VPNArea Ανασκόπηση

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
Έχουμε ενημερώσει πρόσφατα τη διαδικασία βαθμολόγησης για όλες τις κριτικές σχετικά με το ProPrivacy.com. Λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα μας κριτήρια βαθμολόγησης μπορείτε να βρείτε εδώ

VPNArea

 • Τιμολόγηση

  Από 2,99 δολάρια
  / μήνα

 • Διαθέσιμο σε:


  • Windows

  • Android

  • iOS

  • MacOS

  • Linux
 • Ξεμπλοκάρισμα:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Σκορ
9.3 από 10

Περίληψη

Η VPNArea ανήκει στην εταιρεία Offshore Security LTD, μια εταιρεία που είναι εγγεγραμμένη στη Βουλγαρία αλλά των οποίων οι διακομιστές και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία φιλοξενούνται στην Ελβετία. Το VPN είναι μια υπηρεσία μηδέν-logs που παρέχει πρόσβαση σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα φτηνό VPN που έχει εξαιρετική φήμη με τους συνδρομητές του. Σε αυτή την επανεξέταση VPNArea, εξετάζουμε γιατί τους αρέσουν πολύ οι πελάτες τους.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Χώρες
  70
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  6
 • Δικαιοδοσία
  Βουλγαρία
 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  40,59 Mbps

Αναθεώρηση βίντεο

Σύντομα στην ώρα σας; Ελέγξτε την γρήγορη αναθεώρηση βίντεο VPNArea για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το εξαιρετικό VPN.

VPNArea Αναθεώρηση ProPrivacy

VPNArea Αναθεώρηση ProPrivacy

VPNArea Αναθεώρηση ProPrivacy

Τιμή

36 μήνες

2,99 δολάρια
κάθε μήνα

12 μήνες

$ 4.92
κάθε μήνα

1 μήνα

9,90 δολάρια
κάθε μήνα

Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν VPNArea μέσω τριών διαφορετικών προγραμμάτων συνδρομής. Το κόστος μειώνεται όσο περισσότερο δεσμεύει ο συνδρομητής. Μια προσφορά ενός μηνός κοστίζει 9,90 δολάρια το μήνα, κάτι που είναι ακριβό αλλά φυσιολογικό για ένα σχέδιο VPN ενός μηνός. Το κόστος μειώνεται σε 4,92 δολάρια για ένα ετήσιο σχέδιο. Ωστόσο, η εγγραφή για 3 χρόνια μειώνει το κόστος σε μόλις 2,99 δολάρια το μήνα, το οποίο είναι μια δύσκολη τιμή για να κερδίσετε λαμβάνοντας υπόψη τι παίρνετε για τα χρήματά σας.

Παρόλο που το VPNArea δεν παρέχει δωρεάν δοκιμή, έχει τριάντα ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων (14 ημέρες στον λογαριασμό ενός μηνός). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία για μια ολόκληρη εβδομάδα και να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων αν δεν είστε αρκετά χαρούμενοι.

Η VPNArea παρέχει πολλές διαφορετικές επιλογές πληρωμής. Visa, Mastercard, Discover, American Express, UnionPay, JCB και Maestro. Και, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν με Bitcoin ή μέσω e-wallets όπως PayPal, Payza και Webmoney.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες πληρωμών


Visa / MasterCard


Amex


Κρυπτονόμισμα

Ξεμπλοκάρετε το Netflix?

VPNArea
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Όταν πρόκειται για την απεμπλοκή περιεχομένου VPNArea είναι υπέροχη. Αυτή η υπηρεσία είναι ένα fanstatic VPN για το Netflix καθώς μπορεί να ξεμπλοκάρει το περιεχόμενο Netflix από όλο τον κόσμο. Το VPNArea σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα λίγα VPN που αποκλείουν πιο σπάνιες υπηρεσίες όπως η RTE Ireland, η ιταλική SkyGo και η ιταλική Netflix. Αυτό που μας αρέσει για το VPNArea είναι ότι ακούει τους συνδρομητές του και θα βγεί από το δρόμο του για να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες θα ξεκλειδωθούν εάν ζητηθούν.

