Πώς να ρυθμίσετε εύκολα μια εξέδρα εξόρυξης Ethereum με το gpuShack

Η gpuShack είναι μια εταιρεία που είναι αφιερωμένη στη βοήθεια του μέσου λαού να εισέλθει στον κόσμο της εξόρυξης GPU, ειδικά της εξόρυξης ZCash, Monero και Ethereum. Για να γίνει αυτό, παρέχει τα πάντα, από υλικό σε λογισμικό, και θα καλύψω όλα αυτά σε αυτήν την αναθεώρηση. Εντούτοις, τα βασικά σημεία πώλησης είναι οι εγκαταστάσεις εξόρυξης GPU και το μοναδικό λειτουργικό σύστημα τους - etOS. Δεδομένου ότι η ethos είναι ένα τόσο φανταστικό κομμάτι του firmware, έχω κάνει κυρίως αυτό το etOS αναθεώρηση. Μην με πάρτε λάθος, οι άλλες πτυχές του gpuShack είναι επίσης εξαιρετικές, αλλά η etOS είναι η ναυαρχίδα τους, και σωστά.


gpuShack Προϊόντα και Τιμολόγηση

Το gpuShack προσφέρει πολλά αντικείμενα προς πώληση για να βοηθήσει με την εξόρυξη ZCash, Monero και Ethereum. Όπως αναφέρθηκε, η ethos είναι το κύριο σημείο πώλησής της και αυτό στο οποίο επικεντρώνομαι σε αυτή την ανασκόπηση. Εντούτοις, παράλληλα πωλεί επίσης ένα Open-Air Frame, πακέτα εκκίνησης, ανακαινισμένες GPU και μερικά μικρότερα αξεσουάρ.

Τα πακέτα εξόρυξης, η etOS, οι ανακαινισμένες μονάδες GPU και τα αξεσουάρ είναι όλα ωραία για τα χρήματα, και ειλικρινά δεν έχω τίποτα κακό να πω γι 'αυτά. Παρόλο που δεν είμαι σίγουρος γιατί η etos ψηφιακή λήψη και η έκδοση SSD είναι οι ίδιες τιμές, οπότε αν είστε σε θέση να περιμένετε λίγες μέρες για την παράδοση τότε ίσως και να πάρετε ένα "Ελεύθερος" SSD κατά την αγορά της ethOS. Το ανοιχτό πλαίσιο, ωστόσο, είναι ένα άλλο θέμα. Ενώ είναι ένα φανταστικό εργαλείο, νομίζω ότι είναι κάπως ακριβό για το τι είναι, αλλά θα καλύψω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα λίγο αργότερα.

Τιμές gpuShack και ethOS

Όλες οι αγορές έρχονται με εγγύηση, έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς ότι δεν παίρνετε κακή συμφωνία. Παράλληλα, το gpuShack προσφέρει επίσης εγγύηση πτώσης των τιμών. Εάν βρείτε την ίδια μάρκα και μοντέλο για φθηνότερα, εντός 30 ημερών, θα λάβετε τη διαφορά και τα 5 δολάρια θα σας επιστραφούν! Επιπλέον, οι κάτοικοι των ΗΠΑ λαμβάνουν δωρεάν αποστολή. Παγκοσμίως μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 50 + τελωνεία, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει μερικούς αριθμούς, ή ίσως καταλήξετε να πληρώσετε υπερβολικά. Εκτός από όλα αυτά, παρέχουν μια έκπτωση 25 $ αν πληρώσετε από την Bitcoin και μπορείτε ακόμη και να κάνετε συναλλαγές με τις παλιές GPU για έκπτωση!

Σε γενικές γραμμές, το gpuShack παίρνει το σημείο τιμολόγησης και, χαίρομαι που βλέπω ότι δωρίζουν το 1-2% των κερδών σε φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Πώς να οικοδομήσουμε μια εξέδρα εξόρυξης Ethereum

Καμία εγκατάσταση εξέδρας εξόρυξης του Ethereum θα ήταν πλήρης χωρίς μια επίδειξη όλων των ενεργειών. Απολαύστε λοιπόν το βίντεό μας για το πώς είναι σαν να συναρμολογείτε μια εξέδρα εξόρυξης χρησιμοποιώντας το ανοικτό πλαίσιο του gpuShack, δημιουργώντας το ethos και στη συνέχεια να αποκτήσετε εξόρυξη.

