ARCTIC Επισκόπηση & Επισκόπηση του Accelero Hybrid III

Σε αυτό το αναλυτικό και οδηγό ARCTIC Accelero Hybrid III θα σας δείξω πώς να το συναρμολογήσετε με το AMD Radeon RX480, να ρίξετε μια ματιά σε κάποια αποτελέσματα αναφοράς και να αξιολογήσετε αν αξίζει να το πάρετε αν κοιτάτε ενθουσιώδες all-in- μια επιλογή ψύξης νερού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Μεγάλη εταιρεία με εξαιρετικά προϊόντα
  • Προσαρμοσμένη εγγύηση κενών ψύξης GPU
  • Ορατό ελκυστικό
  • Οι ψύκτες VRM δεν είναι οι καλύτεροι σχεδιασμένοι

CONS

  • Κάποια κακά σημεία
  • Ελα εδώ

Σχετικά με την ARCTIC

Η ARCTIC (αρχικά η Arctic Cooling) είναι μια ελβετική εταιρεία που έχει κυκλοφορήσει από το 2001 και παρέχει λύσεις ψύξης ενθουσιώδεις για άτομα σε όλο τον κόσμο. Δεν θα πραγματοποιήσω μια πλήρη σε βάθος αναθεώρηση τους, καθώς υπάρχουν πολλές εταιρείες που είναι πιο κατάλληλες για αυτό, όπως οι Linus Tech Tips και JayzTwoCents. Ωστόσο, η εταιρεία ήταν αρκετά ευγενική για να μας δώσει τέσσερις εκδόσεις Accelero Hybrid III - 140mm για χρήση με το Ethereum Mining Rig. Το Accelero Hybrid III είναι μια λύση ψύξης νερού AIO GPU, η οποία σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα της ψύξης νερού χωρίς την ταλαιπωρία των δεξαμενών και τις δυνατότητες απόσταξης.

Δεδομένου ότι είχα ένα Freezer i30 τρέχει στον υπολογιστή μου για πάνω από τρία χρόνια, με εξαιρετικές επιδόσεις και χωρίς υποβάθμιση, είχα μεγάλες ελπίδες για το Accelero Hybrid III. Χαίρομαι που λέω ότι δεν απογοήτευσε.

Τιμολόγηση

Το Accelero Hybrid III ρολόι σε $ 99. Σε σύγκριση με άλλες λύσεις ψύξης στην αγορά, αυτό είναι το ίδιο βήχας με τις άλλες προσφορές και τα μπλοκ νερού επίσης. Φυσικά, με μπλοκ νερού, πρέπει να έχετε έτοιμο ένα ολόκληρο κύκλωμα ψύξης, ενώ, με αυτό, είναι λίγο πολύ plug and play.

ARCTIC Τιμολόγηση

Η ARCTIC πωλεί επίσης μια σειρά άλλων λύσεων ψύξης νερού καθώς και ψύκτες αέρα με βελτιωμένη απόδοση σε σύγκριση με τις εκδόσεις αποθεμάτων.

Εγκατάσταση βίντεο

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε πόσο εύκολο είναι να συναρμολογήσετε το Accelero Hybrid III.

Η ARCTIC υποστηρίζει σημαντικά ψυχρότερες θερμοκρασίες (που φτάνουν έως και 42-46C), καθώς και σημαντικά πιο αθόρυβη λειτουργία. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης, είχα την ευχαρίστηση να βιώσω ότι και οι δύο αυτοί ισχυρισμοί δεν είναι μόνο αληθινοί, αλλά και το ψυγείο έχει κατάφερε σημαντικά και τις προσδοκίες μου! Ανατρέξτε στο παραπάνω βίντεο, για να δείτε όλα αυτά μόνοι σας.

Υποστήριξη

Σε γενικές γραμμές, η υποστήριξη που παρείχε η ομάδα ARCTIC ήταν φανταστική. Δυστυχώς, η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ότι δεν παρέχουν γενικές οδηγίες για τις κάρτες γραφικών. Ενώ αυτό δεν ήταν ένα θέμα για μένα, για εκείνους που χρησιμοποιούν ένα ψύκτη AIO για πρώτη φορά, αυτό θα μπορούσε να είναι προβληματικό. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μαθήματα στο YouTube που στοχεύουν σε αυτό.

Εγκατάσταση και δοκιμή

Συνολικά, βρήκα τη διαδικασία της συναρμολόγησης του Accelero Hybrid με το RX 480 ένα πολύ απλό έργο, το οποίο μου πήρε περίπου 30 λεπτά (εξαιρουμένου του χρόνου στεγνώματος 60 λεπτών για τη θερμική κόλλα).

Ξεκινάτε με την αποσυναρμολόγηση του διαλύματος ψύξης αποθέματος. Στο RX480 αυτό συμβαίνει ως εξής. Έξι μικρές βίδες για το πλαστικό κάλυμμα. Τέσσερις βίδες για το μπλοκ ψύξης GPU. 11 πίσω βίδες και δύο μπροστινές βίδες για την ψύκτρα και τον ανεμιστήρα. Μόλις φτάσετε στο PCB μόνο, θα πρέπει να καθαρίσετε το κύριο τσιπ GPU με χαρτοπετσέτα.

