Το φανταστικό διαδίκτυο των πραγμάτων, των συσκευών και των έργων

Κάθε λίγα χρόνια τεχνολογία φέρνει νέες δυνατότητες και εμπειρίες στη ζωή μας. Το επόμενο μεγάλο σύνορο φαίνεται να είναι το το διαδίκτυο των πραγμάτων!

Το Διαδίκτυο έχει αιχμαλωτίσει μεγάλες εταιρείες όπως το Amazon και το Google, αλλά και νεοσύστατες εταιρίες και ερασιτέχνες εφευρέτες. Οι δύο πρώτες ομάδες διανύουν μεγάλες προσπάθειες για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, γι 'αυτό το άρθρο είναι για το τελευταίο.

Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο εμπνευσμένα έργα του Internet of Things Projects γύρω. Ορισμένες είναι σπιτικές και μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, μερικοί είναι επαγγελματικά προϊόντα, αλλά όλα είναι μεγάλα και αξίζει τον έλεγχο.

Petcube

Ποτέ μην αναρωτιέσαι ποιο είναι το Fido και πάλι! Με το Petcube, μπορείτε να παρακολουθείτε το κατοικίδιο ζώο σας όταν βρίσκεστε μακριά και να αλληλεπιδράσετε όπως είναι απαραίτητο.Petcube

Εάν βρίσκεστε στη μέση της προπόνησης, χρησιμοποιήστε το Petcube για να διανείμει τις περιποιήσεις όταν η ώρα είναι σωστή. Μπορείτε να μιλήσετε στο κατοικίδιο ζώο σας μέσω της μονάδας για να τους ενημερώσετε ότι εγκρίνετε (ή όχι!) Ή τις ενέργειές τους. Ενεργοποιήστε το ενσωματωμένο λέιζερ για αναπαραγωγή ή χρησιμοποιήστε την υπηρεσία καταγραφής σύννεφων για να παρακολουθείτε τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου όταν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Ακόμα και όταν δεν είστε σπίτι, τα κατοικίδια ζώα σας δεν θα αισθάνονται ποτέ μόνοι με το Petcube.

Ρολόι ματιού

Οι μέρες μας περιστρέφονται γύρω από το χρόνο.Ρολόι ματιού

Καθορίζει πού πηγαίνουμε, τι κάνουμε, ποιος βλέπουμε και πώς σχεδιάζουμε για το μέλλον. Το ρολόι ματιού μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας. Είναι ένα έξυπνο ρολόι που σας ειδοποιεί όταν χρειάζεται και σας διευκολύνει να γνωρίζετε ακριβώς πώς θα πρέπει να περάσετε την ημέρα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γενικός ξυπνητήρι ή χρονοδιακόπτης. Στέλνει επίσης υπενθυμίσεις για ραντεβού και εκδηλώσεις. Θα σας πει πότε ανοίγει μια πόρτα στο σπίτι σας ή ποιος είναι ο καιρός έξω.

Δεν έχει σημασία τι πρέπει να γνωρίζετε, το ρολόι της ματιά μπορεί να σας ενημερώσει, καλά, μια ματιά. Ο φωτεινός και έγχρωμος κωδικοποιημένος σχεδιασμός του θα εξασφαλίσει ότι ποτέ δεν σπαταλάτε το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο - το χρόνο σας.

Revio

Το Impulse είναι ένας συναρπαστικός συναγερμός μοτοσικλέτας που κάνει κάτι περισσότερο από τον κανονικό συναγερμό.Revio

Στέλνει ειδοποιήσεις όταν αγγίζει μια μοτοσικλέτα, δίνοντας στον ιδιοκτήτη την ευκαιρία να θέσει εκτός λειτουργίας τον συναγερμό, να επιθεωρήσει το ποδήλατό του ή να μοιραστεί την ειδοποίηση με τις αρχές. Αν κάποιος απογειωθεί με ποδήλατο, η λειτουργία GPS θα τα εντοπίσει. Το Impulse προστατεύει επίσης τον ιδιοκτήτη κατά την οδήγηση. Εάν συμβεί κάποιο ατύχημα, η Impulse στέλνει για βοήθεια τις κοινοποιούσες αρχές σχετικά με την ακριβή θέση τους. Το υλικό είναι εύκολο να εγκατασταθεί και μπορεί να κρυφτεί κάτω από το κάθισμα, έτσι ώστε να πιάνει τους κλέφτες από έκπληξη.

Ιδανικός χώρος εργασίας

Γνωρίστε την Altizen, τον έξυπνο σταθμό εργασίας.Ιδανικός χώρος εργασίας από τον Altizen

Αν είστε κουρασμένοι να έχετε πονάκια ή να αγωνίζεστε για να παραμείνετε ξύπνιοι στο γραφείο σας μετά το γεύμα κάθε απόγευμα, ήρθε η ώρα να θέσετε υπό αμφισβήτηση τη θέση εργασίας σας. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να πάτε από το καθιστικό σε στέκεται ενώ παίρνετε αυτές τις αναφορές για το αφεντικό σας.

Ο σταθμός εργασίας έχει ενσωματωμένη νοημοσύνη που παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας και καίει θερμίδες για την ημέρα. Όταν ξέρει ότι χρειάζεται να πάρετε το αίμα σας άντληση λίγο πιο γρήγορα, το σταθμό εργασίας σας θα αυξηθεί με την ευκαιρία. Θα νιώσετε καλύτερα για λίγο και το σώμα σας θα εκτιμήσει τη δραστηριότητα.

Spinn

Η Spinn προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία καφέ.Spinn Coffee

Κάνει ό, τι κάνει ο αγαπημένος σας barista. Αλέει φασόλια και παράγει μια ποικιλία από ποτά, όπως καφέ, εσπρέσο και καπουτσίνο. Η μονάδα μπορεί να ελεγχθεί από το smartphone σας καθώς συνδέεται με WiFi και φροντίζει τα πάντα για εσάς. Έχει ενσωματωμένο φίλτρο νερού και εξαλείφει τα απόβλητα άλλων αυτόματων καφετιέρων. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί και με την Alexa.

Ένα πρωί με ένα ταχύτερο φλιτζάνι καφέ που έχει καλύτερη γεύση από την ακριβή ποικιλία καφέ μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες εξελίξεις στον τομέα των ιπταμένων.

