Πώς να μεταφέρετε την εβδομάδα NFL 16 Playoffs online με ένα VPN

Ζείτε εκτός των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου; Θέλετε να παρακολουθήσετε την Αμερικανική NFL Εβδομάδα 16 Playoffs; Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε και να διοχετεύσετε όλα τα παιχνίδια NFL για την περίοδο των διακοπών φέτος χρησιμοποιώντας ένα VPN για το NFL!


πώς να παρακολουθήσετε nfl online Χριστούγεννα

Η ροή της εβδομάδας NFL 16 Οι αναπαραγωγές από το εξωτερικό των ΗΠΑ είναι εξαιρετικά εύκολες - εάν διαθέτετε ένα VPN!

Ένα VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο) σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ροές με γεω-περιορισμό των παιχνιδιών NFL που συνήθως αποκλείονται εκτός των ΗΠΑ. Η μόνη απαίτηση για streaming NFL παιχνίδια αυτά τα Χριστούγεννα είναι ένα γρήγορο VPN που μπορεί να ρεύσει σε HD. Ας αρχίσουμε...

Πώς να παρακολουθήσετε την εβδομάδα NFL 16 Playoffs online

  1. Επιλέξτε έναν πάροχο VPN από την καλύτερη λίστα υπηρεσιών VPN. Αν βρίσκεστε σε βιασύνη συστήνω το NordVPN επειδή έχει όλα όσα χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το NFL.
  2. Συνδεθείτε σε διακομιστή VPN που βρίσκεται εντός ΗΠΑ ή Ηνωμένου Βασιλείου (αυτό θα σας δώσει τη διεύθυνση IP των Η.Π.Α. ή του Ηνωμένου Βασιλείου που χρειάζεστε για να κάνετε streaming NFL).
  3. Πλοηγηθείτε στο SkySports UK ή στο NowTV για να πληρώσετε για προσωρινή πρόσβαση στο Sky Sports του Ηνωμένου Βασιλείου. (Η NowTV πωλεί ημέρα, εβδομάδα ή μήνα που περνάει στην SkySports). Ή μπορείτε να κατευθυνθείτε στο δίκτυο CBC, FOX, ESPN ή NFL, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ροή των ΗΠΑ.
  4. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση μιας μεθόδου πληρωμής που λειτουργεί, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τη χρήση μιας εικονικής χρεωστικής κάρτας. Ωστόσο, η NowTV πωλεί κάρτες δώρων στο διαδίκτυο - έτσι θα πρέπει να είστε σε θέση να εγγραφείτε για την Sky TV UK χωρίς προβλήματα. Το ίδιο ισχύει για το SlingTV (το οποίο δείχνει CBC, FOX Sports, NBC για τα παιχνίδια της Κυριακής και ESPN) - Μια κάρτα δώρου μπορεί να αγοραστεί μέσω της Walmart online και να παραδοθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!
  5. Τώρα που έχετε συνδρομή NowTV ή Sling TV, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θυμάστε να συνδεθείτε με ένα διακομιστή VPN Ηνωμένου Βασιλείου ή ΗΠΑ κάθε φορά που θέλετε να παρακολουθήσετε τα NFL Playoffs online!

Πώς να κάνετε streaming NFL Playoffs αυτά τα Χριστούγεννα

Stream NFL στο Sky Sports

Η Sky Sports UK θα παρουσιάσει δύο από τα παιχνίδια πλέι οφ της εβδομάδας 16:

  • Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου: Διευθυντές του Kansas City στο Seattle Seahawks (1.10πμ, ζωντανά στο Sky Sports)

  • Τρίτη 25 Δεκεμβρίου: Ντένβερ Μπρονκς στο Oakland Raiders (1 πμ, ζωντανά στο Sky Sports)

Εάν έχετε ήδη συνδρομή Sky Sports - αλλά θα είστε έξω από την οικογένεια που επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο ή σε διακοπές Xmas - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να προσποιείτε ότι είστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μόλις συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να συνδεθείτε στον κανονικό λογαριασμό Sky Sports για να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια NFL σαν να ήσαστε πίσω στο σπίτι.

Αν δεν έχετε συνδρομή, συνιστούμε NowTV...

