Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ με ένα VPN

Οι άνθρωποι θέλουν μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ για πολλούς λόγους. Κάποια αγάπη παρακολουθούν αθλήματα όπως το Major League Baseball (MLB), η Εθνική Ένωση Μπάσκετ (NBA) ή η Εθνική Ένωση Ποδοσφαίρου (NFL). Άλλοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική τραπεζική τους όταν βρίσκονται σε διακοπές. Μερικοί ακόμη επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην αμερικανική έκδοση του Netflix για να παρακολουθήσουν τον τεράστιο κατάλογο τίτλων. Δυστυχώς, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν αυτά τα πράγματα, αντιμετωπίζουν μια ειδοποίηση περιορισμένης πρόσβασης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το περιεχόμενο με γεωγραφική διασπορά υπόκειται σε νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων που το καθιστούν απρόσιτο αλλού. Με μια υπηρεσία ΗΠΑ VPN, αυτό το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί και ο καθένας μπορεί να κάνει τη διεύθυνση IP τους φιλική προς τις ΗΠΑ.

Σε αυτόν τον οδηγό θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη που ξεκλειδώνουν το περιεχόμενο αποκλειστικά από τις ΗΠΑ, αποκτώντας μια διεύθυνση IP των Η.Π.Α.!

Η λήψη μιας διεύθυνσης IP των ΗΠΑ είναι εύκολη!

  1. Εγγραφείτε σε ένα VPN. Για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε μια χώρα της Αμερικής, σας συνιστούμε το ExpressVPN, αλλά ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες υπηρεσίες VPN των ΗΠΑ, ώστε να έχετε πολλές επιλογές.
  2. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού πελάτη VPN.
  3. Συνδεθείτε στο σωστό διακομιστή.
  4. Μεταβείτε στον ιστότοπο των ΗΠΑ που θέλετε να έχετε πρόσβαση.
  5. Αποκτήστε άνετα και απολαύστε πλήρη πρόσβαση σε ιστοσελίδες και υπηρεσίες των Η.Π.Α..

Επιλέξτε το VPN σας και κάντε λήψη του λογισμικού

Έχοντας αποφασίσει μία από τις υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω, κάντε κλικ στον δικτυακό τόπο τους και εγγραφείτε. Εάν πληρώνετε κάθε μήνα, θα σας κοστίσει λίγο περισσότερο από τα μετρητά που έχετε κερδίσει σκληρά. Για το λόγο αυτό, αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά (και σχεδιάζετε να το χρησιμοποιήσετε όλο το χρόνο για να πάρετε μια διεύθυνση IP των Η.Π.Α.), ξεδιπλώστε σε μια ετήσια συνδρομή.

Αφού πληρώσετε για το VPN σας, θα σας επιτραπεί να κατεβάσετε το λογισμικό πελάτη του VPN. Απλά επιλέξτε τη σωστή έκδοση για την πλατφόρμα που εκτελείτε. Όλα τα VPN σε αυτήν τη λίστα σας επιτρέπουν να το εκτελείτε σε περισσότερες από μία συσκευές. Έτσι, προχωρήστε και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας και το smartphone ή το iPad - ό, τι χρειάζεστε.

expressvpn πλατφόρμες εφαρμογών

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το OpenVPN

Εδώ στο ProPrivacy σας συμβουλεύουμε ιδιαίτερα να επιλέξετε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης OpenVPN στις ρυθμίσεις του VPN σας. Είναι μακράν η ασφαλέστερη κρυπτογράφηση VPN στην αγορά σήμερα. Δεδομένου ότι η απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιορισμού είναι τεχνικά αντίθετη προς το νόμο (παραβιάζοντας τα πνευματικά δικαιώματα), το OpenVPN είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε ιδιωτικοί και ασφαλείς.

Θυμηθείτε ότι παρόλο που τα VPNs μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απεμπλοκή του περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου (και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν VPN με αυτόν τον τρόπο) το κάνετε με δική σας ευθύνη! Εδώ στο ProPrivacy.com δεν μπορούμε να εγκρίνουμε επίσημα τους νόμους που σπάζουν. Ωστόσο, αν θέλετε να το κάνετε αυτό, τότε το OpenVPN είναι η κρυπτογράφηση που πρέπει να επιλέξετε.

Συνδεθείτε με τον διακομιστή IP που επιλέξατε στις ΗΠΑ

Τώρα που το λογισμικό VPN είναι εγκατεστημένο στις συσκευές σας (και έχετε επιλέξει το OpenVPN), μπορείτε να προχωρήσετε και να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή IP USA.

