Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix σε μια έξυπνη τηλεόραση

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι πρόσβασης στην αμερικανική Netflix σε μια έξυπνη τηλεόραση. Αν όμως δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κατάστημα Android App από την τηλεόρασή σας, τότε τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για τη δημιουργία ενός VPN για να παρακολουθήσετε την αμερικανική Netflix στην έξυπνη τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές μεθόδους.


Για να ξεκινήσετε με τις παρακάτω μεθόδους, θα χρειαστείτε έξυπνη τηλεόραση, συνδρομή Netflix και συνδρομή σε υπηρεσία VPN που λειτουργεί με Netflix.

Contents

Πώς μπορώ να αποκτήσω το US Netflix στην Smart TV μου?

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix σε μια έξυπνη τηλεόραση. Για να δείτε τα βήματα κάθε μεθόδου, απλά κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

 1. Χρησιμοποιήστε έναν δρομολογητή VPN
 2. Χρησιμοποιήστε μια συσκευή με βάση Android - Android TV ή Fire Stick
 3. Μοιραστείτε τη σύνδεση των Windows με την έξυπνη τηλεόραση σας
 4. Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία Smart DNS

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix σε μια έξυπνη τηλεόραση χρησιμοποιώντας έναν δρομολογητή VPN

Η χρήση ενός δρομολογητή VPN είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος τρόπος να παρακολουθήσετε το US Netflix στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Οι πιο αξιοπρεπείς δρομολογητές αυτές τις μέρες μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να λειτουργούν με σχεδόν οποιαδήποτε υπηρεσία VPN. Όταν συνδέετε την έξυπνη τηλεόρασή σας στο δρομολογητή, αν υποτεθεί ότι διαθέτει μια εφαρμογή Netflix, είναι δυνατό να παρακολουθήσετε την αμερικανική έκδοση του Netflix.

Ένας από τους πιο προσαρμόσιμους τύπους υλικολογισμικού για την εγκατάσταση ενός VPN σε ένα δρομολογητή είναι το DD-WRT και θα το χρησιμοποιήσουμε ως μέρος των παραδειγμάτων μας παρακάτω.

 1. Ρυθμίστε μια σύνδεση VPN στον δρομολογητή σας που συνδέεται με έναν διακομιστή VPN των ΗΠΑ.

  Σε δρομολογητή DD-WRT, οι ρυθμίσεις PPTP και OpenVPN βρίσκονται κάτω από Υπηρεσίες > VPN.

  Χρειάζεστε έναν δρομολογητή VPN? Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα δρομολογητών VPN. Ή, για μια σε βάθος ματιά στο να εγκατασταθεί, ελέγξτε μας πώς να ρυθμίσετε ένα VPN σε έναν οδηγό δρομολογητή DD-WRT.

  Υπηρεσίες DD-WRT

 2. Συνδέστε την έξυπνη τηλεόρασή σας στο δρομολογητή στην ίδια ζώνη με τη ρύθμιση της σύνδεσης VPN.

  Συνιστούμε να ρυθμίσετε το VPN σας χρησιμοποιώντας τη ζώνη 5Ghz και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές που θέλετε να δρομολογηθεί μέσω της σύνδεσης VPN (στην περίπτωση αυτή και της έξυπνης τηλεόρασής σας) χρησιμοποιούν αυτή τη συχνότητα.

 3. Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix της Smart TV και συνδεθείτε.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον λογαριασμό Netflix για να το κάνετε αυτό, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για ένα νέο. Δεν έχει σημασία αν ο λογαριασμός σας δεν είναι καταχωρημένος στις Η.Π.Α., θα πρέπει να δείτε τον πλήρη κατάλογο των τίτλων Netflix των Η.Π.Α.. "Στην υγειά σας" είναι μια καλή ένδειξη που έχει δουλέψει.

