15+ ψηφιακά νομάδες για την καλύτερη τεχνική, τα gadgets και τις τοποθεσίες

Το να είσαι ψηφιακός νομάδος είναι ένας στόχος ζωής για πολλούς ανθρώπους που μεγάλωσαν στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.

Αλλά μπορεί να είναι δύσκολη υλικοτεχνική.

Μόλις το ζεστό κουκούλι ενός γραφείου γεμάτου από ανθρώπους με εξειδικευμένους ρόλους εξαφανιστεί γύρω σας, οι πιο βασικές απαιτήσεις για να γίνουν εργασίες μπορεί να γίνει μια πρόκληση.

Η εύρεση μιας σταθερής σύνδεσης στο διαδίκτυο, η παρακολούθηση της δουλειάς και των εξόδων σας, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες, οι προγραμματισμένες πτήσεις, η διαμονή και τα λοιπά - πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζεται μόνο να σκεφτούν όταν πηγαίνουν για διακοπές, γίνονται καθημερινές δουλειές. Και πόσο καλά τα εκτελείτε επηρεάζουν άμεσα την επαγγελματική σας επιτυχία, την αίσθηση άνεσης και τελικά αν μπορείτε να κάνετε το ψηφιακό νομαδικό τρόπο ζωής.

Μην ανησυχείτε, αν σκέφτεστε να κάνετε το διακόπτη ή έναν ψηφιακό νομάδη που θέλει να ανεβάσει το παιχνίδι σας, σας έχουμε καλύψει.

Ζητήσαμε από τους 15 βετεράνους ψηφιακούς νομάδες να μοιραστούν τα εμπορικά μυστικά τους με τις καλύτερες τεχνολογίες, συσκευές και τοποθεσίες για να πάρουν κάποια εργασία ως νομάδος.

Contents

Κύρια σημεία από τις ψηφιακές συνεντεύξεις Nomad

15 συνεντεύξεις είναι πολλές για να αφομοιώσετε, οπότε ελέγξτε αυτή την περίληψη των πιο κοινών απαντήσεων σε κάθε ερώτηση για κάποια γρήγορα συμπεράσματα.

Τι εφαρμογές θεωρείτε πιο χρήσιμες για να εργαστείτε ως ψηφιακός νομάδος?

Υπήρξε μεγάλη ποικιλία σε αυτή την κατηγορία, η οποία αναμενόταν. Αλλά ένα κοινό πράγμα μεταξύ όλων των νομάδων που ζητήσαμε, και πιθανότατα των περισσότερων ταξιδιωτών οποιουδήποτε είδους, είναι η λήψη φωτογραφιών και η φόρτωση τους στο Διαδίκτυο. Και φυσικά το κρίσιμο βήμα μεταξύ: επεξεργασίας. Υπάρχει ένας σαφής νικητής σε αυτήν την κατηγορία. Όπως έλεγε ο Dave Dean: "εάν μοιράζεστε φωτογραφίες απευθείας από μια κινητή συσκευή και δεν χρησιμοποιείτε Σπασμένο για να τα επεξεργαστείτε πρώτα, θα πρέπει να είστε."

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα για τους νομάδες που ζήσαμε ήταν η δημιουργία και η οργάνωση κειμένου. Γι 'αυτό, φαίνεται ότι είναι τα δύο πιο συχνά χρησιμοποιούμενα εργαλεία Γραμματικά και Συμβολαιογράφος. Ο πρώτος έχει μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης που υποδεικνύει αυτόματα τα λάθη κατά την πληκτρολόγηση, ενώ ο τελευταίος είναι εξαιρετικός για τη διοργάνωση είτε μεγάλων κειμένων, όπως μυθιστόρημα, είτε μεγάλες ποσότητες σύντομων σημειώσεων. Asana έκανε επίσης καλά για τη διαχείριση του χρόνου.

Ποια είναι τα πολύτιμα ταξιδιωτικά σας gadgets?

Κύβοι συσκευασίας φαίνεται ανεκτίμητη για τους περισσότερους νομάδες και πιθανώς για καλό λόγο. Έχοντας περισσότερα πράγματα και φέρνοντας μικρότερο σακίδιο είναι αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα. Αλλά αυτό που κάνει τους κύβους συσκευασίας ένα μη-brainer, είναι ότι εάν καταφέρετε να πάρετε ένα μικρότερο σακίδιο σε μια μόνο πτήση, έχετε πιθανώς ήδη έσωσε την τιμή των κύβων για τα τέλη αποσκευών.

Smartphones, φορητοί υπολογιστές και τα διάφορα αξεσουάρ τους είναι επίσης πολύ δημοφιλή. Το σημείο αυτών των συσκευών είναι η ευελιξία και η φορητότητα, τα οποία είναι προφανή πλεονεκτήματα στο δρόμο και οι εξωτερικές μπαταρίες, οι προσαρμογείς ρεύματος, οι δρομολογητές και τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου τους καθιστούν ακόμα πιο αξιόπιστους.

Ηλεκτρονικοί αναγνώστες είναι επίσης μεγάλη. Πολλοί άνθρωποι ρομαντικοποιούν τη μυρωδιά και το άγγιγμα των πραγματικών βιβλίων, αλλά οι σοβαροί αναγνώστες προτιμούν πιθανώς την πρόσβαση σε χιλιάδες βιβλία για τις απαιτήσεις αποσκευών ενός σημειωματάριου.

Ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός για τους ψηφιακούς νομάδες που έχετε επισκεφτεί ποτέ?

Ο αναμφισβήτητος νικητής είναι εδώ Ταϊλάνδη. Η χώρα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή όλων των ειδών τουρισμού στη Νοτιοανατολική Ασία εδώ και δεκαετίες και φαίνεται ότι, αντί να καταστραφεί από αυτήν ή να γίνει πολύ συνηθισμένη, έχει γίνει ένας προσιτός παράδεισος για μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτών. Οι ψηφιακοί νομάδες ή οι άνθρωποι που επιθυμούν να ζουν και να εργάζονται σε ένα θερμότερο κλίμα είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι εδώ, αντλώντας από την ιερή τριάδα των τροπικών παραλιών, τα φθηνά καταλύματα και το internet υψηλής ταχύτητας.

Μπαλί είναι επίσης πολύ δημοφιλής ως ένας σχετικά προσιτός τροπικός παράδεισος. Τέλος, για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια πιο παραδοσιακή δυτική μεγάλη πόλη, με μεγάλες τιμές, ζωντανή κουλτούρα και νυχτερινή ζωή, και ένα αμάλγαμα ανθρώπων από όλο τον κόσμο, Βερολίνο είναι το μέρος για να πάει.

Dave Dean από πάρα πολλούς προσαρμογείς

Dave Laptop Μπελίζε 1 1024X518

Ο Dave Dean είναι ο επικεφαλής του geek σε πάρα πολλούς προσαρμογείς, τον τεχνολογικό χώρο για ταξιδιώτες. Στο δρόμο για πάνω από έξι χρόνια, γράφει για το ταξίδι και την τεχνολογία από οπουδήποτε με μισό αξιοπρεπή Internet και μια υπέροχη θέα.

Tech

Είναι δύσκολο να το περιορίσετε σε τρεις μεγάλες εφαρμογές για νομαδικούς συγγραφείς και bloggers, αλλά πιθανότατα θα έπρεπε να συμπεριλάβω τα ακόλουθα που χρησιμοποιώ όλη την ώρα:

 • Δοκιμασία ταχύτητας: τίποτα δεν καταστρέφει μια εργάσιμη μέρα όπως το μπερδεμένο Wi-fi, οπότε πάντα χρησιμοποιώ το Speedtest για να ελέγξω τις ταχύτητες πριν από τη δέσμευση σε ένα καφέ ή δωμάτιο με τα πόδια σε ένα ξενοδοχείο.
 • LastPass: είναι ουσιαστικά αδύνατο να καταλήξουμε σε και να θυμηθούμε τους μοναδικούς, ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης για κάθε ιστότοπο και την online υπηρεσία που χρησιμοποιώ, οπότε εγκατέλειψα την προσπάθεια και άρχισα να χρησιμοποιώ αυτόν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Άφησα να δημιουργήσει υπερ-ισχυρούς, τυχαίους κωδικούς 16+ χαρακτήρων για όλα, και απλά πρέπει να θυμηθούμε τον έναν κύριο κωδικό πρόσβασης για την εφαρμογή. Αυτόματη συμπλήρωση της οθόνης σύνδεσης για σχεδόν οποιοδήποτε ιστότοπο ή εφαρμογή, αυτόματη σύνδεση με το Chrome και άλλα προγράμματα περιήγησης και συγχρονισμό σε επιτραπέζιους και κινητούς υπολογιστές.
 • Snapseed: αν μοιράζεστε φωτογραφίες απευθείας από μια κινητή συσκευή και δεν χρησιμοποιείτε το Snapseed για να τις επεξεργαστείτε πρώτα, θα πρέπει να είστε. Είναι ισχυρό αλλά εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και χρειάζεται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να κάνει σχεδόν οποιαδήποτε φωτογραφία να δείχνει αισθητά καλύτερη - χωρίς την τεχνητή εμφάνιση που έχετε με τα προσυσκευασμένα φίλτρα π.χ. Ινσταγκραμ. Πιάσε το από τα καταστήματα App ή Play.