Παρακολουθήστε το NFL online με το NowTV

Η NowTV πωλεί πρόσβαση στην Sky Sports UK. Το μεγάλο πράγμα για το NowTV είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε είτε μία ημέρα, μία εβδομάδα ή ένα μηνιαίο πέρασμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώσετε για να παρακολουθήσετε μόνο τους δύο αγώνες playoff, αν προτιμάτε. Αυτό που είναι επίσης εκπληκτικό για το NowTV είναι ότι είναι δυνατή η αγορά δωροεπιταγών online. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση χωρίς την ανάγκη μιας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που έχει εγγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το NowTV ξεκινά με μόλις 7,99 λίρες στερλίνες για μια μέρα πέρασμα. Οι τιμές για μια μηνιαία συνδρομή κοστίζουν πολύ λογικό £ 33,99 - αυτό σας δίνει πρόσβαση σε 10 κανάλια. Τα καλά νέα είναι ότι είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε ένα "Mobile Pass Pass" για μόλις £ 5,99 - αυτό σας δίνει πρόσβαση σε τέσσερα κανάλια της Sky Sports UK σε μία κινητή συσκευή.

Διεπαφή μηνυμάτων ουρανού Sky

Παρακολουθήστε το NFL στην τηλεόραση Sling

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη δράση NFL, θα χρειαστείτε πρόσβαση σε CBS, FOX Sports, ESPN και NBC (για παιχνίδια της Κυριακής). Ο καλύτερος τρόπος να παρακολουθήσετε όλα αυτά τα παιχνίδια είναι να εγγραφείτε στην τηλεοπτική υπηρεσία SlingTV μόνο για τις ΗΠΑ.

Το πέρασμα μπλε χρώματος του SlingTV κοστίζει 25 δολάρια το μήνα και παρέχει πρόσβαση σε ένα τεράστιο ποσό παιχνιδιών στο playoff του NFL. Τα καλά νέα είναι ότι η Walmart πωλεί δελτία για το SlingTV σε απευθείας σύνδεση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πληρώνετε για μια συνδρομή μόλις συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή VPN.

Έχω ήδη μια έγκυρη συνδρομή στις ΗΠΑ μέσω καλωδιακής τηλεόρασης

Εάν είστε κάτοικος των ΗΠΑ και έχετε ήδη έγκυρη σύνδεση για συνδρομή μέσω καλωδιακής τηλεόρασης, μπορείτε να συνδεθείτε με ένα VPN. Μόλις εγκαταλείψετε τις ΗΠΑ σε διακοπές Χριστουγέννων, οι γεωπεριπτώσεις θα σας εμποδίσουν να παρακολουθήσετε τηλεόραση από το σπίτι σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN στις Η.Π.Α. για να συνδεθείτε στην κανονική πύλη τηλεόρασης!

Απλώς εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN, συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή και κατευθυνθείτε προς τον ιστότοπο που θέλετε να προβάλετε - θα μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα έγκυρα διαπιστευτήρια καλωδιακής τηλεόρασης των ΗΠΑ! Απλός!

Stream NFL Online: Συχνές ερωτήσεις

Πώς επιτρέπει ένα VPN να ζωντανά παιχνίδια NFL?

Ένα VPN σας επιτρέπει να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα. Μόλις συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN, η πραγματική σας θέση (ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται) είναι κρυμμένη. Μια υπηρεσία VPN μπορεί να σας παρέχει μια διεύθυνση IP σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Συνδέοντας σε ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στις ΗΠΑ, φαίνεται ότι είστε κάτοικος Βρετανίας ή Αμερικής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεοπτικές ροές που συνήθως αποκλείονται εκτός αυτών των περιοχών!

Ποια είναι η εβδομάδα 16 NFL Playoffs Schedule??

Οι οπαδοί του NFL είναι για μια θεραπεία αυτής της περιόδου διακοπών. Εδώ είναι ένα πλήρες πρόγραμμα όλων των αγώνων:

Πρόγραμμα NFL

Οι φίλαθλοι NFL από όλο τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για να παρακάμψουν εύκολα γεωπεριπτώσεις και να μεταδώσουν τα παιχνίδια στο playoff. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός VPN για να παρακολουθήσετε το NFL!

ProPrivacy.com δεν εγκρίνει την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ενώ γνωρίζουμε ότι τα δίκτυα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παραβιάσουν την τοποθεσία σας σε άλλη χώρα και έτσι να ξεπεράσουν τους περιορισμούς των γεωγραφικών περιορισμών, ο πρωταρχικός στόχος τους είναι να σας παρέχουν online ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Πρώτα απ 'όλα, γι' αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Πιστωτικές κάρτες εικόνας: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me