Χαρά

Είναι όλες οι πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις σας διάσπαρτες σε διαφορετικές συσκευές; Γαμήλιες φωτογραφίες στο tablet, φωτογραφίες για τα γενέθλια των παιδιών στο παλιό τηλέφωνο και τις τελευταίες σας διακοπές στο laptop σας; Είναι μια αγγαρεία που δεν μπορούμε ποτέ να φτάσουμε.Χαρά

Τώρα είναι εύκολο να οργανώσετε όλες τις αναμνήσεις σας σε ένα μέρος που είναι εκπληκτικό οπτικά. Το άλμπουμ φωτογραφιών Joy εισάγει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, τις δημιουργεί με ασφάλεια και στη συνέχεια τα οργανώνει για εσάς σε καλαίσθητα spreads που είναι διασκεδαστικά για προβολή και κοινή χρήση. Έχει τη νοσταλγία ενός άλμπουμ φωτογραφιών με την ευκολία της κοινής χρήσης κοινωνικών μέσων.

Είναι το μέλλον της αποθήκευσης εικόνων για το συναισθηματικό σε όλους μας.

Δρεπάνι

Το DroneSeed συνεργάζεται με εμπορικά δάση για την ταχύτερη, ασφαλέστερη και αποδοτικότερη αναδάσωση.DroneSeed

Είναι η μόνη υπηρεσία που έχει εγκριθεί από την FAA του είδους του. Χρησιμοποιώντας μια ομάδα drones, είναι σήμερα σε θέση να ψεκάζουν δάση για επεμβατικά είδη και να προστατεύουν την υπάρχουσα βλάστηση. Λόγω έλλειψης αξιόπιστων εργαζομένων και επικίνδυνων τοπίων, εργάζονται επί του παρόντος στην τεχνολογία για την εγκατάσταση νέων δέντρων, ένα επίτευγμα που θα μπορούσε να έχει μαζικά ισχυρή επίδραση στα οικοσυστήματα που έχουν ανάγκη. Παρέχουν επίσης πληροφορίες για τους πελάτες που τους βοηθούν να περιηγηθούν στο μέλλον της δασοκομίας.

GymTrack

Το Gymtrack παρέχει στους ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου δεδομένα με δυνατότητα επέμβασης, τα οποία τους δείχνει ακριβώς πώς χρησιμοποιούν τα μέλη τους τον εξοπλισμό τους.GymTrack

Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξασφάλιση της σωστής αγοράς εξοπλισμού στο μέλλον και επιτρέπουν την ταχύτερη αντικατάσταση του εξοπλισμού κακής χρήσης ή της μη δημοφιλούς προπόνησης. Οι πλάκες γυμναστικής μπορούν να βελτιωθούν γνωρίζοντας ποιες μηχανές είναι οι πιο δημοφιλείς, καθιστώντας ευκολότερη τη μείωση των χρόνων αναμονής επίσης. Στην επιχείρηση γυμναστικής, η διατήρηση του πελάτη μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά με το Gymtrack, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι ακούνε ό, τι θέλουν οι πελάτες τους. Με τη δυνατότητα προσαρμογής των αναφερόμενων δεδομένων, το Gymtrack δεν θα απογοητεύσει.

Foodini

Το Foodini είναι το μέλλον που φανταστήκαμε.Foodini

Επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν πραγματικά φαγητά φτιαγμένα από φρέσκα υλικά. Παρόλο που δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, η συσκευή υπόσχεται να διαχειριστεί τα σύνθετα και χρονοβόρα βήματα της προετοιμασίας φαγητού, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να φτιάχνουν σπιτικά γεύματα χωρίς την απογοήτευση. Ενώ η ιδέα φαίνεται φουτουριστική και σχεδόν πιο διασκεδαστική από ευεργετική, υπάρχουν ευκαιρίες για αυτή την τεχνολογία να βελτιώσει τη ζωή των αμέτρητων ατόμων. Η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παροχή ζωτικής διατροφής σε περιοχές όπου δεν είναι διαθέσιμη. Σε περιοχές ακραίου λιμού, εκτυπωτές τροφίμων όπως το Foodini θα μπορούσαν να προσφέρουν μια λύση.

Η ιδέα της εκτύπωσης του αγαπημένου σας γεύματος είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζετε!

Samsara

Ψάχνετε για έναν τρόπο εύκολης διαχείρισης και αξιολόγησης των στόλων μεταφοράς; Η Samsara έχει την έξυπνη τεχνολογία που ψάχνετε. Η επιλογή τους για πύλες IoT, περιβαλλοντικές οθόνες, μονάδες κάμερας και μονάδες εισόδου σας επιτρέπουν να συνδεθείτε και να κατακτήσετε.Samsara

Η τελευταία πύλη παρακολούθησης στόλου διαθέτει GPS σε πραγματικό χρόνο και ασύρματη συνδεσιμότητα 4G LTE υψηλής ταχύτητας που σας επιτρέπει να συνδέσετε αισθητήρες, βίντεο και εφαρμογές με ευκολία. Διαθέτει ένα ενσωματωμένο WiFi hotspot για παραγωγικότητα εν κινήσει και είναι πιστοποιημένο με FMCSA ELD για ώρες υπηρεσίας.

Το Samsara Driver App θα λειτουργήσει σε οποιαδήποτε σύγχρονη συσκευή Android ή iOS, καθιστώντας την εγκατάσταση οικονομικά προσιτή και παρέχοντας ευκαιρίες σύνδεσης ο ανταγωνισμός δεν μπορεί.

ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ

Ποιος χρειάζεται ένα μπάτλερ όταν μπορεί να έχει το ICON Home αντί; Η συσκευή συνδέεται άμεσα με οποιοδήποτε σπίτι και βελτιώνει την καθημερινή παραγωγικότητα και ασφάλεια για οικογένειες όλων των μεγεθών.ICON Smarthome

Η διεπαφή της οθόνης αφής μπορεί να προγραμματιστεί για να σας δείξει τις πληροφορίες που χρειάζεστε περισσότερο, είτε πρόκειται για τον καιρό είτε για επερχόμενες οικογενειακές συναντήσεις και συναντήσεις. Συγχρονίζει με πολλά ημερολόγια, οπότε δεν θα χάσετε ποτέ ξανά ένα ραντεβού.

