35+ Best Free Utilities για τον υπολογιστή σας

Με εκατοντάδες δωρεάν προγράμματα κοινής ωφέλειας στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολη η επιλογή του σωστού.


Ευτυχώς για εσάς, έχουμε κάνει την έρευνά μας και επιλέξαμε τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερες από 30 κατηγορίες.

Θα σας δείξω τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες κοινής ωφέλειας που κυμαίνονται από απλά τείχη προστασίας για να αποσυμπιέσετε βοηθητικές εφαρμογές και πολύ πιο ενδιάμεσα.

Contents

Κατάλογος των καλύτερων δωρεάν εφαρμογών

Κάντε κύλιση σε αυτήν τη λίστα ή χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να μεταβείτε στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Τα περισσότερα από αυτά τα δωρεάν βοηθητικά προγράμματα θα λειτουργήσουν για όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 και Mac OSX.

Ένα καλό δωρεάν VPN - TunnelBear

Το TunnelBear είναι το καλύτερο ελεύθερο VPN περίπου σίγουρα. Υπάρχει ένα καλό ποσό δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, έχουν διακομιστές σε όλο τον κόσμο, και έχουν μερικές από τις καλύτερες ασφαλείας γύρω.

Ωστόσο, δεν θα πάμε στις πλήρεις λεπτομέρειες, σαν να θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα δωρεάν δίκτυα VPN, θα πρέπει να ελέγξετε τη καταπληκτική λίστη Best Free VPN! Αν ψάχνετε για ένα VPN για Android ή ένα VPN για iPhone τότε είστε στην τύχη! Το TunnelBear διαθέτει εφαρμογές και για τις δύο συσκευές.

Καλύτερο δωρεάν VPN

 1. TunnelBear
 2. Κρύψε με
 3. ZoogVPN

Το καλύτερο δωρεάν τείχος προστασίας - ZoneAlarm

Ενώ τα εργαλεία αντιμετώπισης ιών και κακόβουλου λογισμικού είναι μεγάλα, είναι ακόμη καλύτερο να αποφύγουμε πρώτα τα προβλήματα. Καθώς οι χάκερ και οι bots γίνονται πιο έξυπνοι, η σημασία των τείχη προστασίας αυξάνεται συνεχώς. Καθώς το Διαδίκτυο των πραγμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, θα γίνει ακόμα πιο σημαντικό, καθώς θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλες οι συσκευές μας προστατεύονται. Το καλύτερο δωρεάν τείχος προστασίας - ZoneAlarm

Το ZoneAlarm είναι το καλύτερο ελεύθερο τείχος προστασίας γύρω. Όχι μόνο πηγαίνει μακριά από την αποφυγή ανεπιθύμητων συνδέσεων, αλλά επίσης σας βοηθά να γίνετε αόρατοι για τους χάκερς. Επιπλέον, έχουν δημιουργήσει πρόσθετα επίπεδα, τα οποία βοηθούν στην προστασία του ασύρματου δικτύου σας, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε WiFi σε δημόσιο χώρο. Ακριβώς για να το ξεπεράσετε όλα, μπορούν ακόμη και να σας προσφέρουν προστασία ταυτότητας και μια ασφαλή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Χρειάζεται να πω περισσοτερα?

Τα καλύτερα δωρεάν τείχη προστασίας

 1. ZoneAlarm
 2. Comodo
 3. OpenDNS

Καλύτερο δωρεάν καθαριστής PC - CCleaner

Έχω δοκιμάσει αρκετά εμπορικά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να καθαρίζουν τα αχρησιμοποίητα, προσωρινά και άχρηστα αρχεία από τον σκληρό δίσκο σας, αλλά πρέπει να πω ότι το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα CCleaner κατατάσσεται ως το καλύτερο δωρεάν υπολογιστή / PC καθαρότερο.Καλύτερο δωρεάν καθαριστής PC - CCleaner

Είναι γρήγορη η ρύθμιση και σας επιτρέπει να τροποποιήσετε αρκετές ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε λίγο ή πολλά προσωρινά αρχεία. Επιπλέον, αν θέλετε να δείτε ποια αρχεία απορροφούν το χώρο του σκληρού δίσκου σας, τότε θα συνιστούσατε να χρησιμοποιείτε το SpaceSniffer.

Τα καλύτερα δωρεάν καθαριστικά PC

 1. CCleaner
 2. FileCleaner
 3. Wise Disk Cleaner

Best Free Unzip Πρόγραμμα - 7ZIP

Όταν έψαξα για τελευταία φορά τα προγράμματα αποσυμπίεσης, έχω ελέγξει έξι βοηθητικά προγράμματα: QuickZip, ICEOWS, IZArc, TUGZip, ZipGenius και 7-Zip. Το προϊόν που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το πρόγραμμα Open Source 7-Zip. Ήταν το μοναδικό προϊόν της ομάδας που θα μπορούσε να αποσυσκευάσει έναν τόμο RAR πολλαπλών τμημάτων ενσωματωμένο σε αρχείο ZIP και το μόνο προϊόν που θα έδινε ένα σημαντικό μήνυμα λάθους όταν επιχειρήθηκε αποσυσκευασία κρυπτογραφημένου αρχείου WinZip 256bit.