Συσκευές

 • Router Hootoo Travel: αυτό το μικρό gadget είναι τόσο χρήσιμο. Το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον για την ενίσχυση του σήματος Wi-Fi όταν είμαι πολύ μακριά από τον πλησιέστερο δρομολογητή (δηλαδή σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένω) και ως φορητή μπαταρία για να κρατάω το τηλέφωνό μου ενεργοποιημένο σε μεγάλες μέρες ταξιδιού. Κάνει περισσότερο από αυτό - μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στείλετε αρχεία από και προς μια μονάδα USB ή να μεταδώσετε βίντεο από μια μονάδα USB στις συσκευές σας - και κοστίζει κάτω από $ 50 στο Amazon. Συνολική συμφωνία.
 • Προσαρμογέας ταξιδίου Olixar 4-USB: αυτό το μικρό εξάρτημα επιτρέπει να φορτώσω μέχρι και τέσσερις συσκευές USB από μία πρίζα και έρχεται με προσαρμογείς με βύσματα που λειτουργούν σε ~ 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αν ταξιδεύω χωρίς φορητό υπολογιστή σε ένα συγκεκριμένο ταξίδι, αυτό είναι τώρα ο μόνος φορτιστής που πρέπει να πάρω.
 • Θωρακισμένα ακουστικά Shure SE 215: Έχω χάσει και αντικαταστήσει αυτά τα ακουστικά πολλές φορές τώρα, γιατί πραγματικά δεν μου αρέσει να ταξιδεύω χωρίς αυτούς. Έχουν εξαιρετικό ήχο, κόβουν το μεγαλύτερο εξωτερικό θόρυβο χωρίς τις απαιτήσεις της μπαταρίας για ενεργό ακύρωση θορύβου και χειρίζονται τις καταχρήσεις που τους πετάω. Απλά εύχομαι να μην τους αφήνω πίσω στα αεροπλάνα!

Τοποθεσίες

Οι ανάγκες μου από έναν ψηφιακό προορισμό νομάδων αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, οπότε δεν μπορώ να σας δώσω ένα μοναδικό καλύτερο μέρος - δεν έχω βρει ποτέ ένα σημείο που να έχει όλα όσα χρειάζομαι. Για την κοινότητα, την προσιτή διαβίωση και το καλό φαγητό, θα κατευθυνθώ συνήθως Τσιάνγκ Μάι ή Σαϊγκόν, ή κάπου σαν Πλάγια Ντελ Κάρμεν στο Μεξικό. Αν είμαι μετά από μερικές από τις ανέσεις της δυτικής ζωής χωρίς να ξοδεύω μια συνολική περιουσία, Λισαβόνα είναι ένα εξαιρετικό σημείο, μαζί με άλλες πόλεις στην Πορτογαλία και την Ισπανία Πόρτο, Γρανάδα, Μαδρίτη, και άλλοι. Ωστόσο, είμαι αρκετά ευέλικτη και έχω διαπιστώσει ότι όσο το διαδίκτυο και η δύναμη είναι αξιόπιστα, μπορώ να καταστήσω τα περισσότερα μέρη στον κόσμο να λειτουργούν για μένα, τουλάχιστον για λίγο!

Erin από το Never Ending Voyage

Ο Simon και η Erin από το Never Ending Voyage

Η Erin McNeaney και ο Simon Fairbairn είναι ένα ψηφιακό ζευγάρι νομάδων που πούλησε ό, τι ανήκε και έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο το 2010 για να ταξιδέψει στον κόσμο για πάντα. Γράφουν για τα αργά ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο, τα νόστιμα χορτοφαγικά τρόφιμα που τρώνε, και τα σκαμπανεβάσματα της νομαδικής ζωής στο Never Ending Voyage. Είναι οι δημιουργοί του πορτοφολιού Trail App για το iOS, το οποίο βοηθά τους ταξιδιώτες να παραμείνουν στον προϋπολογισμό, και το βιβλίο The Carry-On Traveler, το οποίο σας διδάσκει πώς να συσκευάσετε το φως για οποιοδήποτε ταξίδι.

Tech

 • Χρησιμοποιώ το Γραμματική επέκταση προγράμματος περιήγησης για να ελέγξετε την ορθογραφία και τη γραμματική μου στις δημοσιεύσεις blog στο WordPress και οτιδήποτε γράφω online.
 • Συμβολαιογράφος είναι εκπληκτικό για τη σύνταξη βιβλίων και άλλων μεγάλων έργων γραφής. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις σημειώσεις, τα περιγράμματα, την έρευνα και το πραγματικό σχέδιο σε ένα μέρος και να το οργανώνετε εύκολα. Μπορείτε να εξαγάγετε την τελική εργασία σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων των .mobi, για να δημοσιεύσετε στο Amazon.

Συσκευές

 • Kindle Paperwhite: Διάβασα πολύ και ήταν σε θέση να αποθηκεύσω χιλιάδες βιβλία σε μια συσκευή μικρότερη από ένα χαρτόδετο ήταν επαναστατική για μένα.
 • Κύβοι συσκευασίας: Αυτά μας επιτρέπουν να οργανώνουμε τα ρούχα μας και να εξοικονομούμε χώρο στις αποσκευές μας. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαστε σε θέση να ταξιδεύουμε με πλήρες ωράριο με ένα μόνο σακίδιο μεταφοράς μεγέθους το καθένα. Έχουμε γράψει περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των πακέτων συσκευασίας εδώ.
 • iPhone 7: Δεν ξέρω πώς ταξιδεύαμε ποτέ χωρίς τηλέφωνο (κάναμε τα πρώτα χρόνια ως ψηφιακοί νομάδες). Το χρησιμοποιούμε για οδηγίες, ως σημείο πρόσβασης WiFi, κάμερα, φορητό υπολογιστή και πολλά άλλα.

Τοποθεσία

 • Ουμπούντ, Μπαλί: Το Ubud είναι ο αγαπημένος μας προορισμός για ψηφιακά νομάδες. Είναι οικονομικά προσιτή (ενοικιάσαμε σπίτι με δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτική πισίνα), περιτριγυρίζεται από όμορφα πεδία ρύζι, έχει καταπληκτικό φαγητό (ειδικά για χορτοφάγους), πολλά μαθήματα γιόγκα και το WiFi είναι καλό αν νοικιάσετε κάπου με οπτικές ίνες.
 • Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική: Δεν είναι τόσο φθηνή όσο η ΝΑ Ασία, αλλά είναι πολύ πιο προσιτή από την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ για μια παρόμοια ποιότητα ζωής. Το τοπίο είναι εκπληκτικό με εκπληκτική τοποθεσία ανάμεσα στα βουνά και τη θάλασσα. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε στην περιοχή, όπως παραλίες, πεζοπορίες, αγορές τροφίμων, πικνίκ, οινοποιεία, παράκτιες εκδρομές, θέατρα πιγκουίνων, surfing και απίστευτα εστιατόρια. Τα μειονεκτήματα είναι το σχετικά ακριβό κατάλυμα (η Airbnb ήταν η μόνη πραγματική επιλογή) και το αρκετά αργό WiFi (βελτιώνεται όμως).
 • Koh Lanta, Ταϊλάνδη: Ένα από τα καλύτερα μέρη για να δουλέψει η παραλία. Είναι ένα πανέμορφο νησί που δεν είναι πολύ ανεπτυγμένο αλλά διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου συνεργασίας.

Gary από το Everything Everywhere

Ο Gary Arndt από το Everything Everywhere

Ο Gary Arndt είναι βραβευμένος blogger και ταξιδιωτικός φωτογράφος που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο από το 2007. Τα ταξίδια του τον έχουν οδηγήσει σε 190 χώρες και εδάφη στο Club Century του Traveller και σε 120 χώρες των Ηνωμένων Εθνών. Έχει επισκεφθεί επίσης πάνω από 335 περιοχές της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ.

Το blog Everything Everywhere του θεωρείται ευρέως ένα από τα πιο δημοφιλή ταξιδιωτικά blogs στον κόσμο. Το 2010, το Time Magazine το ονόμασε ένα από τα Top 25 Blogs στο Διαδίκτυο και κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Travel Blog στα βραβεία της βορειοαμερικανικής Travel Journalist Association (NATJA). Είναι ένας από τους πιο βραβευμένους φωτογράφους ταξιδιών αυτής της δεκαετίας. Ονομάστηκε το Φωτογράφος Ταξιδιού SATW 2014 της χρονιάς, καθώς και ο Ταξιδιωτικός Φωτογράφος της Χρονιάς 2013 και 2015 NATJA. Είναι ο μοναδικός φωτογράφος ταξιδιών που ονομάστηκε φωτογράφος της χρονιάς και από τις δύο οργανώσεις. Είναι επίσης ένας βραβευμένος με το βραβείο Lowell Thomas για το Photo Illustration of Travel και ένας βραβευμένος με δύο βραβεία Northern Lights στη φωτογραφία.

