Πώς να κάνετε streaming World Darts Championship 2018 online από οπουδήποτε!

Ζείτε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου; Θέλετε να παρακολουθήσετε το πρωτάθλημα Darts του William Hill World Darts; Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε και να μεταδώσετε όλα τα επαγγελματικά βέλη σε αυτή την εορταστική περίοδο με ένα VPN για Βελάκια!

Παρακολουθήστε παγκόσμιο πρωτάθλημα βελάκια online

Η ροή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Darts από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου είναι εξαιρετικά εύκολη - εάν διαθέτετε ένα VPN!

Ένα VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο) σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένα ρεύματα των βελάκια που συνήθως αποκλείονται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Η μόνη απαίτηση για streaming του Darts World Championship αυτά τα Χριστούγεννα είναι ένα γρήγορο VPN που μπορεί να μεταδίδει σε HD. Ας αρχίσουμε...

Πώς να παρακολουθήσετε online το Darts World Championship

  1. Επιλέξτε έναν πάροχο VPN από την καλύτερη λίστα υπηρεσιών VPN. Αν βρίσκεστε σε βιασύνη συστήνω το NordVPN επειδή έχει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε τα βελάκια.
  2. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο (αυτό θα σας δώσει τη διεύθυνση IP του Ηνωμένου Βασιλείου που πρέπει να μεταφέρετε τα βελάκια).
  3. Πλοηγηθείτε στο SkySports UK ή στο NowTV για να πληρώσετε για προσωρινή πρόσβαση στο Sky Sports του Ηνωμένου Βασιλείου. (Η NowTV πωλεί ημέρα, εβδομάδα ή μήνα που περνάει στην SkySports).
  4. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση μιας μεθόδου πληρωμής που λειτουργεί, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τη χρήση μιας εικονικής χρεωστικής κάρτας. Ωστόσο, η NowTV πωλεί online κάρτες δώρων μέσω του Currys - έτσι θα πρέπει να είστε σε θέση να εγγραφείτε χωρίς προβλήματα.
  5. Τώρα που έχετε μια συνδρομή NowTV, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θυμάστε να συνδεθείτε με ένα VPN server του Ηνωμένου Βασιλείου κάθε φορά που θέλετε να παρακολουθήσετε τα βελάκια online!

Αποκτήστε το NordVPN τώρα!

Πώς να ρεύσετε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Darts αυτά τα Χριστούγεννα

Stream Παγκόσμιο Βελάκια στο Σπορ Σπορ

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Darts του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (PDC) θα εμφανιστεί ζωντανά στο Sky Sports από τις 13 Δεκεμβρίου 2018 έως την 1η Ιανουαρίου 2020.

Εάν έχετε ήδη μια συνδρομή Sky Sports - αλλά θα βρίσκεστε εκτός της βρετανικής οικογένειας που επισκέπτεστε, ή σε διακοπές - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να υποκρινίσετε ότι βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μόλις συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να συνδεθείτε στον κανονικό λογαριασμό Sky Sports για να παρακολουθήσετε τα βελάκια σαν να ήσαστε πίσω στο σπίτι.

Αν δεν έχετε συνδρομή, συνιστούμε NowTV...

Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Darts online με το NowTV

Η NowTV πωλεί πρόσβαση στην Sky Sports UK. Το μεγάλο πράγμα για το NowTV είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε είτε μία ημέρα, μία εβδομάδα ή ένα μηνιαίο πέρασμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώσετε για να παρακολουθήσετε όσο (ή και λίγο) από το πρωτάθλημα βελάκια όπως θέλετε. Αυτό που είναι επίσης εκπληκτικό για το NowTV είναι ότι είναι δυνατή η αγορά δωροεπιταγών online. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση χωρίς την ανάγκη μιας πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που έχει εγγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το NowTV ξεκινά με μόλις 7,99 λίρες στερλίνες για μια μέρα πέρασμα. Οι τιμές για μια μηνιαία συνδρομή κοστίζουν πολύ λογικό £ 33,99 - αυτό σας δίνει πρόσβαση σε 10 κανάλια. Τα καλά νέα είναι ότι είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε ένα "Mobile Pass Pass" για μόλις £ 5,99 - αυτό σας δίνει πρόσβαση σε τέσσερα κανάλια της Sky Sports UK σε μία κινητή συσκευή.