Υποστηρίζει 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM, DEB και μερικούς άλλους τύπους αρχείων, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει υποστήριξη ISO. Σε γενικές γραμμές, ένα ισχυρό και δωρεάν αρχείο αρχειοθέτησης και σίγουρα το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα αποσυμπίεσης διαθέσιμο

Best Free Unzip Προγράμματα

 1. 7Zip
 2. PeaZip
 3. WinRAR

Best Free Stitcher εικόνας - Microsoft ICE

Αν και οι περισσότεροι συντάκτες εικόνων διαθέτουν σήμερα χαρακτηριστικά ραμμάτων εικόνας, μερικές φορές χρειάζεστε ένα εξειδικευμένο εργαλείο. Ή ίσως δεν έχετε ακόμη ένα πρόγραμμα επεξεργασίας και βεβαιώνοντας ότι η ραφή είναι το μόνο πράγμα που θα κάνετε ποτέ, θα προτιμούσατε να μάθετε μια απλή και πτωχή εφαρμογή που είναι αρκετή για τη δουλειά σας. Σε κάθε περίπτωση, αν ψάχνετε για την καλύτερη συσκευή συρραφής εικόνας στην αγορά, η Microsoft ICE σας έχει καλύψει.Επεξεργαστής σύνθετων εικόνων της Microsoft

Εάν ενδιαφέρεστε για μια πλήρη εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων ή προβολής, μετακινηθείτε προς τα κάτω.

Καλύτερες ετικέτες ελεύθερης εικόνας

 1. Microsoft ICE
 2. AutoStitch
 3. Hugin

Ο καλύτερος δωρεάν επεξεργαστής εικόνας - GIMP

Ψηφιακοί επαγγελματίες ορκίζονται από το Photoshop και το άλλο λογισμικό της Adobe. Εάν έχετε ένα Mac και έχετε τα χρήματα, τότε μάλλον είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να επιλέξετε. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αντέξουν την πολυτέλεια αυτή.Ελεύθερος επεξεργαστής εικόνων - GIMP

Γι 'αυτό υπάρχει GIMP. Το GIMP είναι ένας ελεύθερος και ανοιχτού κώδικα επεξεργαστής ψηφιακών εικόνων, ο οποίος είναι ένας ισχυρός αντίπαλος στις προσφορές υψηλής ποιότητας. Η διάταξή του είναι παρόμοια με το Photoshop και, καθώς η διασύνδεση ανοιχτού κώδικα έχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, με δημιουργούμενα από τον χρήστη plugins που δημιουργήθηκαν συνεχώς για ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα.

Καλύτεροι συντάκτες δωρεάν εικ νας

 1. Σειρήτι
 2. Paint.net
 3. Φωτογραφία Pos Pro

Καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων - XnView

Όλα τα λειτουργικά συστήματα έχουν τώρα προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής εικόνων. Δυστυχώς, όλα αυτά είναι περιορισμένα με έναν τρόπο ή μορφή. Πολλοί από τους μέσους χρήστες θέλουν ένα πρόγραμμα προβολής εικόνων που επιτρέπει γρήγορες αλλαγές εικόνων χωρίς τις απαραίτητες γνώσεις του Photoshop.Καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων

Αυτός είναι ο τόπος όπου έρχεται το XnView. Μπορεί να ανοίξει εκατοντάδες τύπους εικόνων, να τις εξαγάγει σε πάνω από 70 μορφές, να πραγματοποιήσει γρήγορες επεξεργασίες, να επεξεργαστεί παρτίδες και πολλά άλλα. Εάν θέλετε το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο.

Καλύτεροι θεατές εικόνων

 1. XnView
 2. IrfanView
 3. FastStone

Καλύτερος Ελεύθερος Επεξεργαστής Εικονιδίων - Ελεύθερος Εικονικός Εκδότης

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί συντάκτες εικόνας εκεί έξω, οι συντάκτες εικονιδίων καθίστανται κάπως από μακρινό παρελθόν. Ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν τη χρήση τους. Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, το Free-Icon-Editor είναι σίγουρα το καλύτερο στην τάξη του, χωρίς ανεπιθύμητα καμπάνες και σφυρίχτρες και κάνει ακριβώς αυτό που λέει στο κασσίτερο.

Καλύτεροι συντάκτες εικονιδίων:

 1. Επεξεργαστής εικονιδίων X
 2. aaIco
 3. Εικονίδιο προγραμματιστή (δωρεάν δοκιμή 30 ημερών)

Καλύτερο Web Browser - Chrome

Το Google Chrome κυριαρχεί στην αγορά του προγράμματος περιήγησης αφού είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές, εξαιρετικά προσαρμόσιμο και συμβατό με πολλαπλές συσκευές. Το τελευταίο είναι πρωταρχικό, καθώς κανένα άλλο πρόγραμμα περιήγησης δεν το έχει εφαρμόσει με επιτυχία.Καλύτερο Web Browser - Google Chrome

Από την αρνητική πλευρά, είναι έντασης πόρων, οπότε αν έχετε έναν παλιό υπολογιστή, ίσως δεν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, εάν η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι σημαντική για εσάς (όπως και για εμάς), τότε θα συνιστούσατε να χρησιμοποιήσετε τον Firefox αντί να είναι ανοικτού κώδικα.

Ο Firefox παραμένει μια ισχυρή δεύτερη επιλογή και ενώ το Edge της Microsoft εξακολουθεί να είναι σχετικά καινούργιο, έχει ήδη κερδίσει μια λατρεία λόγω της ευκολίας και της ομορφιάς.

Τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης στο Web:

 1. Χρώμιο
 2. Firefox
 3. Microsoft Edge

Καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς - Bitdefender

Καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς - Bitdefender

Με νέους ιούς, κακόβουλο λογισμικό και επικίνδυνο κώδικα που εμφανίζεται κάθε μέρα, είναι όλο και πιο σημαντικό να έχετε ισχυρό λογισμικό προστασίας από ιούς που εκτελείται όχι μόνο στον υπολογιστή σας αλλά και στις κινητές συσκευές σας.