Tech

 • Adobe Lightroom για επεξεργασία φωτογραφιών
 • Google Chrome
 • Microsoft Word

Ειλικρινά, χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές ιστού, ώστε ο αριθμός των πραγματικών εφαρμογών που χρησιμοποιώ συρρικνώνεται συνεχώς.

Συσκευές

 • Μου iPhone είναι το πιο σημαντικό gadget με το οποίο ταξιδεύω. Άρχισα να ταξιδεύω το 2007 προτού κυκλοφορήσει το iPhone και έχει επανάσταση στο πώς ταξίδευα.
 • Η κάμερά μου (Sony a7rii)
 • Το λάπτοπ μου (MacBook Pro 15")

Τοποθεσίες

 • Υπάρχει ένας καλός λόγος Ταϊλάνδη έχει γίνει δημοφιλής. Είναι φτηνό, η υποδομή είναι καλή και ο καιρός είναι μεγάλος. Τούτου λεχθέντος, νομίζω ότι έχει γίνει και στον θάνατο.
 • Βερολίνο είναι επίσης μια μεγάλη πόλη για τους ψηφιακούς νομάδες, όπως είναι Μπουένος Άιρες, και πολλές μικρότερες πόλεις στις ΗΠΑ.
 • Καθώς το Διαδίκτυο γίνεται όλο και πιο γρήγορα σε όλο τον κόσμο, ο αριθμός των θέσεων από τους οποίους μπορείτε να εργαστείτε είναι πραγματικά ανοίγει. Πηγαίνοντας και δουλεύοντας σε ένα μέρος όπως το Σαμόα δεν είναι πλέον εκτός ζήτησης.

Erik από τις σημειώσεις από το δρόμο

Erik Gauger σημειώνει από το δρόμο

Ο Erik Gauger ζει στο Πόρτλαντ. Το ιστολόγιό του, notesfromtheroad.com, δημιουργείται με κάμερα 4x5 μεγάλου μεγέθους, ζωγραφισμένα στο χέρι σκίτσα, χάρτες υδατογραφιών και ταξιδιωτικές σημειώσεις.

Tech

Συνειδητά κρατώ τη γραφή μου ενώ ταξιδεύω εντελώς οργανικά. Όταν βρίσκομαι στο δρόμο, γράφω αποκλειστικά σε περιοδικά. Υπάρχει κάτι για αυτό που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Στη ζωή μας στο σπίτι, είμαστε μπροστά στις οθόνες όλη την ώρα. Το ταξίδι μας απομακρύνει από αυτό.

Παρ 'όλα αυτά, χρησιμοποιώ τις εφαρμογές ενώ ταξιδεύω, και υπάρχουν τρία συγκεκριμένα που αποτελούν μεγάλο μέρος της ροής εργασίας μου.

 • Το πρώτο είναι Ομίχλη του κόσμου. Η ομίχλη του κόσμου είναι μια εφαρμογή χάρτη που σβήνει μια ομίχλη καθώς περπατάτε ή οδηγείτε μέσα από τις περιοχές. Κάνει μια σπουδαία δουλειά να τεκμηριώνει πού βρίσκεστε και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενεργά ενώ ταξιδεύετε για να πάρετε μια αίσθηση των περιοχών μιας πόλης που καλύπτεστε, αλλά είναι επίσης ένα μεγάλο ιστορικό αρχείο.
 • Το δεύτερο είναι το eBird app. Αυτή είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να καταγράψετε τα είδη πουλιών που έχετε δει οπουδήποτε κι αν πάτε. Τα δεδομένα μεταφέρονται στο eBird, όπου οι ορνιθολόγοι χρησιμοποιούν τις παρατηρήσεις για έρευνα δεδομένων. Διατηρώ συνεχώς αρχεία eBird ενώ ταξιδεύω και είναι μία από τις μεγαλύτερες χαρές μου κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.
 • Τέλος, χρησιμοποιώ μια εφαρμογή που ονομάζεται FlashCards, που μου επιτρέπει να κάνω προσαρμοσμένα κουίζ για τον εαυτό μου. Θα φτιάξω κάρτες flash, για παράδειγμα, όλα τα είδη πεταλούδων σε μια περιοχή. Όταν είμαι σε ένα αεροπλάνο ή ένα λεωφορείο, μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή και θα μου δώσει μια φωτογραφία μιας πεταλούδας και πέντε απαντήσεις πολλαπλών επιλογών. Αυτό βοηθά πραγματικά να σφίξετε τις ικανότητές σας αναγνώρισης για μια νέα περιοχή.

Συσκευές

Όταν ταξιδεύω, αντιγράφω πολλές τεχνικές εξοικονόμησης βάρους των backpackers, πράγμα που σημαίνει ότι κρατάω τα πάντα στο ελάχιστο. Με αυτήν την προσέγγιση, όλα όσα μεταφέρετε μαζί σας πρέπει να είναι συνεπή και αξιόπιστα και να επισκευαστούν στο δρόμο.

 • Mijello Fusion Αδιάβροχη Παλέτα Ακουαρέλας: Έχω χρησιμοποιήσει την ίδια αδιάβροχη παλέτα ακουαρέλας για χρόνια. Είναι αρκετά μεγάλο για να διατηρήσει μια ισχυρή σειρά χρωμάτων, και όταν το κλείσω, δεν βγαίνει από το υγρό χρώμα. Το κρατώ αυτό στο σακίδιο μου φωτογραφίας και μπορώ να το τραβήξω σε κάθε καφετέρια και να αρχίσω να σχεδιάζω.
 • Patagonia Quandary Παντελόνια: Η Παταγονία κάνει ένα υπέροχο ζευγάρι παντελόνι ταχείας ξήρανσης που εξυπηρετεί τόσες διαφορετικές λειτουργίες ενώ ταξιδεύετε. Μπορείτε να ξεφύγετε από το γεύμα τους, αλλά να περπατήσετε και σε αυτούς. Εάν έχετε πολύ καλό, πολυλειτουργικό παντελόνι, πρέπει να συσκευάσετε λιγότερο.
 • Βαρύ τσάντα Slider Slider: Αυτές οι τσάντες καταψύκτη λειτουργούν καλύτερα για την οργάνωση εργαλείων από όλα τα εμπορικά προϊόντα διοργανωτών. Τους χρησιμοποιώ θρησκευτικά για να οργανώσω μικρό εξοπλισμό και προϊόντα περιποίησης. Κρατάω, επίσης, αυτό που αποκαλώ "τσάπες" στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου. Κρατάω περίπου δέκα από αυτά στο πίσω μέρος του τζιπ, έτσι ώστε όποιος εξερευνούν ή πεζοπορούν μαζί μου μπορεί να έχει ένα μικρό κιτ επιβίωσης για την ημέρα. Είναι βασικά μια μικρή τσάντα καταψύκτη με μια ράβδο διατροφής, ένα πακέτο ελιών, ένα πακέτο αντηλιακό, ένα πακέτο χαρτοπετσετών και ένα πακέτο υγρών πετσετών. Οι άνθρωποι πάντα ξεχνούν πράγματα όταν ταξιδεύουν. Έχω παρατηρήσει ότι το να μην έχεις κάτι μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα ή θέλουν να γυρίσουν νωρίς. Μόλις τους δώσω ένα τσάι, είναι καλό να πάνε.

Τοποθεσίες

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με ανθρώπους που δίνουν συμβουλές για τους καλύτερους τόπους που έχουν ποτέ, αλλά ποτέ δεν έχω ξαναγίνει αυτό το μυαλό και αποθαρρύνω τα ταξίδια με ανασκόπηση γενικά. Μου αρέσει να πιστεύω ότι οπουδήποτε μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος, είναι περισσότερο για τη διάθεσή σας και τις προοπτικές σας. Εάν είστε σε καλή διάθεση, είστε οργανωμένοι και παρακινημένοι και ενθουσιασμένοι που βρίσκεστε εκεί, αυτό είναι το καλύτερο μέρος. Υπάρχουν μερικά μέρη που μπορεί να είναι πιο άνετα, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό ως ταξιδιώτης να μάθει να είναι άνετα οπουδήποτε. Υπάρχει αυτή η αίσθηση εκεί έξω ότι ορισμένοι χώροι είναι ζεστοί ή επάνω και έρχονται, και υπάρχει πολλή buzz γύρω από αυτά τα μέρη και όλοι πηγαίνουν εκεί για μερικά χρόνια. Θα ήθελα πραγματικά να αποφύγω αυτές τις θέσεις, και αντίθετα να κοιτάξω σε έναν χάρτη και να πω, πού θέλω να πάω?

Dan από την Uncornered Market

Dan και Audrey από την Uncornered Market

Ο Daniel Noll και ο Audrey Scott είναι η ομάδα συγγραφέων συζύγων πίσω από το βραβευμένο ταξιδιωτικό blog Uncornered Market. Πάνω από 10 χρόνια και 90 χώρες αργότερα, εξακολουθούν να πηγαίνουν ... και ακόμα παντρεμένοι.

