ZPN Επανεξέταση

ZPN

 • Τιμολόγηση

  Από 1,99 δολάρια
  / μήνα

ProPrivacy.com Σκορ
8.5 από 10

Περίληψη

Με μια εντυπωσιακή δέσμευση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των επιλογών των χρηστών, η ZPN προσφέρει δωρεάν υπηρεσία VPN ασυνήθιστα υψηλής ποιότητας - και οι επιλογές που πληρώνονται για αυτές είναι ακόμα καλύτερες.

Γρήγορα στατιστικά στοιχεία

 • ProPrivacy.com SpeedTest (μέσος όρος)
  8 Mbps
 • Δικαιοδοσία
  ΗΑΕ
 • Ταυτοχρόνιες συνδέσεις
  5
 • Χώρες
  20

Χαρακτηριστικά

Το ZPN λειτουργεί από την Vostok Soft FZC και έχει την έδρα της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - περισσότερα για αυτό το θέμα. Παρέχει πρόσβαση σε 272 διακομιστές VPN σε περισσότερες από 20 τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο και επιτρέπεται στους χρήστες της πλήρους υπηρεσίας Premium έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις. Το ZPN διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο τείχος προστασίας σε όλες τις ενεργές συνδέσεις VPN, προσθέτοντας επιπλέον ασφάλεια και σταθερότητα στην υπηρεσία τους. Για παράδειγμα, αυτό τους επιτρέπει να αποτρέψουν ενεργά τη χρήση τους για πράγματα όπως οι κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS).

Επισκεφθείτε το ZPN »

Ταχύτητα και απόδοση

Οι ταχύτητες σύνδεσης πάνω από το VPN του ZPN συγκρίνονται καλά με τη δοκιμή σύνδεσης που δεν προστατεύεται: παρά τις λίγες αποσυνδέσεις, οι ταχύτητες ήταν σχετικά υψηλές γενικά και η αξιοπιστία ήταν καλή. Δεν είχαμε πρόβλημα στην περιήγηση, τη ροή ή τη λήψη μέσω δωρεάν ή Premium διακομιστών.

zpn_download
zpn_upload
Τα γραφήματα εμφανίζουν τις υψηλότερες, τις χαμηλότερες και τις μέσες ταχύτητες για κάθε τοποθεσία / VPN. Δείτε την ανάρτησή μας στις νέες δοκιμές ταχύτητας για περισσότερες πληροφορίες.

Όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει ισχυρή προστασία από διαρροές DNS και δεν είχαμε προβλήματα με τις δοκιμές IP - εκτός από το ότι ένας από τους γαλλικούς διακομιστές που συνδέσαμε αναγνωρίστηκε ως στην Ιταλία από τις δοκιμές εντοπισμού θέσης. Το ZPN χρησιμοποιεί το Google για τις ανάγκες DNS του.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Υπάρχουν τέσσερις τρόποι χρήσης του ZPN και δύο από αυτούς είναι εντελώς δωρεάν:

Πρώτον, σε μια κινητή συσκευή που χρησιμοποιεί τον πελάτη Android, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το VPN σε ωριαία βάση χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε στο ZPN. Αυτό σας περιορίζει σε δύο θέσεις και σας αποσυνδέει μετά από μια ώρα, αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του - είναι κατάλληλο να ονομάζεται Easy Connect.

Δεύτερον, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δωρεάν την υπηρεσία σε οποιαδήποτε συσκευή, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγγραφείτε στο ZPN και σε ένα μηνιαίο όριο μεταφοράς δεδομένων 10GB. Το εύρος ζώνης είναι επίσης περιορισμένο, αλλά έχετε πρόσβαση σε τρεις ακόμη θέσεις από ό, τι με την ωριαία δυνατότητα Easy Connect. Η επισκεψιμότητα από ομότιμους χρήστες είναι απενεργοποιημένη για χρήστες δωρεάν υπηρεσιών.

Για χρήστες που επιθυμούν την πλήρη υπηρεσία ZPN, υπάρχουν δύο ακόμα επιλογές:

Η συνδρομή "Mobile" επιτρέπει τη χρήση της υπηρεσίας μόνο σε μία συσκευή με όριο μεταφοράς δεδομένων 50GB, αλλά όλες οι τοποθεσίες VPN 20+ είναι διαθέσιμες και δεν υπάρχει περιορισμός στη χρήση του P2P. Αυτός είναι ο φθηνότερος τρόπος για να αγοράσετε το ZPN, με μια ετήσια συνδρομή να λειτουργεί μόλις $ 1,99 το μήνα.