Το ICON Home σας επιτρέπει να ελέγχετε το εσωτερικό σας περιβάλλον με ευκολία, εξασφαλίζοντας άνεση όλο το εικοσιτετράωρο. Έχει επίσης αισθητήρα κίνησης και μπορεί να ελεγχθεί από το smartphone σας για βέλτιστη ευκολία.

Κιτσί

Οι γάτες μπορεί να είναι άτακτοι, αλλά θα είστε σε θέση να συμβαδίσετε με τις γούνες σας με το Kittyo. Αυτή η συσκευή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε, να μιλάτε, να παίζετε και να καταγράφετε τη γάτα σας, είτε βρίσκεστε σε άλλο δωμάτιο, μακριά στο γραφείο ή ταξιδεύετε για το Σαββατοκύριακο.Κιτσί

Απλά τοποθετήστε τη συσκευή στο βέλτιστο χώρο στο σπίτι σας, κάντε λήψη της δωρεάν εφαρμογής, συνδεθείτε στο WiFi και είστε έτοιμοι να πάτε. Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να διανείμετε τη φροντίδα γάτας, να καταγράφετε και να μοιράζεστε βίντεο με τις τρελές αστείες της γάτας σας, να ελέγχετε ένα λέιζερ για να κρατάτε τη γάτα σας σε επαφή και πολλά άλλα. Ούτε εσείς ούτε η γάτα σας ποτέ δεν θα βαρεθείτε ξανά.

Νέλλο

Η δυνατότητα να παραγγείλετε οτιδήποτε από οπουδήποτε και να το παραδώσετε στην μπροστινή πόρτα σας είναι βολική αλλά όχι απαραίτητα για όσους κατοικούν σε διαμερίσματα. Αν δεν είστε σπίτι για να buzz στο πρόσωπο παράδοσης, θα κατευθυνθείτε προς την επόμενη παράδοση. Εκτός αν έχετε Nello, το οποίο λειτουργεί με μερικές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες παράδοσης στον πλανήτη.Νέλλο

Χρησιμοποιώντας το smartphone σας, μπορείτε να ελέγξετε τη μονάδα ενδοεπικοινωνίας σας, να ανοίξετε ασύρματα την μπροστινή πόρτα και να επιστρέψετε στο σπίτι για πακέτα που περιμένουν στο κατώφλι σας. Εάν ανησυχείτε για κλοπή, υπάρχει προαιρετική ασφάλιση για να προσθέσετε. Οι κάτοικοι διαμερισμάτων μπορούν τελικά να παραγγείλουν με σιγουριά.

Humavox

Η Humavox αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο χρεώνουμε τις συσκευές μας για το καλό, είτε πρόκειται για smartphones, ακουστικά ή ιατρικό εξοπλισμό. Τα προϊόντα τους σχεδιάζονται γύρω από την πεποίθηση ότι δεν πρέπει ποτέ να εξαντληθεί η μπαταρία, να αντιμετωπίσουμε την απογοήτευση της φόρτισης ή να περιοριστούμε από τη χρέωση λόγω των τεχνικών δυνατοτήτων μας.Humavox

Η ασύρματη πλατφόρμα φόρτισης ETERNA χρησιμοποιεί κύματα ραδιοσυχνοτήτων για την ασύρματη φόρτιση της αγαπημένης σας συσκευής. Αλλά αυτό που κάνει το Humavox πραγματικά διαφορετικό από τον ανταγωνισμό είναι ότι η πλατφόρμα τους δεν απαιτεί ακριβή τοποθέτηση για τη φόρτιση.

Η διαδικασία χρέωσης είναι πιο φυσική και πιο αποτελεσματική.

Φύλλο

Το μέλλον της γεωργίας είναι εδώ.ΦΥΛΛΟ

Με το LEAF, μπορείτε να αναπτύξετε μια ποικιλία από βότανα, φρούτα και λαχανικά με σύγχρονη τεχνολογία. Το LEAF είναι ένα αναπτυσσόμενο δοχείο που επιτρέπει στους κηπουρούς όλων των επιπέδων δεξιοτήτων να αναπτύσσουν τα δικά τους προϊόντα χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες ή φυτοφάρμακα και να εξοικονομούν χρήματα στη διαδικασία. Τα φυτά σας θα αυξηθούν αυτόματα με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας. Τα θρεπτικά συστατικά δοσολογούνται αυτόματα και μπορείτε να συνδέσετε το φιαλίδιο σε μια πηγή νερού. Υπάρχει ένα φίλτρο άνθρακα που αποτρέπει τις περίεργες μυρωδιές και το smartphone σας ελέγχει τα πάντα.

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αναπτυχθεί πραγματικό και υγιεινό φαγητό πριν!

Cue Sport Sensor

Οι αθλητές αναζητούν πάντα τρόπους βελτίωσης του παιχνιδιού τους και με το Cue Sport Sensor, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να το πράξουν.Αθλητικός αισθητήρας Cue Sport Intelligence

Αυτός ο ελαφρύς και συμβατός αισθητήρας είναι συμβατός με τα κράνη, τις κεφαλές και τα καπάκια του κρανίου. Συλλέγει δεδομένα και βοηθά τους αθλητές να εντοπίζουν τις τάσεις και τις βελτιώσεις ώστε να μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή τους.

Το Cue παρακολουθεί την ταχύτητα, την απόσταση, την τοποθεσία χτυπήματος, τη σοβαρότητα χτυπημάτων και πολλά άλλα. Είναι ιδανικό για ομαδική ή ατομική χρήση και εργάζεται για ποδοσφαιριστές, παίκτες χόκεϊ και ποδοσφαιριστές, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο πεδίο, ο Cue Sport Sensor μπορεί να σας βοηθήσει.

Πλατφόρμα Yuktix IoT

Η Yuktix αλλάζει τη γεωργία στην Ινδία με έργα IoT. Η εγκατάστασή τους από έναν ηλιακό αυτόματο σταθμό και σταθμό ποιότητας αέρα χρησιμοποιεί 16 αισθητήρες για την παρακολούθηση ποικίλων δεδομένων που μοιράζονται άμεσα για να κατανοήσουν τις τρέχουσες συνθήκες καλλιέργειας και να προχωρήσουν καλύτερα.Yuktix

Τα δεδομένα συλλαμβάνονται από αισθητήρες, μεταδίδονται σε ένα νέφος μέσω της συσκευής Yuktix και στη συνέχεια εμφανίζονται στην εφαρμογή Yuktix. Οι αισθητήρες συλλέγουν δεδομένα σχετικά με την ατμοσφαιρική θερμοκρασία, την υγρασία, την πίεση, την ταχύτητα του ανέμου, τη θερμοκρασία του εδάφους και τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Τα δεδομένα θα ενεργοποιηθούν είτε για τις τελευταίες έξι ώρες, ως μέσο όρο των τελευταίων 24 ωρών, είτε για την προηγούμενη εβδομάδα. Ο σταθμός εξασφαλίζει ακριβείς μετρήσεις και αναπαράσταση της γεωργίας που δεν μπορεί να παρακολουθηθεί οπτικά, βελτιώνοντας την ποιότητα της τελικής συγκομιδής.