  Αρχική σελίδα Netflix

Μερικές σκέψεις

Η χρήση ενός δρομολογητή VPN για την πρόσβαση στο US Netflix στην τηλεόρασή σας είναι σίγουρα η πιο βολική μέθοδος μακροπρόθεσμα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες σκέψεις που πρέπει να γίνουν.

Επενδύστε σε έναν καλό δρομολογητή

Ενώ οι εφαρμογές VPN είναι συχνά ελαφρές, τα δεδομένα κρυπτογράφησης μπορεί να είναι έντασης υλικού. Οι φθηνότεροι δρομολογητές δεν έχουν την απαραίτητη απαιτούμενη ισχύ επεξεργασίας για την ομαλή λειτουργία του VPN και εάν οι συνδέσεις υποχωρήσουν, μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα Netflix και τελικά να σας αφήσουν απροστάτευτους. Η αγορά ενός καλού δρομολογητή είναι δαπανηρή, αλλά μια φανταστική μακροπρόθεσμη επένδυση.

Επιλέξτε τη σωστή υπηρεσία VPN & υπηρέτης

Σε έναν ιδανικό κόσμο, η πρόσβαση στις διαφορετικές βιβλιοθήκες του Netflix θα ήταν τόσο εύκολη όσο η σύνδεση με ένα VPN και η επιλογή ενός διακομιστή με βάση τη χώρα στην οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση. Δυστυχώς, το Netflix αποκλείει τις περισσότερες συνδέσεις VPN για λογαριασμό συνεργατών αδειοδότησης και ορισμένοι υποστηρίζουν μόνο την πλατφόρμα ροής σε ορισμένους διακομιστές. Όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού VPN, όχι μόνο πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζεται το Netflix, αλλά και να ελέγξετε ποιες χώρες είναι διαθέσιμες για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Βελτιστοποιήστε τη σύνδεσή σας

Δεδομένου ότι οι ασύρματες συσκευές είναι δεκάδες, είναι γνωστό ότι η απόσταση και τα αντικείμενα μεταξύ του δρομολογητή και της τηλεόρασής σας μπορεί να επηρεάσουν τη σταθερότητα της σύνδεσής σας, αλλά αυτό που πρέπει πραγματικά να εξετάσετε είναι η απόσταση μεταξύ του διακομιστή και του σπιτιού σας. Η χρήση ενός διακομιστή στην άλλη πλευρά του κόσμου είναι πολύ πιο πιθανό να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας από τη σύνδεση σε ένα διακομιστή που βασίζεται στη χώρα στην οποία διαμένετε. Μερικές φορές, πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί για να έχετε πρόσβαση στον σωστό κατάλογο ροής, αλλά πρέπει πάντα επιλέγετε τους διακομιστές πιο κοντά όταν είναι δυνατόν.

Διαχωρισμός σήραγγας & διαφορετικές συχνότητες

Η χρήση ενός δρομολογητή VPN είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους τρόπους πρόσβασης στις διεθνείς βιβλιοθήκες της Netflix, αλλά έρχεται με μειονέκτημα - κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δρομολογητή θα πρέπει να κάνει τους ίδιους συμβιβασμούς, όπως πιο αργές ταχύτητες και αδυναμία πρόσβασης στο τοπικό περιεχόμενο. Ευτυχώς, οι δρομολογητές διαίρεσης σηράγγων και πολλαπλών ζωνών μπορούν να κρατήσουν γρήγορα τις άλλες σας συσκευές.

Η διαίρεση σήραγγας είναι μια λειτουργία ενσωματωμένη στο VPN, που σας επιτρέπει να επιλέξετε και να παραλείψετε συσκευές που δρομολογούνται μέσω του διακομιστή VPN. Αυτό προσφέρεται μόνο από ορισμένους παρόχους, ωστόσο, γι 'αυτό αξίζει πάντα να ελέγχετε τον οδηγό μας πριν αγοράσετε μια συνδρομή. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να ρυθμίσετε το VPN σε μία συχνότητα (5 GHz) και να συνδέσετε τις συσκευές σας σε μια άλλη (2,4 GHz) σε ένα δρομολογητή πολλαπλών ζωνών.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix στην έξυπνη τηλεόραση σας με συσκευές Android TV