Επιλέξτε μία από τις τοποθεσίες των ΗΠΑ από τη λίστα διακομιστών του VPN. Επιλέγοντας μία ακόμη λίστα επάνω θα λάβετε τις καλύτερες ταχύτητες. Έτσι, εκτός αν χρειάζεστε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, επιλέξτε ένα διακομιστή υψηλότερα στη λίστα. Αφού συνδεθείτε, το δίκτυό σας VPN θα γίνει πράσινο ή θα εμφανιστεί ένα κλείδωμα στην οθόνη του smartphone σας. Εδώ είσαι! Τώρα έχετε μια διεύθυνση IP των Η.Π.Α. και έχετε πρόσβαση σε οποιουσδήποτε περιορισμένους ιστότοπους των Η.Π.Α..

expressvpn loacation picker

Αλλαγή της διεύθυνσης IP σας στις ΗΠΑ: Σκέψεις

Έχουμε εξετάσει μια σειρά από πράγματα (εκ μέρους σας) επιλέγοντας τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP των Η.Π.Α. Πρώτον, δεν είναι αξιόπιστη κάθε υπηρεσία VPN. Υπάρχουν περισσότεροι από 800 παρόχους VPN για να διαλέξετε από την αγορά και πολλοί από αυτούς κάνουν μια φοβερή δουλειά παροχής υπηρεσίας VPN.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των VPN?

  1. Όταν παραβιάζετε τη διεύθυνση IP στις Η.Π.Α. για να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, πρέπει να είστε ασφαλείς. Δυστυχώς, δεν διαθέτουν όλα τα VPN την απαραίτητη υπηρεσία για να είναι ασφαλείς (μηδέν καταγράφει VPN ή κανένα μητρώο χρήσης είναι ζωτικής σημασίας).
  2. Όταν επιλέγετε ένα VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, θα πρέπει να έχετε μια επιλογή διακομιστών. Επιπλέον, αυτοί οι διακομιστές IP των Η.Π.Α. θα πρέπει να είναι αστραπιαίοι (σε ​​ροή περιεχομένου HD).
  3. Για να είστε ασφαλείς δεδομένου ότι συγχωρείτε την τοποθεσία σας εντός των ΗΠΑ, το VPN θα πρέπει να παρέχει στρατιωτικά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Επιπλέον, η επιχείρηση πρέπει να χειρίζεται τα δεδομένα σας με αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο.

Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που σας αρέσει μόνο η Αμερική!

Ανεξάρτητα από το VPN που έχετε επιλέξει από τον οδηγό μας, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο μόνο για ΗΠΑ. Εάν αποφασίσατε για το ExpressVPN, αυτό περιλαμβάνει την πρόσβαση στον κατάλογο των ΗΠΑ Netflix.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι το VPN δεν είναι απλώς χρήσιμο για την απεμπλοκή υπηρεσιών και συνδρομών των ΗΠΑ. Είναι επίσης ιδανικό για να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο! Επιπλέον, όλα τα VPN σε αυτόν τον οδηγό προσφέρουν δοκιμαστικές περιόδους (τουλάχιστον επτά ημέρες). Ως αποτέλεσμα, θα είστε σε θέση να διασφαλίσετε ότι το VPN που προτιμάτε λειτουργεί τέλεια για αυτό που χρειάζεστε.

Άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP των Η.Π.Α.

Ενώ χρησιμοποιείτε ένα VPN είναι σίγουρα η καλύτερη, πιο ιδιωτική και πιο ασφαλής μέθοδος για να πάρετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ, υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Οι διακομιστές SmartDNS, Tor ή διακομιστές μεσολάβησης είναι όλες οι διαθέσιμες επιλογές. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν θα σας δώσει το είδος της αξιοπιστίας, της ειρήνης του μυαλού ή της χρηστικότητας που λαμβάνετε εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP στις ΗΠΑ.

SmartDNS

Το SmartDNS χρησιμοποιείται πολύ συχνά από άτομα που μεταδίδουν περιεχόμενα γεωγραφικού περιεχομένου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν προσφέρει τίποτα από την άποψη της ασφάλειας και επειδή η παρακολούθηση περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομη, αυτό είναι μια ανησυχία. Χρησιμοποιώντας το SmartDNS, δεν αποκτάτε κρυπτογράφηση όπως κάνετε με ένα VPN. Αυτό σημαίνει ότι ο ISP σας και οι ιστότοποι που επισκέπτεστε θα γνωρίζουν ακριβώς ποιοι είστε. Με τους δημιουργούς περιεχομένου να προσβάλλουν όλο και περισσότερους ανθρώπους για πειρατεία, αυτό αποτελεί μεγάλη ανησυχία.

