Ο Ultimate Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων Bitcoin

Ο Ultimate Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων Bitcoin Αυτός είναι ο τελικός οδηγός Bitcoin Privacy. Μάθε πως να αγοράστε bitcoins ανώνυμα και με ασφάλεια! Πως να ξοδέψτε το χωρίς να ανησυχείτε, κι αλλα! Φυσικά, θα σας δείξουμε πώς να αγοράστε ένα VPN ανώνυμα, Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ίδια διαδικασία Αγοράστε σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν που δέχεται Bitcoins ανώνυμα. Σημειώνουμε, ωστόσο, ότι τα φυσικά προϊόντα πρέπει να παραδίδονται σε φυσική διεύθυνση και / ή να συλλέγονται αυτοπροσώπως. Αυτή είναι μια ενημερωμένη έκδοση ενός οδηγού που δημοσίευσα αρχικά σε αυτόν τον ιστότοπο το 2013. Έκτοτε, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. ο αξία της Bitcoin έχει πυροβολήσει από την οροφή, γνωστές εμπορικές ιστοσελίδες όπως το Mt. Gox έχουν κλείσει, και πολλά άλλα. Σε ορισμένα μέρη, μπορείτε τώρα ακόμη αγοράστε Bitcoins από μηχανές ATM!


Τι είναι το Bitcoin?

Bitcoin είναι η αρχική κρυπτογράφηση. Πρόκειται για ένα αποκεντρωμένο εικονικό νόμισμα ανοικτού κώδικα που λειτουργεί με τεχνολογία P2P (όπως το BitTorrent και το Skype). Όπως τα παραδοσιακά χρήματα, μπορείτε να ανταλλάξετε το Bitcoin για προϊόντα ή υπηρεσίες (όπως μια συνδρομή VPN) και να το ανταλλάξετε για άλλα νομίσματα. Αντίθετα από τα παραδοσιακά νομίσματα, ωστόσο, δεν υπάρχει "μεσάζων", όπως μια κρατική τράπεζα.

Τι είναι το Bitcoin; (ν2)

Τι είναι το Bitcoin; (ν2) Τι είναι το Bitcoin; (ν2)

Οι Bitcoins δημιουργούνται αντί για ένα δωρεάν πρόγραμμα υπολογιστή, με προβλέψιμο ρυθμό που καθορίζεται από την ποσότητα επεξεργασίας που αφιερώνεται στην παραγωγή τους. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως εξόρυξη Bitcoin. Θεωρητικά, ο καθένας μπορεί να το κάνει. Ένα Bitcoin δεν είναι φυσικό πράγμα. είναι ένας κρυπτογραφικός αλγόριθμος που αποτελείται από ένα δημόσιο κλειδί και ένα ιδιωτικό κλειδί. Ορισμένοι πωλητές πωλούν φυσικά χαρτονομίσματα και νομίσματα που ονομάζονται Bitcoin, αλλά αυτό που πραγματικά πωλούν είναι ένα ιδιωτικό κλειδί (συνήθως προστατεύεται από μια σφραγίδα που πρέπει να σπάσετε) μαζί με ένα δημόσιο κλειδί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαληθεύσετε την ισορροπία.

Bitcoin Mining

Στην πράξη, η εξόρυξη Bitcoin απαιτεί μεγάλη ποσότητα επεξεργασίας - τόσο πολύ ώστε η εξόρυξη να είναι πρακτική για τα περισσότερα άτομα. Ωστόσο, είναι πιθανό να συμμετάσχετε σε μια εξορυκτική λίμνη Bitcoin (ή παρόμοια οργάνωση) για να βοηθήσετε στην εξάπλωση του κόστους (και των ανταμοιβών). Το απαγορευτικό κόστος της εξόρυξης Bitcoin είναι εν μέρει υπεύθυνο για την τρέχουσα τρέλα για εξόρυξη εναλλακτικών κρυπτοσυχνοτήτων, όπως το Ethereum, το οποίο έχει πολύ χαμηλότερο σημείο εισόδου από τα ορυχεία Bitcoins. Bitcoin εξόρυξη δεν είναι το επίκεντρο αυτού του άρθρου, αλλά αν σας ενδιαφέρει το θέμα τότε υπάρχει ένα εξαιρετικό άρθρο εδώ. Ενδεχομένως να σας ενδιαφέρει και ο Οδηγός εξόρυξης Ethereum.

Άλλες κρυπτοσυχνότητες

Ο Ultimate Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων BitcoinΜετά την κυκλοφορία του Bitcoin το 2009, έχουν αναπτυχθεί πολλές άλλες εικονικές κρυπτοσυχνότητες. Πολλά από αυτά έχουν χαρακτηριστικά που προσφέρουν ξεχωριστά πλεονεκτήματα σε σχέση με το Bitcoin (συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ανωνυμίας). Καμία από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις, ωστόσο, δεν έχει επιτύχει τίποτα κοντά στη δημοτικότητα του Bitcoin. Αυτό περιορίζει την πραγματική χρησιμότητα τους όταν θέλετε να αγοράσετε πράγματα.