Σύστημα ψύξης νερού RX480

Με την ολοκλήρωση της αποσυναρμολόγησης, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συναρμολόγηση της ψύξης νερού AIO. Αρχικά, ευθυγραμμίστε το PCB, με το μπλοκ ψύξης νερού και την προσαρμοσμένη ψύκτρα που παρέχεται. Τώρα εφαρμόστε μια μικρή κούτσουρα της θερμικής σύνθεσης / πάστας στη GPU. Κατασκευάστε το μπλοκ, το PCB και την ψήκτρα και βιδώστε τα μαζί χρησιμοποιώντας τις βίδες, τα ελατήρια και τις ροδέλες που παρέχονται. Βεβαιωθείτε ότι σφίγγετε κάθε βίδα μερικές στροφές τη φορά, γυρίζοντας προς τα δεξιά. Πρέπει να το κάνετε έτσι ώστε η θερμική ένωση να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη και το μπλοκ και η ψήκτρα να κάθονται κατάλληλα. Μόλις συναρμολογηθεί, δοκιμάστε απαλά και μετακινήστε το μπλοκ ψύξης γύρω για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει άνετα.

Τώρα θα πρέπει να προσθέσετε τους ψύκτες VRM. Δυστυχώς, για το RX480 παρέχουν το γενικό σύνολο. Για να υπολογίσετε πού πρέπει να φτάσουν οι ψύκτρες, μπορείτε να δείτε ποια είναι τα μαξιλάρια θερμότητας στην αρχική ψήκτρα. Ανακαλύψτε πού θα τοποθετήσετε κάθε ψήκτρα και θα δημιουργήσετε ένα διάγραμμα (διανοητικό ή σε χαρτί). Εφαρμόστε κάθε ψύκτρα με μια μικρή ποσότητα θερμικής κόλλας, βεβαιωθείτε ότι παραμένει στη θέση του και ότι δεν γεφυρώνετε ηλεκτρικά εξαρτήματα με την ψήκτρα. Μόλις η θερμική πάστα είναι στεγνή, μπορείτε να προσθέσετε τον ανεμιστήρα ψύξης του VRM.

Συνδέστε τους ανεμιστήρες και τώρα μπορείτε να εισάγετε τη GPU στο σύστημά σας.

Εκτέλεση

Δοκίμασα την απόδοση του ARCTIC Accelero Hybrid III χρησιμοποιώντας μερικά διαφορετικά σημεία αναφοράς και τη συνήθη δοκιμή μας - εξόρυξη Ethereum. Για τα σημεία αναφοράς που χρησιμοποίησα: PassMark και 3D Mark. Η απόδοση του αποθέματος ήταν 74C και 81C αντίστοιχα, ενώ με το σύστημα AIO ήταν μόνο 38C και 40C.

Ωστόσο, η πιο αξιόπιστη δοκιμή είναι το Ethereum Mining. Το Ethereum Mining απαιτεί η GPU σας να λειτουργεί σε 100%, 24 ώρες το 24ωρο. Δεν έκανα μια δοκιμή αντοχής, καθώς θα έβλεπε περισσότερο την απόδοση της GPU παρά την ψύξη. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη απόδοση ψύξης για να επιτύχετε καλύτερη απόδοση GPU.

Επιδόσεις Accelero Hybrid III - RX480

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το Accelero Hybrid παρέχει ένα εξαιρετικό διάλυμα ψύξης. Δυστυχώς, δεν έχω λύσεις ψύξης νερού για να τις συγκρίνω αλλά να κρίνω από τα αποτελέσματα. Θα το συνιστούσα σε όλους. Ακόμη και με την ταχύτητα του ανεμιστήρα που έχει ρυθμιστεί στο 10%, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τα 45C! Επιπλέον, το σύστημα έτρεξε σημαντικά πιο ήσυχο επίσης. Εάν ο υπολογιστής σας δεν είναι κλειδωμένος σε ένα ντουλάπι, δεν θα θέλατε ποτέ να το τρέξετε σε τόσο υψηλές ταχύτητες, καθώς είναι αρκετά εκκωφαντική.

Αλλα προϊόντα

Παράλληλα με την ψύξη GPU (Air και Water), η ARCTIC πωλεί επίσης επεξεργαστές CPU και λύσεις ψύξης μνήμης και αξεσουάρ για να σας βοηθήσει. Πωλούν επίσης mount mount, ακουστικά και μερικά άλλα στοιχεία. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποια από αυτές, τότε κατευθυνθείτε προς την ιστοσελίδα του ARCTIC.

ARCTIC Συμπέρασμα

Συνολικά, το Accelero Hybrid III από την ARCTIC είναι μια εξαιρετική λύση που επιθυμείτε να επιτύχετε καλύτερη και πιο ήσυχη ψύξη στη GPU σας. Είτε πρόκειται για το AMD Radeon RX 480, όπως για μένα, είτε για άλλη υποστηριζόμενη GPU. Ωστόσο, δεν θα το συνιστούσα αν προγραμματίζετε να χρησιμοποιείτε AIO σε περισσότερα από τα εξαρτήματα, καθώς μπορεί να πάρει το fiddly και οι προσαρμοσμένες ψύκτρα VRM είναι ένα τεράστιο offrop προσωπικά. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε ένα προσαρμοσμένο σύστημα ψύξης νερού. Αλλά τελικά, για μία ή δύο μονάδες GPU, το Accelero Hybrid III είναι φανταστικό και η ARCTIC έχει επίσης πολλά άλλα συστήματα ψύξης AIO με πιθανώς συγκρίσιμη απόδοση.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me