Τρόπος οριστικής διαγραφής του λογαριασμού σας στο Googlemail

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στο Gmail λόγω ανησυχιών σχετικά με την ιδιωτική ζωή. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί ασφαλείς πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γύρω. Αυτές οι υπηρεσίες κρυπτογραφούν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των χρηστών. Επίσης κρυπτογραφούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ αποστολέων και δεκτών. Με τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να διαγράψουν το Gmail μία για πάντα.


Μερικοί άνθρωποι θέλουν επίσης να μάθουν πώς να αρχειοθετούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πώς να διαγράψουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς να κατεβάσουν ένα αρχείο ολόκληρου του λογαριασμού τους στο Gmail πριν το κάνουν να κολυμπήσουν με τα ψάρια. Παρακάτω, παρέχουμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο διαγραφής μόνιμα .

Πώς να διαγράψετε οριστικά το Gmail

1. Πλοηγηθείτε στο Λογαριασμό σας Google και συνδεθείτε.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης για το Gmail.

gmail-my-account2

3. Μεταβείτε στη σελίδα "Ο λογαριασμός μου" και επιλέξτε Προτιμήσεις λογαριασμού.

4. Από το μενού στα αριστερά, κάντε κλικ στο Διαγραφή του λογαριασμού ή των υπηρεσιών σας.gmail-προτιμήσεις

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή προϊόντων.

gmail-delete-account

gmail-delete-προϊόντα

6. Θα σας ζητηθεί τώρα να εισαγάγετε εκ νέου τα διαπιστευτήρια. Εισαγάγετε και συνδεθείτε.

7. Στο εικονίδιο για το λογαριασμό σας Gmail, κάντε κλικ στο εικονίδιο του σκουπιδιού.

8. Πληκτρολογήστε μια νέα κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (είτε ένα παλιό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχεδιάζετε επίσης να καθαρίσετε είτε τη νέα κρυπτογραφημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας). Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στην επιλογή REMOVE GMAIL.gmail-dustbin

gmail-new-email

9. Τώρα θα σας ζητηθεί να μεταβείτε και να ελέγξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στη νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας παρασχέθηκε στο Google. Επιλέξτε "Εντάξει, το πήρατε".

10. Ανοίξτε το μήνυμα επιβεβαίωσης διαγραφής του Gmail που έχει παραδοθεί στα νέα σας email. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης.

gmail-confirm-email

11. Τώρα επιλέξτε Διαγραφή και επιβεβαιώστε.

gmail-confirm-delete1

Όπως μπορείτε να δείτε, η Google έχει απενεργοποιήσει το Gmail σε μια λειτουργία πολλαπλών κλιμακίων. Αυτό πιθανόν να παραταθεί, να αναβληθεί και να αποθαρρυνθεί ο χρήστης από τη διαγραφή του λογαριασμού του.

Συγχαρητήρια, τώρα έχετε διαγράψει το Gmail από τους Λογαριασμούς σας Google.επιτυχία στο gmail

Πώς να διαγράψετε μόνιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν λογαριασμό Gmail

Για να διαγράψετε οριστικά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail, απλώς τα στείλετε στο φάκελο απορριμάτων και, στη συνέχεια, αδειάστε το φάκελο των απορριμμάτων. Από εκείνο το σημείο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο διαγράφεται από το λογαριασμό σας και από τους διακομιστές του Gmail. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι όλα τα μηνύματά σας αποθηκεύονται στο Το φάκελο "όλα τα μηνύματα".

Στην πραγματικότητα (αν και μπορεί να φαίνεται σαν να), δεν υπάρχουν άλλοι φάκελοι, αλλά όλα τα μηνύματα. Όλοι οι άλλοι φάκελοι είναι απλώς μια δευτερεύουσα άποψη των εισερχομένων, όπου είναι όλα τα μηνύματα.

gmail-all-mail

Για το λόγο αυτό, για να διαγράψετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό σας Google, πάντα να τα στείλετε στους σκουπίδια από τα εισερχόμενα. Διαφορετικά, θα παραμείνουν εκεί.

