Μπορείτε να διατηρήσετε το Microsoft Outlook πιο ασφαλές;

Αν, όπως πολλοί σε ολόκληρο τον κόσμο, χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook για να στέλνετε και να λαμβάνετε προσωπικά ή επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ίσως να αναρωτιέστε εάν υπάρχουν περισσότερα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το λογαριασμό σας. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να περιέχουν πολλές ευαίσθητες πληροφορίες, οπότε είναι φυσικό να κατανοήσουμε τις δυνατότητες απορρήτου και ασφάλειας που ενσωματώνονται στο Outlook. Αν δεν χρησιμοποιείτε όλες αυτές τις λειτουργίες, ο λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να μην είναι τόσο ασφαλής όσο θα μπορούσε να είναι. Ευτυχώς, αυτός ο οδηγός είναι εδώ για να σας βοηθήσει.


Microsoft Outlook Email

Παρακάτω, θα σας καθοδηγήσουμε σε όλες τις πιο σημαντικές ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη του Outlook. Θα εξηγήσουμε επίσης πώς μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ισχυρή κρυπτογράφηση για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας προστατεύονται από το snooping και τους hackers.

Ρυθμίστε έναν κωδικό πρόσβασης για την προστασία των αρχείων δεδομένων του Outlook

Είτε χρησιμοποιείτε μια αυτόνομη έκδοση του Outlook (2007, 2010, 2016, 2020) ή το Outlook στο Office 365, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τα αρχεία δεδομένων του Outlook (.pst). Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα αν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας - ή προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Outlook ενώ βρίσκεστε μακριά από ένα πληκτρολόγιο.

Μόλις ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, θα σας ζητηθεί ο κωδικός πρόσβασής σας τόσο κατά την εκκίνηση του Outlook όσο και κατά το άνοιγμα του αρχείου p.pst.

 1. Ανοίξτε το Outlook και κάντε κλικ στο αρχείο στην πάνω αριστερή γωνία του παραθύρου
 2. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις λογαριασμού > Ρυθμίσεις λογαριασμού

  ρυθμίσεις λογαριασμού μικροφώνου

 3. Επιλέξτε την καρτέλα αρχείων δεδομένων και επισημάνετε το αρχείο δεδομένων του Outlook (.pst) που θέλετε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης. Στο Office 365 θα δείτε διάφορους τύπους αρχείων δεδομένων του Outlook (αρχεία .pst), συμπεριλαμβανομένου αρχείου αρχείου και αρχείου εισερχομένων. Θέλετε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης το αρχείο δεδομένων εισερχομένων (inbox.pst) - οπότε κάντε διπλό κλικ σε αυτό.
 4. Κάντε κλικ στο Άλλαξε κωδικό

  αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης κάτω από προσωπικούς φακέλους

 5. Τώρα πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης στο Νέος Κωδικός και Επιβεβαίωσε τον κωδικό κουτιά. Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να είναι γερός, οπότε βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για ένα μείγμα μικρών και μεγάλων χαρακτήρων, αριθμών και συμβόλων.
 6. Κάντε κλικ Εντάξει και ο κωδικός πρόσβασης θα οριστεί.

Θυμηθείτε ότι εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα κλειδώσετε το αρχείο δεδομένων του Outlook. Η Microsoft δεν μπορεί να ανακτήσει τους χαμένους κωδικούς πρόσβασης ή τους λογαριασμούς. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασής σας - ή ότι το έχετε αποθηκεύσει σε έναν ασφαλή διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Επιλέξτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε έναν κωδικό πρόσβασης για την εγγραφή στο Office 365 ή για ένα αρχείο δεδομένων του Outlook, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Να θυμάστε ότι αν χρησιμοποιείτε το Outlook στο χώρο εργασίας ή στο σχολείο, είναι πιθανό να είστε σε διακομιστή ανταλλαγής της Microsoft. Εάν συμβαίνει αυτό, θα χρειαστεί να μιλήσετε στον τοπικό διαχειριστή του συστήματός σας για να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης.

