Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2020 χρησιμοποιώντας ένα VPN

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2020 διεξάγεται στην Ιαπωνία. Θα διεξαχθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, με 20 ομάδες να ανταγωνίζονται. Σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να διοχετεύσετε το παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι από οπουδήποτε στον κόσμο.

Σε πολλές χώρες του κόσμου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι δεν μεταδίδεται στην τηλεόραση. Αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια πηγή απογοήτευσης. Σε ορισμένες χώρες, ολόκληρο το τουρνουά εκπέμπει αποκλειστικά σε κανάλια pay-per-view. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια λύση.

Ένα VPN σάς επιτρέπει να παραβιάζετε τη διεύθυνση IP έτσι ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα. Και, ως αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι δωρεάν.

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι δωρεάν - από οπουδήποτε!

Ανάλογα με το πού ζείτε, θα είναι αδύνατο να παρακολουθήσετε δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι χωρίς ένα VPN.

Σε ορισμένα έθνη, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι είναι διαθέσιμο μόνο σε κανάλια pay-per-view. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN σε μια χώρα όπου το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι παρουσιάζεται δωρεάν.

Τα καλά νέα είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσιάζει δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι για το ITV. Και, σε οποιαδήποτε χώρα δεν έχει τεθεί σε ισχύ μια τηλεοπτική συμφωνία - η ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Ράγκμπι θα μεταδίδει δωρεάν τα παιχνίδια.

Καλύτερο VPN για τη ροή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι

Σε ορισμένα σημεία θα χρειαστείτε ένα VPN για να κάνετε δωρεάν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι δωρεάν. Εδώ είναι τα κορυφαία συστήματά μας VPN για streaming του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι:

 1. NordVPN - Μεγάλο εμπορικό σήμα με πολύ καλή αξία και τιμή προϋπολογισμού
 2. CyberGhost VPN - Το κορυφαίο VPN με μεγάλη κατάταξη, με εξαιρετικές τιμές και ταχύτητες
 3. PrivateVPN - Ένα από τα φθηνότερα VPN, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή υπηρεσία
 4. ExpressVPN - Το ταχύτερο VPN που δοκιμάζουμε, ξεμπλοκάρει τα πάντα, με εκπληκτική εξυπηρέτηση σε όλο τον κόσμο
 5. IPVanish

Όλα τα παραπάνω δίκτυα VPN έχουν τα πλεονεκτήματά τους και αξίζει να ελέγξετε τις μεμονωμένες κριτικές για κάθε υπηρεσία αν προτιμάτε να ψωνίζετε. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την απελευθέρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι χωρίς προβλήματα - και με εξαιρετικά φτηνό επιτόκιο - δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερη επιλογή από το NordVPN.

Πώς να δημιουργήσετε έναν οδηγό VPN - Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι

Εάν ζείτε κάπου που δείχνει το Παγκόσμιο Κύπελλο σε ένα κανάλι αμοιβής ανά εκπομπή, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

 1. Κάντε κλικ στο δικτυακό τόπο NordVPN και εγγραφείτε. Το NordVPN διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες και θα σας επιτρέψει να προβάλλετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι σε HD χωρίς να ανησυχείτε για το buffer.
 2. Κατεβάστε το λογισμικό VPN από τον ιστότοπο NordVPN (ή οποιοδήποτε VPN από αυτόν τον οδηγό που προτιμάτε).
 3. Εγκαταστήστε το λογισμικό VPN στις συσκευές σας. Το NordVPN σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σε 6 ταυτόχρονες συσκευές!
 4. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα που εμφανίζει δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι σε ανάλυση 8Κ - ίσως θελήσετε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή στην Ιαπωνία για να δοκιμάσετε τις τροφοδοσίες υψηλής ευκρίνειας στο NHK.
 5. Μόλις συνδεθεί το VPN, μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του World Rugby για να απολαύσετε τους αγώνες!

Ποιος έχει δικαιώματα εκπομπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι?

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια λίστα με όλους τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς που έχουν δικαιώματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι του 2020. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, απλά ελέγξτε την παρακάτω λίστα.

Εάν η χώρα σας δεν διαθέτει επίσημο ραδιοτηλεοπτικό φορέα - έχετε τύχη! Επειδή μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς VPN, κατευθυνόμενοι προς την ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Ράγκμπι.