Ανοικτό Αιθέριο Πεδίο Εξόρυξης

Ας αρχίσουμε με αυτό που είναι. Είναι ένα πλαίσιο που σας επιτρέπει να συναρμολογήσετε γρήγορα ένα ορυχείο. Έχει ένα κάθισμα για το PSU σας, ένα γρήγορο και ασφαλές στήριγμα για τη μητρική σας πλακέτα και τοποθέτηση για τις GPU σας με μια πλάτη για να το σταματήσετε από το κρέμασμα (μια τυπική κατάσταση με σπιτάκια). Αλήθεια λέει, μπορείτε να συγκεντρώσετε την πλήρη εξέδρα μέσα σε 30 λεπτά, αν έχετε όλα τα εξαρτήματα. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε το ethOS, μπορείτε να εξορύξετε σε μόλις 60 λεπτά επιπλέον. Πάνω από αυτό, είναι stackkable έτσι ώστε αν μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν πύργο εξόρυξης Ethereum / GPU.

Δυστυχώς, όπως μπορείτε να δείτε από την πρώτη μας εξέδρα στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κάτι παρόμοιο με τα εξαρτήματα από οποιοδήποτε μέσο κατάστημα υλικού. Εάν κάνατε κάποια περαιτέρω έρευνα, θα μπορούσατε ακόμη να βρείτε πολύ παρόμοια στοιχεία και να διατηρήσετε το κόστος χαμηλό. Χορηγημένος, αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο, αλλά για μένα, χρειάστηκαν περίπου 4-5 ώρες για να γίνει αυτό. Στο δικό μου, προσθέτω ακόμη και οπαδούς στην πλάτη για να βοηθήσουν τη ροή αέρα και ως εκ τούτου οι ανεμιστήρες GPU τρέχουν πιο αργά και πιο ήσυχα. Χορηγημένος, είχα το συνηθισμένο θέμα να έχω τις GPU να κρέμονται με καλωδιακούς δεσμούς.

Ωστόσο, αν το gpuShack έκανε τις ακόλουθες βελτιώσεις, θα αξίζει την τιμή των 200 δολαρίων.

 • Ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων. Αυτά είναι πολύ εύκολα στην πηγή και την εφαρμογή, και η υπερβολική καλωδίωση που οφείλεται στις GPU είναι πάντα ένα ζήτημα.
 • Οι θέσεις ανεμιστήρα θα ήταν τέλεια. Όχι μόνο οι ανεμιστήρες τοποθέτησης βοηθούν στη ροή του αέρα, αλλά αν έχετε AIO ψύξη με νερό (προσαρμοσμένη κατασκευή ή όπως η μανία R9), τότε δεν θα χρειαστεί να υπολογίσετε μια λύση τοποθέτησης.
 • Λιγότερο βάθος στο πλαίσιο, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τις μεγαλύτερες μονάδες PSU
 • Περισσότερο ύψος, όπως εξαρτάται από το PSU σας, μπορεί να είναι λίγο βλαβερό να τοποθετήσετε μια GPU πάνω από το PSU όταν χρησιμοποιείτε κορδέλες ανύψωσης.

Υποστήριξη gpuShack

Το gpuShack είναι προφανώς μια μικρή εταιρεία. Επομένως, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η υποστήριξή τους περιορίζεται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο Twitter. Ωστόσο, όποτε τους έχω μιλήσει με κάποιο πρόβλημα, απάντησαν πάντα μέσα σε 24-48 ώρες, ακόμα και τα σαββατοκύριακα! Η υποστήριξή του ήταν γνώριμη, χρήσιμη και ποτέ δεν ήταν δύσκολη. Τόσο πολύ, πράγματι, έμαθα πολλές νέες πληροφορίες από αυτούς και ευτυχώς συνέχισα τη συζήτηση ακόμα και όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση.