Θυμηθείτε: αν δεν στείλετε ένα μήνυμα στον κάδο απορριμμάτων από την κύρια κύρια αλληλογραφία αλληλογραφίας, το email σας θα παραμείνει σε αυτόν το φάκελο.

Πώς να κατεβάσετε το αρχείο σας Gmail

Εάν είστε βέβαιοι ότι ο λογαριασμός σας Gmail είναι ψηφιακή κηδεία, τότε ήρθε η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης ενός πλήρους αρχείου όλων των email σας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Μεταβείτε στη σελίδα "Λήψη δεδομένων" του Gmail. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Gmail για να έχετε πρόσβαση σε αυτό.

gmail-include-archive

2. Επιλέξτε τι θέλετε να σας παρέχει η Google το αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε. Για να δείτε περισσότερες επιλογές για κάθε υπηρεσία Google, επιλέξτε το βέλος κάτω.

επιλογές gmail

3. Αφού επιλέξετε τα πράγματα που θέλετε να κρατήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

4. Επιλέξτε έναν τύπο αρχείου για τη λήψη.

5. Τέλος, επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να παραδοθεί το αρχείο σας.

Θυμηθείτε ότι τα τραγούδια της Μουσικής Google Play δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στο αρχείο που ζητήσατε. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί να μεταβείτε στο Διαχειριστή μουσικής Google Play για να κατεβάσετε τη μουσική σας με μη αυτόματο τρόπο.

gmail-download-delivery-options

Μόλις λάβετε το αρχείο σας από την Google, μπορείτε να προχωρήσετε στο λογαριασμό σας στο Gmail. Εάν δεν θέλετε το αρχείο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων προσωπικών δεδομένων, προχωρήστε απευθείας στη διαγραφή του Gmail.

Αρχειοθέτηση Vs. Διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μερικοί άνθρωποι διαγράφουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς περνούν κατά μήκος, έτσι ώστε να μην έχουν γεμάτα εισερχόμενα. Το πρόβλημα είναι ότι η Google διαγράφει τα μηνύματα στον φάκελο απορριμάτων σας κάθε 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι, τελικά, πιθανότατα θα χάσετε ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η αρχειοθέτηση αρχείων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τακτοποιήσετε τα εισερχόμενά σας χωρίς να χάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα χρειαστεί αργότερα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να αρχειοθετηθούν με γρήγορη πλοήγηση ή χρήση το κουτί με το κάτω βέλος μέσα σε αυτό (στη γραμμή εργασιών του μηνύματος). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλά μηνύματα στα εισερχόμενα και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο με το εικονίδιο βέλους κάτω.

gmail-archive

Απενεργοποίηση λογαριασμού Gmail: Παρατηρήσεις

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Gmail. Πρώτον, εάν διαγράψετε το Gmail, χάνετε την πρόσβαση σε αυτό εντελώς - για πάντα. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε συνδρομητής σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή σε κοινωνικά μέσα που χρησιμοποιούν αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα χάσετε τη δυνατότητα επαναφοράς του κωδικού πρόσβασής σας. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σας αποτρέψει από μία ή περισσότερες άλλες υπηρεσίες.

Αυτό μπορεί να είναι ένας σοβαρός πόνος. Για να ξανακερδίσετε την πρόσβασή σας θα πρέπει να δώσετε στον ιστότοπο την απόδειξη ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος. Αυτό μπορεί να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για άτομα που χρησιμοποιούν ιστότοπους κοινωνικών μέσων με ψευδώνυμο ή ψευδώνυμο. Εάν ψέματε για ποιοι είστε και μην ανεβάσετε διακριτικές φωτογραφίες σε αυτούς τους λογαριασμούς, μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά δύσκολο να αποδείξετε ότι ο λογαριασμός σας είναι δικό σας.

Ένα άλλο συνηθισμένο πρόβλημα είναι όταν ένας τραπεζικός λογαριασμός έχει εγγραφεί στο λογαριασμό Gmail. Αυτό οδηγεί στην ανάγκη επικοινωνίας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της τράπεζας, η οποία μπορεί να συνεπάγεται κλήση με ασφάλιστρο και να περιλαμβάνει και μακρούς χρόνους αναμονής.