Tech

 • Τσέπη (για να αποθηκεύσετε άρθρα για να τα διαβάσετε αργότερα)
 • Evernote
 • Asana

Συσκευές

 • Σκουφάκια σιλικόνης: ο ύπνος είναι ουσιαστικός, να απαλλαγούμε από τον θόρυβο κρίσιμη
 • Κύβοι συσκευασίας: οργάνωση είναι το κλειδί
 • iPhone μπαταρία / περίπτωση όπως Αυτό: όλοι προσελκύονται στο δικό μου. Λίγο ογκώδες, αλλά αξίζει τον κόπο, ειδικά αν η iPhoneography είναι το πράγμα σας

Τοποθεσίες

Θα πάμε με Ταϊλάνδη - Μπανγκόκ / Τσιάνγκ Μάι: γρήγορο διαδίκτυο, οικονομικά καταλύματα, φανταστικό (& φθηνά) τρόφιμα. Ή ίσως Oaxaca, Μεξικό για παρόμοιους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του καταπληκτικού φαγητού.

Nora Dunn από το The Professional Hobo

Nora Dunn Επαγγελματική Hobo

Η Nora Dunn ήταν ένας ψηφιακός νομάδας πριν ήταν ακόμα ένα πράγμα. ίσως να την ονομάσεις "πρωτοπόρο"" στον κλάδο ή στη "γιαγιά" του blogging ταξιδιών!

Πώλησε στον Καναδά όλα όσα ανήκε (συμπεριλαμβανομένης μιας απασχολημένης οικονομικής πρακτικής) στον Καναδά το 2006 και από τότε ζει σε όλο τον κόσμο. Απεικονίζει το δημοφιλές ταξιδιωτικό site The Professional Hobo, το οποίο διδάσκει στους ανθρώπους πώς να ταξιδεύουν με πλήρη απασχόληση με οικονομικά βιώσιμο τρόπο, και τα βιβλία της περιλαμβάνουν έργα όπως: Πώς να αποκτήσετε δωρεάν καταλύματα σε όλο τον κόσμο και να εργαστείτε στο δρόμο: Ο ασυνήθιστος οδηγός για την πλήρη - Η ελευθερία του χρόνου.

Tech

Δεν είμαι πουθενά κοντά ως tech-savvy όπως άλλοι bloggers και ψηφιακοί νομάδες είμαι βέβαιος. Οι κορυφαίες εφαρμογές μου είναι περισσότερο σχετικές με τα ταξίδια από ότι σχετίζονται με το blogging / writing. Αυτοί είναι:

 • Πορτοφόλι πορείας: για την εύκολη παρακολούθηση των εξόδων με πολλαπλά νομίσματα
 • XE Νόμισμα: η αλλαγή θέσεων / νομισμάτων μπορεί συχνά να είναι μια αρκούδα για να παρακολουθείτε
 • Citymaps: μια εφαρμογή στο διαδίκτυο / εκτός σύνδεσης που χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας (αντί για δεδομένα / wifi) για να εντοπίσει την τοποθεσία σας - είναι βολικό να διασφαλίσετε ότι οι οδηγοί ταξί δεν σας πηγαίνουν μακριά από το αεροδρόμιο ή ότι δεν βαδίζετε σε λάθος κατεύθυνση

Συσκευές

Εκτός από το φορητό υπολογιστή μου, το οποίο νομίζω ότι είναι αυτονόητο:

 • Hoboroll. Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας των δημιουργικών εργαλείων συσκευασίας και χρησιμοποιώ το Hoboroll μου κάθε μέρα. Είναι μια τμηματική τσάντα για να οργανώσει έναν τόνο πράγματα, που στη συνέχεια κλείνει και συμπιέζει. Ελέγξτε την τελική λίστα μου για τους ψηφιακούς νομάδες.
 • Smartphone. Δεν είναι μόνο ένα τηλέφωνο. είναι επίσης μια φωτογραφική μηχανή ακόμα, βίντεο, χάρτη, εργαλείο έρευνας, tracker fitness, ιχνηλάτης εξόδων και πολλά άλλα. Δείτε τι άλλα ηλεκτρονικά συστήνω εδώ.
 • Προβολέας. Αν και δεν το χρειάζομαι όλη την ώρα, όταν το κάνω είναι ανεκτίμητο για τα πάντα, από την πεζοπορία της άγριας φύσης το βράδυ / το βράδυ, μέχρι τα μεσάνυχτα πεζοπορώ στο μπάνιο σε μέρη που δεν είμαι εξοικειωμένος με

Τοποθεσίες

Ήμουν ένας μοναχικός λύκος για τα περισσότερα από τα 11 χρόνια μου ως ψηφιακός νομάδος, που συχνά προτιμούν να ζουν ημι-εγχώρια και να λαμβάνουν δωρεάν καταλύματα με σπιτική εκδήλωση, εθελοντισμό κλπ, ενώ ζουν με πιο «τοπικό» τρόπο. Ωστόσο, κατά το τελευταίο έτος, βρήκα τον εαυτό μου σε ένα ζευγάρι των ψηφιακών hotspots nomad, συγκεκριμένα Ubud (Μπαλί), και Τσιάνγκ Μάι (Ταϊλάνδη). Από τα δύο θα έλεγα ότι το Τσιάνγκ Μάι είναι καλύτερα διαμορφωμένο από άποψη υποδομής / διαδικτύου / νομαδικής κοινότητας, αλλά το Ubud παίρνει το βραβείο πρόσβασης στην όμορφη φύση. Και οι δύο έχουν υπέροχες τοπικές κουλτούρες, κουζίνες, και ένα φθηνό κόστος ζωής. Το Τσιάνγκ Μάι θα σας προσφέρει λίγες επιπλέον ανέσεις.

Agness και Cez από το Etramping

Η αγάπη μέσω του Etramping

Είμαστε η Agness και Cez, δύο καλύτεροι φίλοι που αποφάσισαν να αφήσουν τα 9-5 μας πίσω και να ξεκινήσουν τη ζωή τους ως ψηφιακοί νομάδες. Έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε έως ότου ούτε μπορούμε να προχωρήσουμε ούτε λένε ότι δεν μπορούμε. Ακόμα και τότε, θα προσπαθήσουμε πιθανώς να καταλάβουμε κάπου που μπορούμε να πάμε. Προχωρήστε στο eTramping για να δείτε τι φτάνουμε και πώς μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Tech

 • Γραμματικά: Η πιο σημαντική εφαρμογή για ψηφιακή νομαδική ευκολία είναι Γραμματική. Ίσως επειδή είμαστε δυο συγγραφείς και τρέχουμε ένα blog. Όλοι κάνουμε λάθη γραμματικής. Δεν έχει σημασία πόση προσπάθεια βάζετε, υπάρχει πάντα κάτι που σας λείπει ή δεν παίρνετε επάνω, ή ίσως δεν γνωρίζουν καν. Γραμματικά διορθώνει ότι, ενημερώνοντάς μας για το πού είναι τα λάθη και πώς να τα διορθώσουμε. Είναι σαν τον ορθογραφικό έλεγχο του Microsoft Office, εκτός από τη γραμματική. Δεν είναι πάντα σωστό, οπότε πρέπει να προσέχετε τι αλλάζετε. Επιπλέον, μια συνοπτική ανάγνωση του περιεχομένου εξακολουθεί να είναι μια καλή ιδέα, αλλά η Γραμματική κάνει σίγουρα τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη.
 • Pepo: Το Pepo είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει τη σύνδεση με ταξιδιώτες και ειδικούς στους τομείς τους. Είναι όλα σχετικά με συμβουλές εμπειρογνωμόνων και ως εκ τούτου, είναι ανεκτίμητο για κάποιον που θέλει να ζει στο διαδίκτυο. Είναι ο τόπος όπου κάποιος μπορεί πραγματικά να συνδεθεί με ανθρώπους που έχουν ήδη εκπληρώσει τα όνειρά τους για να ζήσουν ψηφιακό τρόπο ζωής νομάδων και μπορούν να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
 • ΕΝΑ κορυφή VPN: Έχουμε ζήσει στην Κίνα (και οι δυο μας) και γνωρίζουμε την επίφοβη αίσθηση ότι προσπαθούμε να ελέγξουμε τα μηνύματά σας μέσω του Gmail, μόνο για να διαπιστώσουμε ότι το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας σας εμποδίζει να το κάνετε. Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα ηλεκτρονικά υπηρεσίες που χρειαζόμαστε, τα οποία δεν θα είχαμε πρόσβαση χωρίς VPN. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ακόμη και φήμες ότι το Skype είναι στο δρόμο του να μπλοκάρει. Αυτό είναι σαν μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες για τους ψηφιακούς νομάδες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους πίσω στο σπίτι. Υπάρχουν δωρεάν VPN, αλλά τα αμειβόμενα είναι πάντα καλύτερα - ειδικά εάν θέλετε επίσης να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες υψηλότερου εύρους ζώνης όπως το YouTube και το Netflix. Ένα καλό VPN είναι ένα lifesaver.