Μπορείτε επίσης να βρείτε την ομάδα gpuShack / ethOS σε πολλές κοινότητες εξόρυξης, όπως το κύριο Forum Ethereum Mining Forum. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ethos, αναζητάτε συμβουλές βελτιστοποίησης ή θέλετε απλώς μια γενική συζήτηση, τότε μπορείτε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στην κοινότητα.

Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε το ethOS, τότε διαθέτουν ένα κανάλι IRC στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε και τα φιλικά μέλη εκεί θα προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν, εάν έχετε κάποια προβλήματα ή θα θέλατε μερικές συμβουλές για τη βελτίωση του απόδοσης της εξέδρας σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το

Εγγραφή και λήψη

Η εγγραφή με το gpuShack είναι απίστευτα εύκολη και λειτουργεί όπως κάθε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Μόλις αγοράσετε το ethOS, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις οδηγίες λήψης και αυτό είναι.

Εγκαταστήστε και ρυθμίστε

Μόλις κατεβάσετε το ethOS, θα πρέπει να το γράψετε σε ένα SSD. Υπάρχουν σαφείς οδηγίες στη Γνωσιακή Βάση και, πάλι, αυτό ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Αρχικά, θα χρειαστεί να ξεκινήσετε την εξέδρα με μία μόνο GPU που έχει τοποθετηθεί και συνδεθεί στην κύρια υποδοχή x16 με πλήρη ταχύτητα. Θα ήθελα να συστήσω τη χρήση ενός x16 - x16 PCIe riser για αυτό. Αφού δημοσιεύσετε και είστε μέσα, θα δείτε ότι ξεκινά αυτόματα η εξόρυξη.

etOS Home

Ρυθμίστε τα τοπικά και παγκόσμια αρχεία ρυθμίσεων όπως θεωρείτε κατάλληλα και στη συνέχεια ξεκινήστε να προσθέτετε τις μονάδες GPU μία-μία, εξασφαλίζοντας ότι την εκτελείτε για λίγο, κάθε φορά, για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί καλά. Αν είστε γενναίοι ή ανόητοι, μπορείτε να προσθέσετε αμέσως όλες τις μονάδες GPU, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων στη γραμμή.

Παρακολουθήστε το εξόρυξό σας

Αφού ρυθμίσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να την παρακολουθήσετε. Ειδικά αν είναι offsite. Δυστυχώς, αντίθετα με τα Windows, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Team Viewer για να παρακολουθήσετε την εξέδρα σας. Ωστόσο, υπάρχουν δύο άλλες διαθέσιμες μέθοδοι: SSH και παρακολούθηση ιστότοπων.

Με το SSH μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στην εξέδρα σας και να διαχειριστείτε όλες τις ρυθμίσεις σας από εκεί και να εκτελέσετε εντολές σαν να την χρησιμοποιούσατε τακτικά. Πλήρεις οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης αυτής είναι διαθέσιμες στη βάση γνώσεων τους.

etOS SSH Πρόσβαση

Θα σας δοθεί επίσης ένας σύνδεσμος που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα μηχανήματα σας online και να παρακολουθείτε τα βασικά στατιστικά στοιχεία τους. Ένα σπουδαίο παράδειγμα είναι ο Virosas, ο οποίος είναι βασικό μέλος της κοινότητας ethOS.

etOS Online Παρακολούθηση

Βελτιστοποίηση της εξέδρας σας

Αφού εγκαταστήσετε και λειτουργείτε τη συσκευή σας, είναι πλέον καιρός να βελτιστοποιήσετε. Παρόλο που καλύπτω πολύ περισσότερες συμβουλές, κόλπα και βελτιστοποιήσεις στον οδηγό Ethereum Mining, το λειτουργικό σύστημα ethOS έχει μια πολύ βολική εντολή overclocking ενσωματωμένη.