Κάθε κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε (για κάθε λογαριασμό στο διαδίκτυο που διαθέτετε) πρέπει να είναι μοναδικός. Αυτό θα εμποδίσει τους χάκερς να έχουν πρόσβαση σε δευτερεύοντα λογαριασμό αν κάποιος πρόκειται να διεισδύσει. Οι ισχυροί κωδικοί πρόσβασης πρέπει να περιλαμβάνουν επάνω και κάτω χαρακτήρες, αριθμούς και σύμβολα.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο κωδικός πρόσβασης, τόσο πιο ασφαλής θα είναι. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για να προστατεύσετε το Outlook (και όλους τους άλλους λογαριασμούς σας) με ισχυρούς μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης. Ποτέ μην επιλέγετε προφανείς κωδικούς πρόσβασης όπως γενέθλια, ονόματα κατοικίδιων ζώων και άλλες πληροφορίες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να μαντέψουν.

Επιπλέον, μην αφήνετε ποτέ τον κωδικό σας να βρίσκεται κάπου όπου είναι εύκολο να εντοπίσετε. Ένας κωδικός πρόσβασης σε μια σημείωση που είναι κολλημένη στην οθόνη του υπολογιστή σας μπορεί να είναι βολική, αλλά δίνει και σε οποιονδήποτε με πρόσβαση στον υπολογιστή σας εύκολη πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Ρύθμιση διπλού παράγοντα ρύθμισης

Εάν έχετε μετακινηθεί στη χρήση του Outlook στο Office 365, συνιστάται να ρυθμίσετε το διπλό factor auth (2FA). Αυτό θα αυξήσει την ασφάλεια του λογαριασμού σας Office 365 και θα προστατεύσει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Η χρήση της online έκδοσης του Office 365 του Outlook σημαίνει ότι ο κωδικός πρόσβασής σας και η μέθοδος 2FA χρειάζονται πάντοτε για να συνδεθείτε. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι εάν αφήσετε τον συνδεδεμένο υπολογιστή-πελάτη - κάποιος θα μπορούσε να έχει πρόσβαση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν βρίσκεστε μακριά από ο υπολογιστής σου. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να διασφαλίζετε ότι αποσυνδέεστε τακτικά.

Κάντε τα στοιχεία ιδιωτικά

Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Outlook σε ένα διακομιστή Exchange μπορεί να επιλέξει να κάνει τα στοιχεία ιδιωτικά όταν δημιουργηθούν. Όταν κάνετε ένα στοιχείο ιδιωτικό, άλλοι χρήστες του διακομιστή Exchange δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για αυτό το στοιχείο.

Για να κάνετε τα στοιχεία ιδιωτικά, κάντε κλικ στο ιδιωτικό πλαίσιο ελέγχου δίπλα στα στοιχεία, όταν τα δημιουργείτε. Θυμηθείτε ότι άλλοι χρήστες με άδεια πρόσβασης στους φακέλους σας θα μπορούν να ανοίγουν αντικείμενα εκτός εάν τους απορρίψετε συγκεκριμένα.

Έτσι, για να διασφαλίσετε ότι τα στοιχεία παραμένουν ιδιωτικά, πρέπει να επιλέξετε Επιλογές στο Εργαλεία μενού και κάντε κλικ στο Αντιπρόσωποι αυτί. Τώρα, επιλέξτε έναν χρήστη και κάντε κλικ Δικαιώματα για να καταργήσετε την επιλογή του Ο αντιπρόσωπος μπορεί να δει τα ιδιωτικά μου αντικείμενα πλαίσιο ελέγχου. Θα πρέπει να ανακαλέσετε την πρόσβαση για κάθε μεμονωμένο χρήστη.