Ασύρματο επιταχυνσιόμετρο

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ασύρματο επιταχυνσιόμετρο με ένα ζευγάρι XBees και μερικά άλλα αξεσουάρ σε αυτό το λεπτομερές φροντιστήριο από τον Damon Kohler.Ασύρματο επιταχυνσιόμετρο Damon Kohler

Θα χρειαστεί να διαμορφώσετε και να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό στα XBees για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, να αρχίσετε να συνδέετε όλα τα στοιχεία μαζί. Αφού εκτελέσετε μερικούς κώδικες της Python, καλό θα ήταν να πάτε.

Θα βρείτε όλες τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες σε αυτό το σεμινάριο, μαζί με μερικές βασικές συμβουλές που θα μπορούσαν να έρθουν χρήσιμες αν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα ή δύο. Τι θα χρησιμοποιήσετε για το επιταχυνσιόμετρο σας?

Αισθητήρες Αθλητικού Εξοπλισμού

Όταν προσπαθούν να κερδίσουν το πάνω χέρι ενάντια στον ανταγωνισμό στον αθλητικό αρένα, πολλοί στρέφονται προς τα αθλητικά αναλυτικά.Αισθητήρες Αθλητικού Εξοπλισμού από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις

Με την ικανότητα να παρακολουθεί κάθε κίνηση που η μπάλα και οι παίκτες κάνουν και να αναλύσει, οι προπονητές μπορούν να βελτιώσουν την προγύμνασή τους και οι παίκτες μπορούν να κάνουν όλες τις βελτιώσεις. Η χρήση αισθητήρων στα παπούτσια των παικτών και η μπάλα του παιχνιδιού κερδίζουν έλξη. Αυτοί οι αισθητήρες μπορούν να παρακολουθήσουν κίνηση μέσα σε λίγα εκατοστά και να χαρακτηρίσουν την τροχιά και τον προσανατολισμό.

Υπάρχει ακόμη πολύ περιθώριο για πρόοδο με τους αισθητήρες, αλλά η ανατροφοδότηση και ο ενθουσιασμός είναι πολλά υποσχόμενοι. Μια μέρα, οι αισθητήρες στον αθλητικό εξοπλισμό μπορεί να είναι ο νέος κανονικός.

Έργο ABBIE

Το ABBIE είναι ένα έργο στο Ινστιτούτο Wyss του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, με στόχο την ανάπτυξη αυτοματοποιημένης συσκευής για έγκαιρη ανίχνευση και θεραπεία της αναφυλαξίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να αντιμετωπιστεί γρήγορα αναφυλαξία και να αποφευχθούν σοβαρές επιπλοκές ή ακόμη και θάνατος. Αλλά εάν δεν είναι διαθέσιμη μια άγνωστη αλλεργική επίθεση ή επινεφρίνη, οι συνέπειες είναι σοβαρές. Το πρόγραμμα ABBIE έχει στόχο να αναπτύξει μια φορητή συσκευή που να αντιλαμβάνεται τα συμπτώματα της αναφυλαξίας και να εγχέει αυτόματα επινεφρίνη, μια έννοια που θα μπορούσε να σώσει ζωές σε όλο τον κόσμο.Πρόγραμμα ABBIE από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

Η τεχνολογία είναι προς το παρόν διαθέσιμη για την αδειοδότηση και διεξάγεται διεξοδικότερη έρευνα για να κατανοηθεί καλύτερα ο τρόπος ανίχνευσης της αναφυλαξίας στα αρχικά της στάδια.

Μονάδα κατευθυντικής κεραίας

Η μονάδα κατεύθυνσης κεραίας είναι μια μηχανικά κατευθυνόμενη κεραία με δυνατότητα δημιουργίας έξυπνης δέσμης. Τα πρώιμα πρωτότυπα ήταν ήδη ικανοποιητικά, αλλά υπάρχουν πολλές αναβαθμίσεις στα έργα.Μονάδα κατεύθυνσης κεραίας από το Πανεπιστήμιο Northeastern

Η Μονάδα μπορεί να συνδεθεί με ρομπότ All Terrain με μηχανικά εξαρτήματα που υποστηρίζουν και καθοδηγούν τη φυσική κίνηση. Ο κύριος οδηγός παρέχει στοιχεία ελέγχου των παραμέτρων της κεραίας. Η μονάδα επέκτασης θα είναι συμβατή με πομποδέκτες ZigBee, WiFi και Bluetooth. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα αρχικά πρωτότυπα περιορίστηκαν στην ευκολία χρήσης και την ευρωστία λόγω του λιγότερου από τον ιδανικό εξοπλισμό, αλλά τα μελλοντικά μοντέλα δείχνουν περισσότερες υποσχέσεις. Η κεραία είναι επίσης εξαιρετική στην επικοινωνία υπό παρεμβολές, μέχρι 50 000 υψηλότερες από τις εμπορικές συσκευές.

Έξυπνη ενέργεια στα κτίρια

Τα τοπία ήταν κάποτε κατασκευασμένα από δέντρα και λόφους, αλλά τώρα είναι πιο κοινό και αναμένεται να δουν τοπία γεμάτα αρχιτεκτονική.Έξυπνη ενέργεια στα κτίρια

Πρέπει να γίνει αποδεκτό ότι τα κτίρια είναι τώρα τόσο μεγάλο μέρος του κόσμου όσο και η φύση και ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί ότι και οι δύο ζουν σε αρμονία είναι η δημιουργία έξυπνης ενέργειας. Αυτό το πείραμα εξέτασε την πραγματική απόδοση ενός πράσινου κτιρίου γραφείων LEED-χρυσό με εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα κτίρια που έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικότερα προς το περιβάλλον μπορούν στην πραγματικότητα να χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια από τα τυποποιημένα κτίρια, ανάλογα με τους κεντρικούς ελέγχους κατασκευής τους. Μάθετε πώς τα δεδομένα στοιβάζονται εδώ.