Συσκευές

 • Μαξιλάρι στρουθοκαμήλου: Όταν πετάτε τόσο πολύ όσο έχουμε, η πτήση γίνεται κάτι που τείνετε να κάπως τρομακτικό, και όχι το συναρπαστικό "Είμαι εκατομμύριο μίλια πάνω από τη γη που ταξιδεύει σε ένα εκατομμύριο μίλια ανά δευτερόλεπτο" υπερβολική εμπειρία. Είναι άβολα, και στις πτήσεις για μακρινά ταξίδια να κοιμούνται μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Ο καθένας έχει δοκιμάσει τουλάχιστον ένα τυπικό μαξιλάρι ταξιδιού. Το πρόβλημα είναι ότι είναι σκουπίδια. Ο λαιμός σας καταλήγει να κλίνει πάνω από πάρα πολύ, αρχίζει να βλάπτεται, και τελικά απλώς παραιτείται από την ιδέα του ύπνου εντελώς (εκτός και αν είστε υπερβολικά κουρασμένοι). Το μαξιλάρι στρουθοκαμήλου σταματά αυτό και έχει ακόμη και ένα δροσερό όνομα.
 • Προσαρμογέας ταξιδιού: Η ψηφιακή νομαδική ευκολία δεν έχει καλύτερη σχέση με αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν τείνετε να πάτε σε όλο τον χώρο ως ψηφιακό nomad, έχετε επίσης την τάση να φέρει τις ηλεκτρικές συσκευές σας μαζί με σας. Οι προσαρμογείς ταξιδιού σημαίνουν ότι μπορείτε να τις συνδέσετε όπου κι αν βρίσκεστε. Ένας καλός ταξιδιωτικός προσαρμογέας είναι εξίσου σημαντικός για έναν ψηφιακό νομάδη, όπως ένα κατσαβίδι είναι σε έναν οικοδόμο. Έχουμε την τάση να διαπιστώσουμε ότι ένας καλός προσαρμογέας ταξιδίου είναι μικρός, ελαφρύς και δεν προκαλεί ενοχλητικό θόρυβο. Πολλά από τα φθηνότερα μοντέλα θα γεράσουν όταν τα χρησιμοποιείτε. Αυτό κάνει τον ύπνο δίπλα στο τηλέφωνο φόρτισης σαν να βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο γεμάτο κουνούπια. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να επενδύσετε και να μην πάτε στον προϋπολογισμό.
 • E-Reader: ίσως αναγνωρίσετε το όνομα Kindle, σωστά; Το πιο δημοφιλές προϊόν του Amazon behemoth. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να είναι Kindle, αλλά κάποιο είδος E-Reader είναι συνήθως μια καλή αγορά. Εκτός από τη δυνατότητα ανάγνωσης ενώ περιμένετε σε μέρη (ίσως ένα σιδηροδρομικό σταθμό ή ένα αεροδρόμιο;), μπορείτε επίσης να φορτώσετε μερικές από τις πληροφορίες εργασίας σας επάνω σε αυτό και να διαβάσετε μέσω ενός έργου χωρίς την πίεση των ματιών. Αυτά είναι τέλεια αν ταξιδεύετε σε μια μακρινή διαδρομή και χρειάζεστε κάτι για να κρατήσετε την προσοχή σας. Για παράδειγμα, ένα από τα πρώτα δρομολόγια τρένων της Cez στην Κίνα ήταν ένα σταθερό εισιτήριο 21 ωρών. Απλά δεν έμειναν καθίσματα. Λοιπόν, ένας E-Reader θα έχει τέλεια εφαρμογή ως ένας τρόπος για να γίνει αυτό το ταξίδι πάει λίγο πιο γρήγορα. Ή τουλάχιστον φαίνεται.

Τοποθεσίες

Προς το παρόν, ένα από τα αγαπημένα μας μέρη για να ζούμε ως ψηφιακοί νομάδες ήταν Κίνα. Είναι φθηνό, βολικό (σχετικά) και έχετε καλή πρόσβαση στο διαδίκτυο - όσο έχετε VPN. Η Κίνα έχει κάποια προβλήματα, αλλά συνολικά, είναι πιθανώς ένα από τα ευκολότερα μέρη για να ζήσουν και να μετακινηθούν, εφ 'όσον έχετε θεώρηση. Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που παίρνετε εάν είστε ένας «καθαρός» ψηφιακός νομάδος που εργάζεται ελεύθερος για τους πελάτες σε απευθείας σύνδεση.

Στην Αγγλία διδάσκονταν για λίγο εκεί, και αυτό μας κάλυψε στο μέτωπο της Visa. Εσείς
μπορεί συνήθως να εργάζεται "μερικής απασχόλησης" ως δάσκαλος και αυτό θα καλύψει τις ανάγκες σας για βίζα και σας αφήνει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να συνεχίσετε άλλα έργα. Επιπλέον, παρά τη ρύπανση που συχνά αναφέρεται, η Κίνα έχει - αυτό που νομίζουμε ότι είναι - μερικά από τα πιο όμορφα αξιοθέατα και τις γραφικές περιοχές του κόσμου. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει επενδύσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε υποδομές, πράγμα που σημαίνει ότι το ταξίδι γύρω γίνεται όλο και πιο εύκολο και ευκολότερο.

Αν είστε πρόθυμοι να ζήσετε κάπου λίγο πιο ακριβό τότε Ταϊβάν είναι επίσης ένα μεγάλο στοίχημα. Ακριβώς δίπλα στην ηπειρωτική χώρα, έχετε ακόμα πολλά οφέλη από την Κίνα, μείον τις ταλαιπωρίες βίζα. Είναι επίσης σχετικά πιο εύκολο να περάσετε απλά στη Νότια Κορέα ή την Ιαπωνία.

Ο Στέφαν και ο Σεμπ από τους Νομάδικους

Ο Stephan και ο Seb Nomadic Boys

Τα Nomadic Boys είναι γκέι ζευγάρι Στέφαν (Ελληνικά) και Sebastien (Γάλλοι) που συναντήθηκαν στο Λονδίνο το 2009. Αφήνουν τις ζωές τους και τις δουλειές τους το 2014 και έχουν ταξιδέψει από τότε και εργάζονται με πλήρη απασχόληση ως ψηφιακοί νομάδες στο gay travel blog τους - Nomadic Boys.

Tech

 • XE Νόμισμα: όταν ο τραπεζικός σας λογαριασμός βασίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχετε πελάτες που χρησιμοποιούν καναδικά δολάρια / δολάρια ΗΠΑ ή Ευρώ, χρειάζεστε μια εφαρμογή που σας βοηθά να μιλάτε όλοι την ίδια γλώσσα. Το XE είναι τόσο σημαντικό όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποσκοπούν στα αποσπάσματα και, στη συνέχεια, κατά τη συγκέντρωση τιμολογίων.
 • Skyscanner: αυτή είναι η εφαρμογή μας για να ξεκινήσουμε την έρευνά μας για να ελέγξουμε και να συγκρίνουμε όλες τις επιλογές πτήσεων για τον προγραμματισμό μας. Μας αρέσει επειδή περιλαμβάνει όλες τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους / χαμηλού κόστους / τοπικές αεροπορικές εταιρείες για τις οποίες διαφορετικά δεν θα γνωρίζατε.
 • Ινσταγκραμ: Το Instagram έχει γίνει πολύ περισσότερο από ένα μόνο κανάλι κοινωνικών μέσων. Τώρα, κάθε πελάτης και εμπορικό σήμα είναι εμμονή με αυτό και έχει ως το νούμερο 1 τους στόχους κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι επίσης όπου μας βρίσκουν πολλές εταιρείες, γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να επενδύσουμε το σωστό χρόνο στη γκαλερί Instagram μας. Είναι λίγο πολύ μας γίνει "χαρτοφυλάκιο" ως επιρροή.

Συσκευές

 • Φορητοί υπολογιστές / smartphones: για τον Seb, είναι κάτι που δεν είναι η Apple. Νομίζει ότι η Apple είναι ο διάβολος και κάνει ένα σημείο να πάρει το τελευταίο smartphone της Samsung. Ωστόσο, ο Stefan είναι σκλάβος της Apple και είναι περήφανος που διαθέτει ένα MacBook Air και το πιο πρόσφατο iPhone.
 • Κάμερες: Το Seb διαθέτει ένα Sony 6500 για βίντεο. Ο Στέφαν χρησιμοποιεί το iPhone του για φωτογραφίες κοινωνικών μέσων καθώς και ένα Panasonic TZ100.
 • Κύβοι συσκευασίας: αυτά έχουν γίνει τόσο σημαντικά κατά τη συσκευασία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να οργανώσετε τα πράγματά σας στην τσάντα σας και να διασφαλίσετε ότι όλα είναι καλά τοποθετημένα, τίποτα δεν ξεχάσει και είναι εύκολα προσβάσιμο. Μπορείτε να αγοράσετε ένα σετ φθηνά στο Amazon και σίγουρα τους προτείνουμε.

