ZoogVPN Επανεξέταση

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
Έχουμε ενημερώσει πρόσφατα τη διαδικασία βαθμολόγησης για όλες τις κριτικές σχετικά με το ProPrivacy.com. Λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα μας κριτήρια βαθμολόγησης μπορείτε να βρείτε εδώ


ZoogVPN

 • Τιμολόγηση

  Από $ 1.75
  / μήνα

 • Διαθέσιμο σε:


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • Ξεμπλοκάρισμα:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com Σκορ
7.8 από 10

Περίληψη

Το ZoogVPN είναι πάροχος που εδρεύει στην Ελλάδα, μια χώρα της ΕΕ που έχει ιστορικό εφαρμογής οδηγιών διατήρησης δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν πιστεύεται ότι ισχύει ή επηρεάζει τις υπηρεσίες VPN που βασίζονται στη χώρα. Το ZoogVPN ήταν αρχικά γνωστό ως "ZoogTV" - μια υπηρεσία που αποσκοπούσε κυρίως στην απεμπλοκή περιεχομένου μέσω του Smart DNS. Σήμερα, η Zoog έχει επεκτείνει την υπηρεσία της σε μια πλήρη υπηρεσία VPN. Παρέχει μια επιλογή πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN και έχει μια υδατοστεγή πολιτική μηδέν-logs. Οι ταχύτητες είναι επίσης αρκετά γρήγορες - πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το VPN είναι καλό για streaming.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  5
 • Δικαιοδοσία
  Ελλάδα
 • Χώρες
  25
 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  57,35 Mbps

Τιμή

24 μήνες

$ 1.75
κάθε μήνα

12 μήνες

2,99 δολάρια
κάθε μήνα

1 μήνα

7,99 δολάρια
κάθε μήνα

Το ZoogVPN προσφέρει δύο διαφορετικά σχέδια - ένα δωρεάν σχέδιο και ένα αμειβόμενο σχέδιο. Το αμειβόμενο σχέδιο είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο VPN πριμοδότησης, ενώ το δωρεάν σχέδιο στερείται πολλών χαρακτηριστικών και έχει αδύναμη κρυπτογράφηση.

Το πληρωμένο πρόγραμμα ZoogVPN μπορεί να αγοραστεί σε διάφορες περιόδους συνδρομής: δύο χρόνια, ένα έτος, έξι μήνες και κάθε μήνα. Η επιλογή δύο ετών προσφέρει μια βαριά έκπτωση, που κοστίζει μόλις 29,99 δολάρια. Αυτό ισοδυναμεί με μόλις 1,25 το μήνα. Αυτό είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετικά φθηνή πρόταση. Ειδικά θεωρώντας ότι υποτίθεται ότι θα ξεμπλοκάρει πολλές υπηρεσίες streaming.

Περίεργα, μια ετήσια συνδρομή κοστίζει περισσότερο από μια διετή συνδρομή 35,88 ευρώ ετησίως. ώστε να ξεχάσετε εντελώς το σχέδιο αυτό.

Ένα μήνα θα σας επιστρέψει 6,99 δολάρια, ενώ το εξάμηνο σχέδιο θα σας κοστίσει 19,99 δολάρια (το αντίστοιχο των 3,33 δολαρίων το μήνα). Συνολικά, το διετές σχέδιο είναι μια συμφωνία, οπότε αν σκοπεύετε να αγοράσετε μια συνδρομή, θα συνιστούσαμε να κολλήσετε σε αυτό.

Το ZoogVPN προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής: Visa, MasterCard, PayPal, Bitcoin και Paymentwall. Το ZoogVPN προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Έτσι, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιο που καταβλήθηκε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να αλλάξετε γνώμη.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες πληρωμών


Visa / MasterCard


Amex


Κρυπτονόμισμα

Χαρακτηριστικά

 • 40+ διακομιστές σε 25+ χώρες
 • Υποστήριξη P2P
 • Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης και χρήση
 • 5 ταυτόχρονες συσκευές
 • Φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές
 • Killswitch σε Mac OS X και Windows (χωρίς killswitch iOS ή Android)
 • SOCKS5 proxy
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
 • Πρωτόκολλα OpenVPN UDP 1194 / TCP 443, IKEv2, PPTP και L2TP / IPsec
 • 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Δωρεάν σχέδιο (3 διακομιστές, όριο λήψης 2 GB, με κρυπτογράφηση 128 bit)
 • Συμφήγηση με το Android (χαρακτηριστικό ZoogShadowing)

Όπως μπορείτε να δείτε από τη λίστα παραπάνω, το Zoog VPN είναι κατάλληλα χαρακτηρισμένο με τις περισσότερες από τις σημαντικές ρυθμίσεις που πιθανόν να χρειαστείτε.