Το Bitdefender είναι το καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς γύρω από τη στιγμή αυτή. Είναι γρήγορο, καθαρό και εξαιρετικά αποτελεσματικό. Ως αδύναμη έκδοση του αμειβόμενου αδελφού σας, κρατά τον υπολογιστή σας ασφαλή όλο το εικοσιτετράωρο και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ανεπιθύμητα ταξίδια σε μια υπηρεσία επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Εάν έχετε κάποια χρήματα για να δαπανήσετε ένα Antivirus, τότε η πληρωμένη έκδοση του Bitdefender είναι επίσης η καλύτερη στην αγορά, σύντομα ακολουθούμενη από F-Secure και Kaspersky.

Καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς

 1. Bitdefender
 2. Avast
 3. AVG

Καλύτερο δωρεάν αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού - Malwarebytes

Καλύτερη προστασία από κακόβουλα προγράμματα Malwarebytes

Αν το antivirus σας δεν έχει πιάσει κάποιο κομμάτι malware, adware ή άλλο spyware, μπορεί να είναι δύσκολο να το αφαιρέσετε. Παρόλο που πολλά εργαλεία AV έχουν ενσωματωμένη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, τα έχω διαπιστώσει ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικά από το αποκλειστικό λογισμικό.

Το Malwarebytes αφιέρωσε τη ζωή και τις ψυχές τους για να απαλλαγούμε από κακόβουλο λογισμικό. Παρόλο που θα έλεγα ότι ο ισχυρισμός τους ότι τα AV είναι παρωχημένα είναι υπερβολικά δηλωμένος, η ομαλή πλατφόρμα τους και η πολυεπίπεδη προστασία και απομάκρυνση κάνουν μια φανταστική δουλειά.

Επιπλέον, ως ο πρώτος χειριστής στον τομέα, έχουν την τάση να εντοπίζουν και να αφαιρούν κακόβουλα προγράμματα πριν από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των δεδομένων σας και των γύρω σας. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές σας, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για τα περισσότερα άλλα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλων προγραμμάτων.

Αν ψάχνετε για πληρωμένες επιλογές, τότε ο Malwarebytes είναι επίσης ο νικητής με λίγο πίσω από το Bitdefender και το AVG.

Καλύτερες αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού

 1. Malwarebytes
 2. Το Bitdefender δωρεάν
 3. Ad-Aware

Καλύτερο βοηθητικό πρόγραμμα προστασίας από προγράμματα περιήγησης - Bitdefender

Παρόλο που τα προγράμματα περιήγησης ιστού καθίστανται εξυπνότερα και ασφαλέστερα, το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι να έχετε ένα διασκεδαστικό ιστότοπο ή ένα φορτωμένο λογισμικό shareware για το Chrome ή τον Internet Explorer, για να μεταβείτε σε όλο το μέρος και να γεμίσετε αναδυόμενα παράθυρα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, καθώς κατατάσσεται ως άριστο εργαλείο κακόβουλης λειτουργίας και προστασίας από ιούς, η καλύτερη επιλογή σας για την προστασία των δραστηριοτήτων περιήγησης θα είναι το Bitdefender. Σας παρέχει ασφαλές περιβάλλον περιήγησης και παρέχει επίσης σύστημα φωτεινής σηματοδότησης για ιστότοπους, ώστε να έχετε σαφή ένδειξη εάν ο ιστότοπος είναι ασφαλής ή όχι.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη άμυνά σας θα είναι να διατηρείτε τα προγράμματα περιήγησής σας ενημερωμένα, χρησιμοποιώντας μόνο αξιόπιστες και απαραίτητες προσθήκες και με προσοχή και κοινή λογική κατά την περιήγηση. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε πρόσθετα βήματα για την προστασία της περιήγησης στο Web.

Τα καλύτερα βοηθητικά προγράμματα προστασίας δωρεάν προγράμματος περιήγησης

 1. Bitdefender
 2. Kaspersky
 3. McAfee Internet Security

Καλύτερο δωρεάν Trojan Remover - Malwarebytes

Τα δούρειοι ίπποι δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο ήταν. Ωστόσο, είναι ακόμα γύρω, και δεν πρέπει να ξεχαστεί, καθώς μπορεί να είναι ένα από τα πιο προβληματικά πράγματα που πρέπει να αφαιρέσετε από τον υπολογιστή σας. Τα trojans είναι κακόβουλα προγράμματα που εγκαθίστανται με το πρόστιμο ενός άλλου λογισμικού, σε μερικές ειρωνικές περιπτώσεις ένα antivirus, και στη συνέχεια μολύνουν τον υπολογιστή σας με ακόμα πιο επιβλαβές περιεχόμενο.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τους Trojans είναι να βεβαιώνεστε πάντα ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογισμικό που κάνετε λήψη, ειδικά το έχετε αποκτήσει μέσω P2P ή Torrenting. Ευτυχώς, το ίδιο σύνολο εργαλείων που θα πρότεινα για την απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού θα λειτουργήσει επίσης για τους Trojans.

Καλύτερες αφαίρεσης Trojan

 1. Malwarebytes
 2. Το Bitdefender δωρεάν
 3. Ad-Aware

Καλύτερος σαρωτής / Remover Rootkit - Avast aswMBR

Δεδομένου ότι η ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού, ιούς, trojans και άλλο επιβλαβές λογισμικό έχει γίνει πιο προηγμένη, δυστυχώς, έτσι έχουν το κακόβουλο λογισμικό και τους προγραμματιστές τους. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι τα rootkits.

Rootkits είναι ένα ειδικό είδος εργαλείου λογισμικού που χρησιμοποιείται για να κρύψει trojans, ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα από το scanner antivirus και άλλα προϊόντα ασφαλείας. Έτσι, ακόμα κι αν το διαβάζετε αυτό και νομίζετε ότι είστε ασφαλής, ίσως να είστε λάθος.

