Μπορείτε να πληρώσετε για τις ξένες υπηρεσίες με μια κάρτα εικονικής χρέωσης;

Ενώ τα δίκτυα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου, πολλοί πάροχοι ροής ανά εκπομπή, υπηρεσίες μουσικής και εξειδικευμένες αθλητικές υπηρεσίες απαιτούν από εσάς να πληρώσετε με τοπική χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η προσπάθεια πληρωμής με κάρτα από τη χώρα σας και ένας ψεύτικος ταχυδρομικός κώδικας σπάνια λειτουργεί. Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση.

Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν περιορισμένες από την περιοχή ηλεκτρονικές υπηρεσίες, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός παρόχων που προσφέρουν "εικονικές χρεωστικές κάρτες". Αυτές οι υπηρεσίες ψηφιακών πληρωμών επιτρέπουν στους ανθρώπους να μεταφέρουν κεφάλαια σε μια προπληρωμένη χρεωστική κάρτα σε μια χώρα της επιλογής τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ξεμπλοκάρουν τις υπηρεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμες εικονικές κάρτες σχεδόν σε κάθε χώρα.

Αν έχετε ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN και θέλετε να πληρώσετε για μια ξένη υπηρεσία όπως HBO GO, Sling TV, F1 TV, Bein Sports ή Spotify, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις συνιστώμενες υπηρεσίες εικονικής πληρωμής σε αυτό το άρθρο!

Εικονικός κώδικας ταχυδρομικής κάρτας

Πόσο κοστίζει μια εικονική πιστωτική κάρτα?

Ένα πράγμα που αξίζει να ληφθεί υπόψη είναι ότι υπάρχει ένα τέλος εγκατάστασης για εικονικές κάρτες πληρωμής. Οι περισσότερες εταιρείες χρεώνουν ένα εφάπαξ τέλος για την έκδοση του αριθμού της κάρτας. Αυτό το τέλος είναι συνήθως μεταξύ $ 5-15. Πέρα από αυτό, οι επιχειρήσεις τείνουν να χρεώνουν ένα τέλος για την κάλυψη της κάρτας. Η χρέωση αυτή κυμαίνεται μεταξύ 1-5% της μεταφοράς.

Οι καλύτερες υπηρεσίες εικονικής πληρωμής

Καταλαβαίνουμε ότι εάν έχετε εγγραφεί σε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε κάτι online, ίσως να βιαστείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον γρήγορο οδηγό των καλύτερων υπηρεσιών εικονικής πληρωμής. Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι γνωστές, αξιόπιστες παρόχους πληρωμών στο διαδίκτυο που χρησιμοποιούνται από καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ...

 1. ΗΠΑ Unlocked Virtual Card Visa

  Ξεκλείδωτη

  Αυτή η υπηρεσία πληρωμών είναι απολύτως ιδανική για όποιον επιθυμεί να αγοράσει μια αμερικανική υπηρεσία όπως το HBO GO, το Amazon Prime Video, η Sling TV, η DirecTV - ή οποιαδήποτε άλλη. Το US Unlocked παρέχει μια εικονική χρεωστική κάρτα που είναι ευρέως αποδεκτή στα καταστήματα που βασίζονται στις ΗΠΑ.

  Το US Unlocked είναι μια επαναχρησιμοποιήσιμη εικονική κάρτα Visa που συνοδεύει μια έγκυρη διεύθυνση χρέωσης των ΗΠΑ. Το εφάπαξ τέλος εγγραφής είναι $ 15 και το μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης είναι $ 3,50. Το τέλος συμπλήρωσης ποικίλλει ανάλογα με τη μέθοδο που θέλετε να καταθέσετε κεφάλαια: αλλά συνήθως είναι 3 και 3%. Αν και αυτή η λύση είναι λίγο ακριβό, έρχεται με μια έγκυρη διεύθυνση είναι πολύ χρήσιμη για την εγγραφή για πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές υπηρεσίες!

 2. EcoPayz ecoVirtualcard

  Ecopayz

  Το EcoPayz παρέχει μια ασφαλή εικονική κάρτα μίας χρήσης, η οποία σας δίνει πρόσθετη σιγουριά. Ακόμη και αν ο αριθμός κάρτας κλαπεί κατά τη διάρκεια μιας ηλεκτρονικής συναλλαγής, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δεύτερη φορά. Αυτό το καθιστά μια δημοφιλής επιλογή για όσους αγοράζουν προϊόντα από ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν εμπιστεύονται ιδιαίτερα.

  Το EcoPayz μπορεί να παραγγελθεί σε ευρώ, USD και GBR. Το εφάπαξ τέλος έκδοσης είναι € 1,80 και το τέλος συναλλαγής είναι 4%. Οι καταναλωτές μπορούν να ανοίξουν τρεις κάρτες προπληρωμένες (μιας χρήσης) ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για να αγοράσετε πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες για διαφορετικές χώρες, αν θέλετε.