Επιλογές παροχής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μόλις απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Gmail, θα χρειαστείτε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με αυτό κατά νου, θα πρέπει να υπολογίσετε σε ποιο από τους ασφαλείς παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα εγγραφείτε.

Αυτές τις μέρες, η ψηφιακή προστασία της ιδιωτικής ζωής έχει γίνει κάτι που οι πολίτες πρέπει να επιδιώξουν για τον εαυτό τους εάν θέλουν να προστατεύσουν επαρκώς τον κυβερνοχώρο. Με τους χάκερς και τις κυβερνήσεις που πηγαίνουν από ιδιωτικά δεδομένα διαδικτύου, οι κίνδυνοι είναι υψηλοί.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνειδητοποίησης είναι η απότομη άνοδος στην αξιοποίηση των εργαλείων και υπηρεσιών κρυπτογράφησης που βοηθούν τους ανθρώπους να μειώσουν το ψηφιακό αποτύπωμα τους.

Υπηρεσίες VPN

Οι υπηρεσίες VPN αποτελούν κεντρικό τμήμα της ψηφιακής επανάστασης της ιδιωτικής ζωής. Οι καλύτεροι παροχείς υπηρεσιών VPN επιτρέπουν στους ανθρώπους να αποκρύπτουν την πραγματική διεύθυνση IP τους και να ξεμπλοκάρουν το λογοκρισμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, το λογισμικό VPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας για την εξασφάλιση της διαδικτυακής επισκεψιμότητας του χρήστη. Το αποτέλεσμα είναι πολύ υψηλότερα επίπεδα ιδιωτικότητας και ασφάλειας σε απευθείας σύνδεση για εσάς και την οικογένειά σας.

Κρυπτογραφημένοι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι άνθρωποι επιδιώκουν να αφήσουν πίσω τους αδίστακτους πολυεθνικούς τεχνολογικούς γίγαντες όπως το Google. επιλέγουν ανεξάρτητους κρυπτογραφημένους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπόσχονται να παραδώσουν μια πραγματικά ασφαλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο συνδυασμός ενός VPN και μιας αξιόπιστης υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχει στους χρήστες μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ιστού. Αυτό κάνει τις δραστηριότητές τους σε απευθείας σύνδεση αόρατες σε ανεπιθύμητες εξωτερικές δυνάμεις.

Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις υπηρεσίες κρυπτογράφησης αιχμής για να αποφύγετε να τους περιμένετε, σας προτείνουμε να δείτε τις καλύτερες υπηρεσίες VPN.

Για να σας βοηθήσουμε στη μετάβασή σας, μπορείτε να βρείτε μερικές συστάσεις για τη λήψη κρυπτογραφημένου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Hushmail είναι ένας δημοφιλής πάροχος κρυπτογραφημένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με ένα λογαριασμό Hushmail, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο αποθηκεύεται σε κρυπτογραφημένη μορφή και αποκρυπτογραφείται με τον κωδικό πρόσβασής σας κατά την είσοδό σας. Επιπλέον, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται μεταξύ των συνδρομητών Hushmail κρυπτογραφούνται και αποκρυπτογραφούνται χωρίς να αποτύχουν. Όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν τρίτο πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όπως το Gmail ή το Yahoo), μπορείτε να συμφωνήσετε εκ των προτέρων μια μυστική ερώτηση με την επαφή σας για να αποκρυπτογραφήσετε το email.

Το VaultletMail είναι παρόμοιο με το Hushmail. Κρυπτογραφεί αυτόματα όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ των χρηστών του VaultletMail. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε άλλους παρόχους με ασφάλεια χρησιμοποιώντας το σύστημά τους. Λειτουργεί επιτρέποντας σε κάθε παραλήπτη να δημιουργήσει μια ασφαλή φράση πρόσβασης, την οποία μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν για να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ελήφθησαν από έναν λογαριασμό VaultletMail. Το VaultletMail έχει επίσης μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών, όπως αυτο-καταστροφή φορές για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την πρόληψη της αντιγραφής, την προσφορά, την εκτύπωση και την προώθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διαγραφή μόνιμα του Gmail - Προειδοποίηση

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να απενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους στο Gmail, και στη συνέχεια να επανέλθουν αργότερα στο Gmail με το ίδιο όνομα χρήστη και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό δεν είναι αληθινό.