Ενώ οι πιθανότητες μόλυνσης είναι λεπτότερες (ειδικά εάν χρησιμοποιείτε ήδη ένα καλό επίπεδο προστασίας), η λήψη πέντε λεπτών μέχρι το 100% το εξασφαλίζει, αξίζει περισσότερο από το χρόνο. Το aswMBR της Avast αναπτύχθηκε εξειδικευμένα και χρησιμοποιεί πρόσθετα βήματα, όπως η τεχνολογία Virtualization, για να προσπαθήσει να εντοπίσει ακόμα περισσότερα rootkits.

Καλύτερα αποκόμματα Rootkit δωρεάν

 1. Avast aswMBR
 2. Απομάκρυνση Rootkit του Bitdefender
 3. Malwarebytes Anti-Rootkit Beta

Καλύτερο λογισμικό πρόληψης και ανίχνευσης δωρεάν εισβολής - Snort

Έτσι τώρα που έχετε προϊόντα anti-virus και anti-spyware στον υπολογιστή σας, νομίζετε ότι είστε ασφαλείς. Ενώ αυτά μειώνουν δραματικά την πιθανότητα μόλυνσης, δυστυχώς, λειτουργούν μόνο όταν η απειλή είναι μέσα από την πόρτα.Δωρεάν λογισμικό πρόληψης εισβολής - SNORT

Το λογισμικό ανίχνευσης εισβολών (IDS) λειτουργεί παρακολουθώντας τη δραστηριότητα του δικτύου σας σε πραγματικό χρόνο και κλείνοντας το, αν εντοπίσει μια απειλή. Ενώ αυτά είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις, είναι ένα μικρότερο ζήτημα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, αλλά όπως λέει το ρητό "κάθε μικρό βοηθά."

Το Snort είναι η καλύτερη επιλογή δωρεάν λογισμικού εκεί έξω. Έχει μια μεγάλη κοινότητα χρηστών για να σας βοηθήσει και είναι σχετικά εύκολο να εγκατασταθεί και να τρέχει με. Δυστυχώς, δεν έχει GUI έτσι αν δεν έχετε καμία τεχνική εμπειρία θα μπορούσε να σας προκαλέσει κάποια προβλήματα. Ενώ έχω αναφέρει δύο ακόμη επιλογές παρακάτω, αν ψάχνετε για ένα εύκολο στη χρήση και ασφαλές λογισμικό ανίχνευσης εισβολής, τότε θα συνιστούσα να πάρετε την πληρωμένη έκδοση του Webroot Internet Security Plus.

Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό ανίχνευσης εισβολών

 1. Φύσημα
 2. Suricata
 3. OpenWIPS-ng

Καλύτερη δωρεάν υπηρεσία ανώνυμης σέρφινγκ - Tor

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να κάνετε σερφάρισμα ανώνυμα, από την απλή αυτοσυντήρηση έως την αποφυγή κυβερνήσεων και χάκερ. Τα VPN μας για τους αρχαρίους και τους τελευταίους οδηγούς προστασίας προσωπικών δεδομένων έχουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το γιατί η ανώνυμη πλοήγηση είναι τόσο σημαντική για όλους.

Για μια δωρεάν επιλογή ανώνυμης πλοήγησης, ο Tor παραμένει η καλύτερη εναλλακτική λύση. Με τη δρομολόγηση της σύνδεσής σας μέσω πολλαπλών στρώσεων (εξ ου και του λογοτύπου κρεμμυδιού), γίνεται εξαιρετικά δύσκολο να εντοπίσετε από πού προέρχονται τα δεδομένα. Δυστυχώς, έρχεται με το μειονέκτημα ότι είναι εξαιρετικά αργή και προστατεύει μόνο την περιήγηση στο web σας. Εάν είστε σοβαροί για την ανώνυμη περιήγηση, τότε θα συνιστούσα να κοιτάξετε την καλύτερη λίστα VPN μας. Παρόλο που καμία υπηρεσία δεν θα σας δώσει πραγματική ανωνυμία (ειδικά εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο ή Google), τα VPN και η ανώνυμη πλοήγηση θα πάνε πολύ.

Καλύτερες υπηρεσίες ανώνυμης πλοήγησης

 1. Βραχώδης κορυφή
 2. VPNGate
 3. CyberGhost

Best Free Software Suite - Ubuntu

Εάν μπορείτε να σκεφτείτε λογισμικό εφαρμογών, υπάρχει περισσότερο από πιθανό μια δωρεάν έκδοση του. Πολλά από αυτά τα freebies αντικαθιστούν τους εμπορικούς ομολόγους τους. Αν και μπορούν να προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία της ίδιας εμπειρίας, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι δεν μπορεί να είναι το καλύτερο.Σουίτα Ελεύθερου Λογισμικού - Ubuntu

Για παράδειγμα, υπάρχει το OpenOffice αντί του MS Office, του GIMP αντί του Photoshop, του VLC αντί του Windows Media Player και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Το Ubuntu είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του Linux, το οποίο περιέχει πολλά από αυτά τα λογισμικά και πηγαίνει πολύ μακριά για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σουίτα δωρεάν λογισμικού ανεξάρτητα από τις μεγάλες συνεργασίες. Θα ήθελα επίσης να προτείνω να εξετάσετε το έργο Ημέρα Ελευθερίας Λογισμικού, το οποίο στοχεύει να εκπαιδεύσει τον κόσμο σχετικά με το FOSS και τη σημασία του.

Καλύτερος ελεύθερος διαχειριστής αρχείων - FreeCommander

Η Εξερεύνηση των Windows είναι καλή για απλές δραστηριότητες διαχείρισης αρχείων, αλλά όταν έχετε κάποια σοβαρή δουλειά, χρειάζεστε έναν διαχειριστή αρχείων δύο φύλλων. Αν και υπάρχουν πολλές δυνατότητες εκεί έξω, βρήκα το FreeCommander να είναι το καλύτερο. Είναι εύκολο στη χρήση, διαισθητικό, έχει μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών και, το πιο σημαντικό, ενημερώνεται και χωρίς προβλήματα.