Χαρακτηριστικά

Torrenting
Συνολικοί διακομιστές 200
Χώρες 70
Ταυτοχρόνιες συνδέσεις 6
Υποστήριξη δρομολογητή
Προώθηση θυρών
Επιλογή θύρας
Υποστηριζόμενες δρομολογητές ASUS GLi DD-WRT
Bare metal ή εικονικοί διακομιστές Ενας συνδυασμός

Το VPNArea διαθέτει μια πλήρη σουίτα προστασίας ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας που παρέχει ό, τι χρειάζονται οι συνδρομητές, συμπεριλαμβανομένων:

 • Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής

 • Διακομιστές σε 70 χώρες παγκοσμίως

 • Την κρυπτογράφηση OpenVPN και το πρωτόκολλο VPN IKEv2

 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

 • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας (προστασία διαρροής DNS)

 • Killswitch (Windows, Mac OSX, Android)

 • Επιτρέπεται P2P

 • Η ζωντανή συνομιλία είναι 24/7

 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις

 • Αυτόματη σύνδεση

 • Αυτόματη αλλαγή IP

 • Κατακερματισμένες συνδέσεις με σκανδαλισμό για την παράκαμψη τείχους προστασίας και την απόκρυψη χρήσης VPN

 • Αφιερωμένες διευθύνσεις IP με ιδιωτικό πρόσθετο διακομιστή

 • Ξεκλειδώνει το Netflix ΗΠΑ και το BBC iPlayer

Απολαύσαμε ιδιαιτέρως τις γενναιόδωρες έξι ταυτόχρονες συνδέσεις σύνδεσης - που σημαίνει ότι οι συνδρομητές μπορούν να προστατεύσουν όλες τις συσκευές τους μόνο με μια συνδρομή. Αυτό καθιστά το VPNArea ιδανικό για οικογενειακές κατοικίες όπου υπάρχουν διάφορα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές γραφείου και tablet για προστασία.

Επιπλέον, αυτό είναι ένα από τα λίγα VPN που παρέχουν αποκλειστικές διευθύνσεις IP. Οι συνδρομητές μπορούν να πληρώσουν μόλις 15 δολάρια το χρόνο για να προσθέσουν μια αποκλειστική διεύθυνση IP με έναν ιδιωτικό διακομιστή στην υπάρχουσα συνδρομή τους. Οι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν μια αποκλειστική διεύθυνση IP σε πολλά σημεία όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, οι Κάτω Χώρες και η Αυστραλία. Αυτό είναι εξαιρετικό για τους ανθρώπους που παίζουν πόκερ και άλλες εξειδικευμένες ομάδες (όποιος θέλει να τρέχει διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τυχερών παιχνιδιών, για παράδειγμα).

Ταχύτητα και απόδοση

Δοκιμάζουμε το VPNArea τρεις φορές την ημέρα χρησιμοποιώντας το επιστημονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας που βασίζεται σε διακομιστές. Δοκιμάζουμε διακομιστές που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α., το Χονγκ Κονγκ και την Αυστραλία για μέσες και κορυφαίες ταχύτητες σύνδεσης.

Βρήκαμε ότι τα αποτελέσματα της ταχύτητας λήψης VPNArea είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Με τη λήψη μέσου όρου λήψης μόλις κάτω από 30 Mbps - είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί αυτό το VPN είναι ιδανικό για streaming Netflix ή άλλες περιορισμένες ροές HD.

Οι ταχύτητες έκρηξης των 70 Mbps δεν είναι απαραίτητα τυφλές - αλλά αποδεικνύουν ότι αυτό το VPN έχει άφθονη δύναμη και πάντα θα κάνει τη δουλειά όταν πρόκειται για πιο εκτεταμένες εργασίες δεδομένων.