 1. Ανοίξτε μια νέα παρουσίαση τερματικού
 2. Πληκτρολογήστε ενημέρωση για να βρείτε τα ρολόγια πυρήνα και μνήμης των μονάδων GPU. Αν όλες οι GPU σας είναι το ίδιο μοντέλο, τότε η εργασία σας θα είναι ευκολότερη καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παγκόσμιες εντολές για να ορίσετε τις μεταβλητές και θα πρέπει να εκτελέσετε λιγότερες δοκιμές σταθερότητας επίσης.
  Για παράδειγμα, τα RX480s μας έχουν ρολόι πυρήνα 1266Mhz και ρολόι μνήμης 2000Mhz.
 3. Αυξήστε το ρολόι Core κατά 10Mhz εισάγοντας την παρακάτω γραμμή στο αρχείο ρυθμίσεων (με τον αριθμό MHz να αντικαθιστά το σχετικό με τη συσκευή σας):
  globalcore: 1276
 4. Στο τερματικό σας runconf && ήθος-overclock για την εφαρμογή των αλλαγών. Χρησιμοποιήστε το δείκτη ορυχείων για να δείτε τα αποτελέσματα. Εάν η ρύθμιση εκτελείται για μια καλή περίοδο χωρίς προβλήματα σταθερότητας ή θερμότητας, μεταβείτε στο επόμενο βήμα
 5. Αυξήστε το ρολόι μνήμης κατά 10Mhz εισάγοντας την παρακάτω γραμμή στο αρχείο ρυθμίσεων:
  globalmem: 2010
 6. Και πάλι, προσέξτε για σταθερότητα. Επαναλάβετε τα βήματα 3 έως 5, μέχρι να διακοπεί το σύστημά σας.
 7. Αν σβήσετε, επαναφέρετε τα πρωτότυπα ρολόγια και προσέξτε για σταθερότητα για 24 ώρες, για να αποφύγετε σφάλματα υλικού.
 8. Εάν δεν υπάρχουν σφάλματα υλικού, ορίστε τους τελευταίους αριθμούς ρολογιών που σας ικανοποίησαν ως στόχο.
 9. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τις ρυθμίσεις globalfan και maxgputemp επίσης.

etOS εναντίον PiMP OS

Υπάρχει επίσης ένα άλλο λειτουργικό σύστημα, αφιερωμένο στη γρήγορη και εύκολη εξόρυξη - PiMP. Πρόκειται για φορητή πλατφόρμα άμεσης εξόρυξης - προτού να πάρετε οποιαδήποτε αστεία σκέψεις στο μυαλό σας. Το PiMP είναι φθηνότερο από μερικά δολάρια, αλλά σημαίνει πλατφόρμα εξόρυξης γενικής χρήσης. Παρόλο που έχουν επίσης παραδείγματα παραμέτρων, αφού μπορείτε να εξάγετε οτιδήποτε μαζί του, μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος και ταλαιπωρία για την εγκατάσταση. Αν δεν σχεδιάζετε να εξορύξετε μια μεγάλη ποικιλία νομισμάτων (ή τουλάχιστον δοκιμές), θα συνιστούσα να κολλήσετε με το ethOS.

συμπέρασμα

μου άρεσε

 • Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση
 • Τι λέει στο κασσίτερο
 • Υποστήριξη και οδηγίες υψηλής ποιότητας
 • Φανταστικά εργαλεία παρακολούθησης
 • Χωρίς εξόφληση πισίνα εξόρυξης χάρη στο Alpereum!

Δεν ήμουν τόσο σίγουρος

 • Το πλαίσιο θα μπορούσε να κάνει με κάποιες βελτιώσεις που αξίζουν την τιμή του

μισούσα

 • Τίποτα

Σε γενικές γραμμές, το gpuShack είναι μια φανταστική μικρή εταιρεία και δεν έχουμε τίποτε άλλο παρά έπαινο για το ethos. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας εξόρυξη εξόρυξης ή την εκμετάλλευση εξόρυξης GPU, τότε δεν πρέπει να πάτε χωρίς αυτό!

Εάν έχετε τη δική σας κριτική gpuShack, τότε ενημερώστε μας στα σχόλια.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me