Bitcoin και την ανωνυμία

Υπάρχουν δύο πλευρές στο Bitcoin όταν πρόκειται για ανωνυμία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να τονίσω είναι ότι το Bitcoin δεν είναι εγγενώς ανώνυμο. Ωστόσο, μπορεί να γίνει έτσι (τουλάχιστον σε υψηλό βαθμό). Παρακαλούμε πάντα να έχετε υπόψη ότι 100% ανωνυμία δεν μπορεί να εγγυηθεί ποτέ. Κεντρικό στοιχείο της ιδέας του Bitcoin είναι το blockchain. Αυτό είναι βασικά ένας δημόσιος λογαριασμός που καταγράφει τις συναλλαγές Bitcoin. Οι συναλλαγές στον πληρωτή φόρμας X στέλνουν τα bitcoins Y στον πληρωτή Z μεταδίδονται στο δίκτυο Bitcoin για να δουν όλος ο κόσμος. Έτσι, από αυτή την άποψη, το Bitcoin είναι πολύ λιγότερο ανώνυμο από, ας πούμε, τα παλιά καλά μετρητά. Όπως σημειώνει ο Sergio Lerner, Διευθύνων Σύμβουλος της Αργεντινής εταιρείας Certimix, "Η ιδιωτικότητα δεν επιβάλλεται από το σχεδιασμό πρωτοκόλλου Bitcoin. Εάν επαναχρησιμοποιήσετε την ίδια διεύθυνση ξανά και ξανά για να λάβετε χρήματα από άλλους χρήστες, τότε κάθε ένας από αυτούς θα εντοπίσει ότι οι άλλοι σας έχουν στείλει χρήματα." Είναι δυνατή η αγορά Bitcoins και η κατοχή μιας διεύθυνσης Bitcoin χωρίς να αποκαλύπτετε την πραγματική ταυτότητά σας. Αυτό παρέχει μόνο μια μορφή ψευδώνυμο, όμως. Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να χρησιμοποιήσουν προηγμένες τεχνικές ανάλυσης δεδομένων για να αναζητήσουν μοτίβα για να απονομιμοποιήσουν τους χρήστες. Μια τέτοια ευρείας κλίμακας και περίπλοκη ανάλυση δεδομένων είναι το Google και το όλο επιχειρηματικό μοντέλο του Facebook. Ωστόσο ... Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές ανάμειξης Bitcoin για να μπερδέψετε περαιτέρω ποιος έκανε τι με το Bitcoins. Μεταβάλλοντας τυχαία την ιδιοκτησία των Bitcoins, τέτοιες τεχνικές καθιστούν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί η αποανυμόνωση μέσω ανάλυσης δεδομένων. Εάν τα αγοράσετε και τα κρατήσετε χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας και στη συνέχεια να τα αναμίξετε σωστά, το Bitcoins μπορεί να αντέξει οικονομικά υψηλό επίπεδο ανωνυμίας κατά την εκτέλεση συναλλαγών. Θα συζητήσουμε τρόπους για να αναμίξετε Bitcoins αργότερα σε αυτόν τον οδηγό. Για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς λειτουργεί το Bitcoin και το blockchain, ο απόλυτος οδηγός 3500 λέξεων, απλός αγγλικός στο blockchain από τον Mohit Mamoria, είναι μια φανταστική εισαγωγή, όπως και ο δικός μας Οδηγός που εξηγείται στο Blockchain.

Το σκληρό περόνη Bitcoin Cash

Ο Ultimate Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων BitcoinΕπειδή τίποτα δεν είναι εύκολο, την 1η Αυγούστου 2017, η Bitcoin χωρίστηκε σε δύο παράγωγα νομίσματα: Bitcoin Classic (BTC ή XBT) και Bitcoin Cash (BCH ή BCC). Αυτό το split είναι γνωστό ως το σκληρό πιρούνι Bitcoin Cash και οι λόγοι είναι εξαιρετικά τεχνικοί.