Δοκιμή ταχύτητας VPNArea

Διαρροές IP

Διαρροή IPv4 ανιχνευθεί?
Διαρροή WebRTC εντοπίστηκε?
Όρια δεδομένων
Όρια εύρους ζώνης
Η διαρροή IPv6 ανιχνεύθηκε?
ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος) 40,59

Ελέγξαμε το VPNArea για διαρροές σε IPv4 και IPv6 χρησιμοποιώντας το εξαιρετικό εργαλείο δοκιμής διαρροών ipleak.org. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το VPNArea δεν υπέστη διαρροές IP, διαρροές DNS ή διαρροές WebRTC σε οποιοδήποτε τύπο σύνδεσης. Αυτό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό επειδή πολλά VPN premium έχουν κάποιες διαρροές στο IPv6: το VPNArea δεν το έκανε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ipleak.net για να ελέγξετε για διαρροές IP, διαρροές DNS και διαρροές WebRTC για τον εαυτό σας. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε πάντα ένα παράθυρο ιδιωτικής περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να αποφύγετε προβλήματα μνήμης cache!

Όταν συνδέεστε με το VPNArea, τα αιτήματα DNS αντιμετωπίζονται από διαχειριστές DNS άλλων κατασκευαστών που εκτελούνται από το Cloudflare. Ωστόσο, το VPNArea υποδεικνύει πάντα πρώτα αυτά τα αιτήματα - πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το VPN είναι απολύτως ασφαλές από την άποψη της ιδιωτικής ζωής.

Ίσως το μόνο μειονέκτημα της χρήσης του Cloudflare DNS resolvers είναι ότι δεν ωθεί τους χρόνους αναζήτησης DNS λίγο, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρόνοι φόρτωσης σελίδων θα αυξηθούν ελαφρώς ενώ το VPNArea είναι συνδεδεμένο.

Μυστικότητα

Συμφήγηση (μυστικότητα)
Προστασία διαρροών IPv4
Προστασία διαρροών IPv6
WebRTC προστασία διαρροής
Kill Switch
Αυτόματη φιλοξενία / Proxied DNS Ναί

Η VPNArea είναι ιδανική για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, λόγω της βάσης της στη Βουλγαρία και τους ελβετικούς κεντρικούς διακομιστές. Αυτό διατηρεί τα δεδομένα των συνδρομητών της μακριά από επεμβατικές δικαιοδοσίες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι είναι ένα μηδενικό VPN. Αυτό σημαίνει ότι δεν διατηρεί δεδομένα σχετικά με τους πελάτες τους, επομένως δεν έχουν τίποτα να περάσουν στις αρχές, εφόσον τους ζητηθεί.

Επιπλέον, το VPNArea έχει ένα killswitch σε Mac OS X, Windows και Android, που σημαίνει ότι αυτό το VPN είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να κατεβάσουν torrents με ασφάλεια. Επιπλέον, η VPNArea χρησιμοποιεί κεντρικούς διακομιστές που έχει πλήρη έλεγχο - ακόμα και όταν παρέχει εικονικές τοποθεσίες.

Συνολικά, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι το VPNArea είναι εξαιρετικά καλό για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής και ότι είναι σε θέση να πληρώσει με Bitcoins και χωρίς να δώσει ένα όνομα δημιουργεί τη δυνατότητα για σχετική ανωνυμία.

Κρυπτογράφηση

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Άλλα πρωτόκολλα Διπλό OpenVPN

Το VPNArea είναι ένα VPN που υπερηφανεύεται για την παροχή ισχυρής μέχρι σήμερα εφαρμογής κρυπτογράφησης. Παρέχει πρόσβαση σε πρωτόκολλα OpenVPN και IKEv2. που θεωρούνται ως στρατιωτική κρυπτογράφηση.

Όπου αφορά το OpenVPN, απονεμήθηκε το βραβείο VPNArea απονεμήθηκε πέντε από πέντε για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου VPN βραβείων στο Λας Βέγκας.