Τοποθεσία

Ταϊλάνδη! Η περισσότερη αγάπη Τσιάνγκ Μάι, με την οποία συμφωνούμε. Ωστόσο, για τους ομοφυλόφιλους ψηφιακούς νομάδες, η Μπανγκόκ είναι πολύ καλύτερη. Είναι πολύ φθηνό να ζεις εκεί, το καταπληκτικό διαδίκτυο, ένας εξαιρετικός κόμβος μεταφοράς στην Ασία και μία από τις καλύτερες γκέι σκηνές στην Ασία. Θα επιστρέψαμε σε έναν κτύπο της καρδιάς (και σίγουρα το σκέφτομαι!)

Τσάρλι από το Wanderlusters

Τσάρλι από το Wanderlusters

Ο Charli Moore είναι ένας ενθουσιώδης περιπέτεια που έχει ανεξάρτητη θέση από το 2011. Ένας ανεξάρτητος συγγραφέας και συντάκτης του ταξιδιωτικού ιστολογίου Wanderlusters, έχει μια τάση για υψηλές αδρεναλίνες και τραγανά βούτυρο φυστικιών. Τον ακολουθήστε στο Instagram για να τροφοδοτήσετε το wanderlust σας.

Tech

 • Asana. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, αλλάζω συνεχώς μεταξύ των έργων και συχνά προσπαθώ να παρακολουθώ τις λίστες μου για να κάνω, έτσι χρησιμοποιώ μια εφαρμογή που ονομάζεται Asana να με βοηθήσουν να μείνω στην κορυφή των προθεσμιών μου. Είναι βασικά μου βοήθησε να οργανώσω τη ροή εργασίας μου και βοηθά την παραγωγικότητα μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό.
 • Cloudflare. Επίσης δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς Cloudflare. Με λίγα λόγια, διατηρεί το blog μου ασφαλή και φορτωμένο όσο πιο γρήγορα γίνεται. κάτι που κάθε blogger ξέρει είναι ζωτικής σημασίας αν θέλετε να ταξινομήσετε καλά και να κρατήσετε τους αναγνώστες σας στον ιστότοπό σας.
 • TrustedHouseSitters. Χωρίς αμφιβολία, η τελική μου επιλογή είναι αυτή που νιώθω ότι μου δίνει τη μέγιστη αξία, την ένταξή μου στη μεγαλύτερη πλατφόρμα σπιτιού και κατοικίδιων ζώων στον κόσμο Αξιόπιστες κατοικίες. Είμαι 30 ετών και έχω περάσει από τότε που πραγματικά μου άρεσε να μείνω σε διαμονή χαμηλού κόστους. Μέσα από το TrustedHousesitters βρίσκω ευκαιρίες να ζήσω δωρεάν σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Διαβάστε τον οδηγό μου στο σπίτι κάθονται στο εξωτερικό για να μάθετε περισσότερα.

Συσκευές

Αυτό θα ακούγεται εξαιρετικά βαρετό, αλλά η πρώτη είναι η μάσκα ύπνου μου. Όταν άρχισα να ταξιδεύω, το βρήκα δύσκολο να κοιμηθώ στις πτήσεις και θα αγωνίζομαι να χαλαρώσω όταν μένω σε ένα νέο κρεβάτι. Τότε αγόρασα ένα μάσκα ύπνου και εκπαίδευσα τον εαυτό μου να συσχετίσω φορώντας τη μάσκα με ύπνο. Τώρα μπορώ να κοιμηθώ οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Είναι ένας σωτήρας ζωής.

Ως blogger, είμαι συγγραφέας και φωτογράφος και συνεχώς έχω τη φωτογραφική μηχανή μου κοντά στο χέρι μόνο σε περίπτωση που εντοπίσω τον τέλειο πυροβολισμό. Μου Θήκη Κάμερας Spider μου επιτρέπει να κρατήσω τη φωτογραφική μου μηχανή συνδεδεμένη με το λουρί του σακιδίου μου ή του σακιδίου μου έτσι ώστε να μπορώ να μείνω hands-free ενώ ταξιδεύω και να βγάλω τη φωτογραφική μηχανή μου και έτοιμη να τραβήξει τη δράση.

Ένα καλό ζευγάρι ακουστικά ακύρωσης θορύβου είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορώ να ζήσω χωρίς. Έχοντας τη δυνατότητα να συνδέσετε τον εαυτό σας ή να πνίξετε έναν ιδιαίτερα ενοχλητικό θόρυβο, μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην απόλαυση μιας πτήσης και την αγωνία μέσα από κάθε λεπτό αν ο χρόνος του αέρα.

Τοποθεσίες

Επειδή μένω δωρεάν στο ταξίδι μου όταν ταξιδεύω από το σπίτι και το κατοικίδιο ζώο κάθισα, είμαι αρκετά τυχερός για να μείνω σε αρκετούς προορισμούς εκτός των πτηνών που οι περισσότεροι ψηφιακοί νομάδες μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν. Ως εκ τούτου, έχω μια διαφορετική άποψη για το τι κάνει ένα μεγάλο περιβάλλον εργασίας. Σίγουρα, οι χώροι συνεργασίας είναι μεγάλοι, αλλά θεωρώ ότι ενθαρρύνεται να αποσυνδεθεί και να επενδύσει λίγο χρόνο στον εαυτό μου που πραγματικά με βοηθά να μεγιστοποιήσω την παραγωγικότητά μου. Για μένα μέρη όπως Άγιος Χριστόφορος & Νέβις, Μολοκάι Χαβάη, και Η χερσόνησος Coromandel της Νέας Ζηλανδίας είναι ιδανικά.

John Michael Eubank

John Michael Eubank

Σήμερα στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή, δουλεύω εξ αποστάσεως ως Lead Network Engineer για την Secom, Inc - έναν πάροχο τηλεπικοινωνιών στο νοτιοανατολικό Κολοράντο των ΗΠΑ. Αποφάσισα να ξεκινήσω ένα blog σχετικά με την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική ζωή και τα ταξίδια, γράφοντας μία φορά την εβδομάδα τις Δευτέρες κατά τη διάρκεια του απομακρυσμένου ταξιδιού. 12 πόλεις ανά τον κόσμο + 1 μήνας σε κάθε πόλη = 1 έτος εκπληκτικής προοπτικής.

Tech

 • Μεσαίο: το blog μου φιλοξενείται εδώ. Είναι μια κομψή διεπαφή για γραφή που ξεφεύγει από το δρόμο σας. Εντελώς δωρεάν. Μεγάλη κοινότητα γραφής. Παίρνω πολλά κίνητρα από άλλους συγγραφείς που δημοσιεύουν στο Medium όπως ο Benjamin Hardy, ο Ryan Holiday και όλοι όσοι γράφουν για την αποστολή.
 • Google Photos: Κάθε φωτογραφία που λαμβάνω συσσωρεύεται αυτόματα εδώ. Όταν χρειάζομαι έμπνευση για αυτό που γράφω, απλώς ανοίγω τις πρόσφατες φωτογραφίες μου.
 • Δάσος: Πρόκειται για μια εφαρμογή που κλειδώνει το τηλέφωνό μου για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ως ψηφιακός νομάδος, πρέπει να εξισορροπώ την ανάγκη μου να παραμείνω συνδεδεμένος με τους φίλους και την οικογένειά μου με την ανάγκη να δουλεύω ελεύθερη η απόσπαση της προσοχής. Αφήνω 30 λεπτά σε μια ώρα για γράψιμο, ρυθμίσω το χρονοδιακόπτη στο Δάσος και έχω την πνευματική ελευθερία να γνωρίζω ότι το τηλέφωνό μου δεν μπορεί να με αποσπάσει τη προσοχή μέχρι να γράψω.

Συσκευές

 • Αναλογική ταξινόμηση αποσκευών. Είχα ψηφιακή κλίμακα, αλλά σταμάτησε να λειτουργεί. Μου επιτρέπει να πάρω τη μέγιστη χρησιμότητα από το διαθέσιμο χώρο αποσκευών μου χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλω υπερβολικές χρεώσεις υπέρβασης στις αεροπορικές εταιρείες.
 • PowerCube Extended - Κατασκευασμένο από το Allocacoc, το οποίο βρέθηκε στο Amazon: ένα τέλειο καλώδιο επέκτασης 5 καναλιών που διευκολύνει με μεγάλη ευκολία τα τεράστια τσιμεντάκια. Lifesaver στα αεροδρόμια. Έρχεται σε διάφορα διεθνή στυλ plug, όχι μόνο στη Βόρεια Αμερική.
 • Google Chromecast. Πάντα ωραίο να μπορώ να ρίξω μια γέφυρα διαφάνειας σε μια οθόνη για επαγγελματικούς σκοπούς ή μια ταινία για νύχτα ταινιών - και το χρησιμοποιώ κάθε πρωί για τη ροή μουσικής στην τηλεόραση μου.