BTC Vs. BCH

Εάν είχατε Bitcoin στο πορτοφόλι σας και έχετε κατοχή των ιδιωτικών κλειδιών, τότε έχετε τώρα το δικαίωμα να διεκδικήσετε ίσο αριθμό νομισμάτων Bitcoin Cash. Έτσι, εάν την 1η Αυγούστου 2017 είχατε ένα πορτοφόλι με ένα Bitcoin σε αυτό, εξακολουθείτε να έχετε ότι Bitcoin και τώρα μπορείτε επίσης να διεκδικήσετε ένα κέρμα Bitcoin Cash (BCH). Αν ξεκινάτε απλά με το Bitcoins, τότε θα πρέπει να αποφασίσετε να αγοράσετε το Bitcoin Classic ή το Bitcoin Cash. Μερικά σημεία που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι:

 • Το Bitcoin Classic είναι πολύ πιο εδραιωμένο και πολύ περισσότεροι πωλητές το αποδέχονται ως τρόπο πληρωμής.
 • Τα περισσότερα πορτοφόλια Bitcoin και πολλές ανταλλαγές δεν δέχονται το Bitcoin Cash.
 • Ωστόσο, το Bitcoin Cash επιτρέπει περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτό μεταφράζεται σε ταχύτερες πληρωμές και χαμηλότερα τέλη.
 • Πάνω από 1.500 μπλοκ εξήχθησαν στην αλυσίδα Bitcoin Cash παρά στην αρχική.
 • Η τιμή της αγοράς για το Bitcoin Cash παρουσίασε άσχημη διακύμανση τον τελευταίο μήνα, αλλά σε γενικές γραμμές σημείωσε σταθερή ανάπτυξη.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, αυτό το άρθρο γράφτηκε μόλις ένα μήνα μετά το σκληρό πιρούνι. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση. Για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου, θα υποθέσω ότι χρησιμοποιείται κανονικά Bitcoin (Classic). Ωστόσο, παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των νομισμάτων από την άποψη της επένδυσης (για τις οποίες δεν είμαι ικανός να σχολιάσω), δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά στο μέτωπο του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται. Πράγματι, βασίζονται στον ίδιο κώδικα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε να δείτε περισσότερες εκδόσεις Bitcoin Cash του υπάρχοντος λογισμικού Bitcoin που προχωρούν, καθώς ο κώδικας μικροαλλαγής για το νέο νόμισμα είναι σχεδόν ασήμαντος.

Το ανώνυμο πορτοφόλι σας Bitcoin

Για να κάνετε κάτι με το Bitcoin, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι Bitcoin. Αυτό είναι το λογισμικό που αποθηκεύει το Bitcoin και σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να στέλνετε (δηλαδή να πληρώνετε για τα πράγματα με) Bitcoins. Όπως και με τα περισσότερα πράγματα Bitcoin, υπάρχει ένας σχεδόν συντριπτικός αριθμός διαθέσιμων επιλογών.

Τύποι πορτοφολιών Bitcoin

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε εάν θέλετε ένα πορτοφόλι για κινητά, web ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Κάθε είδος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Οι κύριοι τύποι είναι:

 • Επιτραπέζιο πορτοφόλι - την ασφαλέστερη επιλογή, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας. Σημαίνει επίσης ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την ασφάλεια του πορτοφολιού σας.
 • Κινητό πορτοφόλι - πολύ βολικό, όπως μπορείτε να το μεταφέρετε στην τσέπη σας και να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε για τα πράγματα στα καταστήματα ή να ανταλλάξετε κεφάλαια αυτοπροσώπως. Αν όμως χάσετε το τηλέφωνό σας, αποχαιρέστε το Bitcoin σας!
 • Διαδικτυακό πορτοφόλι - σίγουρα ο πιο βολικός τύπος πορτοφολιού, όπως μπορείτε να έχετε πρόσβαση από σχεδόν οπουδήποτε. Τα πορτοφόλια του διαδικτύου είναι επίσης το λιγότερο ασφαλές είδος πορτοφολιού, δεδομένου ότι κρατούνται σε ένα διακομιστή από τρίτο μέρος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εμπιστευτείτε τον ιστότοπο που φιλοξενεί το πορτοφόλι σας για να μην διαφύγει με τα χρήματά σας. Επιπλέον, τα προβλήματα με τον διακομιστή ή την εταιρεία που κλείνει ξαφνικά, ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια χρημάτων. Επομένως, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε καθαρά πορτοφόλια για να αποθηκεύετε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τα πορτοφόλια υλικού που έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν τα Bitcoins σας εκτός σύνδεσης και τα φυσικά πορτοφόλια (βασικά μια εκτύπωση του είδους των ιδιωτικών κλειδιών σας), υπάρχουν επίσης. Μια συνιστώμενη τακτική είναι η αποθήκευση μεγάλων αποταμιεύσεων όσο το δυνατόν ασφαλέστερα (κατά προτίμηση εκτός σύνδεσης), διατηρώντας ταυτόχρονα μια μικρή ποσότητα Bitcoin σε ανώνυμο πορτοφόλι για την εκτέλεση συναλλαγών.

Επιλογές πορτοφολιού

Αποποίηση ευθυνών!

