Οι καλύτερες εφαρμογές για ριζωμένα τηλέφωνα Android

Αν έχετε ριζώσει πρόσφατα το τηλέφωνο Android σας ή σκέφτεστε αν θα πρέπει να ρίζατε το τηλέφωνό σας Android, ίσως να αναρωτιέστε ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω για τις ριζωμένες συσκευές Android.

Android Robot

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τεράστιες ποσότητες υπερ-χρήσιμων εφαρμογών στην αγορά για ριζωμένα τηλέφωνα, υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στις πιο χρήσιμες εφαρμογές για ριζωμένα τηλέφωνα Android.

Μην ξεχνάτε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη flash NAND της συσκευής σας Android πριν να εγκαταστήσετε οποιεσδήποτε εφαρμογές ή να αναβοσβήνετε τη συσκευή σας με νέα ROM, μονάδες ROM ή τροποποιήσεις ROM οποιουδήποτε είδους. Αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε το τηλέφωνό σας πίσω στην προηγούμενη κατάστασή του σε περίπτωση που πάει στραβά.

Οι καλύτερες εφαρμογές ριζοβολίας για τους ανδροειδείς

 1. Αντίγραφα ασφαλείας του τιτανίου
  Λογότυπο τιτανίου

  Αυτή η εφαρμογή είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές εργαλείο για τα ριζωμένα τηλέφωνα Android. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας για ολόκληρη τη ROM τους - συμπεριλαμβανομένων των αρχείων συστήματος και των δεδομένων εφαρμογών χρήστη, καθώς και προσωπικά δεδομένα όπως βίντεο, φωτογραφίες και επαφές - σε μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης της επιλογής τους. Μόλις έχετε ριζώσει με επιτυχία το τηλέφωνό σας, συνιστάται ιδιαίτερα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του τηλεφώνου σας (backup Nandroid). Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να επαναφέρετε τη συσκευή σας όταν την έχετε ριζώσει. Αυτό μπορεί να είναι ένα lifesaver αν κάτι πάει στραβά αργότερα. Ένα φλας της ROM σας επιτρέπει επίσης να επαναφέρετε ένα άλλο τηλέφωνο στην ίδια κατάσταση με το παλιό σας τηλέφωνο - πρέπει να το αντικαταστήσετε λόγω απώλειας ή κλοπής.

 2. Ένθετο πλαίσιο
  Λογότυπο για το Android

  Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε ενότητες που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της συσκευής σας Android. Το ωραίο πράγμα για το Xposed είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε φορτία μαζικών αλλαγών σε όλο το σύστημα μόνο για να πάρετε τα λίγα mods που πραγματικά θέλετε - αντ 'αυτού μπορείτε να επιλέξετε ποια συγκεκριμένα mods να εγκαταστήσετε. Ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο για μια λίστα των δημοφιλών τροποποιημένων μοντέλων Xposed Framework.

 3. Πράσινο
  Πράσινο λογότυπο

  Αυτή η δημοφιλής εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι λειτουργεί πολύ καλύτερα σε μια ριζωμένη συσκευή που τρέχει το Xposed Framework. Εξοικονομεί τη μπαταρία και μειώνει τη χρήση της μνήμης RAM (καθιστώντας τη συσκευή σας ταχύτερη) χρησιμοποιώντας τις εγγενείς λειτουργίες του Android για αυτόματη αδρανοποίηση εφαρμογών που δεν χρησιμοποιούνται. Αυτή η εφαρμογή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σύμφωνα με τις συμβουλές του προγραμματιστή.

 4. SuperSU
  Σούπερ λογότυπο SU

  Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε ποιες εφαρμογές είναι (και δεν έχουν) δεδομένη την πρόσβαση υπερ-χρηστών. Όταν ρίζατε μια συσκευή, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσετε τον έλεγχο των εφαρμογών που έχουν πλήρη root δικαιώματα και αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό.

 5. ROM Manager
  ROM διεπαφή διαχειριστή

  Αυτή η εφαρμογή είναι χρήσιμη για όσους θέλουν να ενημερώνονται για νέες ROM που κυκλοφορούν για συσκευές Android. Η εφαρμογή παρέχει μια λίστα όλων των δημοφιλών ROM που είναι διαθέσιμες για τη συσκευή σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να κατεβάσετε τα ROMs σας εξοικονομώντας τον κόπο να πρέπει να ψάξετε για ROMs σας.

 6. Root Firewall Pro
  Λογότυπο τείχους προστασίας

  Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας εξοικονομήσει εύρος ζώνης εμποδίζοντας ορισμένες εφαρμογές να συνδεθούν στο διαδίκτυο.

 7. Απομακρυσμένη εφαρμογή συστήματος
  Σύστημα αφαίρεσης εφαρμογών συστήματος pro

  Αυτή η χρήσιμη εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαγράψετε εύκολα και γρήγορα το ενοχλητικό bloatware που είναι εγκατεστημένο στο τηλέφωνό σας από τον κατασκευαστή.

 8. Trickster Mod
  λογότυπο trickster mod

  Αυτή η εφαρμογή είναι δημοφιλής επειδή σας επιτρέπει να υπερκεφαλαιοποιήσετε το κινητό σας Android για να το κάνετε πιο γρήγορα. Επιπλέον, είναι δυνατό να υποβιβαστείτε για να κάνετε την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Ενώ υπάρχουν πολλές εφαρμογές αυτού του είδους στην αγορά, αυτή η εφαρμογή έχει την καλύτερη διασύνδεση χρήστη και υποστήριξη.