 3. Εικονική γρήγορη κάρτα MoneyPolo

  Moneypolo

  Το MoneyPolo προσφέρει τόσο μια κάρτα μίας ημέρας όσο και μια κάρτα συμπληρωματικής κάρτας. Το τέλος εγκατάστασης με αυτήν την επιχείρηση είναι αρκετά υψηλό στις $ 15. Το τέλος συμπλήρωσης είναι $ 3 ανά συναλλαγή, έτσι όπως το US Unlocked, αυτή η επιλογή είναι στην πιο ακριβή πλευρά. Μια ιδιαιτερότητα με αυτή την υπηρεσία είναι ότι αν δεν χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για 60 ημέρες, θα χρειαστεί να πληρώσετε μια διοικητική αμοιβή $ 10 για να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Για το λόγο αυτό, η κάρτα αυτή συνιστάται μόνο για μία μόνο χρήση - ή αν σκοπεύετε να χρησιμοποιείτε τακτικά την εικονική σας κάρτα.

 4. Κάρτα WorldCore Ultimate MasterCard

  WorldPay

  Worldcoreis που εδρεύει στην Τσεχική Δημοκρατία. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια εικονική προπληρωμένη χρεωστική κάρτα για μόλις 5 ευρώ. Η κάρτα μπορεί να αγοραστεί στα τρία δημοφιλέστερα νομίσματα - δολάρια ΗΠΑ, ευρώ ή στερλίνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Worldcore για να αγοράσετε τις περισσότερες online υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να φορτώσετε χρήματα σε μια κάρτα Worldcore από οποιοδήποτε τραπεζικό λογαριασμό ή με ψηφιακά νομίσματα. Το τέλος συμπλήρωσης είναι μόλις 0,99 EUR, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι μια συμφωνία.

 5. LeuPay

  LeoPay

  Αυτή η υπηρεσία είναι ελαφρώς διαφορετική από τις άλλες σε αυτήν τη λίστα, επειδή στην πραγματικότητα σας στέλνει μια φυσική κάρτα. Για να λάβετε μία ή περισσότερες από αυτές τις κάρτες, θα πρέπει να ελέγξετε το KYC. Αφού γίνει αυτός ο απλός έλεγχος, μπορείτε να λάβετε δύο κάρτες δωρεάν. Το καλό για το LeuPay είναι ότι προσφέρει 10 διαφορετικά νομίσματα, οπότε αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε κάτι σε μια πιο ασυνήθιστη περιοχή, αυτή η κάρτα αξίζει να εξεταστεί. Ένα άλλο μεγάλο σημείο πώλησης - η αποστολή χρημάτων σε μια κάρτα LeuPay είναι δωρεάν για τους κατοίκους της ΕΕ και μόλις 2% αλλού.

Τι είναι μια εικονική χρεωστική κάρτα?

Το καλό για τις εικονικές χρεωστικές κάρτες είναι ότι δεν χρειάζεστε μια τράπεζα για να σας εγκρίνει. Επειδή το χρεώνετε με χρήματα καθώς προχωράτε, δεν απαιτούνται πιστωτικοί έλεγχοι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραγγείλετε ένα και να το παραδώσετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια στιγμή.

Σε αντίθεση με μια φυσική χρεωστική κάρτα που είναι ένα φυσικό κομμάτι πλαστικού που κρατάτε στο χέρι σας, μια εικονική κάρτα πληρωμής δεν είναι τίποτα παραπάνω από τους σημαντικούς αριθμούς που βρίσκετε γραμμένοι στην κάρτα σας. Ο αριθμός κάρτας, η ημερομηνία λήξης του και ο κωδικός CVV που βρίσκεται συνήθως στο πίσω μέρος μιας φυσικής κάρτας είναι όλα όσα χρειάζεστε για να ψωνίσετε online.

Οι εικονικές κάρτες μπορούν να παραγγελθούν σε διαφορετικά δημοφιλή νομίσματα παγκοσμίως, όπως δολάρια ΗΠΑ, λίρες ή ευρώ. Αυτό σας επιτρέπει να αγοράσετε από ηλεκτρονικά καταστήματα σε συγκεκριμένες χώρες. Ακόμη καλύτερα, σας επιτρέπει να πληρώνετε για υπηρεσίες περιοριζόμενες από την περιοχή, όπως τα κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης των ΗΠΑ.

Οι εικονικές κάρτες έρχονται σε δύο διαφορετικές ποικιλίες. Κάποιος μπορεί να συμπληρωθεί ξανά και ξανά, πράγμα που είναι χρήσιμο αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα επανειλημμένα. Η δεύτερη είναι μια κάρτα μιας ώρας που λήγει αφού έχετε ξοδέψει όλα τα χρήματα που φορτώνετε σε αυτήν.

Πόσες κάρτες

Διεύθυνση ΗΠΑ για την κάρτα σας

Τέλος, μπορεί να χρειαστείτε μια διεύθυνση των ΗΠΑ για να αγοράσετε ορισμένες υπηρεσίες. Αν συμβαίνει αυτό, απλά χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση προώθησης πακέτων όταν κάνετε check out.

Πιστοποίηση εικόνας τίτλου: πακέτο / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me