρημάτων 7

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης κάνοντας κλικ στο "Υποστήριξη" στο μενού της περιοχής πελάτη, κατόπιν επιλέγοντας "Ανοιχτό εισιτήριο" από το αναπτυσσόμενο μενού. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Άνοιγμα νέου εισιτηρίου" στην κεντρική οθόνη της περιοχής του πελάτη.

Υπάρχει ένα "Επικοινωνήστε με την υποστήριξη" σύνδεσμο στην εφαρμογή. Αυτό ανοίγει μια σελίδα στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να παρέχει πρόσβαση στο κέντρο υποστήριξης. ο "Υποβάλετε ένα εισιτήριο" σε αυτήν την οθόνη, είναι μια άλλη διαδρομή μέχρι τη φόρμα εισιτηρίου υποστήριξης.

Μόλις πατήσετε το κουμπί Υποβολή στη φόρμα υποστήριξης, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απάντησης για να επιβεβαιώσετε την παραλαβή της ερώτησής σας. Θα λάβετε επίσης ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ένα μέλος του προσωπικού απαντά στην ερώτησή σας. Μπορείτε να δείτε την τρέχουσα κατάσταση όλων των ερωτημάτων που κάνατε στην ομάδα υποστήριξης επιλέγοντας Εισιτήρια από το μενού υποστήριξης στην περιοχή του πελάτη ή μεταβαίνοντας στην ενότητα υποστήριξης στην κύρια οθόνη των στοιχείων του λογαριασμού σας.

Η διαδικασία

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη δοκιμή $ 2 μία εβδομάδα, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα Συχνές ερωτήσεις και να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο στην εξήγηση για έναν δοκιμαστικό λογαριασμό.

Για να μεταβείτε στη σελίδα εγγραφής για μια κανονική συνδρομή, πρέπει να κάνετε κλικ σε ένα από τα "Εγγραφείτε τώρα" κουμπιά που εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε ολόκληρο τον ιστότοπο ή μεταβείτε στη σελίδα Τιμολόγηση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Παρ'το τώρα" κάτω από το σχέδιο εγγραφής που θέλετε να αγοράσετε.

Εγραφομαι

Πριν ξεκινήσετε το βήμα επεξεργασίας πληρωμής, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη με την υπηρεσία. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη σελίδα εγγραφής για τη δίκη μιας εβδομάδας. Η εταιρεία απαιτεί μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μια θέση από εσάς. Θα πρέπει να έχετε μια επαληθεύσιμη διεύθυνση για να καθαρίσετε τις απαιτήσεις της εταιρείας επεξεργασίας πληρωμών που θα επιλέξετε αργότερα. Ωστόσο, εάν θέλετε να είστε εντελώς ανώνυμοι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό webmail για να αντιμετωπίσετε το VPN και να πληρώσετε με το Bitcoin ή με μια κάρτα δώρου κατάστημα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, θα λάβετε τρία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το VPN.ac. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το θέμα "Ενεργοποίηση VPN" περιέχει τα διαπιστευτήρια σύνδεσης που χρειάζεστε για να λειτουργήσει ο πελάτης VPN. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρίσατε στη σελίδα εγγραφής είναι το όνομα χρήστη σας για την περιοχή του πελάτη. Ο κωδικός που ορίσατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού θα λειτουργεί μόνο για την περιοχή του πελάτη και όχι για το VPN.

Επιστροφή στην τοποθεσία, η ολοκλήρωση της πληρωμής σας θα οδηγήσει στην εμφάνιση μιας σελίδας επιβεβαίωσης παραγγελίας. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο περιοχής πελάτη σε αυτήν τη σελίδα για να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου. Οι συνδέσεις λήψης για το λογισμικό VPN διατίθενται στην ενότητα γρήγορων συνδέσεων της περιοχής του πελάτη.

Το VPN.aclient Windows VPN

Πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στον πελάτη VPN την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει το "Αποθήκευση κωδικού" έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίσετε να επιστρέφετε στο e-mail καλωσορίσματος κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN.

