Πώς να κάνετε streaming Cartoons Online – Ξεκλειδώστε το Unlimited Kids TV ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό

Όλοι θέλουν τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένοι. Ωστόσο, αυτές τις μέρες μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για τους γονείς να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της παιδικής χαράς που σχετίζονται με την τηλεόραση. Καταλαβαίνουμε τι ασχολείσαι - ο κατάλογος των δημοφιλών κινούμενων σχεδίων δεν φαίνεται να τελειώνει ποτέ!

Φυσικά, κανείς δεν θέλει να χάσουν τα παιδιά τους, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να αντέξετε οικονομικά το τεράστιο ποσό των διαφόρων παιδικών καναλιών που είναι διαθέσιμα στις μέρες μας. Ευτυχώς, υπάρχει μια απάντηση στις προσευχές σας και αυτή η απάντηση είναι μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN).

Πρόσβαση σε κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο

Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο σας επιτρέπει να έχετε ασφαλή πρόσβαση σε φθηνότερες επιλογές για την παρακολούθηση κινούμενων σχεδίων στο διαδίκτυο. Οι πιο επίσημες επιλογές σε αυτόν τον οδηγό απαιτούν συνδρομή. Ωστόσο, άλλες εναλλακτικές λύσεις θα σας επιτρέψουν να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε εκατομμύρια κινούμενα σχέδια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένα VPN είναι το χρυσό εισιτήριο σας για την ασφαλή πρόσβαση σε σχεδόν απεριόριστα κινούμενα σχέδια για τα μικρά σας!

Τι είναι ένα VPN?

Ένα VPN είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία που κάνει δύο πράγματα. Πρώτον, παρέχει κρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα περιήγησης ιστού (εισερχόμενα και εξερχόμενα) είναι κωδικοποιημένα με ασφάλεια. Το αποτέλεσμα είναι η ψηφιακή ιδιωτικότητα που εμποδίζει τον καθένα να γνωρίζει τι κάνετε online.

Στη συνέχεια, ένα VPN σάς επιτρέπει να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα. Αυτό σας επιτρέπει να ξεπεράσετε την τοπική λογοκρισία και τα διεθνή μπλοκ που είναι γνωστά ως γεω-περιορισμοί.

Cartoon Vpn

Πώς λειτουργεί ένα VPN για γελοιογραφίες?

Όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν μια διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP). Αυτό είναι ένα σύνολο αριθμών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εντοπίσετε πού βρίσκεστε. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε τι έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η διεύθυνση IP χρησιμοποιείται επίσης για την επιβολή γεωγραφικών περιορισμών, οι οποίες σας εμποδίζουν να έχετε πρόσβαση σε τηλεοπτικές ροές από το εξωτερικό. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους γονείς που θέλουν να πάρουν περισσότερα κινούμενα σχέδια για τα παιδιά τους. Ωστόσο, με ένα VPN για κινούμενα σχέδια, μπορείτε να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα αποκλεισμένα ρεύματα.

Επιπλέον, σήμερα, πολλές κυβερνήσεις υποχρεώνουν τους παρόχους υπηρεσιών Ίντερνετ (ISPs) να διατηρούν αρχεία (υποχρεωτική διατήρηση δεδομένων) για το τι κάνουν οι πελάτες τους στο διαδίκτυο. Ανάλογα με το πού ζείτε, αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση σε πειρατικές ροές περιεχομένου βίντεο μπορεί να οδηγήσει σε μια επιστολή που σας ζητά να σταματήσετε, και μερικές φορές ακόμη και μια κλήση δικαστηρίου.

Αυτό είναι ενοχλητικό, επειδή υπάρχουν τεράστιοι αριθμοί ιστότοπων που προσφέρουν δωρεάν ροές καρτούν.

Ποιο VPN για κινούμενα σχέδια πρέπει να πάρω?

Υπάρχουν εκατοντάδες VPN στην αγορά. Για να παρακολουθήσετε κινούμενα σχέδια, θα χρειαστείτε ένα που είναι γρήγορο. Πολλά δίκτυα VPN έχουν αργούς διακομιστές που δεν είναι αρκετά ικανοί για streaming. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απομόνωση και αναμφισβήτητα θα σημαίνει ότι τα παιδιά σας είναι συνεχώς γκρίνια για τα κινούμενα σχέδια που δεν παίζουν σωστά.

Επιπλέον, πολλά δίκτυα VPN έχουν κρυπτογραφημένη ή ξεπερασμένη κρυπτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν παρέχουν επαρκή προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Τα VPN που συστήνουμε έχουν όλα επιλεγεί επειδή είναι και ασφαλή και γρήγορα. Επιπλέον, όλοι έχουν διακομιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο: ιδανικοί για πρόσβαση σε γελοιογραφημένα γελοιογραφίες.

Ξεκλειδώστε εύκολα τα κινούμενα σχέδια τώρα!