Εάν η έξυπνη τηλεόραση σας χρησιμοποιεί το Android TV ή την Amazon Fire TV ως λειτουργικό της σύστημα, τότε είστε στην τύχη! Σχεδόν κάθε VPN στον πλανήτη προσφέρει μια εφαρμογή Android και πολλοί προσφέρουν εφαρμογές Android TV και Amazon Fire TV. Υπάρχουν επίσης μερικά εξαιρετικά τρίτα μέρη OpenVPN - κυρίως το OpenVPN για το Android. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν η τηλεόρασή σας είναι συμβατή, ελέγξτε τις παρακάτω παραμέτρους.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε ένα VPN με την τηλεόραση Android σας και να αρχίσετε να παρακολουθείτε το Netflix.

 1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Netflix από το Google Play Store.

 2. Εγκαταστήστε μια εφαρμογή VPN από το Google Play Store.

  Οι τηλεοράσεις Android μπορούν να εγκαταστήσουν και να εκτελέσουν οποιαδήποτε εφαρμογή Android ή Android TV VPN. Οι εφαρμογές Android TV βελτιώνονται καλύτερα για τις έξυπνες τηλεοράσεις, αλλά θα λειτουργήσει και μια κανονική εφαρμογή Android.

 3. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή VPN για σύνδεση σε διακομιστή VPN στις Η.Π.Α..

 4. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα στο τηλεχειριστήριο για να βγείτε από την εφαρμογή VPN ενώ εξακολουθεί να εκτελείται.

 5. Εκκινήστε την εφαρμογή Netflix και συνδεθείτε.

  Δεν έχει σημασία αν ο λογαριασμός σας δεν είναι καταχωρημένος στις Η.Π.Α., θα πρέπει να δείτε τον πλήρη κατάλογο των τίτλων Netflix των Η.Π.Α..

Η τηλεοπτική εκπομπή "Πάρκα και αναψυχή" είναι ένα καλό σημείο αναφοράς για να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τον κατάλογο των ΗΠΑ. Όλα είναι καλά, τώρα μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε έναν τίτλο για να το παρακολουθήσετε.

Πώς να παρακολουθήσετε Netflix στην έξυπνη τηλεόρασή σας με Amazon Fire TV (Fire TV Stick)

 1. Αναζητήστε τον πάροχο VPN ή απλώς αναζητήστε "VPN" για να περιηγηθείτε στους υποστηριζόμενους παρόχους.

  Μπορείτε να το κάνετε αυτό χειροκίνητα μέσω του πλαισίου αναζήτησης στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης Fire TV ή να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική αναζήτηση για τους ιδιοκτήτες 2ης γενιάς με ένα remote Alexa.

  VPN στην εφαρμογή fire fire

 2. Εγκαταστήστε και εκτελέστε την εφαρμογή.

  Εφαρμογή ExpressVPN στο firerestick

 3. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Η εφαρμογή ExpressVPN είναι ενεργοποιημένη

 4. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα στο τηλεχειριστήριο για να βγείτε από την εφαρμογή VPN ενώ εξακολουθεί να εκτελείται.

 5. Εκκινήστε την εφαρμογή Netflix και συνδεθείτε.

  Δεν έχει σημασία αν ο λογαριασμός σας δεν είναι καταχωρημένος στις Η.Π.Α., θα πρέπει να δείτε τον πλήρη κατάλογο των τίτλων Netflix των Η.Π.Α..

Η τηλεοπτική εκπομπή "Δίδυμες κορυφές" δεν είναι διαθέσιμα σε εμάς οι συνδρομητές του Ηνωμένου Βασιλείου Netflix, οπότε θεωρούμε χρήσιμο να το αναζητήσουμε για να επαληθεύσουμε ότι βλέπουμε τον κατάλογο των ΗΠΑ. Όλα είναι καλά, τώρα μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε έναν τίτλο για να το παρακολουθήσετε.