Torrenting
Ταυτοχρόνιες συνδέσεις 5
Υποστήριξη δρομολογητή
Προώθηση θυρών
Επιλογή θύρας
Υποστηριζόμενες δρομολογητές Vilfo δρομολογητής προεγκατεστημένο με ZoogVPN DD-WRT Ντομάτα
Bare metal ή εικονικοί διακομιστές Ενας συνδυασμός
Συνολικοί διακομιστές 40
Χώρες 25

Ξεμπλοκάρετε το Netflix?

Το ZoogVPN είναι μια υπηρεσία που παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming όπως το US Netflix, το BBC iPlayer και το ITV Hub σε πολύ λογικές τιμές. Παρόλο που δεν είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά, λειτουργεί στενά με άλλα VPN premium που έχουμε αναθεωρήσει. Έτσι, θα πρέπει σίγουρα να είναι αρκετά γρήγορη για τους περισσότερους ανθρώπους να απολαμβάνουν streaming χωρίς buffering.

Επιπλέον, το ZoogVPN έχει ξεπεράσει τη μαζική αύξηση του συνόλου των διευθύνσεων IP που είναι διαθέσιμες για streaming, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε πολύ λιγότερη συμφόρηση και μεγαλύτερη ταχύτητα ως αποτέλεσμα.

Στην πραγματικότητα, το ZoogVPN μας διαβεβαίωσε ότι τώρα είναι επιτυχημένη η απελευθέρωση των αμερικανικών, βρετανικών, καναδικών, αυστραλιανών και ινδικών Netflix libbries. Πρόκειται για μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα επιλογών NEtflix.

Αποκτήστε το καλύτερο Netflix VPN

Αποκτήστε το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer

Netflix
iPlayer

Ταχύτητα και απόδοση

Εδώ στο ProPrivacy.com δοκιμάζουμε ταχύτητες VPN 3 φορές την ημέρα χρησιμοποιώντας ένα επιστημονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας με βάση το διακομιστή. Δοκιμάζουμε διακομιστές που βρίσκονται στην Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τόσο για τους διεθνείς όσο και για τους τοπικούς μέσους όρους και τις ταχύτητες έκρηξης. Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών κατά τη διάρκεια του μήνα το καλοκαίρι του 2020. Όπως μπορείτε να δείτε, το VPN παρέχει άριστες μέσες ταχύτητες λήψης περίπου 43 Mbits ανά δευτερόλεπτο, με μέγιστο "έκρηξη" ταχύτητες περίπου 259 Mbits ανά δευτερόλεπτο. Αυτές είναι εξαιρετικά καλές ταχύτητες που καθιστούν αυτό το VPN ιδανικό για streaming βίντεο HD ή για downloading αρχείων.

Δοκιμή ταχύτητας ZoogVPN

IP, Διαρροές DNS και διαρροές WebRTC

Δοκιμάσαμε αυτό το VPN για διαρροές χρησιμοποιώντας το IPLeak.net και ανακαλύψαμε ότι δεν αφορούν διαρροές IP ή DNS σε Mac ή Windows. Ωστόσο, ανακαλύψαμε μια διαρροή WebRTC στα Windows που σημαίνει ότι θα χρειαστεί είτε να απενεργοποιήσετε το WebRTC είτε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση αποκλεισμού WebRTC στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Συνολικά, αυτό είναι ένα σχετικά μικρό πρόβλημα (εφ 'όσον συνδέετε τη διαρροή με έναν από αυτούς τους δύο τρόπους και ελέγχετε ότι η διαρροή δεν είναι πλέον συνεχής).