Τέλος, υπάρχει η πλήρης συνδρομή 'Premium'. Η αγορά αυτή σε μηνιαία βάση θα σας κοστίσει 5,99 δολάρια το μήνα, αλλά αυτό είναι φθηνότερο εάν πληρώνετε ετησίως. Επιπλέον επιτρέπει έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις και δεν υπάρχουν όρια στη μεταφορά δεδομένων ή στο εύρος ζώνης.

ZPN Επανεξέταση

Η πληρωμή μπορεί να γίνει από τη BitCoin καθώς και από την PayPal ή την πιστωτική σας κάρτα, προσφέροντας την ευκαιρία για υψηλό επίπεδο ανωνυμίας, εάν το επιθυμείτε. Εντυπωσιακά δεδομένου του επιπέδου των δωρεάν υπηρεσιών που προσφέρουν, υπάρχει επίσης μια πλήρη ικανοποίηση 7 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων όταν οι χρήστες κάνουν το βήμα και αγοράζουν μια συνδρομή.

Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων

Το ZPN είναι σοβαρό για τη διαφάνεια και την επιλογή των χρηστών, καθώς και την ασφάλεια, και αυτό αντικατοπτρίζεται στην παροχή πρωτοκόλλου. Απορρίπτοντας το PPTP ως υπερβολικά ανασφαλές, προσφέρουν συνδέσεις L2TP, αλλά σωστά μεγάλες στο OpenVPN με την επιλογή προσθήκης SSL στην κορυφή για επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και πολυπλοκότητας. Επιπλέον, παρέχουν μια διεπαφή ιστού για την λεπτομερή επιλογή του ακριβούς επιπέδου ασφάλειας που χρειάζεστε ως εγγεγραμμένος χρήστης. Αυτό κυμαίνεται από την προεπιλεγμένη ρύθμιση OpenVPN του BlowFish-128, στον πολύ ισχυρό AES-256 κρυπτογράφο. Ο έλεγχος ταυτότητας Hash μπορεί να χειριστεί από SHA1 ή MD5, και η χειραψία ανεβαίνει στο RSA-2048. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας και η επιλογή SSL διευκολύνει επίσης την καταστρατήγηση των περιορισμών στη χρήση του OpenVPN σε ορισμένες χώρες.

Παρά το γεγονός ότι εδρεύει στα ΗΑΕ - χώρα εχθρική προς τους χρήστες VPN - η ZPN δεν υπόκειται σε νομικούς περιορισμούς ως φορέας εκμετάλλευσης διακομιστών VPN που είναι εγκατεστημένοι εκτός της χώρας. Είναι ειλικρινείς και επικείμενες σχετικά με την κατάσταση των VPN στα Ε.Α.Ε. στο ιστολόγιό τους και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτά που έχουν γράψει για τη νομική κατάσταση της χρήσης VPN είναι συνεπείς με άλλες ανεξάρτητες πηγές του Διαδικτύου. Είναι μια περίεργη κατάσταση, αλλά το αποτέλεσμα για τους χρήστες του ZPN είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουν οποιαδήποτε παρέμβαση από τη δικαιοδοτική κυβέρνηση.

Το ZPN έχει επίσης μια κατά πολύ άγρυπνη πολιτική: για τους ελεύθερους χρήστες, τα αρχεία καταγραφής εύρους ζώνης διατηρούνται για να παρακολουθούν τους περιορισμούς της υπηρεσίας, αλλά για τους Premium χρήστες δεν διατηρούνται καθόλου αρχεία καταγραφής. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν υπάρχει τίποτα για το ZPN να μοιραστεί με τις αρχές σε περίπτωση που ζητηθεί νομικά κατάλληλο νομικό αίτημα.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν το ZPN ένα πολύ ασφαλές VPN πράγματι, και οι χρήστες μπορούν να περιμένουν υψηλό επίπεδο ιδιωτικότητας και ανωνυμίας.

Ευκολία στη χρήση

Ο ιστότοπος του ZPN φαίνεται καλός, είναι εύκολος στην πλοήγηση και αισθάνεται επαγγελματίας. Οι πληροφορίες είναι εύκολο να βρεθούν και σημαντικά έγγραφα όπως η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης είναι άμεσα διαθέσιμα και εύκολα κατανοητά. Ορισμένες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το VPN αναφέρθηκαν στις πρώτες σελίδες και μόλις οι χρήστες καταγράψουν δωρεάν, μπορούν να δουν (και να ελέγξουν) το ακριβές επίπεδο ασφαλείας που χρησιμοποιεί η σύνδεση VPN που τους έχει επιλεγεί - πράγμα που πραγματικά είναι ευπρόσδεκτο. Οι χρήστες που δεν είναι Premium λαμβάνουν επίσης σαφή ένδειξη στο ταμπλό του λογαριασμού τους για το ακριβές ποσό των μηνιαίων ορίων που έχουν χρησιμοποιηθεί.