Ασφαλίστε τους φακέλους σας

Ο κωδικός πρόσβασης που προστατεύει μεμονωμένους φακέλους είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να σταματήσετε να έχετε πρόσβαση σε ιδιωτικά δεδομένα. Αυτό μπορεί να είναι κρίσιμο σε ένα πολυάσχολο γραφείο, όπου οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να περπατούν γύρω από τα γραφεία απαρατήρητα. Για να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τους προσωπικούς σας φακέλους:

 1. Κάντε δεξί κλικ στο φάκελο ανώτατου επιπέδου, αυτό συνήθως ονομάζεται Προσωπικός φάκελος
 2. Επιλέγω Ιδιότητες για προσωπικούς φακέλους
 3. Ενώ βρίσκεστε στο Γενικός κάντε κλικ στην καρτέλα Προχωρημένος
 4. Κάντε κλικ Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης και πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και στα δύο πεδία

Επιλογή Αποθηκεύστε αυτόν τον κωδικό στη λίστα κωδικών σας θα επιτρέψει σε ένα hacker (ή φοβισμένος συνάδελφος, μέλος της οικογένειας ή housemate) να παρακάμψει εύκολα αυτή την προστασία με κωδικό πρόσβασης. Επομένως, μην κάνετε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε θυμηθεί τον κωδικό πρόσβασής σας ή ότι τον έχετε αποθηκεύσει σε έναν ασφαλή διαχειριστή κωδικών πρόσβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό μεμονωμένους υποφακέλους. Μπορείτε να προστατεύσετε μόνο τα πάντα από τον φάκελο ανώτατου επιπέδου.

Ενημερώστε το Outlook

Νέες ευπάθειες για προγράμματα περιήγησης και λογισμικό ανακαλύπτονται τακτικά. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να ενημερώνετε τακτικά την έκδοση του Outlook, καθώς και το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

Η ενημέρωση του συστήματός σας με τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για το Windows Defender, καθώς και η διασφάλιση ότι έχετε ενημερωμένο λογισμικό εντοπισμού ιών - θα σας σταματήσουν να πέσετε θύματα ιών, spyware, rootkits και trojans που θα μπορούσαν επίσης να δώσουν πρόσβαση στους χάκερς τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.

Για να ελέγξετε για ενημερώσεις, συνδεθείτε στο Office 365 και μεταβείτε στο Outlook Πληροφορίες λογαριασμού παράθυρο. Κάντε κλικ Λογαριασμός γραφείου στο παράθυρο μενού στα αριστερά της οθόνης σας. Θα εμφανιστεί τώρα το παράθυρο Πληροφορίες προϊόντος της Microsoft. Κάντε κλικ στο Οι ενημερώσεις του Office ακολούθησαν με Ενημέρωση τώρα για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης. Αν εκτελείτε εφαρμογές γραφείου, ενδέχεται να σας ζητηθεί να τις επανεκκινήσετε και τον υπολογιστή σας για να πραγματοποιήσετε σωστά τις ενημερώσεις.

Αναζητήστε το εικονίδιο αξιόπιστου αποστολέα

Όταν λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι σημαντικό να ελέγξετε για το πράσινο ασπίδα και το μήνυμα αξιόπιστου αποστολέα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ελέγξετε την ασφάλεια ενός μηνύματος που φτάνει στα εισερχόμενά σας, ειδικά εάν φτάσει κάτι που υποψιάζεστε.

Κάθε φορά που φτάνει ένα μήνυμα στο Outlook που δεν έχει το εικονίδιο αξιόπιστου αποστολέα, αξίζει τον έλεγχο με τον αποστολέα για να επαληθεύσει ότι έστειλε πραγματικά το μήνυμα. αν όχι, θα μπορούσε να είναι μια επίθεση phishing.

Προσθέστε επαφές σε ασφαλείς και αποκλεισμένες λίστες αποστολέων

Η προσθήκη ενός αποστολέα στη λίστα αποκλεισμένων αποστολέων σας αναγκάζει να μεταβείτε στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φιλτράρονται αυτόματα.

Ενημερώστε τακτικά τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας Microsoft

Εκτός από την ενημέρωση του κωδικού πρόσβασης για τα αρχεία και τους φακέλους δεδομένων του Outlook, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι ενημερώνετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασης για τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό Microsoft. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft και κάντε κλικ στο εικονίδιο προφίλ στην πάνω δεξιά γωνία.
 2. Επιλέγω Προβολή λογαριασμού της Microsoft από το αναπτυσσόμενο μενού.
 3. Κάντε κλικ Ασφάλεια από το μενού που εμφανίζεται στην κορυφή της οθόνης σας.
 4. Κάντε κλικ Άλλαξε κωδικό από το μενού βασικών στοιχείων ασφαλείας.
 5. Επαληθεύστε την ταυτότητά σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κειμένου.
 6. Πληκτρολογήστε τον παλιό κωδικό πρόσβασης που ακολουθεί ένας νέος κωδικός πρόσβασης (θα πρέπει να τον εισαγάγετε δύο φορές για να τον ορίσετε).