Εδώ είναι πώς το VPNArea υλοποιεί το OpenVPN στο κανάλι ελέγχου:

 • Κρυπτογράφηση 256-bit AES CBC

 • Έλεγχος ταυτότητας HMAC SHA 256

 • RSA 4096 χειραψία

 • Τέλεια εμπιστευτική μυστικότητα με RSA + DH-4096

Το κανάλι δεδομένων προστατεύεται με παρόμοια υψηλά πρότυπα ...

 • AES-256-CBC

 • Έλεγχος ταυτότητας HMAC SHA 256

Πρόκειται για εξαιρετικά ισχυρή εφαρμογή OpenVPN, που σημαίνει ότι το VPN μπορεί να είναι αξιόπιστο για να παρέχει ισχυρή ασφάλεια.

Επιπλέον, το VPNArea έχει ακόμη μια γενναιότητα bug στο δικτυακό του τόπο, καλώντας τους hackers να κερδίσουν χρήματα για να εντοπίσουν τρωτά σημεία στους πελάτες τους. Αυτό είναι εξαιρετικό και δείχνει ότι η επιχείρηση είναι ανοικτή για να θέλει να εξασφαλίσει ασφάλεια στην πλατφόρμα της.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
24ωρη υποστήριξη
Ζωντανή συζήτηση
Διάρκεια εγγύησης επιστροφής χρημάτων 7
Δωρεάν δοκιμή Οχι

Όταν πρόκειται για υπηρεσίες πελατών, υπάρχουν λίγα δίκτυα VPN που έχουμε δοκιμάσει ποτέ και τα οποία βρίσκονται στο ίδιο πρωτάθλημα με το VPNArea. Οι συνδρομητές και οι μη συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας όλο το 24ωρο και οι συνεργάτες τους είναι φιλικοί, ενημερωμένοι και χρήσιμοι.

Επιπλέον, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε σύστημα εισιτηρίων για την αποστολή ερωτήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενός χρήσιμου τμήματος FAQ και οδηγών ρύθμισης για όλα τα λειτουργικά συστήματα και για δρομολογητές DD-WRT και ντομάτας.

Δοκίμασα τη ζωντανή συνομιλία τους σχολαστικά και το βρήκα να είναι άψογο. Όταν είχα μια εξαιρετικά τεχνική ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή κρυπτογράφησης μου είπαν ότι θα έλαβα την απάντηση μέσω του συστήματος εισιτηρίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η απάντηση ήταν ευγενική και έδωσε μια άμεση απάντηση στην ερώτησή μου, με κάποιες πρόσθετες πληροφορίες τόσο για τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP όσο και για τις λειτουργίες ασφαλείας της υπηρεσίας τους.

Τέλος, η VPNArea έχει επίσης καλά διαχειριζόμενους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων τόσο στο Twitter (@vpnareacom) όσο και στο Facebook (VPN Area - Offshore Security EOOD). Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με αυτές τις πλατφόρμες.

Εμπειρία χρήστη

Windows
Android
iOS
Windows Phone
MacOS
Linux

Ο δικτυακός τόπος VPNArea είναι μια καλά σχεδιασμένη και χρήσιμη προσθήκη στην υπηρεσία. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο τμήμα Συχνές Ερωτήσεις και όταν οι συνδρομητές συνδεθούν στην περιοχή του μέλους, έχουν πρόσβαση σε χρήσιμους οδηγούς και πόρους ρύθμισης.

Η εγγραφή στο VPNArea είναι εξαιρετικά εύκολη και οι χρήστες δεν χρειάζεται να παραδώσουν κανένα επεμβατικό στοιχείο όπως ονόματα. Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απαραίτητη για την αλληλογραφία, ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε χρησιμοποιώντας ένα email καυστήρα για πρόσθετη ασφάλεια, αν θέλετε.

Η εφαρμογή των Windows

Όπως συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές του VPNArea, ο πελάτης VPN των Windows είναι απλά σχεδιασμένος και εύκολος στη χρήση. Το μενού ρυθμίσεων είναι εύκολο στην πλοήγηση και οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν γρήγορα τις ρυθμίσεις που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν το διακόπτη kill ή την παραμονή, για παράδειγμα.