Βραχώδης κορυφή

Από την άλλη πλευρά, ο Tor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης που κάνει μια δουλειά πολύ παρόμοια με ένα VPN, παρέχοντας κρυπτογράφηση καθώς παραβιάζετε. Η υπόσχεση της ανωνυμίας καθιστά την επιλογή για πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, των πληροφοριοδοτών, των δημοσιογράφων και πολλών άλλων. Επιλέγοντας έναν κόμβο εξόδου στις ΗΠΑ, οποιοσδήποτε μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο περιεχόμενο των ΗΠΑ (όπως μπορούν με ένα VPN ή SmartDNS). Το πρόβλημα είναι ότι οι ταχύτητες είναι αρκετά αργές, πράγμα που σημαίνει ότι θα υποστείτε σημαντικά buffering, καθυστέρηση και κακή ποιότητα εικόνας.

Proxy

Τέλος, έχουμε πρόσβαση σε δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης. Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε και σίγουρα κάνουν δουλειά και μπορούν να είναι πολύ προσιτά ή δωρεάν. Ωστόσο, τα ελεύθερα έρχονται με όρια και δεν είναι ασυνήθιστο για αυτή τη σύνδεση να φτάσετε το όριο ενώ βρίσκεστε στη μέση του αγαπημένου σας επεισοδίου Game of Thrones. Με χαμηλές ταχύτητες, αμφισβητήσιμες πολιτικές απορρήτου και δυνατότητα τρίτων μερών να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, οι πληρεξούσιοι είναι ένα σύνολο τυχερών παιχνιδιών.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα VPN

Στο τέλος της ημέρας, μερικά δολάρια ετησίως για να ξέρετε ότι είστε ασφαλείς δεδομένου ότι spoof σας τοποθεσία στο εξωτερικό δεν είναι πολύ μια διάταξη. Επιπλέον, οι κυβερνήσεις που επιδιώκουν να κατασκοπεύσουν και οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου προσπαθούν πάντα να παρεμποδίζουν τα δεδομένα, διασφαλίζοντας την ψηφιακή σας παρουσία είναι μια εξαιρετικά καλή ιδέα αυτές τις μέρες.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να πάρετε τη δική μας λέξη. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που αναφέραμε σε αυτόν τον οδηγό. Τα VPN σε αυτόν τον οδηγό έχουν δοκιμαστικές περιόδους εγγύησης επιστροφής χρημάτων, ώστε να μπορείτε να τις ελέγξετε. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε έναν πληρεξούσιο επίσης, και να κατεβάσετε ακόμη Tor. Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν πλησιάζει σε σύγκριση με μια παγκόσμια υπηρεσία VPN όπως το ExpressVPN. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψετε εδώ κοιτάζοντας τελικά τις πέντε καλύτερες επιλογές μας!

Διεύθυνση IP για ΗΠΑ: Συμπέρασμα

Σε αυτόν τον οδηγό, δείξαμε πώς μπορεί κάποιος να αποκτήσει μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ. Για να λάβετε μια διεύθυνση IP των Η.Π.Α., συνιστούμε το ExpressVPN, διότι σας δίνει απόλυτα οτιδήποτε χρειάζεστε. Ωστόσο, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλές επιλογές, έχουμε συμπεριλάβει επίσης τέσσερις άλλες υπηρεσίες VPN παγκόσμιας κλάσης.

Αυτά τα VPN παρέχουν πρόσβαση σε εξαιρετικά δίκτυα διακομιστών που θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με κορυφαίες ταχύτητες σε όλους τους αμερικανικούς διακομιστές - ιδανικό για streaming σε HD.

Η κρυπτογράφηση παρέχεται μέσω στρατιωτικού τύπου OpenVPN. Επιπλέον, όλα τα VPN στον οδηγό μας έχουν δοκιμαστεί τακτικά από την ομάδα μας. Όλα αυτά τα VPN έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό για την παροχή απορρήτου και ανωνυμίας στους συνδρομητές τους. Ως εκ τούτου, επειδή όλα τα VPN που έχουμε συμπεριλάβει είναι πραγματικά εξαιρετικές υπηρεσίες, ποια από αυτές αποφασίζετε εξαρτάται πραγματικά από εσάς.

Έχουμε εξετάσει όλα, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε με σιγουριά μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ ασφαλή γνωρίζοντας ότι όλα θα λειτουργήσει τέλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στον ολοκληρωμένο οδηγό υπηρεσίας VPN των ΗΠΑ.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me