Πώς να αποκρύψετε τη δραστηριότητα στο διαδίκτυο από τον ISP σας

Πώς να κρύψετε από τον ISP σας

Ο πάροχος υπηρεσιών Internet (ISP) μπορεί εύκολα να μάθει τα πάντα για την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα αν δεν είστε αρκετά προσεκτικοί.

Για να παραμείνετε ανώνυμοι κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο, μπορείτε να αποκρύψετε την εικονική ταυτότητά σας από τον ISP σας.

Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να διαβάσετε περίπου εργαλεία που βοηθούν στην προστασία της δραστηριότητάς σας.

Τι γνωρίζει ο ISP μου για μένα?

Ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας γνωρίζει όλα όσα κάνετε online.

Όχι μόνο αυτό, καταγράφουν όλα αυτά τα δεδομένα επίσης. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα πάντα από τις τοποθεσίες που έχετε επισκεφτεί, τα δεδομένα που μεταφέρονται, αν χτυπάτε και πιθανόν οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Σε ορισμένες χώρες, ο ISP σας δεν θα κάνει τίποτα με αυτά τα δεδομένα - αλλά αυτό είναι πολύ σπάνιο!

Για τις περισσότερες περιπτώσεις θα το χρησιμοποιήσουν για να αναλύσουν τους χρήστες τους και να πουλήσουν τα δεδομένα τους.

Σε χειρότερες περιπτώσεις μπορούν να σας πουλήσουν στην κυβέρνηση (ή να τους παραγγείλετε να απελευθερώσουν τα δεδομένα).

Επιπλέον, μπορούν να σας αναφέρουν σε εταιρείες για παράνομες δραστηριότητες όπως torrenting. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε στους αναγνώστες μας να χρησιμοποιούν ένα VPN για torrenting, για να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα σας διατηρούνται ασφαλή. Επειδή ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν μπορεί να δει τι κάνετε online, δεν είναι σε θέση να δει τι τρέχει, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε torrent χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για να πιάσετε.

Πώς να κρύψετε τις δραστηριότητές σας στο Internet από τον ISP σας

Έτσι τώρα ξέρετε τι γνωρίζει ο ISP σας για σας - κυριολεκτικά όλα που κάνετε online.

Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς μπορείτε να αποκρύψετε τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο από τον ISP σας.

Χρησιμοποιήστε ένα VPN

Ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) παρέχει κρυπτογραφημένη σύνδεση δικτύου μέσω του δημόσιου δικτύου, προστατεύοντας έτσι τη διεύθυνση IP σας από τα αδιάκριτα μάτια.VPN

Είναι πιθανώς ο ασφαλέστερος τρόπος για να διατηρήσετε το απόρρητό σας και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο χωρίς την παρακολούθηση του ISP και να καταγράψετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Υπάρχουν δωρεάν υπηρεσίες VPN έξω, αλλά παρακαλώ, σημειώστε ότι μπορεί να μην αξίζουν τον κίνδυνο, καθώς τα έσοδά τους δεν εξαρτώνται από τη διατήρηση της ανωνυμίας και της ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, Οι υπηρεσίες VPN που απαιτούν πληρωμή σίγουρα θα σας κρατήσουν ασφαλείς και ιδιωτικούς, καθώς μια σύμβαση τους δεσμεύει να το κάνουν αυτό.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες vpn που επιλέξαμε από μια ευρεία επιλογή για να σας προσφέρουμε πραγματικά τις καλύτερες από αυτές.

Χρησιμοποιήστε ένα διακομιστή μεσολάβησης

Ο πληρεξούσιος είναι παρόμοιος με ένα VPN, αλλά θα προστατεύει μόνο την κίνηση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.
Πληρεξούσιο

Ωστόσο, οι πληρεξούσιοι συχνά δεν είναι 100% ασφαλείς στη χρήση. Ο κεντρικός υπολογιστής του διακομιστή μεσολάβησης μπορεί να δει τη διεύθυνση IP και την επισκεψιμότητα που περνά μέσω του διακομιστή μεσολάβησης.