Κουμπί IoT Place-Anywhere στο δίκτυο

Εδώ είναι ένα έργο διασκέδασης που θα σας αφήσει με το δικό σας "εύκολο" κουμπί.Familab Smart Button

Θα χρειαστεί να παραγγείλετε ένα πλήκτρο Dash του Amazon και να ξοδέψετε λίγο χρόνο προγραμματισμού. Η ρύθμιση περιλαμβάνει τη λήψη της εφαρμογής Αγορές Amazon και την πρόσβαση στο μενού του Dash Button. Αυτό θα επιτρέψει στο τηλέφωνό σας να βρει το κουμπί αλλά δεν επιλέγει τίποτα για να το αγοράσει. Απλά βεβαιωθείτε ότι συνδέεται με το τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε μερικές βιβλιοθήκες με την Python. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον κώδικα στις προτιμήσεις σας. Ορισμένοι χρησιμοποιούν το νέο κουμπί τους ως χρονοδιακόπτη ή για να ανάψουν και να σβήσουν τα φώτα.

Εάν μπορείτε να το σκεφτείτε και να το κωδικοποιήσετε, το κουμπί σας μπορεί να το κάνει!

$ 10 DIY Wifi Smart Κουμπί

Θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε ένα έργο IoT που σχεδιάστηκε με αρχάριους στο μυαλό?DIY WiFi Smart Button από απλά πράγματα IoT

Αυτό το DIY WiFi Smart Button δεν απαιτεί κωδικοποίηση ή συγκόλληση. Είναι επίσης εξαιρετικά προσιτό. Αυτό το έξυπνο κουμπί μπορεί να στείλει ειδοποίηση για smartphone, SMA, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή αυτοματοποιημένη τηλεφωνική κλήση στο, το μαντέψατε, πατώντας ένα κουμπί.

Το σεμινάριο είναι εύκολο να ακολουθήσει και σπάει τα πάντα κάτω σε εύπεπτα τμήματα, από υλικά σε εργαλεία μέχρι firmware. Αυτό είναι το τέλειο πρόγραμμα IoT για αρχάριους. Θα χτίσει την εμπιστοσύνη σας και θα έχετε κάτι διασκεδαστικό για να δείξετε τις προσπάθειές σας.

Εννοια

Η ιδιοκτησία ενός σπιτιού έρχεται με μεγάλη ευθύνη.Εννοια

Αλλά όταν δεν είστε πάντα εκεί για να παρακολουθήσετε την τρέχουσα κατάσταση, πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν πάει τρομερά λάθος?

Με το Notion, θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα κατάσταση του σπιτιού σας. Ο αισθητήρας κάνει περισσότερα από άλλα συστήματα οικιακής ασφάλειας. Αντί να ενημερώνεστε μόνο όταν ανοίγουν οι πόρτες, ξέρετε αν ανοίγεται ένα όπλο ασφαλές όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι μόνο ή αν ένας συναγερμός μονοξειδίου του άνθρακα σβήνει. Μάθετε για μια διαρροή νερού πριν από την υπερβολική ζημιά ή εάν ένα δωμάτιο γίνεται παράξενα ζεστό ή κρύο.

Αυτή η συσκευή IoT θα προστατεύσει το σπίτι και την οικογένειά σας από διάφορες πιθανές καταστροφές.

Μικρή κλίμακα

Θέλετε να προσθέσετε λίγο χιούμορ στην πρωινή σας ρουτίνα?Hackable Scale κατά αρχική κατάσταση

Αυτό το σεμινάριο θα σας διδάξει πώς να χαράξετε την κλίμακα του μπάνιου σας είτε για να σας ενθαρρύνουν είτε για να σας γελοιοποιήσετε για να φάτε αυτό το επιπλέον ντόνατ. Πρόκειται για ένα ιδανικό πρόγραμμα για όσους εισέρχονται απλά στον κόσμο του Διαδικτύου και απαιτεί έναν πίνακα ισορροπίας Wii, ένα Raspberry Pi και μια online πλατφόρμα ανάλυσης δεδομένων.

Χρειάζεται λιγότερο από μισή ώρα και μπορείτε να προγραμματίσετε την κλίμακα σας για να δηλώσετε ό, τι θέλετε μέσω μηνυμάτων κειμένου. Θα μπορείτε να ακυρώσετε το επόμενο ραντεβού σας με τον προσωπικό σας εκπαιδευτή χάρη στη νέα κλίμακα μπάνιου που μιλάτε.

Ψηφιακά πλήκτρα

Πείτε αντίο στο ενοχλητικό jingle-jangle των κλειδιών σας και γεια να ψηφιακά κλειδιά.DigitalKeys

Αυτή η τεχνολογία σας επιτρέπει να γυρίσετε οποιαδήποτε πόρτα ή να κλειδώσετε σε ένα έξυπνο σημείο πρόσβασης. Οι έξυπνες κλειδαριές είναι εξοπλισμένες με κάρτες SIM και μικροσκοπικά μόντεμ που σας επιτρέπουν να τα ξεκλειδώσετε με το smartphone σας. Θα απολαύσετε τόσο την ευκολία και τους παράγοντες ασφάλειας.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά πλήκτρα για το σπίτι, την εργασία ή και τα δύο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν έχει κλεμμένο αντίγραφο του κλειδιού σας και ότι, όσο έχετε το smartphone σας, θα έχετε πάντα γρήγορη και εύκολη πρόσβαση τον προορισμό σας χωρίς να χρειαστεί να παλέψετε δώδεκα κλειδιά.

φωλιά

Λένε ότι δεν έχει νόημα να ανακαλύψουμε τον τροχό, αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο Den έκανε το σωστό.φωλιά

Έλαβαν ένα συνηθισμένο στοιχείο οικιακής χρήσης, το διακόπτη φωτισμού, και επανέλαβαν την έννοια του φωτισμού των σπιτιών μας. Όχι μόνο μπορείτε να ελέγξετε τους διακόπτες όταν δεν είστε στο σπίτι μέσω του smartphone σας, αλλά μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα δεδομένα που συνδέονται με κάθε διακόπτη. Μάθετε πόσο καιρό υπάρχει ένα φως, πότε ήταν ενεργοποιημένο το τελευταίο, και πόση δύναμη χρησιμοποιεί. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις λυχνίες σας σε χρονοδιακόπτη. Θα εξοικονομήσετε χρόνο, εξοικονομείτε ενέργεια και κάνετε την καθημερινή σας ρουτίνα λίγο πιο εύκολη με τα προϊόντα Den.