zpnim_homepage_600

Επίσης στον ιστότοπο υπάρχει ένα τακτικά ενημερωμένο ιστολόγιο που περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε διάφορα θέματα. Μια γρήγορη κύλιση αποκαλύπτει μια θέση σχετικά με τη νομική κατάσταση γύρω από τη χρήση ενός VPN στο Ντουμπάι, μια ειδική προσφορά για χρήστες φόρουμ στο διαδίκτυο και μερικούς οδηγούς χρήσης του VPN για πρακτικούς σκοπούς.

Υποστήριξη

Η μοναδική μορφή προσωπικής υποστήριξης του ZPN είναι μέσω εισιτηρίων μέσω διαδικτύου, ανοιχτών σε οποιονδήποτε εγγράφεται στον ιστότοπο. Βρήκαμε το σύστημα εύχρηστο και δεν χρειαζόταν να περιμένουμε περισσότερο από λίγες ώρες για μια ευγενική, λεπτομερή και χρήσιμη απάντηση: Ενώ αρχικά είχαμε προβλήματα να πάρουμε το διαφημισμένο επίπεδο κρυπτογράφησης μέσω ενός πελάτη OpenVPN τρίτου μέρους, ήταν δυνατή η υποστήριξη για να εντοπίσετε και να διορθώσετε το ζήτημα μέσα σε λίγες ώρες. Ενώ αυτό είναι λειτουργικό, θα ήταν ωραίο να δούμε περισσότερες επιλογές για ζωντανή υποστήριξη και ακόμη και η δυνατότητα προσάρτησης αρχείων σε εισιτήρια θα ήταν μια βελτίωση. Ήμασταν επίσης λίγο συγκεχυμένοι για να δούμε το ιστορικό εισιτηρίων μας να εξαφανίζεται μυστηριωδώς στο μέσο της διαδρομής με υποστήριξη - ευτυχώς ήταν ακόμα δυνατή η απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

zpnim_support_600

Υπάρχει επίσης μια μικρή συχνή ερώτηση σχετικά με τον ιστότοπο, αλλά αυτό δεν προσφέρει πολλές πληροφορίες για πιθανά τεχνικά προβλήματα. Κάπως πιο χρήσιμοι είναι οι οδηγοί εγκατάστασης, οι οποίοι είναι λεπτομερείς και λεπτομερείς - περισσότερο σε αυτά τα παρακάτω. Η ομάδα του ZPN είναι επίσης ενεργή σε κοινωνικά δίκτυα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα για την ορατή αμφίδρομη αλληλεπίδραση - για παράδειγμα, παρατηρήσαμε αρκετές αναπάντητες ερωτήσεις στη σελίδα του Facebook.

Λογισμικό VPN

Εγραφομαι

Ο δικτυακός τόπος του ZPN ισχυρίζεται ότι μπορείτε να εγγραφείτε σε 45 δευτερόλεπτα και αυτό πιθανόν να είναι ακριβές. Σας ζητείται να καταχωρίσετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης καθώς και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να επικυρωθεί πριν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Το πράγμα που μας πήρε το μακρύτερο ήταν να συμπληρώσουμε το μακρύ Captcha - αν και θα έπρεπε πολύ να το κάνουμε αυτό από τη χρήση μιας υπηρεσίας VPN πλημμυρισμένης από bots.

Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε ένα συμπαθητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει για το τι θα κάνετε στη συνέχεια και θα έχετε στη διάθεσή σας περισσότερη βοήθεια για να ξεκινήσετε όταν κάνετε κλικ για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Είναι υπέροχο να βλέπετε έναν παροχέα VPN που βοηθά τους νέους χρήστες να κάνουν αυτό το πρώτο βήμα.

Ο πελάτης VPN Windows ZPN

Το ZPN διαθέτει έναν καθαρό, απλό πελάτη VPN για Windows: θυμίζει οπτικά μια εφαρμογή smartphone, λειτουργεί καλά και είναι εύκολο στη χρήση. Η επιλογή ενός διακομιστή και η σύνδεση είναι απλή και προφανής και υπάρχουν μερικές ισχυρές επιλογές προσιτές μέσω του εικονιδίου μενού στα αριστερά.