Καλύτεροι διαχειριστές αρχείων

 1. FreeCommander
 2. ΣύνολοCommander
 3. Πολύ Διοικητής

Καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - eM Client

Εάν είστε σαν εμάς, πιθανόν να έχετε τουλάχιστον πέντε διαφορετικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι απαραίτητα με τον ίδιο πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακόμη χειρότερα, ίσως έχετε κάποια που είναι POP και κάποια που είναι IMAP. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η παρακολούθηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, των συναντήσεων και των επαφών σας μπορεί να γίνει εξαντλητική.Καλύτερος πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου eMail - eM Client

Ευτυχώς, ο πελάτης eM είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις άλλες επιλογές εκεί έξω, είναι όμορφα σχεδιασμένο, εύκολο στη χρήση, έχει ενσωματωμένη συνομιλία και πολλά άλλα. Φυσικά, ενσωματώνεται επίσης με ένα τεράστιο φάσμα email

Καλύτερους πελάτες δωρεάν ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 1. Em Client
 2. Mozilla Thunderbird
 3. Δωρεάν Mailbird

Το καλύτερο εργαλείο αντικατάστασης του προγράμματος Clipboard - PhraseExpress

Το τακτικό πρόχειρο στα Windows έχει περιορισμούς. Ένα στοιχείο κάθε φορά και καμία διατήρηση μετά την αποσύνδεση. Τα βοηθητικά προγράμματα αντικατάστασης κλιπ παρέχουν την δυνατότητα κράτησης πολλών αντικειμένων και αποθήκευσης για μελλοντική χρήση, ακόμη και μετά την αποσύνδεση. Υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία αντικατάστασης του προχείρου, συμπεριλαμβανομένου του PhraseExpress.

Το PhraseExpress είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες και έχει ασφαλές συγχρονισμό σύννεφων για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα αντικείμενα που έχετε αντιγράψει σε πολλές άλλες συσκευές. Ενώ έχουν ασφαλή κρυπτογράφηση, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι κάθε βοηθητικό πρόγραμμα αντικατάστασης του προχείρου θέτει ένα ζήτημα ασφάλειας, αφού αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση σε αυτόν, ενδέχεται να είναι σε θέση να κλέψει τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Καλύτερα βοηθητικά προγράμματα κλιπ

 1. PhraseExpress
 2. ArsClip
 3. 1 Πρόχειρο

Καλύτερος δωρεάν επεξεργαστής HTML - CoffeeCup

Δωρεάν HTML Editor - CoffeeCup

Παρόλο που γίνεται όλο και πιο εύκολο να δημιουργηθεί ένας ιστότοπος, με εργαλεία όπως το WordPress, το Squarespace και πολλοί άλλοι συντάκτες του WYSIWYG, η εκμάθηση HTML και η κωδικοποίηση του δικτυακού σας τόπου μπορεί να αποτελέσει ακόμα μια πρόκληση.

Δυστυχώς, πολλοί αρχάριοι και χομπίστες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το κόστος ενός απεριόριστου επεξεργαστή HTML. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές καλές επιλογές εκεί έξω με το CoffeeCup να είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα.

Έρχεται προφορτωμένο με πολλές χρήσιμες λειτουργίες, έχει χρήσιμα tutorials και είναι διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και για Mac. Εκτός από αυτό, έχουν επίσης μερικά σπουδαία μαθήματα και φόρουμ για να σας βοηθήσουν.

Καλύτεροι δωρεάν επεξεργαστές HTML

 1. Φλυτζάνι καφέ
 2. Μεγαλείο
 3. Μπλοκ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ++

Καλύτερο φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας - SPAMFighter

Αυτή η κατηγορία μπορεί να θεωρηθεί σχεδόν απούσα δεδομένου ότι οι περισσότεροι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν πλέον φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ενσωματωμένο. Ωστόσο, αυτά δεν είναι πάντοτε τα πιο ακριβή και αν κατεβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας στην επιφάνεια εργασίας σας, τότε μπορεί να εμφανιστεί ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας εύχρηστος.

Ο SPAMfighter είναι ο καλύτερος στην κατηγορία αυτή. Είναι εύκολο στη χρήση, υποστηρίζει τα περισσότερα inboxes ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα περισσότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δυστυχώς, δεν υποστηρίζει επίσημα τα Windows 8 ή υψηλότερα (αν και τρέχει σε αυτό), οπότε αν αυτό είναι το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ελέγξτε τις άλλες επιλογές παρακάτω.

Τα καλύτερα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

 1. SPAMFighter
 2. Cloudmark
 3. CleanMail Home

Ο καλύτερος δωρεάν αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων - Adblock

Η ανάγκη για βοηθητικά προγράμματα pop-up stopper έχει πέσει τους τελευταίους μήνες, καθώς πολλά προγράμματα περιήγησης όπως ο Firefox έχουν αυτή τη λειτουργία ενσωματωμένη. Ωστόσο, τα αποκλειστικά αναδυόμενα παράθυρα και οι AdBlockers κάνουν πολύ πιο αποτελεσματική δουλειά - με το AdBlock να είναι το καλύτερο.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα θέματα παρακολούθησης και ιδιωτικότητας όταν πρόκειται για το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Προηγουμένως έχουμε δημιουργήσει άρθρα σχετικά με τις καλύτερες προσθήκες για το Chrome και τον Firefox, οπότε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο διακοπής του ψηφιακού σας αποτυπώματος, θα συνιστούσα να τα διαβάσετε.