Παιχνίδι γκολφ

Πρέπει να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ του Σαββατοκύριακου; Παιχνίδι Γκολφ είναι η συσκευή IoT για να συμβεί αυτό.Παιχνίδι γκολφ

Απλά αποσπάστε το επάνω στα ρούχα σας και παρακολουθήστε τα ρολά δεδομένων. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να καταγράψετε τα στατιστικά σας, έτσι θα εξοικονομήσετε δεδομένα και τη ζωή του τηλεφώνου. Η συσκευή καταγράφει κάθε λήψη.

Όταν τελειώσετε να παίζετε, μπορείτε να δείτε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού σας από μια νέα οπτική γωνία. Μπορείτε να μοιραστείτε τα εντυπωσιακά σας στατιστικά με τον κόσμο ή να τα χρησιμοποιήσετε ως εκπαιδευτικό οδηγό για να εντείνετε το παιχνίδι σας. Μπορείτε επίσης να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας δίπλα σας ή σε ξεχωριστά μαθήματα χιλιάδων μιλίων μακριά.

Αυτή η διασκεδαστική συσκευή IoT θα σας κάνει να απολαμβάνετε το παιχνίδι του γκολφ σε ένα νέο επίπεδο.

Μεγάλες

Το Measurence παρέχει πληροφορίες που καθοδηγούνται από δεδομένα για να βοηθήσουν να αναπτυχθούν τοποθεσίες από τούβλα και κονιάματα.Βύσμα μέτρησης

Μέσα σε πέντε λεπτά, μπορείτε να συλλέγετε δεδομένα. Μάθετε σχετικά με τις δυνατότητες των νέων θέσεων λιανικής πώλησης παρακολουθώντας την κυκλοφορία των πεζών ή μάθετε τι είδους προωθήσεις φέρνουν το υψηλότερο ποσοστό περιπάτου. Προσδιορίστε εάν ο καιρός έχει παράγοντα στις πωλήσεις σας ή εάν οι πιο πολυσύχναστες χρονοθυρίδες ταιριάζουν με την εξωτερική κίνηση.

Τέτοια ακριβή δεδομένα δεν ήταν διαθέσιμα με αυτό το επίπεδο ευκολίας στο παρελθόν. Με την προσθήκη της εταιρείας Measurence στην επιχείρησή σας, μπορείτε να δείτε ποιες ευκαιρίες λείπουν σε πραγματικό χρόνο και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τα κέρδη.

Petzi

Το Petzi Treat Cam είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος να αφήσετε τα κουτάβια σας να γνωρίζουν ότι δεν είστε ποτέ πολύ μακριά από αυτούς.Petzi

Η συσκευή είναι εξαιρετική για ζώα με άγχος αποχωρισμού. Απλά χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να μιλήσετε άμεσα με το κατοικίδιο ζώο σας μέσω ήχου υψηλής ποιότητας και βεβαιωθείτε ότι θα είστε σπίτι σύντομα. Αν βρίσκονται στη μέση αυτού του λατρευτικού πράγματος, κάνουν γρήγορα μια εικόνα για αποθήκευση ή κοινή χρήση. Εάν δεν έχουν προκαλέσει καμία καταστροφή εν απουσία σας, ανταμείψτε τους για τη συμπεριφορά τους με μια απόλαυση από το Petzi Treat Launcher.

Αυτή η συσκευή IoT είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνετε μέρος της ημέρας του ζώου σας, ακόμα κι αν δεν είστε εκεί.

SmartSantander

Έχουμε smartphones, έξυπνα σπίτια, έξυπνα αυτοκίνητα ... γιατί δεν είναι μια έξυπνη πόλη?SmartSantander

Το SmartSantander έχει αναπτύξει το σχέδιο για τη δοκιμή της έννοιας. Το όραμα για το έργο περιλαμβάνει 20.000 αισθητήρες που θα δοκιμάσουν μια ποικιλία τεχνολογιών σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες. Κάθε πειραματική διευκόλυνση θα επιτρέψει την ανάπτυξη νέων εφαρμογών από τους χρήστες και τη δυνατότητα άρσης των τεχνικών και κοινωνικών εμποδίων που περιορίζουν τη διάδοση της έννοιας του IoT.

Ενώ τα περισσότερα προγράμματα IoT επικεντρώνονται σε ένα ενιαίο αποτέλεσμα, η SmartSantander ελπίζει να αλλάξει ολόκληρο το μέλλον της IoT καθιστώντας την ευρύτερα αποδεκτή και αναμενόμενη από το κοινό.

Ασφαλές σχέδιο για το Διαδίκτυο των πραγμάτων

Καθώς οι μέρες μας γίνονται πιο καθοδηγούμενες από την τεχνολογία, πολλοί φοβούνται ότι κατευθυνόμαστε προς ένα σημείο θραύσης.Ασφαλής IoT από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ

Το πρόγραμμα Secure Internet of Things Project ελπίζει να περιορίσει τις απειλές εντοπίζοντας τους, προγραμματίζοντας για αυτούς και αποτρέποντάς τους. Το έργο είναι μια κοινή προσπάθεια μεταξύ του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, του UC Berkeley και του Πανεπιστημίου του Michigan. Μαζί, εστιάζουν στην εκμάθηση της ενσωμάτωσης μεγάλων ροών νέων δεδομένων σε υπάρχοντα, στον τρόπο διατήρησης και προστασίας της ασφάλειας των χρηστών και στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να γίνουν προσβάσιμες νέες εφαρμογές IoT για όσους διαθέτουν τεχνολογικό υπόβαθρο κάθε είδους.

Ουσιαστικά, το πρόγραμμα Secure Internet of Things Project προσπαθεί πρώτα να φτάσει στο μέλλον και να βεβαιωθεί ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όλους μας.