Οι ταχύτητες στον υπολογιστή-πελάτη των Windows είναι εξαιρετικές και μπορούσαμε να ρέουν για ώρες χωρίς διακοπές. Δεν βιώσαμε ποτέ συντριβές ή άλλες διακοπές.

Ένας διακόπτης kill είναι διαθέσιμος για να σταματήσει η διαρροή δεδομένων VPN αν διακοπεί η σύνδεση, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το VPN είναι ιδανικό για την καταστροφή με ιδιωτικό απόρρητο. Η προστασία διαρροών DNS είναι επίσης διαθέσιμη στον πελάτη, η οποία είναι μεγάλη.

Το Auto-IP Changer επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν ένα χρονικό διάστημα πριν αλλάξει η διεύθυνση IP. Τέλος, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το VPN να εκτελούνται μόλις ξεκινήσουν τα Windows, να συνδεθούν αυτόματα στον τελευταίο διακομιστή που χρησιμοποιούν, να ελέγξουν για ενημερώσεις και επίσης να ενεργοποιήσουν την προστασία διαρροών IPv6.

Άλλες πλατφόρμες

Το VPNArea προσφέρει εξαιρετικές εφαρμογές Mac OSX, iOS, Android, και Linux VPN GUI σε διάφορες διανομές. Όλοι οι πελάτες μας παρέχουν μια πλήρη σειρά χαρακτηριστικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το iOS VPN υλοποιεί την κρυπτογράφηση IKEv2 από προεπιλογή και δεν διαθέτει διακόπτη kill. Ωστόσο, το OpenVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω σύνδεσης μέσω της εφαρμογής σύνδεσης OpenVPN.

Εκτός από αυτό, όλες οι πλατφόρμες είναι εξαιρετικά παρόμοιες και όλες παρέχουν την ίδια αποτελεσματικότητα όσον αφορά την ταχύτητα και τη σταθερότητα. Οι δρομολογητές όπως το DD-WRT, το Merlin Firmware και το Tomato είναι επίσης συμβατοί και οι οδηγοί εγκατάστασης για τη διαμόρφωση κάθε πλατφόρμας μπορούν να βρεθούν στην περιοχή μόνο των μελών του VPNArea. Δοκίμασα τις εφαρμογές iOS και Android VPN με σύνδεση IPv4 και βρήκαμε ότι είναι εύκολο στη χρήση. ούτε υπέστησαν διαρροές IP. Ελέγξαμε επίσης τον πελάτη Mac VPN τόσο σε IPv4 όσο και σε IPv6, και πάλι δεν βρέθηκαν διαρροές, κάτι που είναι εξαιρετικό.

Τελικές σκέψεις

Το VPNArea είναι ένας πολύ ασφαλής πάροχος VPN με έδρα τη Βουλγαρία και φιλοξενείται στην Ελβετία. Είναι μια στρογγυλή υπηρεσία με εξαιρετικές εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες. Για το κόστος μιας συνδρομής, η πολιτική μη λογαρίθμων, η κρυπτογράφηση 256-bit AES, η ανίχνευση διαρροών DNS, το kill kill - και άλλες πρόσθετες λειτουργίες είναι πραγματικά εξαιρετικές.

Η εξυπηρέτηση πελατών δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη με αυτόν τον πάροχο και είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους καταναλωτές να ξεμπλοκάρουν περιεχόμενο. Επιπλέον, αυτή είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που εξακολουθούν να ξεμπλοκάρουν το iPlayer και το Netflix ΗΠΑ το 2020.

Η διαθεσιμότητα των αποκλειστικών διευθύνσεων IP με έναν ιδιωτικό διακομιστή είναι εξαιρετική και θα αποτελέσει σημείο πώλησης για μερικούς ανθρώπους. Συμπερασματικά, αυτό το VPN είναι ένα εξαιρετικό all-rounder που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσει χάρη στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αν σας αρέσει η υπηρεσία, μια τριετής συνδρομή αξίζει τα χρήματα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me