Μερικές σκέψεις

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της χρήσης ενός Android VPN μέσω ενός δρομολογητή VPN είναι ότι είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το VPN όπως απαιτείται. Αλλά, υπάρχουν μερικές σκέψεις που πρέπει να γίνουν αν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο.

Ελέγξτε τη συμβατότητα

Φυσικά, η Netflix έχει διακόψει την υποστήριξη εφαρμογών για κάποιες παλιότερες έξυπνες τηλεοράσεις εκεί έξω. Υπάρχει λύση για μερικούς, αλλά μόνο αν η συσκευή σας είναι πιστοποιημένη από την Google. Για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα, φροντίστε να ελέγξετε τη συμβατότητα πριν από την αγορά.

Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα τηλεχειριστήριο πυρκαγιάς ή συσκευή Android TV

Εάν η έξυπνη τηλεόρασή σας δεν διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android, τότε ίσως θελήσετε σοβαρά να εξετάσετε την αγορά μιας συσκευής Android TV ή μιας τηλεόρασης Amazon TV Stick. Απλώς συνδέοντας τη θύρα HDMI στη θύρα HDMI της μεγάλης οθόνης, θα βελτιώσετε σημαντικά τη λειτουργικότητά της.

Streaming σε 4Κ

Μόνο μια πολύ περιορισμένη επιλογή πιστοποιημένων συσκευών θα παίξει περιεχόμενο Netflix με ανάλυση 4K (αν έχετε το σωστό σχέδιο και τουλάχιστον 25 Mbit / s download bandwidth). Έτσι, αν θέλετε να κάνετε streaming 4K, φροντίστε να ελέγξετε ότι οι συσκευές σας είναι όλες συμβατές.

Το VPN δεν υποστηρίζεται στην τηλεόραση Fire

Αν η υπηρεσία VPN δεν υποστηρίζεται από το Amazon Fire TV Store, τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή Android VPN σε μια συσκευή Fire TV. Ανατρέξτε στο Best VPN για Fire Stick για έναν πλήρη οδηγό για το πώς να το κάνετε αυτό.

Παρακολουθήστε το Netflix στην έξυπνη τηλεόραση με την κοινή χρήση της σύνδεσης Windows ή macOS VPN

Είναι δυνατή η κοινή χρήση μιας σύνδεσης VPN από τον υπολογιστή σας Windows ή Mac με την έξυπνη τηλεόρασή σας. Αυτή είναι η πιο περίπλοκη επιλογή για εγκατάσταση, και δεν διαθέτει κάποια κομψότητα. Ωστόσο, αν δεν διαθέτετε δρομολογητή με δυνατότητα VPN ή υλικό Android / Fire TV, αυτό είναι μια λύση.

Καθώς η μεθοδολογία είναι πολύ πιο εμπεριστατωμένη, έχουμε αφιερώσει έναν ολόκληρο ξεχωριστό οδηγό σε αυτήν. Ελέγξτε ότι μοιραζόμαστε τον οδηγό σύνδεσης VPN σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, στα Windows και MacOS χρησιμοποιώντας διαφορετικούς συνδυασμούς WiFi / Ethernet.

Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων έξυπνου DNS σε έξυπνη τηλεόραση για παρακολούθηση του Netflix

Οι υπηρεσίες Smart DNS μπορούν να αποδεσμεύσουν το US Netflix επιλύοντας τα ερωτήματα DNS της έξυπνης τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ιδιαιτερότητες ποικίλλουν ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο της τηλεόρασής σας, αλλά οι ρυθμίσεις DNS συνήθως εντοπίζονται με τίτλο στο μενού 'Ρυθμίσεις' και πλοήγηση στην ενότητα 'Δίκτυο'. Στις τηλεοράσεις Samsung, για παράδειγμα:

 1. Πατήστε το μενού στο μακρινός > Δίκτυο > Κατάσταση δικτύου > Ρυθμίσεις IP > Ρυθμίσεις DNS

 2. Επιλέξτε "Μη αυτόματη εισαγωγή".