Η διαδικασία χρήσης του VPN είναι πολύ απλή. Επιλέγετε μια τοποθεσία διακομιστή από μια αναπτυσσόμενη λίστα και επιλέγετε το πρωτόκολλο VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Έχετε στη συνέχεια την επιλογή να αποφασίσετε αν θέλετε να εκτελέσετε τη σύνδεση μέσω του UDP ή του TCP. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο επιλογών είναι ότι το TCP δημιουργεί μια περίοδο σύνδεσης, ενώ το UDP είναι a "χωρίς σύνδεση" μεθοδολογία. Το UDP προτιμάται για εφαρμογές αλληλεπίδρασης και συνεχούς ροής.

Αφού ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις σας, κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση για να ενεργοποιήσετε το VPN.

Η καρτέλα Για προχωρημένους της εφαρμογής περιλαμβάνει μια σειρά ρυθμίσεων ασφαλείας. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι ο διακόπτης σκοτώματος και η σημαία χρήστη της Κίνας. Ο διακόπτης kill εμποδίζει τις εφαρμογές στον υπολογιστή σας να συνδεθούν στο Internet αν το VPN δεν είναι ενεργοποιημένο. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό εάν βρίσκεστε σε μια τοποθεσία όπου η ανακάλυψη των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο θα μπορούσε να έχει νομικές συνέπειες.

ο "λογοκριμένη χώρα" σημαία σας παρέχει επιπλέον προστασία από την ανίχνευση όταν βρίσκεστε στην Κίνα ή σε άλλη κατασταλτική χώρα.

Εάν ελαχιστοποιήσετε την εφαρμογή, το VPN συνεχίζει να λειτουργεί και είναι προσβάσιμο μέσω ενός εικονιδίου στο δίσκο συστήματος της επιφάνειας εργασίας σας, κάτω από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης κοντά στην ημερομηνία. Δεν χρειάζεται να επαναφέρετε την εφαρμογή για να ελέγξετε το VPN. Τα χειριστήρια του συστήματος είναι διαθέσιμα ως αναδυόμενα μενού από αυτό το εικονίδιο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να αποκτήσετε το μενού ελέγχου του VPN.ac. Η επιλογή μενού Συνδέσεις σας παρέχει μια πλήρη λίστα με τους διαθέσιμους διακομιστές. Η τρέχουσα ζωντανή σύνδεσή σας εμφανίζεται με έντονη γραφή. Για να μεταβείτε σε διαφορετικό διακομιστή, κάντε κλικ στο όνομα αυτής της νέας τοποθεσίας.

Άλλες πλατφόρμες

Η εφαρμογή VPN.ac είναι διαθέσιμη για συσκευές Windows, Mac OS X, iOS και Android. Ο ιστότοπος VPN.ac περιλαμβάνει οδηγίες για τη ρύθμιση της υπηρεσίας σε δρομολογητές που χρησιμοποιούν DD-WRT, Tomato, pfSense και AsusWRT. Το VPN μπορεί επίσης να εγκατασταθεί με μη αυτόματο τρόπο σε υπολογιστές Linux και κουτιά Kodi.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Συμφήγηση (μυστικότητα)
Αυτόματη φιλοξενία / Proxied DNS Ναί
Προστασία διαρροών IPv4
Προστασία διαρροών IPv6
WebRTC προστασία διαρροής
Kill Switch

Η Ρουμανία είναι μια καλή θέση για υπηρεσίες VPN και φιλοξενεί τρία από τα καλύτερα - CyberGhost, ibVPN και VPN.ac. Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας απέρριψε τους νόμους περί διατήρησης δεδομένων της κυβέρνησης. Αυτοί οι νόμοι θεσπίστηκαν με την επιβολή μιας οδηγίας της ΕΕ. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ρουμανία δεν επιβάλλει τις απαιτήσεις διατήρησης δεδομένων και γνωστοποίησης που επιβάλλουν άλλα έθνη της ΕΕ.