Τοποθεσίες

Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη είναι ένα καταφύγιο για τους ψηφιακούς νομάδες. Τα τρόφιμα της Ταϊλάνδης είναι φθηνά και γευστικά, το ενοίκιο είναι περίπου το μισό ισοδύναμο των ΗΠΑ. Μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε αριθμό από όμορφα πάρκα και ναούς κοντά και υπάρχουν ένα εκατομμύριο πανέμορφα νησιά και παραλίες μια φτηνή πτήση μακριά. Μου άρεσε να περιπλανιέται ανάμεσα στην πιο τουριστική παλιά πόλη και τα άφθονα καφέ και χώρους εργασίας στην Nimman περιοχή. Βασικά, ένα εξαιρετικό μέρος για να συναντήσετε άλλους νομάδες και expats και να συζητήσετε, να συνεργαστείτε και να δημιουργήσετε.

Laurence Norah από την Εύρεση του Σύμπαντος

Laurence και Jessica Norah από την εύρεση του σύμπαντος

Πρώην προγραμματιστής πληροφορικής και με πτυχίο στην Πληροφορική, η Laurence Norah είναι σήμερα επαγγελματίας φωτογράφος ταξιδιών & blogger που τρέχει δύο ιστολόγια με τη γυναίκα του Jessica: φωτογραφία & περιπέτεια επικεντρώθηκε Βρίσκοντας το σύμπαν & ζευγάρια επικεντρώθηκε πολυτελή ανεξάρτητη γάτες ταξιδιού. Είναι ο πιο συνηθισμένος ταξιδιώτης blogger στο facebook, με πάνω από ένα εκατομμύριο οπαδούς. Επίσης διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας στο διαδίκτυο.

Tech

Βρίσκω τον εαυτό μου χρησιμοποιώντας Dropbox, Snapseed και Google Maps το περισσότερο. Το Dropbox σάς επιτρέπει να λαμβάνω τα έγγραφά μου από τη συσκευή που χρησιμοποιώ, να τα κρατά όλα με ασφάλεια και να μου επιτρέπετε να τα μοιραστώ με τον συνεργάτη μου στο blogging (και τη σύζυγο!) Jessica. Το Snapseed είναι ανεκτίμητο για γρήγορη επεξεργασία φωτογραφιών εν κινήσει. Χάρτες Google, θα χάσω χωρίς αυτό.

Συσκευές

Ταξιδεύω πάντα με ένα πολύπριζο, ένα πολυεργαλείο, και κολλητική ταινία. Όχι ακριβώς τα πράγματα υψηλής τεχνολογίας, αλλά βρήκα τον εαυτό μου να χρειάζονται περισσότερες πρίζες από ό, τι είναι διαθέσιμα και να είναι σε θέση να βάλουν τα πράγματα πίσω στο δρόμο, είτε με multitool μου ή με ταινία αγωγού έχει έρθει σε πρακτικό σε πολλές περιπτώσεις.

Τοποθεσίες

Ο καλύτερος προορισμός είναι πιθανότατα Ταϊλάνδη. Το φαγητό είναι υπέροχο, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, το κόστος ζωής είναι λογικό και το γρήγορο internet είναι εύκολα προσβάσιμο.

Michael Turtle από την χελώνα Time Travel

Michael Turtle από την χελώνα Time Travel

Ο Michael Turtle εργάστηκε για δέκα χρόνια ως τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός δημοσιογράφος στην Αυστραλία πριν αποφασίσει να απαλλαγεί από όλα τα υπάρχοντά του και να ταξιδέψει στον κόσμο επ 'αόριστον. Ο ίδιος καθιέρωσε το ιστολόγιό του, Time Turtle Turtle, για να πει τις ιστορίες των ανθρώπων που γνώρισε, τα μέρη που ανακάλυψε και τις κουλτούρες που είχε βιώσει. Έχει ταξιδεύει και γράφει για περισσότερα από έξι χρόνια τώρα και δεν σχεδιάζει να σταματήσει!

Tech

Νομίζω ότι η έννοια του «blogging» έχει αλλάξει πολύ την εποχή που το έχω κάνει και τώρα είναι πολύ σημαντικό να κάνεις κάτι περισσότερο από απλά γράφοντας. Η φωτογραφία είναι προφανώς απαραίτητη, αλλά το βίντεο και ο ήχος είναι επίσης πολύ ωφέλιμα. Για το λόγο αυτό, η εφαρμογή που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι Adobe Lightroom - και χρησιμοποιώ επίσης Photoshop, Premiere και Ακοή αρκετά για να δημιουργήσετε περιεχόμενο πολυμέσων. Για την πραγματική γραφή μου, χρησιμοποιώ Συμβολαιογράφος ως τρόπος να οργανώσω όλες τις διαφορετικές αναρτήσεις και τις σκέψεις μου στο blog μου. Και χρησιμοποιώ την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Google Inbox να κρατήσω όλη μου την αλληλογραφία οργανωμένη και να αφήσω υπενθυμίσεις για τον εαυτό μου.

Συσκευές

Το νούμερο ένα gadget μου - δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό - είναι α φορτιστής Έχω ότι θα πάρει κάθε είδους βύσμα, θα πάει σε οποιαδήποτε υποδοχή, και επίσης έχει δύο φορτιστές USB. Είναι τέλειο για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα εργαλεία μου είναι πάντα φορτισμένα. Έχω επίσης ένα σύνολο από Ακουστικά Bluetooth που είναι αρκετά φτηνές (και φαίνονται λίγο dorky), αλλά έχουν σχεδιαστεί για άσκηση, ώστε να είναι φανταστικές για κάθε είδους καταστάσεις όπως πεζοπορία, τρέξιμο, ύπνο ή εργασία. Και έχω επίσης ένα μικρό σακίδιο που διπλώνει κάτω από το μέγεθος ενός κουτιού καρτών που μπορώ να βγάλω έξω και να το χρησιμοποιήσω ως daypack εάν θέλω μόνο να φέρω ένα μπουκάλι με νερό ή ένα jumper μαζί μου - και με σώζει από την αποσυσκευασία οτιδήποτε άλλο από το μεγαλύτερο κανονικό πακέτο ημέρας.

Τοποθεσίες

Ξοδεύω τον περισσότερο χρόνο μου στην Ασία ή την Ευρώπη αυτές τις μέρες. Στην Ασία, μου αρέσει Μπανγκόκ ως θέση εργασίας. Είναι εξαιρετικά καλά συνδεδεμένο για ταξίδια, αλλά διαθέτει επίσης οικονομικά καταλύματα, καλά γραφεία μεριδίων και καταπληκτικό φαγητό. Βοηθά επίσης ότι οι ψηφιακοί νομάδες περνούν πάντα, οπότε υπάρχει μια ζωντανή κοινότητα. Όταν πρόκειται για την Ευρώπη, υπάρχουν σίγουρα πολλές ευκαιρίες Λονδίνο για τη δικτύωση και την έμπνευση και πηγαίνω εκεί αρκετά τακτικά - αλλά προφανώς δεν είναι φθηνό. Για πιο προσιτές και χαλαρές πόλεις, έχω απολαύσει αρκετά τον χρόνο που περνούσα Ταλίν και Βερολίνο.

Linda Martin από το Podie Travel Travel

Η Linda Martin είναι ένας νέος Zealander και ταξιδιώτης με πλήρες ωράριο που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τον σύζυγό της Craig από τον Φεβρουάριο του 2006. Στα τέλη του 2006 ξεκίνησαν το Podie Travel Podcast για να μοιραστούν συμβουλές και ιστορίες για το ανεξάρτητο ταξίδι. διαχειρίζονται επίσης μια ιστοσελίδα ανάπτυξης και φιλοξενίας επιχειρήσεων, Performance Χυτήριο.

Tech

Προσωπικά, κρατώ τα πράγματα αρκετά απλά - αν γράφετε στο τηλέφωνό μου τείνω να χρησιμοποιήσω το προεπιλογή σημειώσεων app! Ταχυδρομείο και Σαφάρι είναι οι άλλες δύο εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο για το blogging. Στο φορητό υπολογιστή μου, βρίσκω Συμβολαιογράφος πραγματικά χρήσιμο για την οργάνωση σημειώσεων και προγραμματίζω τις αναρτήσεις απευθείας στο WordPress αντί να μεταβείτε σε μια εφαρμογή. Ένα σύστημα διαχείρισης χρόνου είναι επίσης πολύ σημαντικό - χρησιμοποιούμε Wrike.

Συσκευές

Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς μου Ανάπτω - είναι η κινητή συσκευή μου. Για δουλειά μου Κρεμάστε το στήριγμα φορητού υπολογιστή κρατά τη στάση μου υγιή ενώ δουλεύω. Και για το podcast μας, το Μεγέθυνση του καταγραφέα H2 μας βοηθά να καταγράψουμε στο δρόμο.

Τοποθεσίες

Μια από τις αγαπημένες μου χώρες να επισκεφθώ ως ψηφιακό νομάδη ήταν η Κολομβία. Βρήκαμε εξαιρετικούς χώρους συνεργασίας και στους δύο Μπογκοτά και Medellín - αν και πρέπει να πω, ο καιρός ήταν πολύ καλύτερος στη Μεντεγίν! Τα τρόφιμα και τα καταλύματα ήταν λογικές τιμές και οι άνθρωποι ήταν πολύ φιλικοί και στις δύο πόλεις.