Οι δημόσιοι πληρεξούσιοι, όπως τα δωρεάν δίκτυα VPN, δεν είναι ασφαλείς καθόλου όπως μπορεί κανείς να τις εκτελέσει, είναι αργή και δεν έχετε κανένα λόγο να εμπιστεύεστε τον χειριστή που τρέχει τον πληρεξούσιο.

Αντί δημόσιων πληρεξουσίων, συνιστάται η χρήση ιδιωτικών πληρεξουσίων καθώς είναι ταχύτερα και ασφαλέστερα. Για μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση σχετικά με τους πληρεξουσίους, διαβάστε τον Οδηγό διακομιστή μεσολάβησης και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές και τις ομοιότητες μεταξύ διακομιστών μεσολάβησης και VPN.

Περιηγηθείτε με τον Tor

Ο Tor είναι ένα διαφορετικό είδος προγράμματος περιήγησης. Λειτουργεί δρομολογώντας τη σύνδεσή σας μέσω πολλαπλών κόμβων.

Αυτός είναι ο λόγος που ονομάζεται Tor - The Router κρεμμύδι. Η κυκλοφορία σας περνάει από πολλαπλά στρώματα όπως σε ένα κρεμμύδι.

Είναι εντελώς δωρεάν και θα διατηρήσει τις δραστηριότητες περιήγησής σας στο Internet ασφαλείς και ασφαλείς. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα VPN και το Tor μαζί για βελτιωμένη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. αν θέλετε να το κάνετε αυτό θα χρειαστείτε ένα VPN VPN, καθώς δεν συνεργάζεται με την υπηρεσία Tor.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με ένα VPN, θα προστατεύσει μόνο τις δραστηριότητες περιήγησης στο διαδίκτυο. Επιπλέον, θα εμποδίσει σοβαρά τις ταχύτητες του Διαδικτύου σας.

Πώς να Torrent χωρίς να γνωρίζει ο ISP σας

Η λήψη περιεχομένου από το Ίντερνετ μπορεί να φαίνεται πολύ απλή και αβλαβής, και παρόλο που μερικές φορές είναι, υπάρχουν μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κατεβάσετε τίποτα. Είναι ιδιαίτερα αλήθεια για το torrenting περιεχόμενο. Το Torrenting από μόνο του δεν είναι παράνομο. Ωστόσο, υπάρχουν υλικά που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και δεν πρέπει να τα κατεβάσετε χωρίς να τα πληρώνετε.Anonymous Torrenting

Ενδέχεται να έχετε πρόβλημα κατά τη λήψη του περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και για να αποφύγετε την ασφαλή χρήση ενός από τους τρόπους και τις υπηρεσίες για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP.

Λάβετε υπόψη ότι το ProPrivacy.com δεν υποστηρίζει ή δεν ενθαρρύνει την παράνομη παραβίαση ή παράνομες δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Ενθαρρύνουμε τη δωρεάν λήψη δωρεάν νομικού περιεχομένου και εάν ενδιαφέρεστε για το πού μπορείτε να βρείτε τα πράγματα δωρεάν, αυτό το άρθρο σχετικά με τους δωρεάν νόμιμους ιστότοπους torrent είναι ένα χρυσωρυχείο για εσάς.

Πώς να κρύψετε από τον ISP σας: Συμπέρασμα

Ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο ο ISP σας και βασικά ο καθένας μπορεί να το δει. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να θέλετε να κρύψετε, όχι επειδή είναι παράνομα ή υπάρχει κάτι ιδιαίτερα λάθος με αυτά, αλλά απλά δεν θέλετε όλος ο κόσμος να το γνωρίζει.Πώς να κρύψετε από το συμπέρασμα του ISP σας

Τότε είναι που υπηρεσίες ιδιωτικής ζωής είναι χρήσιμες. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι σίγουρα μια εμπορική υπηρεσία VPN, Ωστόσο, σήμερα μπορείτε να επιλέξετε από άλλες διαφορετικές υπηρεσίες που βοηθούν να παραμείνετε ασφαλείς και ιδιωτικές στο διαδίκτυο.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me