Expat Guide VPN 2020 – Αποκλεισμός τηλεόρασης με VPN για αποστολείς

Η μετακίνηση σε άλλη χώρα είναι συναρπαστική. Η μετακίνηση σας εισάγει σε νέες εμπειρίες ζωής και σε μια νέα κουλτούρα. Είναι μια περιπέτεια που περιμένει να συμβεί. Ωστόσο, μετά την απομάκρυνση της καθυστέρησης του αεροσκάφους, μπορεί επίσης να μείνει κάποιος με κάποια σοβαρή νοημοσύνη. Ένας φυσικός τρόπος για να καταπολεμήσετε αυτό είναι να πάρετε το WhatsApp ή το Skype για να συνομιλήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ίσως να έχετε την επιθυμία να παρακολουθήσετε τηλεόραση από το σπίτι σας.

Δυστυχώς, όταν πηγαίνετε να κάνετε αυτά τα πράγματα, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Πολλές χώρες αποκλείουν εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Skype. Εκτός αυτού, οι τηλεοπτικοί σταθμοί με βάση το σπίτι είναι πιθανόν να είναι γεωγραφικοί λόγω των λόγων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ευτυχώς, ένα VPN μπορεί να σας επιτρέψει να προσποιείτε ότι είστε πίσω στο σπίτι - έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο όπως θα κάνατε συνήθως.

Τι είναι το Expat?

Εμπειρογνώμονες που ζουν στο εξωτερικό

Ένας εκστατικός, σύντομος για ομογενείς, είναι ένα άτομο που ζει σε διαφορετική θέση από εκείνη που γεννήθηκε. Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να επιλέξει να γίνει εκπατριστής - από ευκαιρίες απασχόλησης και εκπαίδευσης - μέχρι να ερωτευτεί άτομο από άλλη χώρα. Όποια και αν είναι η αιτία, οι απελάτες βρίσκονται σε ένα νέο σπίτι με μια νέα κουλτούρα και ένα νέο περιβάλλον.

Ενώ οι εξερευνητές αναφέρονται συχνά ως μία ομοιογενής ομάδα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κάθε εκπατριστής είναι ένα άτομο με το δικό του δικαίωμα. Ως εκ τούτου, δεν είναι ασυνήθιστο για έναν εκπατρισμένο να αναζητήσει κάτι για να τους υπενθυμίσει την πατρίδα τους. Αυτό το "κάτι" θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για κάθε άτομο, αν και πολλές φορές καταλήγει να είναι ένα φαγητό, μια παράδοση ή ακόμα και μια τηλεοπτική εκπομπή.

Δυστυχώς, η ζωή στο εξωτερικό σαν να ήσαστε στο σπίτι δεν είναι πάντα εύκολη. Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα είναι να ασχοληθούμε με τα μπλοκ δικτυακών τόπων και το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο. Ενώ τα τρόφιμα και οι παραδόσεις είναι συνήθως απλά να αναδημιουργηθούν, η πρόσβαση σε ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές και ιστοσελίδες είναι μια άλλη ιστορία. Ευτυχώς, είναι δυνατόν με τη χρήση ενός VPN εξάτμισης.

Ένα VPN μπορεί να ενεργοποιήσει αποστολείς από όλο τον κόσμο για να ξεμπλοκάρει την υπηρεσία συνεχούς ροής. Με το σωστό VPN Netflix οι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην αμερικανική εκδοχή των υπηρεσιών, η οποία έχει χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε σχέση με κάθε άλλη χώρα Netflix. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες, για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer έξω από το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλά άλλα!

Τι είναι ένα VPN για expats?

Ένα VPN αποστολής σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει περιοριστεί και να εμποδίσετε τους ιστότοπους με την πλαστογράφηση της τοποθεσίας σας. Χρησιμοποιώντας ένα VPN αποστολής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε τηλεοπτικές εκπομπές από τη χώρα σας με ασφαλή και ιδιωτικό τρόπο. Εκτός αυτού, ένα VPN αποστολής μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες όπως το WhatsApp και το Facebook που έχουν αποκλειστεί σε ορισμένες χώρες.

My Expat VPN

Σε μια έρευνα του 2017, ζητήθηκε από σχεδόν 13.000 απογόνους να ταξινομήσουν 43 διαφορετικές πτυχές της ζωής στο εξωτερικό. Αυτό περιελάμβανε τις κορυφαίες χώρες για να μετακινηθούν οι μετανάστες. Ενώ οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο έπεσαν αρκετά από τη μελέτη του 2016, το Μεξικό, η Ισπανία και η Κολομβία ήταν στις δέκα πρώτες επιλογές από τις 65 χώρες που απαριθμούνται. Για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να συμβουλεύουμε τους εκπατριστές στις ακόλουθες χώρες: Ισπανία, Μεξικό, Κολομβία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

VPN για αποστολείς στην Ισπανία

Παρά το γεγονός ότι η Ισπανία είναι μια ανοιχτή και δημοκρατική χώρα με ισχυρούς νόμους για την προστασία των δεδομένων, η ισπανική κυβέρνηση συμμετέχει σε ορισμένες έντονες πολιτικές κατά της πειρατείας που περιορίζουν τις επιλογές τηλεόρασης. Επιπλέον, οι τηλεοπτικές υπηρεσίες συνεχούς ροής περιορίζουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο άλλων χωρών - πράγμα που σημαίνει ότι είστε κολλημένοι με οτιδήποτε έχει να προσφέρει η Ισπανία.