Απορρήτου και Ασφάλεια

Συμφήγηση (μυστικότητα)
Προστασία διαρροών IPv4
WebRTC προστασία διαρροής
Kill Switch
Αυτόματη φιλοξενία / Proxied DNS Ναί

Το ZoogVPN εδρεύει στην Ελλάδα. Η παρακολούθηση δεν θεωρείται πρόβλημα, και συνολικά είναι ένα μέρος για να βρεθεί ένας πάροχος VPN. Αν και βεβαίως, κάθε χώρα της ΕΕ που εφαρμόζει τις οδηγίες διατήρησης δεδομένων μπορεί δίκαια να μελετηθεί με κάποια υποψία.

Τα καλά νέα είναι ότι το ZoogVPN διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής - δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής χρήσης ή αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι το VPN δεν θα πρέπει θεωρητικά να έχει τίποτα να παραδώσει ακόμη και αν οι αρχές χτυπούν την πόρτα του.

Το ZoogVPN προσφέρει εξαιρετική κρυπτογράφηση OpenVPN με το σχέδιο πληρωμής μέσω κρυπτογράφησης AES 256-bit (και για τα κανάλια ελέγχου και δεδομένων) και HMAC SHA1 (κανάλι δεδομένων) / HMAC SHA256 (κανάλι ελέγχου) για έλεγχο ταυτότητας. Το Zoog χρησιμοποιεί επίσης χειραψία RSA-2048 και DHE-2048 PFS ή Perfect Forward Secrecy. Αυτό καθιστά μια πολύ καλή υπηρεσία από την άποψη της ιδιωτικής ζωής.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στο ελεύθερο σχέδιο το OpenVPN προστατεύεται με έναν ασθενέστερο κρυπτογράφο 128-bit, ο οποίος, αν και δεν είναι σχεδόν τόσο ισχυρός - εξακολουθεί να είναι αρκετά καλός δωρεάν. Έχοντας πει αυτό, είναι πιθανό ότι άλλα τμήματα της ελεύθερης κρυπτογράφησης (auth, handshake, PFS) είναι επίσης πιο αδύναμα. γι 'αυτό γενικά συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Δυστυχώς, το Zoog δεν παρέχει ένα killswitch σε καμία από τις εφαρμογές του για κινητά.

Εμπειρία χρήστη

Ο ιστότοπος και οι πελάτες VPN Zoog είναι εξαιρετικά εύχρηστοι. Με αυτό κατά νου, σίγουρα θα συνιστούσα αυτό το VPN για αρχάριους VPN μη τεχνολογίας.

Είναι επίσης ένα VPN που παρέχει πολλά κορυφαία χαρακτηριστικά. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μέσω διαφόρων πρωτόκολλων κρυπτογράφησης Η διαθεσιμότητα ενός SOCKS5 proxy για όλους τους premium χρήστες αποτελεί πλεονέκτημα.

Μου αρέσει επίσης πολύ "Μη αυτόματη επίλυση API" χαρακτηριστικό. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους ανθρώπους να παρακάμπτουν τείχη προστασίας VPN σε χώρες όπως τα ΗΑΕ, το Κατάρ, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Κίνα. Αυτό τους επιτρέπει να συνδεθείτε στο VPN, ακόμη και αν ο τομέας για το VPN βρίσκεται στη μαύρη λίστα από τον ISP.

Mac OS X

Αυτό το VPN είναι πιθανώς καλύτερα προσαρμοσμένο στους χρήστες Mac. Ο πελάτης Mac είναι πλήρως εξοπλισμένος με προστασία διαρροής DNS και διακόπτη kill. Αυτό κάνει το Zoog τέλειο για χρήστες Mac που θέλουν να μπορούν να κάνουν λήψη μέσω P2P. Τα OpenVPN και IKEv2 είναι και τα δύο διαθέσιμα στον πελάτη. γεγονός που καθιστά αυτό το μοναδικό πρόγραμμα-πελάτη ZoogVPN, όπου οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν μεταξύ πρωτοκόλλων. Οι χρήστες Mac OS X έχουν επίσης πρόσβαση στο "Μη αυτόματη επίλυση API" για σύνδεση στο VPN σε χώρες που έχουν διεύθυνση URL VPN τείχους προστασίας.

Windows

Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows παρέχει πρόσβαση σε ανάλυση μη αυτόματου API και προστασία από διαρροές DNS. Ο πελάτης των Windows έρχεται με ένα killswitch, το οποίο σημαίνει ότι αυτό το VPN είναι ασφαλές για να το κατεβάσετε μέσω P2P για torrenting. Σε χρήστες των Windows, μπορείτε να επιλέξετε το OpenVPN UDP και το TCP καθώς και το IKEv2.