Η ενημέρωση του κωδικού πρόσβασής σας προστατεύει τακτικά από τις επιθέσεις βίας και το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing), οι οποίες ενδέχεται να έχουν αφήσει τον παλιό σας κωδικό πρόσβασης ευάλωτο σε εισβολείς. Για να είστε ασφαλείς, μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να σας υπενθυμίζει να ενημερώνετε τον κωδικό πρόσβασης κάθε 72 ημέρες. Αν έχετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αυτόματα έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που σας ζητείται να τον ενημερώσετε.

Ελέγξτε τη γραμμή διευθύνσεων πριν συνδεθείτε

Είτε χρησιμοποιείτε το Outlook είτε το Office 365, αξίζει πάντα να ελέγξετε τη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων για να βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε στην επίσημη ιστοσελίδα. Η σύνδεση στο λογαριασμό σας από έναν σύνδεσμο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε έναν ιστότοπο ενδέχεται να οδηγήσει σε κατά λάθος παράδοση των διαπιστευτηρίων σύνδεσης σε έναν χάκερ.

Χρησιμοποιήστε κρυπτογράφηση για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Office 365

Ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύονται κατά τη μεταφορά είναι να τα εξασφαλίσουν χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Το Outlook για το Office 365 παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση S / MIME και κρυπτογράφηση μηνυμάτων του Office 365.

S / MIME

Οι επεκτάσεις αλληλογραφίας Secure / Multipurpose (S / MIME) είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο για την αποστολή μηνυμάτων email με ψηφιακή υπογραφή και κρυπτογράφηση. Αυτή είναι η πιο συνιστώμενη κρυπτογράφηση που συνοδεύει το Outlook.

Για να χρησιμοποιήσετε το S / MIME στο Outlook, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης πρέπει να έχουν μια εφαρμογή αλληλογραφίας που υποστηρίζει το πρότυπο S / MIME. Για να στείλετε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση S / MIME, είναι επίσης απαραίτητο να έχετε προσθέσει ένα πιστοποιητικό S / MIME στην αλυσίδα κλειδιού στον υπολογιστή σας. Αφού ρυθμίσετε το πιστοποιητικό στον υπολογιστή σας, πρέπει να το ορίσετε στο Outlook:

 1. Κάντε κλικ Αρχείο στο μενού που ακολουθεί Επιλογές > Trust Center > Ρυθμίσεις Κέντρο Trust.
 2. Επιλέγω Ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το παράθυρο στα αριστερά.
 3. Υπό Κρυπτογραφημένο email, Κάντε κλικ Ρυθμίσεις.
 4. Στο Πιστοποιητικά και Αλγόριθμοι, Κάντε κλικ Επιλέγω και επιλέξτε το πιστοποιητικό S / MIME.
 5. Κάντε κλικ Εντάξει

Διαχείριση δικαιωμάτων πληροφοριών

Η κρυπτογράφηση μηνυμάτων του Office 365 ονομάζεται Διαχείριση δικαιωμάτων πνευματικών δικαιωμάτων (IRM). Πρόκειται για μια μέθοδο κρυπτογράφησης που παρέχεται μέσα στο Outlook. Για να χρησιμοποιήσετε το IRM, ο αποστολέας πρέπει να διαθέτει κρυπτογράφηση μηνυμάτων του Office 365, το οποίο περιλαμβάνεται στην άδεια O365 E3.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο κρυπτογράφησης, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογές από το παράθυρο σύνθεσης ενός μηνύματος. Επιλέξτε κρυπτογράφηση και επιλέξτε τη ρύθμιση που θέλετε. Η δυνατότητα Κρυπτογράφηση μόνο είναι ενεργοποιημένη μόνο για συνδρομητές (χρήστες του Office ProPlus) που χρησιμοποιούν επίσης το Exchange Online.

Κρυπτογράφηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Office 2010 ή το 2013

Όταν πρόκειται για κρυπτογράφηση μηνυμάτων στο Office 2010, έχετε την επιλογή είτε να κρυπτογραφήσετε ένα μήνυμα είτε να κρυπτογραφήσετε όλα τα εξερχόμενα μηνύματα. Για να κρυπτογραφήσετε ένα μήνυμα ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Συμπληρώστε ένα μήνυμα και κάντε κλικ στο Επιλογές αυτί.
 2. Σε Περισσότερες επιλογές, κάντε κλικ στο μικρό βέλος στην κάτω δεξιά γωνία.
 3. Επιλέγω Ρυθμίσεις ασφαλείας ακολουθούμενο από το Κρυπτογράφηση περιεχομένων μηνυμάτων και συνημμένων πλαίσιο ελέγχου.
 4. Σύνθεση του μηνύματός σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK Στείλετε.

Εάν επιλέξετε να κρυπτογραφήσετε όλα τα μηνύματα από προεπιλογή, θα μπορείτε να τα γράφετε και να τα στέλνετε χωρίς να κάνετε τίποτα την ίδια στιγμή. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι προκειμένου ο παραλήπτης να αποκρυπτογραφήσει αυτά τα μηνύματα θα χρειαστεί την ψηφιακή σας ταυτότητα. Για να κρυπτογραφήσετε όλα τα μηνύματα ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Κάντε κλικ στο Αρχείο καρτέλα στην επάνω δεξιά γωνία.
 2. Κάντε κλικ Επιλογές > Trust Center > Ρυθμίσεις Κέντρο Trust.
 3. Κάντε κλικ στο Καρτέλα Ασφάλεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και κάτω από Κρυπτογραφημένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επίλεξε το Κρυπτογράφηση περιεχομένων και συνημμένων για εξερχόμενα μηνύματα πλαίσιο ελέγχου.
 4. Για να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο πιστοποιητικό (S / MIME ή Ασφάλεια διακομιστή Exchange) κάντε κλικ Ρυθμίσεις.

Χρησιμοποιήστε το Mailvelope

Εάν προτιμάτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μέσα στο Outlook χρησιμοποιώντας ισχυρή κρυπτογράφηση PGP, τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την επέκταση αλληλογραφίας τρίτου μέρους. Τα καλά νέα είναι ότι το Mailvelope είναι πολύ εύκολο στη χρήση και θα σας επιτρέψει να στείλετε κρυπτογραφημένα μηνύματα PGP σε οποιονδήποτε πάροχο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζει PGP.

Ρύθμιση φιλτραρίσματος IP

Ένας άλλος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι το Office 365 και το Outlook είναι ασφαλές είναι να απαγορεύσετε την πρόσβαση σε extranet στις υπηρεσίες σύννεφο της επιχείρησής σας. Περιορίζοντας ποιες διευθύνσεις IP μπορούν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Office 365, είναι αδύνατο για έναν χάκερ να αποκτήσει πρόσβαση στο Outlook, ακόμη και αν καταφέρει να πάρει μέρος σε έναν λογαριασμό και έναν κωδικό πρόσβασης.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας θα σημαίνει ότι οι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμοι μόνο σε μέλη του προσωπικού εκτός του γραφείου, δημιουργώντας ένα VPN.

συμπέρασμα

Το Outlook έχει πολλά εγγενή χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξασφαλιστεί ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι καλά προστατευμένα. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε μια ελαφρώς παλαιότερη έκδοση του Outlook ή την πιο πρόσφατη έκδοση που συνοδεύει την υπηρεσία συνδρομής του Office 365 - αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες ρυθμίσεις ασφαλείας.

Εάν θέλετε να λάβετε πρόσθετα μέτρα για τη διασφάλιση του υπολογιστή σας Windows, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση ενός VPN των Windows.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me