ZPN Επανεξέταση

Εκτός από την επιλογή για αυτόματη εκκίνηση του VPN με τα Windows, υπάρχει ένας διακόπτης Kill για να αποφευχθεί η διαφυγή της κυκλοφορίας σε περίπτωση αποτυχίας σύνδεσης και οι δυνατότητες προστασίας από διαρροές DNS και IPv6 που έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν τυχόν διαρροές. Η προστασία διαρροής DNS λειτουργεί με τη φυσική αλλαγή του προσαρμογέα δικτύου Windows για να χρησιμοποιήσει τους διακομιστές DNS του ZPN και η λειτουργία προστασίας από διαρροές IPv6 λειτουργεί με την πλήρη απενεργοποίηση του IPv6 στη σύνδεση VPN. Αυτές είναι και κάποιες κάποιες «πυρηνικές» επιλογές, αλλά είναι πολύ πιο αξιόπιστες από κάποιες άλλες πιο λεπτές υλοποιήσεις που έχουμε δει.

Ο πελάτης έρχεται επίσης με την επιλογή να αλλάξει το πρωτόκολλο και τη θύρα που χρησιμοποιεί το VPN, κάτι που είναι χρήσιμο για να το λειτουργήσει σωστά σε διαφορετικές συνθήκες δικτύου. Υπάρχει επίσης ένα πλαίσιο ελέγχου για τη φόρτωση διαμορφώσεων από το εργαλείο ιστού, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, επιτρέποντας ένα απίστευτα κοκκώδες επίπεδο ελέγχου πάνω ακριβώς στο επίπεδο ασφάλειας που θέλετε στη σύνδεση VPN. Τέλος, οι επιλογές του πελάτη στρογγυλοποιούνται από μια ρύθμιση για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων, καθώς και ένα κουμπί για να ελέγξετε και να εγκαταστήσετε ενημερώσεις αμέσως.

Άλλες πλατφόρμες

Εκτός από τους πελάτες για Windows, Android και iOS, το ZPN παρέχει οδηγούς καθορισμού υψηλής ποιότητας για τις περισσότερες πλατφόρμες. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι συμπεριλήφθηκαν οδηγοί για τη χρήση της υπηρεσίας με πελάτες OpenVPN τρίτων μερών σε Windows, Mac, iOS, Android και Linux, καθώς και ισχυρή υποστήριξη για εξατομικευμένα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN. Αυτό προάγει περαιτέρω τη διαφάνεια της υπηρεσίας και καθιστά εύκολο το να δούμε αν παίρνετε πραγματικά όσα διαφημίζονται.

Η εφαρμογή ZPN Android

Η εφαρμογή Android, διαθέσιμη από το Play Store, είναι πολύ παρόμοια οπτικά με τον υπολογιστή-πελάτη των Windows, ενώ το πρόσθετο πλεονέκτημα της δωρεάν ωριαίας έκδοσης του VPN διατίθεται χωρίς εγγραφή. Οι χρήσιμες επιλογές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ συνδέσεων TCP ή UDP, καθώς και την επιλογή της θύρας για σύνδεση και υπάρχει επίσης μια λειτουργία αποθήκευσης μπαταρίας.

zpnim_android_connected_600

Όπως και με τον υπολογιστή-πελάτη των Windows, μπορείτε να επιλέξετε να φορτώσετε τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης από τη διεπαφή ιστού σας. Θα ήταν ωραίο αν υπήρχε η επιλογή να ξεκινήσετε αυτόματα το VPN με το τηλέφωνο ή να ενεργοποιήσετε αυτόματα την προστασία σε συγκεκριμένα δίκτυα, αλλά ο πελάτης εξακολουθεί να είναι αρκετά ισχυρός και πολύ εύκολος στη χρήση.

Τελικές σκέψεις

Με έναν ισχυρό πελάτη, μεγάλη διαφάνεια, υψηλή προσαρμοστικότητα και πολύ χρήσιμους πράκτορες υποστήριξης, το ZPN προσφέρει μια πραγματικά καλή υπηρεσία VPN σε μια σειρά από πολύ προσιτές τιμές - το λιγότερο από το οποίο είναι, φυσικά, εντελώς δωρεάν. Είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η χρήση της δωρεάν υπηρεσίας δεν σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε πολίτης δεύτερης κατηγορίας, και όμως υπάρχει και αρκετή προσφορά για να δικαιολογήσετε την αναβάθμιση σε συνδρομή Premium. Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής δωρεάν υπηρεσίας και μιας εγγύησης επιστροφής χρημάτων σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δοκιμάσετε το ZPN - ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε τι σκέφτεστε.

Επισκεφθείτε το ZPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me