Καλύτεροι αποκλεισμοί αναδυόμενων παραθύρων

 1. AdBlock
 2. AdblockPlus
 3. Απόρρητο Badger

Το καλύτερο δωρεάν εργαλείο αναζήτησης Desktop - Lookeen

Ενώ οι προεπιλεγμένοι αλγόριθμοι αναζήτησης των Windows και Mac βελτιώθηκαν με την πάροδο των ετών, προσωπικά εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι μπορεί να είναι αργή. Όταν προσπαθείτε να βρείτε ένα αρχείο ή ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να κάθεστε εκεί περιμένοντας να φορτωθούν τα αποτελέσματα. Για να μην αναφέρουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματα φορτώνονται σε ακατανόητη μορφή.Ελεύθερο εργαλείο αναζήτησης επιφάνειας εργασίας - Lookeen

Το Lookden βοηθά να ξεπεραστεί αυτό με την ενσωμάτωση με την πλατφόρμα σας, την αναζήτηση πιο γρήγορα και την εμφάνιση των αποτελεσμάτων σε ένα εύκολο να δείτε μορφή. Σας παρέχει επίσης μια προεπισκόπηση του αρχείου, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε αν είναι αυτό που ψάχνετε ή όχι. Με απλά λόγια, το Lookeen είναι το καλύτερο εργαλείο αναζήτησης επιφάνειας εργασίας γύρω.

Τα καλύτερα εργαλεία αναζήτησης για δωρεάν εργαλεία επιφάνειας εργασίας

 1. Κοίτα
 2. Κοπέρνικ
 3. Γραμματική

Best Photo Organizer - Φωτογραφίες Google

Το Google Photos, μόλις το Picasa, είναι η νέα προσφορά από τη Google που σας βοηθά να κρατάτε συγχρονισμένες τις εικόνες σας. Αν και συμφωνώ ότι οι φωτογραφίες είναι τέλειες αν έχετε Mac, αν όχι όλες οι συσκευές σας είναι η Apple, τότε μπορεί να προκαλέσει ένα πρόβλημα. Όπως και με το Google Chrome, το Google Photos ανήκει στην Google και ως εκ τούτου μπορεί να παραβιάζει το ιδιωτικό σας απόρρητο, οπότε ενδεχομένως να θελήσετε να εξετάσετε το XnView αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς.

Το Google Photos είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα και μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας ταυτόχρονα.

Καλύτεροι διοργανωτές δωρεάν φωτογραφιών

 1. Google Photos
 2. XnView
 3. Φωτοθεραπεία

Best Free Notepad αντικατάσταση - Σημειωματάριο++

Υπάρχουν πολλοί συντάκτες κειμένων και αντικαταστάσεις σημειωματάριων. Μερικοί από αυτούς επιδιώκουν να είναι προγραμματιστές επεξεργαστές, ενώ άλλοι προσπαθούν να είναι επεξεργαστές κειμένου. Αυτό που αγαπώ στο Notepad ++ είναι ότι, σε αντίθεση με τους άλλους, επικεντρώνεται στην απλή ύπαρξη ενός καλύτερου επεξεργαστή απλού κειμένου και σε αυτό το ρόλο, επιτυγχάνει εξαιρετικά. Έχει μια επιφάνεια εργασίας τύπου Notepad σε συνδυασμό με παράθυρα εγγράφων με καρτέλες και τη δυνατότητα να ανοίγει όσα έγγραφα θέλετε, χωρίς περιορισμούς μεγέθους αρχείου.Δωρεάν αντικατάσταση σημειωματάριου - Σημειωματάριο ++

Επιπλέον, διαθέτει plugins που σας διευκολύνουν στην προβολή του κειμένου σας, όπως για γλώσσες προγραμματισμού, και αν κλείσετε το παράθυρο, θα αποθηκεύσετε όλα τα μη αποθηκευμένα αρχεία κειμένου για μελλοντική χρήση.

Καλύτερες δωρεάν αντικαταστάσεις Notepad

 1. Μπλοκ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ++
 2. Elfima Σημειωματάριο
 3. PSPad

Καλύτερο δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα Hotkey - AutoHotkey

Συντομεύσεις πληκτρολογίου και πλήκτρα πρόσβασης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επιταχύνετε τον τρόπο που εργάζεστε. Γνωρίζουμε όλοι την κλάση Ctrl + C, Ctrl + V για την αντιγραφή και επικόλληση αντικειμένων και υπάρχουν πολλά άλλα ενσωματωμένα σε λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.Δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα Hotkey - AutoHotkey

Με το AutoHotkey μπορείτε να προσθέσετε ακόμα περισσότερες συντομεύσεις πληκτρολογίου. Ωστόσο, όχι μόνο θα είστε σε θέση να εκτελέσετε απλές προκαθορισμένες εργασίες, αλλά θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κώδικα για να εκτελέσετε πιο σύνθετες εργασίες με το πάτημα ενός κουμπιού!

Τα καλύτερα δωρεάν βοηθητικά προγράμματα συντομεύσεων

 1. AutoHotkey
 2. Βοηθητικό πλήκτρο άμεσης πρόσβασης
 3. Qliner

Best Cleaner Registry Cleaner - CCleaner

Συχνά το ληξιαρχείο σας μπορεί να είναι γεμάτο με φουσκώματα και ανεπιθύμητες καταχωρήσεις. Ενώ γενικά δεν σας προκαλεί κακό, είναι καλή συνήθεια να το καθαρίζετε κάθε τόσο συχνά, καθώς μπορεί να επιταχύνει τον υπολογιστή σας και να αφαιρέσει τα ανεπιθύμητα αρχεία.

Το CCleaner του Piriform είναι το καλύτερο εργαλείο που έχω χρησιμοποιήσει. Έχει μια φορητή έκδοση που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση. Είναι εύκολο στη χρήση και γρήγορα και αποτελεσματικά καθαρίζει το ληξιαρχείο σας και ακόμα και τα προσωρινά αρχεία σας - τόσο στα Windows όσο και στα Mac.