Android

Ο πελάτης Android είναι εύκολος στη χρήση και είναι ιδανικός για την απεμπλοκή πλατφόρμες streaming ή για την παράκαμψη της λογοκρισίας. Ο πελάτης Android εφαρμόζει την κρυπτογράφηση OpenVPN (UDP και TCP). Δεν έχει ένα killswitch αλλά είναι σίγουρα αρκετά καλό για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή των περισσότερων ανθρώπων τόσο στο σπίτι όσο και στο δημόσιο WiFi. Η εφαρμογή Android διαθέτει επίσης μια λειτουργία αποκρυπτογράφησης VPN που ονομάζεται ZoogShadowing. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να παρακάμψουν τείχη προστασίας και μπλοκ VPN σε χώρες όπου οι ISP μπλοκάρουν τη χρήση VPN.

iOS

Ο υπολογιστής-πελάτης iOS υλοποιεί το IKEv2 από προεπιλογή. Έτσι, οποιοσδήποτε θέλει να συνδεθεί μέσω του OpenVPN θα χρειαστεί να το κάνει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή OpenVPN connect τρίτου μέρους. Ωστόσο, το IKEv2 είναι ένα γρήγορο και ασφαλές πρωτόκολλο που είναι ιδανικό για τις ανάγκες απελευθέρωσης των περισσότερων ανθρώπων. Η έλλειψη ενός killswitch δεν καθιστά αυτό το VPN ιδανικό για την στεγανή ιδιωτικότητα. Ωστόσο, για την απεμπλοκή ροών, αυτό το iOS VPN είναι καλό.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
24ωρη υποστήριξη
Διάρκεια εγγύησης επιστροφής χρημάτων 7
Ζωντανή συζήτηση
Δωρεάν δοκιμή Ναι - δωρεάν για πάντα

Το ZoogVPN διαθέτει 24/7 ζωντανή συνομιλία με πελάτες, μια συχνή συχνότητα ερωτήσεων και ένα blog. Αυτοί είναι όλοι οι μεγάλοι τρόποι για τους καταναλωτές να βρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Όταν πρόκειται για τη ζωντανή υποστήριξη συνομιλίας, αυτό το VPN υπερέχει. παρέχοντας γρήγορες τεχνικές απαντήσεις σε ερωτήσεις με ευκολία. Μία από τις καλύτερες ομάδες υποστήριξης πελατών που έχω συναντήσει.

Συνολικά

Το ZoogVPN είναι μια υπηρεσία που κτυπά πολλά κουτιά, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη την τιμή. Η βασισμένη στην Ελλάδα είναι αρκετά καλή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και επειδή διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής αυτού του VPN μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη. Αυτό είναι εξαιρετικό, δεδομένου ότι το ZoogVPN πωλείται κυρίως σε καταναλωτές που θέλουν να ξεμπλοκάρουν τα ρεύματα.

Με την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου, αξίζει να σημειωθεί ότι η έλλειψη ενός killswitch στο Android και το iOS είναι λίγο απογοητευτικό - αλλά δύσκολα διαλυτικό για τους περισσότερους ανθρώπους.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το VPN έχει ένα killswitch για Mac OS X και Windows - έτσι αυτό το VPN είναι κατάλληλο για Torrenting σε επιτραπέζιες μηχανές. Σε Mac και Windows, αυτό το VPN είναι εξαιρετικά στρογγυλό και μπορεί εύκολα να θεωρηθεί μια απίστευτη επιλογή για την τιμή.

Μας αρέσει ότι αυτό το VPN έχει διακομιστές που είναι αφιερωμένοι στην απελευθέρωση τηλεοπτικών υπηρεσιών streaming και με κόστος μόλις 29,99 δολάρια για δύο χρόνια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σκουπίζει το πάτωμα με πολλές παρόμοιες υπηρεσίες. Επιπλέον, μπορούμε να εγγυηθούμε ολόψυχα την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση του ZoogVPN για να το κάνετε. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι streaming servers δεν είναι διαθέσιμες δωρεάν. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το VPN για streaming Netflix χρησιμοποιώντας την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών! Ένα εξαιρετικό VPN που είναι πιθανώς μια εξαιρετική επιλογή για μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Επισκεφθείτε το ZoogVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me