 9. Apps2SD
  Apps2SD

  Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα δεδομένα από την εσωτερική τους μνήμη σε μια κάρτα SD. Αυτό είναι χρήσιμο για τη μετακίνηση εφαρμογών (όπως μεγάλα παιχνίδια) συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχείων obb (συνήθως βρίσκονται στο Android Data obb στην εσωτερική αποθήκευση του τηλεφώνου). Οι νεότερες εκδόσεις λειτουργικού συστήματος Android (8.0 Oreo) επιτρέπουν στους χρήστες να μετακινούν εφαρμογές σε SD, αλλά δεν λειτουργεί πάντα με όλες τις εφαρμογές.

 10. SoftKeyZ

  SoftKeyZ

  Αυτή η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι δημοφιλής. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση της συσκευής σας Android. Έχει περισσότερα από 150 θέματα για να επιλέξετε από αυτά που σας επιτρέπουν να αλλάξετε την εμφάνιση όλων των κουμπιών πλοήγησης στο τηλέφωνό σας.

 11. DiskDigger Pro
  Λογότυπο DiskDiggerPro

  Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για ριζωμένα τηλέφωνα που σας επιτρέπει να ανακτήσετε δεδομένα. Εάν διαγράψετε κατά λάθος μια φωτογραφία ή κάποια άλλα δεδομένα, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να την πάρετε πίσω και μπορεί να είναι απόλυτη ζωή.

 12. Solid Explorer
  Εφαρμογή Solid Explorer

  Αυτός ο εξερευνητής αρχείων κάνει τα κινούμενα αρχεία πολύ ευκολότερα χάρη στη λειτουργικότητα διπλών πλαισίων. Με αυτήν την εφαρμογή δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε τις διαδρομές αρχείων για να μετακινήσετε αρχεία, μπορείτε απλά να τα σύρετε και να τα ρίξετε εκεί που θέλετε να είναι.

 13. SD Maid
  SD Maid

  Αυτό είναι ένα άλλο εργαλείο για τη διαχείριση των αρχείων στο τηλέφωνό σας. Είναι ιδιαίτερα καλό για τον καθαρισμό ανεπιθύμητων αρχείων φάντασμα που κρέμονται γύρω από τη συσκευή σας, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μνήμη μνήμης.

 14. Magisk
  Λογότυπο Magisk

  Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποκρύψετε τη ρίζα για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μην λειτουργούν σε ριζωμένα τηλέφωνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε πράγματα όπως το ρολόι Netflix, παρά το γεγονός ότι έχει ένα ριζωμένο τηλέφωνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο πρόσφατη έκδοση φαίνεται να έχει κακές κριτικές στο κατάστημα εφαρμογών λόγω ενοχλητικών διαφημίσεων.

 15. Tasker
  Λογότυπο Tasker

  Αυτή η εφαρμογή μπορεί να είναι αρκετά αποθαρρυντική για όσους δεν είναι techy minded. Ωστόσο, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο πολλοί άνθρωποι θα απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν, προκειμένου να αυτοματοποιήσουν διάφορες εργασίες σε επίπεδο συστήματος και εφαρμογών.

 16. Rec
  Λογότυπο οθόνης εγγραφής

  Αυτή η χρήσιμη εφαρμογή σάς επιτρέπει να καταγράφετε την οθόνη σε ένα ριζωμένο τηλέφωνο. Αυτό είναι εκπληκτικό για την εγγραφή στον εαυτό σας όταν παίζετε παιχνίδια ή για να μοιράζεστε προβλήματα κατά την αναζήτηση τεχνικής βοήθειας.

 17. Γρήγορη επανεκκίνηση (με root)
  Γρήγορη επανεκκίνηση

  Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε εκκίνηση με τρόπους που το προσαρμοσμένο Android δεν το κάνει. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε εκκίνηση για ανάκτηση ή εκκίνηση στον bootloader. Μια απλή εφαρμογή που όλοι θα πρέπει να επανεκκινήσουν ή να απενεργοποιήσουν το τηλέφωνό τους γρήγορα.

 18. Viper4Android
  Λογότυπο Viper4Android

  Αυτή η εξαιρετική εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις ρυθμίσεις ήχου στο τηλέφωνό σας Android. Χρειάζεται να στρέψετε την ένταση; Αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς! Επιπλέον, έρχεται με έναν ισοσταθμιστή, τόνους εφέ και τη δυνατότητα να επηρεάσει τον ήχο με διαφορετικό τρόπο μέσω του ακουστικού ή Bluetooth.

 19. Ανιχνευτής Wakelock
  Διεπαφή ανιχνευτή Wakelock

  Τα Wakelocks είναι ο συνηθέστερος λόγος για την αποστράγγιση της μπαταρίας σε μια συσκευή. Αυτή η εφαρμογή παρακολουθεί για το wakelocks και σας προειδοποιεί όταν μια εφαρμογή έχει εξαφανιστεί. Ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιορίσετε πού πηγαίνει η ζωή της μπαταρίας σας - και πώς να την σταματήσετε από την αποστράγγιση.

για να σας κρατήσει ασφαλή και ιδιωτική συσκευή Android, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για οδηγό Android.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me