Όταν διαγράφετε το Gmail, αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εκτός ορίων για όλους - για πάντα - για να εμποδίσετε οποιονδήποτε να σας υποδηλώσει.

Επομένως, πρέπει να ενημερώσετε όλους τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, τους ιστότοπους και τις συνδρομές υπηρεσίας που έχουν εγγραφεί στο λογαριασμό σας στο Gmail. Δεν θα μπορείτε να πάρετε ξανά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με καθεμία από αυτές τις συνδρομές μία προς μία - προτού διαγράψετε το Gmail.

Προβληματισμοί προστασίας προσωπικών δεδομένων του Gmail

Η πολιτική απορρήτου του Gmail αναφέρει ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται σε ή από έναν λογαριασμό Gmail δεν διαβάζονται ποτέ από έναν άνθρωπο (εκτός από τον αποστολέα και τον παραλήπτη). Επιπλέον, η Google Inc. ισχυρίζεται ότι τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που επεξεργάζονται οι υπολογιστές χρησιμοποιούνται μόνο για την παρεμπόδιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων και τη βελτίωση της στόχευσης διαφημίσεων.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο τρόπος επεξεργασίας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail υπερβαίνει την αποδεκτή χρήση. Το 2004, 31 ανεξάρτητοι υπερασπιστές προσωπικών δεδομένων και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζήτησαν από την Google να αναστείλει την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, λόγω των ανησυχιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Στη συνέχεια, το 2013, η Microsoft επιτέθηκε επίσης στην Google για ηλεκτρονική σάρωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Microsoft υποστήριξε ότι οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν ότι η Google παρακολουθεί τα εισερχόμενά τους για να στοχεύουν διαφημίσεις.

Την ίδια χρονιά, ο Παρατηρητής των Καταναλωτών βρήκε αποδεικτικά στοιχεία για τις διαφορές στις οποίες η Google ισχυρίστηκε ότι οι χρήστες του Gmail δεν είναι «σιωπηρά διαβεβαιωμένοι για την εμπιστευτικότητα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων τους». Η Google απάντησε στους ισχυρισμούς λέγοντας ότι,

"... όλοι οι χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει απαραίτητα να περιμένουν ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους θα υπόκεινται σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία ... Όπως ένας αποστολέας μιας επιστολής σε έναν συνάδελφό της δεν μπορεί να εκπλαγεί ότι ο βοηθός του παραλήπτη ανοίγει την επιστολή, να εκπλαγείτε εάν οι επικοινωνίες τους υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον πάροχο ECS του παραλήπτη κατά την παράδοση."

Διαγραφή Gmail: Συμπέρασμα

Αυτό το άρθρο παρέχει έναν λεπτομερή οδηγό για τη μόνιμη απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Gmail. Επιπλέον, εξηγήσαμε πώς να διαγράψουμε σωστά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πώς να τα αρχειοθετήσουμε. Έχουμε δείξει επίσης πώς να ζητήσουμε τα δεδομένα σας από την Google πριν τη διαγράψουμε.

Για όσους θέλουν να διαγράψουν το Gmail επειδή θέλουν να αρχίσουν να προστατεύουν το ψηφιακό τους αποτύπωμα, έχουμε παράσχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τα VPN. Τα VPN είναι το πιο σημαντικό εργαλείο ασφάλειας του Διαδικτύου από όλους. Έχουμε συστήσει μερικά κρυπτογραφημένα (για να συμμετάσχετε για να απενεργοποιήσετε το Gmail).

Με όλα τα απαραίτητα βήματα σε ένα μέρος, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε σωστά τα δεδομένα σας εδώ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευτυχισμένη διαγραφή!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me