Chase Guttman

Chase Guttman

Τριπλός παραλήπτης και πρώτος Αμερικανός που κέρδισε τον Young Travel Photographer of the Year, έναν διεθνή διαγωνισμό που κρίνεται από τους επιμελητές μουσείων και τους εκδότες περιοδικών, ο Guttman ονομάστηκε κορυφαίος ταξιδιώτης του κόσμου από τον Condé Nast Traveler, ένα ανερχόμενο αστέρι από το Instagram και κέρδισε το 2017 Βραβείο Walter Cronkite για την αριστεία στην αφήγηση και την εξερεύνηση - μια τιμή επίτευξης σε όλη τη ζωή. Το πρόσφατο βιβλίο του, The Handbook of Drone Photography, ήταν ένα από τα πρώτα γράμματα για το θέμα και έλαβε κριτική από δημοσιεύσεις όπως το Travel + Leisure, το Telegraph, το Business Insider, το Daily Mail και η New York Post, μεταξύ άλλων.

Tech

Roadtrippers για να βοηθήσω να σχεδιάσω όλες τις μεγάλες περιπέτειές μου σε όλη τη χώρα, Sky Guide για να με ενθαρρύνεις να χαίρεσαι στον νυχτερινό ουρανό και Όμορφο Planet HD για την εμπνευσμένη wanderlust και την αγάπη των πολιτισμών σε όλο τον κόσμο.

Συσκευές

Τα τρία μου πιο ανεκτίμητα gadget στο δρόμο είναι μου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, μου κηφήνας, και το δικό μου υπολογιστή.

Τοποθεσίες

Σαν Φρανσίσκο είναι μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στον κόσμο, καθώς βρίσκεται σε εντυπωσιακή απόσταση από μερικές από τις πιο όμορφες απόψεις της ηπείρου.

Miguel από το Travelsauro

Miguel Travelsauro

Γεια σου, είμαι ο Miguel, ταξιδιώτης περιπέτειας και εραστής πεζοπορίας. Έχω ταξιδέψει τον κόσμο για τα τελευταία πέντε χρόνια, πάντα προσπαθώντας να εξερευνήσετε και να περάσετε μερικές από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Ακολουθήστε μου στο blog μου Travelsauro και απολαύστε συναρπαστικές περιπέτειες σε μέρη όπως η Παπούα, το Τιμόρ, τα Ιμαλάια, η Αφρική και η Καραϊβική!

Tech

Δεν χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές από εμένα. Ωστόσο, θεωρώ αργότερα, Γραμματικά, και το Google Analytics πολύ χρήσιμο. χρησιμοποιώ Αργότερα για το Instagram. Κάνει τα καθήκοντα του προγραμματισμού και δημοσίευσης των δημοσιεύσεων και των ετικετών τοποθετήσεων πολύ εύκολη. Γραμματικά είναι μεγάλη για τον έλεγχο των αγγλικών μου κειμένων. Δεν είμαι ομιλητής Anglo, οπότε αυτό είναι σίγουρα απαραίτητο για μένα. Το Google Analytics είναι μια σημαντική εφαρμογή για τον έλεγχο της επισκεψιμότητας, αναλυτικά ανά χώρα, γλώσσα, ηλικία, άρθρα κ.λπ..

Συσκευές

Το λάπτοπ μου είναι η πρώτη, σίγουρα. Διαφορετικά, θα ήταν δύσκολη η διατήρηση του συνόλου της εργασίας. Δεύτερη θέση πηγαίνει στο δικό μου Φωτογραφική μηχανή DSLR. Λατρεύω τη φωτογραφία, γι 'αυτό δίνω μεγάλη σημασία στο πώς φαίνονται οι θέσεις μου. Γράφω κυρίως για την πεζοπορία, έτσι εκτός από όλες τις πρακτικές πληροφορίες, μου αρέσει να δείξω στους ανθρώπους ποια είναι τα ίχνη, οι απόψεις από τις κορυφές των βουνών, τις κοιλάδες, κλπ..

Ένα άλλο ανεκτίμητο gadget είναι το ζευγάρι παπούτσια πεζοπορίας μου. Το πρώτο πράγμα που ρωτώ όταν έρθω κάπου είναι: "Ποιο είναι το υψηλότερο βουνό γύρω εδώ;" Ανυψώ το και γράφω ένα άρθρο σχετικά με την εμπειρία!

Τοποθεσίες

Πάντα προσπαθώ να ταξιδέψω από το πεπατημένο μονοπάτι, έτσι δεν έχω παραμείνει πάρα πολύ καιρό σε λαϊκούς προορισμούς νομάδων όπως Τσιάνγκ Μάι ή Μπαλί. Το αγαπημένο μου μέρος για ψηφιακούς νομάδες θα ήταν San Pedro de la Laguna στη Γουατεμάλα. Ο τόπος είναι απλά θεαματικός. Είναι μια μικρή πόλη μπροστά σε μια γιγαντιαία λίμνη που περιβάλλεται από ηφαίστεια. Μπορείτε να απολαύσετε εντυπωσιακές ανατολές και ηλιοβασιλέματα. Εκτός από τη φυσική ομορφιά της, είναι ένα φθηνό μέρος και παρόλο που η σύνδεση στο διαδίκτυο δεν είναι μεγάλη, είναι αποδεκτή, αρκεί να μην χρειαστεί να κάνετε πολλά upload. Υπάρχει μια μικρή κοινότητα ταξιδιωτών, περιπετειών και άλλων ψηφιακών νομάδων, οπότε είναι πολύ εύκολο να κάνετε φίλους, να κολυμπήσετε κλπ..

Ο Jeremy Scott Foster από την Travel Freak

Ο Jeremy Scott Foster από την Travel Freak

Ο Jeremy Scott Foster είναι ταξιδιωτικός συγγραφέας, φωτογράφος και επαγγελματίας τυχοδιώκτης. Έχει ταξιδεύει στον κόσμο για 7 χρόνια, θέτοντας τις σκληρές ερωτήσεις και μαθαίνοντας για τον κόσμο και τον εαυτό του στη διαδικασία.

Το blog ταξιδιού του για ταξίδια, το ταξίδιFREAK, τον έφερε σε 35+ χώρες σε έξι ηπείρους - έχει πετάξει παγετώνες στη Νέα Ζηλανδία, διαμοιράστηκε μέχρι την ανατολή στις παραλίες του Μαυροβουνίου, διδάσκει αγγλικά στην Κίνα, κατέκτησε το υψηλότερο άλμα bungee στον κόσμο, διασχίζει την Ευρώπη με το τρένο, και ανέβηκε μέσα στις μεγάλες πυραμίδες της Γκίζας.

Tech

Οι τρεις εφαρμογές που είναι σήμερα πιο ζωτικές για την επιχείρησή μου είναι Asana για ομαδική συνεργασία, Έγγραφα Google για συνεργασία περιεχομένου και Wave Apps για πελάτες τιμολόγησης. Τούτου λεχθέντος, οι επιχειρήσεις εξελίσσονται συνεχώς, έτσι ώστε να είναι πιθανό να αλλάξουν κάθε δευτερόλεπτο!

Συσκευές

Φυσικά, δεν μπορώ να ταξιδέψω χωρίς το smartphone μου. Χρησιμοποιώ το Google Pixel 2 XL (η φωτογραφική μηχανή είναι αξιοσημείωτη) και με την T-Mobile μένω συνδεδεμένη σε 140+ χώρες σε όλο τον κόσμο. Για την επεξεργασία των φωτογραφιών, το Wacom Intuos είναι ένα ανεκτίμητο μέρος της ροής εργασίας μου. Τέλος, ποτέ δεν ταξιδεύω χωρίς μουσική, και το Jaybird X3 μου είναι μακράν τα αγαπημένα μου.

Τοποθεσίες

Υπάρχουν τόσα πολλά σε όλο τον κόσμο -Βουκουρέστι, Τσιάνγκ Μάι, Πλάγια ντελ Κάρμεν...αλλά νομίζω Medellin, Η Κολομβία είναι μακράν η καλύτερη. Υπάρχει μια ζωντανή σκηνή ψηφιακών νομάδων, εκπληκτικό φαγητό και, το σημαντικότερο, μερικοί από τους καλύτερους καφέ στον κόσμο!

Ψηφιακή τεχνολογία Nomad, ανασκοπήσεις Gadgets και τοποθεσίες

Κάθε ταξιδιώτης έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις και κάθε ταξίδι απαιτεί διαφορετικό εξοπλισμό και προσελκύει διαφορετικούς ανθρώπους. Αλλά υπάρχει σοφία σε αριθμούς, οπότε αν θέλετε να περάσετε κάποιο χρόνο ως νομάδος ή να πάρετε διακοπές εργασίας και εξακολουθείτε να είστε αναποφάσιστοι για τις λεπτομέρειες, απλώς κατεβάστε το Snapseed, τραβήξτε μερικά κύβους συσκευασίας και κατευθυνθείτε στην Ταϊλάνδη. Ω, και μην ξεχάσετε να φέρετε ένα VPN!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me