Ωστόσο, εάν ζείτε στη Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία - ή οπουδήποτε αλλού που μεταδίδει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι σε ένα κανάλι αμοιβής ανά προβολή - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να προσποιηθείτε να βρίσκεστε εκτός της χώρας σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι στον Παγκόσμιο Ιστό Ράγκμπι.

Εάν είστε βρετανός εκπατριστής ή κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου που βρίσκεστε σε διακοπές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Αγγλία για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο στον παίκτη ITV με πλήρες βρετανικό σχόλιο.

Εδαφος

Πρωταθλητές Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι

Αλβανία

DigitAlb

Αυστραλία

Fox Sports

Δίκτυο Δέκα

Βέλγιο

Telenet

Βραζιλία

ESPN

Καναδάς

TSN

Τσεχική Δημοκρατία

Pragosport

Φίτζι

Φίτζι TV

Γαλλία

Ομάδα TF1

Γεωργία

GPB

Γερμανία

ProSiebenSat.1 Media

Χονγκ Κονγκ

bein sports

Ιρλανδία

Eir Sport

RTÉ

Ιαπωνία

J Sports

NHK

Nippon TV

Κοσόβου

DigitAlb

Λατινική Αμερική

ESPN

Μαλαισία

RTM

MENA

bein sports

Ολλανδία

Ziggo Sport

Νέα Ζηλανδία

TVNZ

Σπίθα

σκανδιναβικός

NENT

Νησιά του Ειρηνικού

Φίτζι TV

Πολωνία

Polsat

Πορτογαλία

Αθλητική τηλεόραση

Ρωσία

Match TV

Ρουμανία

TVR

Σλοβακία

Pragosport

Νοτιοανατολική Ασία

bein sports

υποσαχάρια Αφρική

SuperSport

Ηνωμένο Βασίλειο

ITV

S4C

Ηνωμένες Πολιτείες

NBCUniversal

Ράγκμπι Παγκόσμιο Κύπελλο Τελικό Κατασκευάστηκε

Λοιπόν, ήταν ένα συναρπαστικό παγκόσμιο κύπελλο, και μετά από 6 εβδομάδες φανταστικού ράγκμπι, έρχεται στο τέλος. Η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τη Νότια Αφρική στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα πρέπει να είναι ένα φανταστικό τελικό. Οι Άγγλοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον δεύτερο τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εάν οι Νοτιοαφρικανοί κερδίσουν θα είναι ο τρίτος τους.

Πρώτον, πρέπει να αναφέρουμε το πλέι-οφ τρίτου γύρου. Την Παρασκευή, η Νέα Ζηλανδία έριξε την Ουαλία να κερδίσει χάλκινο στο πλέι-οφ της τρίτης θέσης σε έναν αγώνα που τελείωσε 40-17. Αυτός ο αγώνας όχι μόνο σημάδεψε το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη Νέα Ζηλανδία και την Ουαλία, αλλά ήταν και ο τελευταίος αγώνας για τους προπονητές των δύο ομάδων, τον Warren Gatland και τον Steve Hansen.

Πολλοί οπαδοί του ράγκμπι δεν περίμεναν από την Αγγλία να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση να νικήσουν τους σημερινούς κατόχους της Νέας Ζηλανδίας στο αγώνα τους Sem-Final. Ο Willi Heinz έχει πάρει έναν τραυματισμό, που σημαίνει ότι ο Ben Spencer θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Αγγλίας. Ο άπειρος Spencer έχει μόνο τέσσερα καπάκια της Αγγλίας και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ένα αγώνα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν τραυματισμοί για την Αγγλία, και ο Jones θα ονομάσει ένα αμετάβλητο ξεκινώντας 15 για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια.

Η Νότια Αφρική κατόρθωσε να περάσει πέρα ​​από μια γενναία ομάδα της Ουαλίας την περασμένη Κυριακή για να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε μια νίκη 19-16. Αν και δεν θα ήταν εύκολο να παρακολουθήσετε, ο χαρακτήρας που εμφανίζεται από αυτή την ομάδα της Νότιας Αφρικής θα είναι θετικός για τον προπονητή Rassie Erasmus. Οι ανοιχτοί μπαστούνια θα ενισχυθούν από την επιστροφή του Cheslin Kolbe που είναι πιθανό να ξεκινήσει τον αγώνα.