Power-Tags

Το PowerTags είναι μια πλατφόρμα IoT από άκρο σε άκρο που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει συνδεδεμένες συσκευές. Η πλατφόρμα μπορεί να διαχειρίζεται δίκτυα και να παρακολουθεί για σφάλματα ή απειλές. Χρησιμοποιεί ένα στιβαρό λογισμικό, σύστημα πραγματικής θέσης σε πραγματικό χρόνο, συσκευές ή αισθητήρες που συνδέονται με IoT τρίτου κατασκευαστή και παρέχει σύνδεση στο διαδίκτυο σε συσκευές που διαφορετικά δεν θα ήταν.Ετικέτες ισχύος

Με τη δυνατότητα σύνδεσης πολλών συσκευών IoT, οι εργαζόμενοι μπορούν να είναι πιο αποδοτικοί, οι επιχειρήσεις μπορούν να προστατεύονται περισσότερο και οι οικογένειες να είναι πιο συγχρονισμένες. Το PowerTags επικεντρώνεται στον κλάδο της υγείας, όπου η πλατφόρμα του μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ασθενών κατά τη διάρκεια συμβάντων μαζικών ατυχημάτων ή να κρατήσει ασφαλείς τους ασθενείς οι οποίοι διαφορετικά θα περιπλανηθούν ή θα βλάψουν τους εαυτούς τους.

Ενεργειακά

Ως επιχείρηση, η πληρωμή για το ενεργειακό κόστος είναι απλώς ένα άλλο έξοδο. Αλλά τι θα συμβεί αν μειώσετε το κόστος μέχρι και 30%?Ενεργειακά

Ενεργειακά λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το state-of-the-art υλικό, φιλικό προς το χρήστη αναλύσεις, καθώς και μια εφαρμογή για κινητά. Θα μάθετε ποιες μηχανές εμπίπτουν στην κανονική κατανάλωση ενέργειας και που τρώνε στα κέρδη σας.

Μόλις μάθετε ποια μέρη της επιχείρησής σας χρησιμοποιούν την περισσότερη ενέργεια, μπορείτε να είστε ενεργά στην εξοικονόμηση χρημάτων και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας. Θα έχετε παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθηση κόστους ενέργειας και ιστορικά δεδομένα ενέργειας για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις ενεργειακές ανάγκες της εταιρείας σας.

Inventrom (Bolt IoT)

Το Bolt είναι η λύση IoT για επιχειρήσεις και μεμονωμένα έργα.Bolt IoT

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές και να συλλέγετε δεδομένα με ασφάλεια και ασφάλεια, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα λάβετε πληροφορίες μέσω της οπτικοποίησης και της μηχανικής μάθησης που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις καθημερινές εργασίες.

Το Bolt εξασφαλίζει γρήγορες επικοινωνίες μεταξύ των συσκευών και του σύννεφου τους καθώς και ασφάλεια μέσω ενσωματωμένων διασφαλίσεων. Το Bolt είναι πλήρως προσαρμόσιμο, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τις συσκευές σας μέσω εφαρμογών και να σας επιτρέπουν να αυξήσετε γρήγορα τον αριθμό των συσκευών που συνδέετε, είτε πρόκειται για δωδεκάδα είτε για εκατομμύρια.

Ploud.io

Τα έργα του Διαδικτύου αλλάζουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι οικογένειες ασχολούνται με τις καθημερινές τους δραστηριότητες.Ploud

dib είναι μια έξυπνη συσκευή συσκευής δικτύου. Σκοπός του είναι η ψυχαγωγία και η ροή ψηφιακού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας για διάφορους σκοπούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική προσωπική βοήθεια για το σπίτι σας ή να την χρησιμοποιήσετε για ζωντανή τηλεδιάσκεψη, όπως το Skype. Η συσκευή μπορεί επίσης να βοηθήσει τα παιδιά με την εργασία με τη λήψη εκπαιδευτικού περιεχομένου και τη σύνδεση πολλαπλών συσκευών δικτύου στο ασύρματο διαδίκτυο για λόγους ευκολίας. Διαθέτει τεχνολογία FLASH ή Reverse CDN, η οποία αναδιανέμει τα δεδομένα με την κατανόηση πολύπλοκων προτύπων ροής και περιήγησης.

dib επαναπροσδιορίζει το Διαδίκτυο για τις μάζες.

FarmX

Οι αισθητήρες FarmX μετρούν τις εδαφικές, φυτικές και περιβαλλοντικές μεταβλητές σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης νερού και αύξησης των αποδόσεων της συγκομιδής.FarmX

Οι καλλιεργητές μπορούν να ποτίζουν με αυτοπεποίθηση μέσω δεδομένων, τα οποία παρέχουν στρες σε πραγματικό χρόνο καλλιέργειας. Το σύστημα μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα χρηστών, αποφεύγοντας το νερό και τα απόβλητα λιπασμάτων και ελαχιστοποιώντας το κόστος εργασίας. Εξοικονοεί επίσης χρόνο με την απομακρυσμένη παρακολούθηση των πεδίων, έτσι οι καλλιεργητές και οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συγκεντρώνονται για να παράσχουν ένα προϊόν υψηλότερης ποιότητας. Ο πίνακας οργάνων υπογραμμίζει τις προβληματικές περιοχές και αξιοποιεί πλήρως κάθε καλλιεργητική περίοδο. Η εφαρμογή με δυνατότητα λήψης διατηρεί τους καλλιεργητές σε συνεχή επαφή με τα πεδία τους.

Farmobile

Η διακυβέρνηση του πολίτη και η γεωργία είναι δύο βιομηχανίες που φαίνονται ξεχωριστές μεταξύ τους αλλά είναι τελείως τέλειες μεταξύ τους.Farmobile

Το Farmobile επιτρέπει στους αγρότες να παρακολουθούν πολλαπλές μηχανές σε πραγματικό χρόνο και να καταγράφουν περισσότερα δεδομένα από ό, τι ο ανταγωνισμός. Παρακολουθώντας τη δραστηριότητα που συμβαίνει, είτε είναι στον τομέα είτε όχι, οι αγρότες μπορούν να βελτιώσουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και να χρησιμοποιήσουν τα ιστορικά δεδομένα για τα αγροτικά προϊόντα για να βελτιώνουν κάθε χρόνο. Οι γεωργοί έχουν επίσης τα δικά τους ηλεκτρονικά αρχεία καταγραφής, επομένως έχουν το δικαίωμα να πουλήσουν τα δεδομένα σε εγκεκριμένους αγοραστές τρίτων.