Best Free Registry Καθαριστικά

 1. CCleaner
 2. RegSeeker
 3. Wise Registry Cleaner

Καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα BitTorrent Client - qBitTorrent

Δωρεάν πελάτη BitTorrent - qBitTorrent

Είναι καταπληκτικό το πόσο γρήγορα το BitTorrent έχει γίνει μία από τις σημαντικότερες μορφές λήψης. Και με καλό λόγο: είναι γρήγορος, δίκαιος και αποτελεσματικός. Αν δεν έχετε εγκαταστήσει ακόμα ένα πρόγραμμα BitTorrent στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να έχετε διαθέσιμους μερικούς μεγάλους δωρεάν Bittorrent πελάτες.

Το qBitTorrent είναι ένας γρήγορος και αποδοτικός από πλευράς πόρων υπολογιστής BitTorrent ο οποίος επιχειρεί να παρέχει πλήρη λειτουργικότητα uTorrent ή Vuze σε ένα απλοποιημένο πακέτο ανοιχτού κώδικα. Δεν είναι τόσο πλήρης όπως άλλοι, αλλά το qBitTorrent χαρακτηρίζει προτεραιότητα torrent, ερωτήματα torrent, λήψη επιλεκτικού περιεχομένου, δημιουργία torrent, απομακρυσμένη πρόσβαση, συνδρομή RSS, media player και ενσωματωμένη αναζήτηση torrent. Ίσως το πιο σημαντικό, αυτό το λογισμικό που αναπτύχθηκε από εθελοντές δεν έχει διαφημίσεις και δεν προσπαθεί να συνδέσει crapware στην εγκατάσταση. Για μια λίστα με VPN που είναι ιδανικά για torrenting, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για τον οδηγό περιοχών Torrent.

Καλύτεροι πελάτες BitTorrent δωρεάν

 1. qBitTorrent
 2. Μετάδοση
 3. Vuze

Ο καλύτερος ελεύθερος πελάτης FTP - FileZilla

Μπορεί να μην μοιάζει πολύ, αλλά το FileZilla είναι ο καλύτερος ελεύθερος πελάτης FTP γύρω. Είναι συμβατό με πολλές πλατφόρμες και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον, έχει όλα όσα θα περιμένατε από έναν υψηλής ποιότητας πελάτη FTP, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης και πολύ ευέλικτης μεταφοράς αρχείων.

Καλύτεροι ελεύθεροι πελάτες FTP

 1. FileZilla
 2. FireFTP
 3. Cyberduck

Καλύτερος ελεύθερος σελιδοδείκτης Διαχειριστής Chrome - SuperSorter

Αν είστε σαν εμένα, τότε κάθε φορά που βλέπετε κάτι χρήσιμο, το αποθηκεύετε στους σελιδοδείκτες σας. Ενώ μπορεί να επιστρέψετε σε μερικά από αυτά στο μέλλον, πολλά από αυτά θα γίνουν άχρηστα. Εκεί έρχεται το SuperSorter. Αυτόματα ταξινομεί τους σελιδοδείκτες σας, διαγράφει διπλότυπα και σας βοηθά να καθαρίσετε τυχόν ανεπιθύμητους συνδέσμους. Με αυτόν τον τρόπο ο φάκελος σελιδοδεικτών θα περιέχει μόνο τους συνδέσμους που είναι ζωτικής σημασίας για εσάς.

Καλύτεροι διαχειριστές δωρεάν σελιδοδεικτών

 1. SuperSorter
 2. Διαχειριστής σελιδοδεικτών και προβολής
 3. Σαρωτής γρήγορων σημείων

Το καλύτερο δωρεάν εργαλείο Traceroute - Monitis Visual Trace

Η οπτική διαδρομή παρακολούθησης εμφανίζει γραφικά πληροφορίες διαδρομής Internet. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τεχνικές εργασίες, όπως διάγνωση αργών συνδέσεων ή για γενική χρήση snooping όπως καθορισμός της θέσης και του ιδιοκτήτη ενός ιστοτόπου ή εντοπισμός spammers.

Τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία Traceroute

 1. Monitis Visual Trace Route Tool
 2. Ανοίξτε το Visual Traceroute
 3. VisualRoute

Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό καταγραφής οθόνης - PicPick

Θέλατε ποτέ να στείλετε ένα σχολιασμένο στιγμιότυπο σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφό σας γρήγορα; Ξέρω ότι έχω. Μπορεί να είναι ένας πόνος στο α **.Δωρεάν λογισμικό καταγραφής οθόνης - PicPick

Με το PicPick, μπορείτε να τραβήξετε γρήγορα ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης σας, να επεξεργαστείτε και να το σχολιάσετε και να το στείλετε στους φίλους σας, στα κοινωνικά σας δίκτυα ή στο δίσκο χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε πολλαπλούς τύπους λογισμικού. Είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση και εξαιρετικά προσαρμόσιμη.

Το καλύτερο λογισμικό λήψης δωρεάν οθόνης

 1. PicPick
 2. Τζινγκ
 3. Greenshot

Best Free Download Manager - Διαχειριστής λήψεων Ninja

Το Ninja Download Manager είναι σχετικά νέο στη σκηνή των εργαλείων διαχείρισης λήψης. Ωστόσο, γρήγορα έγινε ένα από τα πιο σημαντικά. Είναι ιδιαίτερα ιδανικό για λάτρεις των πολυμέσων, καθώς μπορεί να βοηθήσει στη λήψη βίντεο και μουσικής γρηγορότερα, σπάζοντας τα σε μικρότερα κομμάτια.Δωρεάν Λήψη Διευθυντής - NinjaDownloadManager

Έχει επίσης ενσωματωμένο YouTube και Vimeo downloading έτσι δεν χρειάζεται να έχετε άλλο εργαλείο μόνο για αυτό. Για να το ξεπεράσετε όλα με τη διαδοχική του ρύθμιση, θα μπορείτε να αναπαράγετε ένα αρχείο ενώ εξακολουθεί να γίνεται λήψη.