Πώς να παρακολουθήσετε τις σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτικές λέσχες με έναν VPN - οδηγό εγκατάστασης

Η πρόσβαση σε κινούμενα σχέδια online με ασφάλεια είναι εξαιρετικά εύκολη με ένα VPN. Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Επιλέξτε ένα VPN για ροή από τη λίστα μας. Για την ασφαλή παρακολούθηση των γελοιογραφιών σε απευθείας σύνδεση, σας συνιστούμε το ExpressVPN επειδή έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση για την εργασία.
 2. Κάντε κλικ στο δικτυακό τόπο του VPN που έχετε επιλέξει και εγγραφείτε. Μπορείτε να πάρετε μια εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Επιπλέον, η ExpressVPN έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών (που σημαίνει ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε με τα παιδιά σας χωρίς κίνδυνο).
 3. Τώρα κάντε λήψη του λογισμικού στη συσκευή σας. Τα συνιστώμενα δίκτυα VPN έχουν λογισμικό για όλες τις συσκευές σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές (για παράδειγμα, η ExpressVPN επιτρέπει τρεις συσκευές).
 4. Μόλις το κατεβάσετε και εγκαταστήσετε (το οποίο θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά) είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο VPN. Επιλέξτε μια θέση στο μενού του VPN και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.
 5. Μόλις συνδεθεί το VPN, εσείς εμφανίζονται στην τοποθεσία που επιλέξατε. Επί πλέον, όλα τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα οπότε κανείς (ούτε ο ISP ούτε η κυβέρνησή σας) μπορεί να πει τι κάνετε online.

Θυμηθείτε: Μόλις συνδεθεί το VPN, έχετε ψηφιακό απόρρητο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αισθάνεστε ελεύθεροι να έχετε πρόσβαση σε τυχόν ιστοσελίδες κινουμένων σχεδίων που θέλετε χωρίς τον φόβο να παρακολουθείτε.

Πού να έχετε πρόσβαση Κινούμενα σχέδια Φτηνά - Επίσημοι ιστοχώροι

Μόλις έχετε ένα VPN, υπάρχουν πολλοί τρόποι να παρακολουθήσετε τα κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο σε επίσημη ιδιότητα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες από αυτές τις επιλογές:

CBeebies στο BBC iPlayer

Το BBC διαθέτει έναν online παίκτη που παρουσιάζει κινούμενα σχέδια και προγράμματα για παιδιά. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση δωρεάν, αν συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα VPNs να ξεμπλοκάρουν το BBC iPlayer. Αυτό συμβαίνει επειδή το BBC αποκλείει ενεργά τα VPN. Τα καλά νέα είναι ότι το πιο συνιστώμενο VPN για κινούμενα σχέδια - το ExpressVPN - ξεμπλοκάρει το BBC iPlayer (και έτσι το CBeebies).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πρόσβαση στο iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου; Το καλύτερο VPN για τον οδηγό του BBC iPlayer είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε!

Iplayer Bbc Κινούμενα σχέδια

Ξεμπλοκάρετε το US Netflix για να πάρετε περισσότερες γελοιογραφίες

Εάν έχετε συνδρομή Netflix και δεν ζείτε στις ΗΠΑ, τότε λείπεις από πολλές επιλογές για παιδιά. Όχι μόνο υπάρχουν περισσότερα κινούμενα σχέδια και παρουσιάσεις για τα παιδιά στον κατάλογο των ΗΠΑ Netflix, αλλά υπάρχουν και πολλές περισσότερες παιδικές ταινίες.

Δυστυχώς, το Netflix αποκλείει τα περισσότερα VPN. Ωστόσο, το καλύτερο VPN για απεμπλοκή κινούμενων σχεδίων - ExpressVPN - αποτρέπει την αμερικανική Netflix χωρίς κανένα πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επέκταση της βιβλιοθήκης Netflix με VPN, ανατρέξτε στον οδηγό Netflix VPN για περισσότερες πληροφορίες.

Παρακολουθήστε το Cartoon Network Online στα καλωδιακά κανάλια των ΗΠΑ

Ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα που κάνουν οι γονείς με ένα VPN είναι η πρόσβαση στα κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης των ΗΠΑ για τα παιδιά τους. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με το Sling TV. Η Sling TV είναι μια φτηνή, κατ 'απαίτηση υπηρεσία που δίνει στους γονείς πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία καναλιών κινουμένων σχεδίων. Το σχέδιο Orange είναι μόνο $ 20 το μήνα και μπορεί να αγοραστεί χωρίς σύμβαση σε μηνιαία βάση.

Sling Tv Vpn Main

Αυτά είναι τα κανάλια κινούμενων σχεδίων που παίρνετε:

 • Το Disney Channel, το Disney HD και το Disney Junior
 • Νικ Τζον, Νίκοτον, Τζέιν Νικ
 • Cartoon Network
 • Μπούμερανγκ
 • Duck TV
 • Sling Kids
 • Τηλεόραση μωρών
 • CBeebies

Η Sling TV είναι μια φανταστική επιλογή για τα παιδιά που θέλουν να παρακολουθήσουν το Cartoon Network online. Έχει σχεδόν όλα όσα θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιδιά. Η Sling TV δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να δουν τα κανάλια του Nickelodeon και να παρακολουθήσουν την Disney online. Είναι μια πολύ λογική επιλογή για την τιμή και μπορεί να δοκιμαστεί για επτά ημέρες δωρεάν! Απλά συνδεθείτε με έναν από τους αμερικανικούς διακομιστές VPN και εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή.