Αυτό δίνει το Farmobile ένα σαφές πλεονέκτημα ενάντια στον ανταγωνισμό τους, καθώς οι αγρότες μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα ροή εσόδων μόνο κάνοντας αυτό που κάνουν ήδη.

Σέμιος

Το Semios είναι ένα έργο IoT που αναπτύχθηκε μόνο για οπωρώνες.Σέμιος

Χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και την προστασία κάθε δέντρου και των καρπών του. Ένα δίκτυο αισθητήρων παρακολουθεί για παράσιτα, παγετούς, ασθένειες και αρδευτικές ανάγκες. Σε αντίθεση με παρόμοια συστήματα, το ισχυρό δίκτυο του Semios επιτρέπει σε συσκευές σχεδόν οπουδήποτε, ώστε να μην χρειάζεται να διατηρούνται στο μυαλό τα σχέδια δεδομένων. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα του συστήματος είναι η ικανότητά του να παρακολουθεί την ανάπτυξη των παρασίτων. Αυτά τα δεδομένα βοηθούν στον προσδιορισμό της ποσότητας της συνθετικής φερομόνης που απελευθερώνεται, εμποδίζοντας την αναπαραγωγή των σκωληκοειδών. Αυτό διατηρεί στο ελάχιστο τον αριθμό των παρασίτων και μειώνει τον αριθμό των φυτοφαρμάκων που απαιτούνται για την προστασία του οπωρώνα.

Hykso

Οι δυνατότητες των σχεδίων IoT στον αθλητισμό μόλις αρχίζουν.Hykso

Το Hykso έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαχητές να μεγιστοποιήσουν το χρόνο εκπαίδευσης τους μέσω της εφαρμογής τους, η οποία επιτρέπει στους μαχητές κατάρτισης να βλέπουν τις εξόδους γροθιά σε πραγματικό χρόνο και να μετράνε την εξέλιξή τους, καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία. Οι συμπεριλαμβανόμενοι ιχνηλάτες διάτρησης μπορούν να παρακολουθήσουν την κίνηση των χεριών σε 1.000 φορές ανά δευτερόλεπτο. Αυτά τα δεδομένα που συλλέγονται παρέχουν πληροφορίες για τον αριθμό, τον τύπο και την ταχύτητα των διατρήσεων. Οι χρήστες μπορούν να συγκρίνουν την ταχύτητά τους, την καταμέτρηση γροθιά και την ένταση με άλλους μαχητές για να μάθουν πού βρίσκονται ενάντια στον ανταγωνισμό.

Oomnitza

Το Oomnitza επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία όπως και κανένα άλλο λογισμικό.Oomnitza

Επειδή ενσωματώνεται σε παροχείς τρίτων, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα τρέχοντα εργαλεία σας. Μπορείτε να ζωντανέψετε τα στοιχεία του ενεργητικού και να τα διαχειριστείτε από το smartphone σας. Το λογισμικό αυξάνει την παραγωγικότητα και μεγιστοποιεί το χρόνο λειτουργίας. Ο ενσωματωμένος πίνακας οργάνων σάς επιτρέπει να βλέπετε μοτίβα και να διαχειρίζεστε καλύτερα τα στοιχεία με σιγουριά. Όταν εργάζονται με την Oomnitza, οι υπάλληλοι της ΤΠ μπορούν να εξοικονομήσουν ώρες συντηρημένης εργασίας. Οι συσκευές διαρκούν περισσότερο και κοστίζουν λιγότερο για να λειτουργούν.

Οι εταιρείες μπορούν να τρέξουν πιο γρήγορα, να επεκτείνουν τα περιθώρια κέρδους τους και να αυξήσουν το εισόδημά τους με την πάροδο του χρόνου με την Oomnitza.

Flic

Το Flic έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις εργασίες.Flic

Είναι συμβατό με χιλιάδες συσκευές και μπορεί να ρυθμιστεί σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Διαρκεί επίσης μέχρι και δύο χρόνια χωρίς αλλαγή μπαταρίας. Με ένα απλό κλικ στο κουμπί Flic μπορείτε να ενεργοποιήσετε δεκάδες ενέργειες, όπως ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των φώτων, αναπαραγωγή του αγαπημένου σας ηχητικού μηνύματος, κλήση υπηρεσίας ή εύρεση του τηλεφώνου σας. Τα κουμπιά είναι ασύρματα και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν οπουδήποτε και να μετακινηθούν όταν είναι απαραίτητο.

Είναι ο απλός και οικονομικά προσιτός τρόπος να καταστήσετε κάθε σπίτι πιο έξυπνο και αποτελεσματικότερο.

City Pulse

Το CityPulse παρέχει καινοτόμες έξυπνες εφαρμογές πόλης.City Pulse

Η ολοκληρωμένη προσέγγισή τους στο Ίντερνετ των ανθρώπων και στο Διαδίκτυο των πραγμάτων τους έδωσε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με παρόμοια έργα. Χρησιμοποιώντας τη συλλεγμένη πληροφορία, το CityPulse επιτρέπει στις πόλεις να αυξάνουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα, να μοιράζονται αποτελεσματικά πληροφορίες με τους πολίτες τους και να βελτιώνουν τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Η ποιότητα ζωής βελτιώνεται δραστικά για όσους έχουν πληγεί. Το CityPulse προσφέρει πάνω από 100 Smart City περιπτώσεις χρήσης για να μελετήσει και να μάθει από, μαζί με διάφορες εκθέσεις για να εξερευνήσετε. Το έργο συνδυάζει άψογα τις βασισμένες στη γνώση υπολογιστικές δοκιμές και τις δοκιμές αξιοπιστίας.

Όταν πρόκειται για έξυπνα δεδομένα πόλης, η CityPulse έχει σκεφτεί όλα αυτά.

Διαδίκτυο Συσκευών και Έργων Ανακεφαλαιώστε

Το Διαδίκτυο αλλάζει και αναπτύσσεται. Το Ίντερνετ των πραγμάτων θα είναι πιθανώς η μεγαλύτερη αλλαγή που θα δούμε η γενιά μας. Πάνω από αυτά έχουμε αναφέρει μερικά μεγάλα έργα που ελπίζουμε να σας εμπνεύσουν και να σας εκπαιδεύσουν για το τι μπορούμε να περιμένουμε!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me