Οι λειτουργικές απαιτήσεις ενός VPN απαιτούν μια αντιστοίχιση μεταξύ της διεύθυνσης IP ενός πελάτη και της διεύθυνσης αντικατάστασης που διαθέτει ο διακομιστής VPN στον συγκεκριμένο πελάτη για τη σύνοδο. Επομένως, όλα τα VPNs πρέπει να τηρούν αρχεία των δραστηριοτήτων ενός χρήστη κατά τη διάρκεια μιας περιόδου σύνδεσης. Το βασικό σημείο που πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή ενός VPN είναι αν η εταιρεία διατηρεί αυτές τις πληροφορίες σε αρχείο μόλις αποσυνδεθεί η περίοδος σύνδεσης. Το VPN.ac δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής δραστηριότητας. Ωστόσο, η εταιρεία διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης για σκοπούς παρακολούθησης για κακόβουλες δραστηριότητες.

Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης

IKEv2
OpenVPN
Άλλα πρωτόκολλα διακομιστή μεσολάβησης μέσω HTTPS
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

Οι χρήστες της προσαρμοσμένης εφαρμογής για Windows, Mac OS X και Android μπορούν να επιλέξουν ένα προτιμώμενο πρωτόκολλο VPN από τη διεπαφή. Αυτό δίνει μια επιλογή των OpenVPN, PPTP και L2TP με IPSec. Οι πελάτες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το VPN σε μια συσκευή iOS πρέπει να κατεβάσουν έναν τυπικό πελάτη OpenVPN που είναι διαθέσιμος δωρεάν από την ιστοσελίδα του οργανισμού που εκτελεί το πρωτόκολλο OpenVPN. Η εφαρμογή iOS VPN.ac έχει εφαρμογή του πρωτοκόλλου IKEv2.

Μέσα από την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε τα επίπεδα ασφαλείας για την εφαρμογή OpenVPN. Σας συνιστούμε να επιλέξετε την έκδοση κλειδιού 256-bit. Αυτό χρησιμοποιεί το σύστημα κρυπτογράφησης Advanced Encryption Standard (AES). Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρότερο πλήκτρο. Αυτό είναι λιγότερο ασφαλές, αλλά θα μειώσει τη μπαταρία σας λιγότερο εάν χρησιμοποιείτε το σύστημα σε ένα smartphone.

Η κρυπτογράφηση RSA με ένα κλειδί 4096-bit προσφέρει πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση, την οποία προσφέρουν τώρα μόνο τα πιο VPN με μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους θέλουν ένα VPN στην Κίνα, όπου οι αρχές φημολογούνται ότι εργάζονται για την εξουδετέρωση της κρυπτογράφησης εγκατάστασης των συστημάτων VPN.

Τελικές σκέψεις

Το VPN.ac έχει βελτιώσει την υπηρεσία του από την έναρξή του και συνεχίζει να βελτιώνεται. Η ισχυρή απόδοση του δικτύου εξυπηρετητών στην Ευρώπη καθιστά αυτό ένα εξαιρετικό VPN για αυτήν την ήπειρο. Οι ταχύτητες στις ΗΠΑ ήταν λίγο μειωμένες από το VPN. Ωστόσο, εάν θέλετε απλώς να παρακάμψετε τους περιφερειακούς περιορισμούς στις υπηρεσίες ροής των ΗΠΑ, η επέκταση του προγράμματος περιήγησης SecureProxy θα μπορούσε να σας οδηγήσει στον επιλεγμένο ιστότοπό σας χωρίς να επιβραδύνει τις συνδέσεις.

Η Ρουμανία διαθέτει τρία μεγάλα δίκτυα VPN: CyberGhost, ibVPN και VPN.ac. Παρόλο που θα έβαζα αυτό το VPN στην τρίτη θέση αυτή τη στιγμή, οι συνεχείς βελτιώσεις στην υπηρεσία VPN.ac σημαίνουν ότι η εταιρεία αυτή βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me