μηνιαίο περασμένο ουρανό

Stream Darts Online: Συχνές ερωτήσεις

Πώς ένα VPN επιτρέψτε μου να ζήσω Streaming Darts?

Ένα VPN σας επιτρέπει να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα. Μόλις συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN, η πραγματική σας θέση (ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται) είναι κρυμμένη. Μια υπηρεσία VPN μπορεί να σας παρέχει μια διεύθυνση IP σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Συνδέοντας με ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο - φαίνεται ότι είστε κάτοικος Βρετανίας.

Πότε είναι τα Παγκόσμια Darts Χριστούγεννα?

Οι οπαδοί του Darts είναι για μια θεραπεία αυτών των Χριστουγέννων με συνολικά 16 ημέρες αγώνων. Η Sky Sports θα παρουσιάσει ολόκληρο το Πρωτάθλημα Darts από το 13 Δεκεμβρίου 2018 έως την 1η Ιανουαρίου 2020.

2018/2020 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελάκια William Hill - Πρόγραμμα Play

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου

Βράδυ - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1 αγώνα 2ου γύρου

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου

Απογευματινή περίοδος - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1ος αγώνας δευτέρου γύρου

Βράδυ - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1 αγώνα 2ου γύρου

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου

Απογευματινή περίοδος - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1ος αγώνας δευτέρου γύρου

Βράδυ - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1 αγώνα 2ου γύρου

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου

Απογευματινή περίοδος - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1ος αγώνας δευτέρου γύρου

Βράδυ - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1 αγώνα 2ου γύρου

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου

Βράδυ - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1 αγώνα 2ου γύρου

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου

Απογευματινή περίοδος - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1ος αγώνας δευτέρου γύρου

Βραδινή Σύνοδος - 2 αγώνες πρώτου γύρου - 2 αγώνες δευτέρου γύρου

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου

Απογευματινή περίοδος - 3x αγώνες πρώτου γύρου - 1ος αγώνας δευτέρου γύρου

Βράδυ - 4x δεύτερος γύρος

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου

Απογευματινή συνάντηση - 4x αγώνες δεύτερου γύρου

Βράδυ - 4x δεύτερος γύρος

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου

Απογευματινή συνάντηση - 4x αγώνες δεύτερου γύρου

Βράδυ - 4x δεύτερος γύρος

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου

Απογευματινή συνάντηση - Τρίτοι αγώνες Τρίτου Γύρου - Τρίτους αγώνες Τρίτου Γύρου

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου

Απογευματινή συνάντηση - Τρίτο τρίτο αγώνα

Σεπτέμβριος - Τρίτο τρίτο αγώνα

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου

Απογευματινή συνάντηση - Τρίτο τρίτο αγώνα

Νυχτερινή περίοδος - 1ος αγώνας Τρίτου Γύρου - 2 αγώνες του 4ου Γύρου

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου

Απογευματινή συνάντηση - 3x αγώνες του τέταρτου γύρου

Βράδυ Συνεδρία - 3ου Τρίτου Γύρου Αγώνες

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου

Απογευματινή συνάντηση - 2η Τρίμηνο

Σεπτέμβριος - 2η Τρίμηνο

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου

Σεζόν - Ημιτελικοί

Τρίτη, 1η Ιανουαρίου

Σεζόν - Τελικός

Οι οπαδοί των Darts από όλη την υδρόγειο μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για να παρακάμψουν εύκολα γεωπεριπτώσεις και να μεταδώσουν τους αγώνες. Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός VPN για να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Darts!

Αποκτήστε το NordVPN τώρα!

ProPrivacy.com δεν εγκρίνει την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ενώ γνωρίζουμε ότι τα δίκτυα VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παραβιάσουν την τοποθεσία σας σε άλλη χώρα και έτσι να ξεπεράσουν τους περιορισμούς των γεωγραφικών περιορισμών, ο πρωταρχικός στόχος τους είναι να σας παρέχουν online ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Πρώτα απ 'όλα, γι' αυτό προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Πιστωτικές κάρτες: sutulastock / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me