Ευτυχώς, ένα VPN expat μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. Εκτός από την πρόσβαση στις τηλεοπτικές εκπομπές που δεν θα μπορούσατε να αποκτήσετε πριν, ένα VPN expat θα σας βοηθήσει επίσης να προστατέψετε τα ψηφιακά σας αποτυπώματα και συνδέσεις - ακόμη και μέσω δημόσιων σημείων πρόσβασης WiFi. Επιπλέον, αν θέλετε να κάνετε torrent κάτι κατά την παραμονή σας στην Ισπανία, ένα VPN expat μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε χωρίς να παραβιάσετε τον ISP σας, τους κυβερνητικούς ή τοπικούς διαχειριστές δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Ισπανία, επισκεφτείτε τον οδηγό 5 καλύτερων VPN για Ισπανία.

VPN για αποστολείς στο Μεξικό

Εάν το ισπανικό είναι μια γλώσσα που μπορείτε να μιλήσετε, το Μεξικό έχει ατελείωτες επιλογές ψυχαγωγίας για να έχετε πρόσβαση. Εάν όμως είστε expat που ζει στο Μεξικό, ίσως να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε με τις έντονες ιδιότητες των μεξικανικών σαπουνόπερων. Εκτός αυτού, το Μεξικό είναι μια χώρα που προσφέρει πολύ ακριβές ευρυζωνικές επιλογές. Αυτό σημαίνει ότι, εάν είστε εκπατριστής που ζει στο Μεξικό, μπορεί να συχνάζουν δωρεάν δημόσια hotspots WiFi σε αντίθεση με την πληρωμή για τη δική σας υπηρεσία διαδικτύου.

Ενώ αυτό είναι σίγουρα βολικό, είναι επίσης επικίνδυνο. Τα δημόσια hotspot WiFi είναι ιδανικά για τους χάκερ να θέσουν σε κίνδυνο τους κωδικούς πρόσβασης, τα στοιχεία πιστωτικών καρτών, τα στοιχεία σύνδεσης και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες: για να μην αναφέρουμε την εποπτεία των αρχών του Μεξικού. Από τη φωτεινή πλευρά, η λύση σε αυτά τα ζητήματα είναι απλή: χρησιμοποιήστε ένα expat VPN. Με τη χρήση ενός VPN expat στο Μεξικό, είστε σε θέση να προστατεύσετε τις δραστηριότητές σας από την επιτήρηση και τους χάκερς, όλα αυτά ενώ έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές από πίσω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα δίκτυα VPN για το Μεξικό, επισκεφθείτε τον οδηγό μας για το 5 Best VPNs for Mexico.

VPN για αποστολείς στην Κολομβία

Κολομβία

Εάν είστε ένας εκπατρισμένος που ζει στο εξωτερικό στην Κολομβία, ίσως δυσκολεύεστε να έχετε πρόσβαση στις τηλεοπτικές εκπομπές που θέλετε να παρακολουθήσετε από το σπίτι σας. Εκτός από αυτό, οι νόμοι περί ιδιωτικής ζωής της Κολομβίας είναι λίγο θολό. Παρόλο που δεν υπάρχουν ειδικές ποινές για συκοφαντική δυσφήμιση, δυσφήμηση, ανεύθυνη δημοσιογραφία ή διαδικτυακή συζήτηση, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις υψηλού προφίλ με συγκρουόμενα συμπεράσματα.

Για παράδειγμα, το 2014, ο Gonzalo Lopez στάλθηκε σε δίκη για προσβολή δημόσιου λειτουργού στο τμήμα σχολίων μιας ηλεκτρονικής εφημερίδας. Παρά το γεγονός ότι ο Lopez το έκανε ανώνυμα, η διεύθυνση IP του εντοπίστηκε πίσω του και καταδικάστηκε σε 18 μήνες στη φυλακή με πρόστιμο 5.200 δολαρίων. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει για κάθε πολίτη της Κολομβίας, αρκεί να σας κάνει να θέλετε τη λύση: ένα VPN εκτόξευσης.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN expat στην Κολομβία, είστε σε θέση να διατηρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις online δραστηριότητες σας ασφαλείς από τα αδιάκριτα μάτια. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο από υπηρεσίες ροής τηλεόρασης - προσποιώντας ότι είστε σε μια χώρα που διαθέτει καλύτερο κατάλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Κολομβία, επισκεφτείτε το Top 5 VPN για τον οδηγό της Κολομβίας.

