Ανασκόπηση WorldVPN

WorldVPN

 • Τιμολόγηση

  Από 3,50 δολάρια
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
6 από 10

Περίληψη

Το WorldVPN είναι ένας λειτουργικός πάροχος VPN που προσφέρει μια σειρά χωρών με συνδέσεις OpenVPN και PPTP και αν και έχουν κάποια δουλειά για να κάνουν την υπηρεσία τους προσβάσιμη και αξιόπιστη, έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις τους τελευταίους μήνες.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  10 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  Λετονία
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  5
 • Χώρες
  47

Χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 100 τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο
 • 3 έως 10 ταυτόχρονες συνδέσεις ανάλογα με το σχέδιο τιμών
 • Σχέδια επιχειρηματικών χρηστών
 • Σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Πρόγραμμα μεταπωλητών
 • Το P2P επιτρέπεται σε διακομιστές Ολλανδίας, Ρουμανίας και Ρωσίας
 • OpenVPN
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής χρήσης
 • Προστασία διαρροής DNS

Ταχύτητα και απόδοση

Είχαμε πολύ μικτά αποτελέσματα με τις δοκιμές μας για τις επιδόσεις του WorldVPN. Χρησιμοποιώντας τον πελάτη βάσει παραγγελίας και τον λογαριασμό που μας δόθηκε για δοκιμαστικούς σκοπούς, βρήκαμε κατά μέσο όρο περίπου 80% μείωση του εύρους ζώνης ενώ ήταν συνδεδεμένοι με τους πλησιέστερους διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά την πρώτη ημέρα δοκιμών μας. Ορισμένες από τις δοκιμές server μας στις Η.Π.Α. ήρθαν με ένα πραγματικά αθόρυβο 500Kbps κατάντη αποτέλεσμα ενώ ήταν συνδεδεμένοι στο VPN σε σύγκριση με 25Mbps στη μη προστατευμένη σύνδεση μας. Λίγες μέρες αργότερα οι δοκιμές μας επέστρεφαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα με σχεδόν καθόλου απώλεια ταχύτητας στο αποκλειστικό προφίλ IP του OpenVPN του Λονδίνου που διατέθηκε για σκοπούς ελέγχου κρυπτογράφησης και οι ταχύτητες διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου γενικά γύρω από την περιοχή των 26 Mbps. Ποτέ δεν είχαμε μεγάλη επιτυχία με τους αμερικανικούς εξυπηρετητές, με το καλύτερο αποτέλεσμα να διαχειρίζεται ένα ελαφρύ 6.6Mbps.

Είχαμε ορισμένα προβλήματα με την αξιοπιστία του VPN: ορισμένες απόπειρες σύνδεσης απέτυχαν να προστατεύσουν την επισκεψιμότητά μας στο διαδίκτυο, παρόλο που ο πελάτης είπε ότι ήταν συνδεδεμένος και η περιστασιακή απόρριψη ή κατάψυξη δεν ήταν ασυνήθιστη. Δεν είχαμε προβλήματα με διαρροές DNS, υποδεικνύοντας ότι ο πελάτης παρέχει κάποια προστασία από αυτό. Το WorldVPN χρησιμοποιεί τους διακομιστές DNS της Google.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Το WorldVPN προσφέρει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης, δύο από τα οποία βρίσκονται στο μέσο χρήστη και δύο από τα οποία απευθύνονται περισσότερο στις επιχειρήσεις. Αν και αυτό δεν διαφημίζεται στον κύριο ιστότοπο, οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για μεγαλύτερες περιόδους εγγραφής. Αυτό σημαίνει ότι η φθηνότερη τιμή ανά μήνα είναι στην πραγματικότητα 3,50 δολάρια για μια ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία προϋπολογισμού που είναι αρκετά φτηνή εάν δεν χρειάζεστε περισσότερα από τα επιτρεπόμενα 15GB εύρους ζώνης. Η αγορά μιας συνδρομής Unlimited σε επαναλαμβανόμενη μηνιαία βάση είναι κάπως πιο ακριβή, στα 9,95 δολάρια.

Μια δωρεάν δοκιμή είναι διαθέσιμη αν και ίσως να μην το παρατηρήσετε στον ιστότοπο μέχρι να κάνετε κλικ για να διερευνήσετε τις επιλογές τιμολόγησης. Δεν παρέχονται πολλές λεπτομέρειες στη δωρεάν δοκιμή, αλλά σύμφωνα με την υποστήριξη περιορίζεται σε μόλις 60 λεπτά συνδεδεμένου χρόνου. Εκτός αυτού, οι νέοι χρήστες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο εντός επτά ημερών από την αγορά μιας συνδρομής. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με διάφορα μέσα όπως πιστωτικές κάρτες, PayPal, WebMoney και - ευχάριστα - BitCoin.

Απορρήτου και Ασφάλεια

Το WorldVPN επικεντρώνεται στο πρωτόκολλο OpenVPN, με την κρυπτογράφηση δεδομένων AES 256 bit ασφαλισμένη με RSA-256 για χειραψία και SHA-1 για έλεγχο ταυτότητας κατακερματισμού (SHA256 στο κανάλι ελέγχου). Αυτό είναι μια βελτίωση σε σχέση με τον προεπιλεγμένο κωδικό BlowFish-128. Οι επιλογές PPTP και L2TP είναι επίσης διαθέσιμες χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 128 bit. Προφανώς, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς του εύρους ζώνης του σχεδίου προϋπολογισμού, η χρήση του εύρους ζώνης των χρηστών καταγράφεται στον λογαριασμό τους και αυτό μπορεί να προβληθεί στη σελίδα του λογαριασμού. Σύμφωνα με την υποστήριξη, δεν καταγράφεται τίποτε άλλο και δεν διατηρούνται διευθύνσεις IP.

Ορισμένες κόκκινες σημαίες δημιουργούνται από τη γενική δυσκολία λήψης πληροφοριών σχετικά με την υπηρεσία. Έχουμε επίσης ανησυχίες σχετικά με την ευκολία εντοπισμού κάθε πελάτη που έχει εκχωρηθεί σε μία μοναδική αποκλειστική διεύθυνση IP σύμφωνα με το "Αφιερωμένο" σχέδιο εγγραφής.

Τελικές σκέψεις

Είναι ωραίο να δούμε έναν παροχέα VPN να εργάζεται για τα ελαττώματά του και το WorldVPN έχει βελτιώσει την υπηρεσία του πρόσφατα: έχει επιδιορθώσει ένα πρόβλημα με ασυμβίβαστα πλεονεκτήματα κρυπτογράφησης και έχει προσθέσει μια Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης στην ιστοσελίδα του. Υπάρχει, ωστόσο, περαιτέρω περιθώριο βελτίωσης: υπάρχει το ζήτημα της αξιοπιστίας - ειδικά εκείνες οι ανησυχητικές στιγμές που βρήκαμε ότι το VPN δεν προστατεύει καθόλου τη σύνδεσή μας - καθώς και σύγχυση όταν προσπαθούμε να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία. Όταν λειτουργεί, όμως, λειτουργεί καλά, χωρίς διαρροές DNS, υψηλές δυναμικές ταχύτητες και μια μεγάλη ποικιλία εξυπηρετητών και τοποθεσιών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Με τρεις συσκευές που καλύπτονται ακόμα και από το Σχέδιο Προϋπολογισμού και εύλογα φτηνές τιμές που ενισχύονται από μια (σύντομη) δωρεάν δοκιμή και εγγύηση επιστροφής χρημάτων, εξαρτάται από εσάς εάν θέλετε να δοκιμάσετε το WorldVPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me