Ένα σχέδιο Sling TV σας δίνει επίσης πρόσβαση σε τεράστιες ποσότητες περιεχομένου καλωδιακής τηλεόρασης στις ΗΠΑ για τους ενήλικες - καθιστώντας το μια φοβερή, φθηνή λύση τηλεόρασης.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε κινούμενα σχέδια στο διαδίκτυο δωρεάν

Τώρα που καλύψαμε μια ποικιλία "νόμιμων" επιλογών, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα άλλα πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός VPN. Λόγω της ιδιωτικής ζωής που παρέχει ένα VPN, είναι δυνατόν για εσάς και τα παιδιά σας να παρακολουθήσουν δωρεάν το αγαπημένο σας cartoon online. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες σε απευθείας σύνδεση που είναι αφιερωμένες στην παροχή πειρατικών ρευμάτων τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και - το μαντέψατε - κινούμενα σχέδια.

Αποκλεισμός κινούμενων σχεδίων

Όχι πολύ καιρό πριν, ήταν πιο ασφαλές να παρακολουθήσετε παράνομες ροές στο διαδίκτυο: κανείς δεν τους νοιάζει και όλοι το κάνουν. Ωστόσο, τα τελευταία πέντε χρόνια αυξάνεται η πίεση στις κυβερνήσεις να κάνουν περισσότερα για την πειρατεία. Αυτό έχει οδηγήσει σε ορισμένους ISP που στέλνουν προειδοποιητικές επιστολές. Επιπλέον, υπήρξαν περιπτώσεις ατόμων που έχουν διακόψει το διαδίκτυο και, ακόμη χειρότερα, πρόστιμα.

Τα καλά νέα είναι ότι ο συνδυασμός της προσφοράς σε μια διαφορετική τοποθεσία και της ισχυρής κρυπτογράφησης καθιστούν ένα αξιόπιστο VPN ιδανικό για την ιδιωτική πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους ροής. Με ένα VPN, αν τα παιδιά σας οδηγούν παξιμάδια, μπορείτε γρήγορα να κάνετε αναζήτηση για "περιπέτεια χρόνου σε κινούμενα σχέδια" και να βρείτε ένα site streaming που έχει αυτό το κινούμενο σχέδιο (ή οποιοδήποτε άλλο που προτιμούν τα παιδιά σας).

Καλύτερες τοποθεσίες για να παρακολουθήσετε κινούμενα σχέδια και Anime για δωρεάν

Αν ενδιαφέρεστε για δωρεάν πρόσβαση σε κινούμενα σχέδια χρησιμοποιώντας το VPN σας, ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα φανταστικών ιστότοπων με έτοιμο και αναμενόμενο περιεχόμενο:

 1. Κινούμενα σχέδια On
 2. Κινούμενα σχέδια ταινιών κινουμένων σχεδίων
 3. ToonJet
 4. Παρακολουθήστε το Cartoon Online
 5. Anime Γεύση

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα ιστότοπων που έχουν κινούμενα σχέδια διαθέσιμα για να παρακολουθήσετε online με ασφάλεια. Απλά συνδεθείτε στο VPN σας έτσι ώστε η επισκεψιμότητά σας να είναι ιδιωτική και κάντε κλικ στους συνδέσμους για να απολαύσετε το περιεχόμενο.

Παρακολουθήστε κινούμενα σχέδια σε απευθείας σύνδεση με ένα VPN - Συμπέρασμα

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε πολλές μεθόδους για την παρακολούθηση κινούμενων σχεδίων στο διαδίκτυο. Με ένα αξιόπιστο VPN, οι γονείς μπορούν να προσποιούνται ότι βρίσκονται σε διαφορετική χώρα για να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες υπηρεσίες ροής. Μπορούν επίσης να κάνουν χρήση της κρυπτογράφησης στρατιωτικής βαθμίδας του VPN για την ασφαλή πρόσβαση σε ιστοσελίδες που έχουν εκατοντάδες ώρες ελεύθερων παιδιών σε απευθείας σύνδεση.

Για τα δροσερά κινούμενα σχέδια συνιστούμε το ExpressVPN, επειδή είναι εξαιρετικά ασφαλές, έχει γρήγορους διακομιστές, έχει ισχυρή πολιτική απορρήτου, ξεμπλοκάρει το US Netflix και το BBC iPlayer και έχει αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής προστασίας για τους χρήστες του. Ωστόσο, οποιοδήποτε από τα VPN στα πέντε καλύτερα άρθρα για τις υπηρεσίες VPN θα κάνει επίσης τη δουλειά καλά, οπότε αν θέλετε κάποιες άλλες επιλογές κάντε κλικ εδώ.

Πιστωτική εικόνα τίτλου: Dragon Images / Shutterstock.com

Πιστωτικές κάρτες: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me