Μην χάσετε ένα λεπτό από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι, απλά συνδεθείτε με ένα VPN και χρησιμοποιήστε ένα από τα παραπάνω ρεύματα.

Ποιος παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι το 2020 στην Ιαπωνία?

Μετά από έναν εξαντλητικό προκριματικό αγώνα, όπου 90 χώρες το έκαναν να πολεμήσουν για έναν αγώνα στο 9ο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι - μόλις 20 ομάδες απομένουν!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ακριβώς ποιος θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι:

Περιοχή

Ομάδα

Αφρική

Νότια Αφρική

Αφρική

Ναμίμπια

Βόρεια Αμερική

ΗΠΑ

Βόρεια Αμερική

Καναδάς

Ασία

Ιαπωνία

Ευρώπη

Αγγλία

Ευρώπη

Γαλλία

Ευρώπη

Γεωργία

Ευρώπη

Ιρλανδία

Ευρώπη

Ιταλία

Ευρώπη

Ρωσία

Ευρώπη

Σκωτία

Ευρώπη

Ουαλία

Ωκεανία

Αυστραλία

Ωκεανία

Φίτζι

Ωκεανία

Νέα Ζηλανδία

Ωκεανία

Σαμόα

Ωκεανία

Τόνγκα

Λατινική Αμερική

Αργεντίνη

Λατινική Αμερική

Ουρουγουάη

Ποιος είναι ο αγαπημένος για να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι της Ιαπωνίας?

Η Νέα Ζηλανδία είναι τα αγαπημένα για να κερδίσει το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, με την Αυστραλία και την Αγγλία να βρίσκονται στο δεύτερο και τρίτο. Ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντοτε, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι είναι ένα δύσκολο να προβλέψουμε τουρνουά, το οποίο θα προκαλέσει τουλάχιστον λίγες ανατροπές και εκπλήξεις.

Ράγκμπι Παγκόσμιο Κύπελλο

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα για τους αγώνες ομαδικής σκηνής - για να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις αγαπημένες σας ομάδες:

ΠΙΣΙΝΑ Α

Ιρλανδία, Σκωτία, Ιαπωνία, Ρωσία, Σαμόα

 • Παρ 20 Σεπ. Ιαπωνία κατά Ρωσίας (Τόκιο)
 • Κυρ 22 Σεπτέμβριος Ιρλανδία κατά Σκωτία (Γιοκοχάμα)
 • Τρι 24 Σεπτέμβριος Ρωσία v Σαμόα (Kumagaya)
 • Σάβ 28 Σεπτέμβριος Ιαπωνία κατά Ιρλανδίας (Shizuoka)
 • Δευ 30 Σεπ Σκωτία v Σαμόα (Κόμπε)
 • Πέμ 3 Οκτ Ιρλανδία κατά Ρωσίας (Κόμπε)
 • Σάβ 5 Οκτ Ιαπωνία v Σαμόα (Toyota)
 • Τετ 9 Οκτ Σκωτία v Ρωσία (Σιζουόκα)
 • Σάβ 12 Οκτ Ιρλανδία v Σαμόα (Φουκουόκα)
 • Κυρ 13 Οκτ Ιαπωνία κατά Σκωτία (Γιοκοχάμα)

ΠΙΣΙΝΑ Β

Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Ιταλία, Ναμίμπια, Καναδάς

 • Σάβ 21 Σεπ Νέα Ζηλανδία κατά Νότια Αφρική (Γιοκοχάμα)
 • Κυρ 22 Σεπ Ιταλία σε Ναμίμπια (Οσάκα)
 • Πέμ 26 Σεπτέμβριος Ιταλία κατά Καναδά (Φουκουόκα)
 • Σαβ 28 Σεπ. Νότια Αφρική κατά Ναμίμπια (Toyota)
 • Τετ 2 Οκτ Νέα Ζηλανδία κατά Καναδά (Οίτα)
 • Παρ 4 Οκτ Νότια Αφρική κατά Ιταλία (Shizuoka)
 • Κυρ 6 Οκτ Νέα Ζηλανδία κατά Ναμίμπια (Τόκιο)
 • Τρίτη 8 Οκτ Νότια Αφρική κατά Καναδά (Κόμπε)
 • Σάβ 12 Οκτ Νέα Ζηλανδία κατά Ιταλίας (Toyota)
 • Κυρ 13 Οκτ Ναμίμπια κατά Καναδάς (Kamaishi)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me