VPN για αποστολείς στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν είστε εκπατριστής που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να μην γνωρίζετε την έντονη κρατική επιτήρηση που εφαρμόζεται από τις βρετανικές αρχές. Εκτός από τη χορήγηση στην κυβέρνηση της άδειας να εισβάλλει στους υπολογιστές των πολιτών της, το ΗΒ υποχρεώνει επίσης ορισμένες εταιρείες να αποδυναμώσουν την ασφάλεια των κρυπτογραφημένων προϊόντων τους φορτώνοντας backdoors στους διακομιστές. Τι είναι χειρότερο? Οι εταιρείες αυτές δεσμεύονται από το νόμο να παραμείνουν ήσυχοι εάν τους δοθούν οδηγίες (gag order).

Χρησιμοποιώντας ένα VPN έκτακτης διανομής στο Ηνωμένο Βασίλειο, ασκείτε το δικαίωμά σας στο ιδιωτικό απόρρητο και την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Όταν χρησιμοποιείτε το σωστό VPN, εμποδίζετε τις κυβερνητικές ευκαιρίες επιτήρησης, όλα αυτά ενώ έχετε πρόσβαση στο γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο των υπηρεσιών τηλεοπτικής ροής. Επιπλέον, η χρήση ενός VPN του εκπατριστή θα σας βοηθήσει να σας κρατήσουμε ασφαλείς από τα αδιάκριτα μάτια τρίτων μερών όπως οι χάκερ και οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο στο δημόσιο WiFi.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καλύτερο δίκτυο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο, επισκεφτείτε τον οδηγό Best UK VPN.

VPN για αποστολείς στις Ηνωμένες Πολιτείες

Για τους μετανάστες που ζουν στις ΗΠΑ, είναι απαραίτητο ένα VPN expat. Για να ξεκινήσετε, η χρήση ενός VPN του εκπατριστή θα σας κρατήσει ασφαλές από τα αδιάκριτα μάτια του NSA. Επιπλέον, καθώς οι ΗΠΑ είναι μέλος της συμμαχίας επιτήρησης Five Eyes. Επιβάλλει επίσης εντολές και παραγγελίες που υποχρεώνουν τις επιχειρήσεις να παραδίδουν όλα τα δεδομένα των καταναλωτών διατηρώντας τα μυστικά. Επιπλέον, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου επιτρέπεται να διατηρούν και να πωλούν καταναλωτές συνήθειες περιήγησης στο διαδίκτυο επ 'αόριστον, yikes.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN αποστολής, μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο σε μια ασφαλή, ιδιωτική ρύθμιση, ενώ έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές από βιβλιοθήκες συγκεκριμένης χώρας σε υπηρεσίες τηλεοπτικών ροών. Επιπλέον, μπορείτε να συμμετέχετε σε δραστηριότητες P2P χωρίς να ανησυχείτε για την παρακολούθηση.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Χρησιμοποιώντας ένα VPN expat μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να φτάσετε γύρω από μπλοκ που έχουν τεθεί σε εφαρμογή από ένα σχολείο, ιδιοκτήτη ή χώρο εργασίας. Στον σημερινό κόσμο, ειδικά στις ΗΠΑ, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικοί: χρησιμοποιήστε ένα VPN.

Επεξηγήσεις VPN για το Expat

Υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα VPN αποστολής - από την ταχύτητα και την ασφάλεια των εξυπηρετητών έως τον αριθμό των προσφερομένων τοποθεσιών. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εξετάσετε όλους τους παράγοντες πριν εγκαταστήσετε ένα VPN. Σε τελική ανάλυση, ποιο είναι το καλό που χρησιμοποιεί ένα VPN για πρόσβαση σε συγκεκριμένες βιβλιοθήκες χώρας, εάν οι τοποθεσίες διακομιστών τους δεν περιλαμβάνουν τη χώρα της οποίας τη βιβλιοθήκη θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση; Μερικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε περιλαμβάνουν:

  • Απόδοση (ταχύτητα / διαρροές / κλπ)
  • Αριθμός διακομιστών
  • Τοποθεσίες διακομιστή
  • Πολιτική καταγραφών (δεν προτιμώνται τα ημερολόγια)
  • Η χώρα VPN εδρεύει στο
  • Επίπεδο κρυπτογράφησης / πρωτόκολλα που προσφέρονται
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Οδηγός έκθεσης: Συμπεράσματα

Εάν είστε εκπατριστής που ζει στο εξωτερικό, ένα VPN expat μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε περισσότερο στο σπίτι σας σε ένα μέρος που δεν είναι εξοικειωμένο. Επιπλέον, ένα VPN εξάτμισης μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές στο σπίτι, προστατεύοντας παράλληλα το ιδιωτικό απόρρητό σας στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία διαμένετε, η άσκηση της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ένα VPN θα σας βοηθήσει να προστατευθείτε από τις κρατικές επιθεωρήσεις και τις προσπάθειες hacking WiFi. Για να βρείτε ένα VPN για μια συγκεκριμένη τοποθεσία, παρακαλούμε δείτε εδώ. Το σημαντικότερο είναι ότι ένα VPN του εκπατριστή μπορεί να σας βοηθήσει να ασκήσετε το δικαίωμά σας σε δωρεάν διαδίκτυο.

Κάλυψη εικόνας: Shutterstock, Alex Brylov, ID: 254895751

Κάλυψη εικόνας: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Εικόνα Πίστωση: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me