 3. Σημειώστε τις τρέχουσες ρυθμίσεις DNS (μόνο σε περίπτωση!)

 4. Καταχωρίστε τη διεύθυνση DNS που σας έχει δοθεί από τον πάροχο SmartDNS.

 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και επανεκκινήστε την τηλεόρασή σας.

 6. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή Netflix.

  Δεν έχει σημασία αν ο λογαριασμός σας δεν είναι καταχωρημένος στις Η.Π.Α., θα πρέπει να δείτε τον πλήρη κατάλογο των τίτλων Netflix των Η.Π.Α..

Μερικές σκέψεις

Όπως και με τις άλλες μεθόδους που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό, υπάρχουν μερικές σκέψεις που πρέπει να γίνουν αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο.

Πρέπει να αλλάξω τις περιφερειακές ρυθμίσεις της τηλεόρασής μου?

Όχι, το Netflix είναι πλέον διαθέσιμο παντού στον πλανήτη (εκτός από την Κίνα, τη Συρία και τη Βόρεια Κορέα), επομένως δεν χρειάζεται πλέον να αλλάξετε τις περιφερειακές ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Είναι ένα έξυπνο DNS πιο αξιόπιστο από ένα VPN?

Υπάρχει ένα επιχείρημα ότι οι διευθύνσεις IP διακομιστή VPN είναι ευκολότερες για το Netflix να μπλοκάρουν από τους διαχωριστές DNS που χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες Smart DNS. Αλλά στην πραγματικότητα, πολλές τέτοιες υπηρεσίες μπλοκάρονται επίσης από την Netflix.

Τα πλεονεκτήματα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του Smart DNS μέσω ενός VPN είναι ότι είναι δυνατό να διαμορφώσετε το Smart DNS σε σχεδόν οποιοδήποτε μηχάνημα με δυνατότητα Internet. Αυτό περιλαμβάνει κονσόλες παιχνιδιών και, ναι, έξυπνες τηλεοράσεις.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το έξυπνο DNS είναι ταχύτερο από τα VPN, επειδή δεν χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση έντασης πόρων για τη διασφάλιση της σύνδεσης.

Τα μειονεκτήματα

Εάν οι τοπικές σας υπηρεσίες συνεχούς ροής δεν υποστηρίζονται από τον παροχέα σας Smart DNS, τότε μπορείτε να τους βρείτε να αποκλείονται όταν έχει ρυθμιστεί το έξυπνο DNS. Και δεν υπάρχει εύκολος τρόπος σε μια έξυπνη τηλεόραση για απλή ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του έξυπνου DNS.

Οι υπηρεσίες Smart DNS είναι χρήσιμες μόνο για streaming stuff. Για μια παρόμοια μηνιαία αμοιβή, ένα VPN θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε το Netflix, να προστατεύσετε από την επιτήρηση κυβέρνησης, να προστατεύσετε από την παρακολούθηση ιστότοπων, να διατηρήσετε το ιστορικό περιήγησης σας ιδιωτικό όταν χρησιμοποιείτε δημόσια Wi-Fi, να έχετε πρόσβαση σε λογοκρισίες ιστότοπων,.

Χρήσιμοι οδηγοί Netflix

Καλύτερο VPN για Netflix 2020 ΔΟΚΙΜΗ & ΕΠΑΛΗΘΕΝΤΑΙ [ΗΜΕΡΗΣΙΑ]

Ξεμπλοκάρετε το Netflix - Πώς να αλλάξετε τη χώρα Netflix

Πώς να πάρετε το US Netflix σε Android, iPhone και iPad

Έχοντας προβλήματα?

Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε προβλήματα με οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους. Σας συνιστούμε να ελέγξετε τον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων Netflix VPN ως το πρώτο σας λιμάνι, πριν απευθυνθείτε στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του παροχέα VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me