Καλύτεροι διαχειριστές δωρεάν λήψης

 1. Διαχειριστής λήψης Ninja
 2. Διαχειριστής δωρεάν λήψης
 3. Διαχειριστής λήψης Internet

Καλύτερη ελεύθερη παρακολούθηση πόρων - Rainmeter

Υπάρχουν πολλά εργαλεία όπως CPU-Z και GPU-Z που μπορούν να βοηθήσουν στην παρακολούθηση της χρήσης των πόρων στη συσκευή μας. Δυστυχώς, πολλά από αυτά είναι εντατικά και δεν εμφανίζουν δεδομένα στο παρασκήνιο.Δωρεάν παρακολούθηση πόρων - Rainmeter

Αυτό είναι όπου έρχεται μέσα Rainmeter. Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τα gadgets στην επιφάνεια εργασίας σας που παρακολουθούν τα πάντα, από θερμοκρασίες έως σκληρούς δίσκους για να ανταλλάξουν χώρο. Επιπλέον, υπάρχουν εκατοντάδες άλλα gadget που μπορείτε να κατεβάσετε και να ενσωματώσετε και γενικά να δημιουργήσετε ένα φόντο που σας δίνει όλα όσα θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε.

Καλύτερες δωρεάν ελεγκτές πόρων

 1. Rainmeter
 2. Γραμμή γραμμής εργασιών
 3. TinyResMeter

Best Free Secure Erase Utility - Γόμα

Το Eraser είναι ένα δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα χρήσης GNU που θα διαγράψει με ασφάλεια αρχεία, φακέλους ή ακόμα και ολόκληρους δίσκους από οποιοδήποτε υπολογιστή Windows ή DOS. Το γόμα αντικαθιστά την περιοχή δεδομένων με επιλέξιμα μοτίβα τυχαίων δεδομένων και επίσης σκουπίζει δεδομένα στο αρχείο σελιδοποίησης, προσωρινή μνήμη Internet, προσωρινά αρχεία, cookies στο Internet, αχρησιμοποίητο χώρο στο δίσκο και σε ορισμένα άλλα μέρη όπου μπορεί κρυφά να παραμένουν τα δεδομένα. Διαχειρίζεται επίσης κατατμήσεις FAT16, FAT32 και NTFS. Η διαγραφή αρχείων με υψηλή ασφάλεια θα είναι πάντα μια δύσκολη και χρονοβόρα εργασία και δεν μπορεί ποτέ να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια 100%. Ωστόσο, το Eraser κάνει τη δουλειά εύκολη, με επίπεδο ασφάλειας πέρα ​​από τις πιο πιθανές απαιτήσεις.

Best Free Secure Erase Utilities

 1. Γόμα
 2. Ασφαλής Γόμα
 3. CCleaner

Καλύτερος Ελεύθερος Επεξεργαστής Μητρώου - Διευθυντής Μητρώου Resplendence

Έχω χρησιμοποιήσει την πλήρη έκδοση του Resplendence Registry Editor εδώ και χρόνια και ποτέ δεν είχα κανένα λόγο να ψάξω για μια εναλλακτική λύση. Αρχικά, λειτουργεί με απόλυτη αξιοπιστία - ένα βασικό χαρακτηριστικό για οποιονδήποτε επεξεργαστή μητρώου. Επιπλέον, η διεπαφή χρήστη είναι απλή, η λειτουργικότητα είναι εξαιρετική και, ίσως το πιο σημαντικό, έχει γρήγορη αναζήτηση. Εάν χρειάζεστε κάτι καλύτερο από το προεπιλεγμένο RegEdit με τα Windows, τότε δεν θα χρειαστεί να κοιτάξετε περισσότερο.

Καλύτεροι συντάκτες μητρώου

 1. Ανταύγεια
 2. Regmagik
 3. RegEdit

Το καλύτερο λογισμικό απογραφής δικτύου - Spiceworks Inventory

Το Spiceworks είναι ένα εντελώς δωρεάν λογισμικό που σας βοηθά να παρακολουθείτε τον υπολογιστή σας και το δίκτυό σας.Λογισμικό απογραφής δικτύου - Spiceworks

Θα παρακολουθεί όλες τις συσκευές σας, τις αλλαγές και ακριβώς τι τρέχει και πού.

Ενώ είναι χρήσιμο στο σπίτι, αν εργάζεστε σε ένα γραφείο, αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο.

Τα καλύτερα λογισμικά απογραφής δικτύου δωρεάν

 1. SpiceWorks Inventory
 2. ManageEngine
 3. Open-AudIT

Το Best Free Bulk Rename Utility - Αναβαθμισμένη Renamer

Θέλατε ποτέ να μετονομάσετε ένα πλήθος αρχείων ταυτόχρονα; Ξέρω ότι έχω. Το Advanced Renamer κάνει ακριβώς αυτό. Είναι ένα γρήγορο, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση κομμάτι του λογισμικού που σας επιτρέπει να μετονομάσετε όλα τα αρχεία με βάση τους κανόνες που έχετε δώσει.

Καλύτερη δωρεάν μαζική μετονομασία βοηθητικών προγραμμάτων

 1. Προηγμένη μετεγγραφή
 2. Μαζική μετονομασία
 3. PFrank

συμπέρασμα

Ελπίζω ότι σας άρεσε να διαβάσετε αυτό το άρθρο και βρήκατε μερικά από αυτά τα βοηθητικά προγράμματα χρήσιμα.

Υπάρχει κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα που θα θέλατε να δείτε, ότι δεν αναφέραμε; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και θα το προσθέσουμε στη λίστα.

Αν σας αρέσει να διαβάζετε αυτή τη λίστα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο ή ότι το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me