Εγώ και η BestVPN.com δεν μπορούν να αναλάβουν καμία ευθύνη για την ασφάλεια ή την ειλικρίνεια οποιουδήποτε λογισμικού, δικτυακού τόπου ή υπηρεσίας που αναφέρονται στον παρόντα οδηγό. Προσπάθησα να καταχωρίσω μόνο δημοφιλείς και αξιόπιστες επιλογές, αλλά δεν έχω κανέναν τρόπο να μάθω αν μια εφαρμογή έχει ενσωματωμένο κακόβουλο κώδικα ή εάν οι διαχειριστές ενός ιστότοπου θα αποφασίσουν ξαφνικά να διαφύγουν με την εξοικονόμηση Bitcoin. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, ακριβώς ακριβώς αυτό που συνέβη στο Mt. Gox, η οποία κάποτε χειρίστηκε πάνω από το 70% όλων των συναλλαγών Bitcoin παγκοσμίως. Επομένως, παρακαλώ προσέξτε.

Επιλέγοντας ένα πορτοφόλι

Η επιλογή ενός (ανώνυμου) πορτοφολιού Bitcoin είναι μια σημαντική απόφαση και αυτή που θα πρέπει να διερευνήσετε διεξοδικά. Δεν υπάρχει τίποτα όπως το τέλειο πορτοφόλι Bitcoin - όλοι έχουν τα υπέρ και τα κατά. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι το bitcoin.org, το οποίο παρέχει μια καλή λίστα επιλογών. Οποιοδήποτε πορτοφόλι επιλέγετε, είναι πολύ καλή ιδέα να κρυπτογραφείτε ασφαλώς και να κάνετε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας του.

Εισάγετε το Electrum

Έχω επιλέξει Electrum ως πορτοφόλι μου για αυτόν τον οδηγό. Είναι δωρεάν, αποκεντρωμένο και ανοιχτό. Μου αρέσει το γεγονός ότι μου δίνει τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων και των τελών μου. Προσφέρει επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για να αποτρέψει την κλοπή του Bitcoin μου. Παρόλο που ο κώδικας για το Electrum είναι ανοιχτού κώδικα, πρέπει ακόμα να πιστεύω ότι οι προγραμματιστές του δεν ενημερώνουν τον κώδικα με κάτι δυσάρεστο και ότι παραμένει ένα ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin για μένα να το χρησιμοποιήσω. Η εναλλακτική λύση θα ήταν να επιλέξετε ένα πορτοφόλι όπως Armory, το οποίο χρησιμοποιεί την πλήρη επικύρωση κόμβου (Bitcoin Core) για την επικύρωση και την αναμετάδοση συναλλαγών στο δίκτυο Bitcoin. Το Bitcoin Core είναι πολύ ασφαλές, αλλά απαιτεί χώρο χωρητικότητας 145GB στη μονάδα μου. Εάν είχα αποθηκεύσει ένα μεγάλο ποσό Bitcoin, θα χρησιμοποιούσα ένα πορτοφόλι Core Bitcoin Core. Ωστόσο, καθώς χρειάζομαι μόνο ένα μικρό ποσό Bitcoin για να αγοράσω μια υπηρεσία VPN, θεωρώ ότι αυτό είναι υπερβολικό.

Πορτοφόλι Bitcoin

Εδώ είναι το νέο πορτοφόλι μου Electrum Bitcoin. Εάν αισθάνεστε γενναιόδωροι, μπορείτε πάντα να στείλετε κάποια Bitcoin σε μένα χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση που φαίνεται παραπάνω! Ένα σημαντικό μειονέκτημα με την Electrum είναι ότι αποκαλύπτει πληροφορίες σε τρίτους. Χρησιμοποιεί κεντρικούς διακομιστές που μπορούν να συνδυάσουν τις πληρωμές σας μαζί και να καταγράψουν τη διεύθυνση IP σας. Αν σας απασχολεί ο κεντρικός διακομιστής που συνδέει τις πληρωμές σας μαζί (που δεν θα καταγραφούν στην πραγματική IP σας ούτως ή άλλως), μπορείτε να μετριάσετε αυτό δημιουργώντας ένα νέο πορτοφόλι κάθε φορά που εκτελείτε μια συναλλαγή. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε τη λειτουργικότητα του Electrum's Tor για να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP από κεντρικό διακομιστή. (Έχω επιλέξει να συνδεθείτε σε ένα μόνο διακομιστή .onion για μέγιστη προστασία προσωπικών δεδομένων.) Το Electrum είναι διαθέσιμο για Windows, macOS, Linux και Android, αλλά δεν είναι διαθέσιμο ως πορτοφόλι ιστού. Οι αξιολογήσεις για την έκδοση Android του Electrum στο Play Store είναι απογοητευτικές, οπότε θα παραμείνω με την έκδοση των Windows. Εάν αυτό ήταν καθαρά για προσωπική χρήση, θα χρησιμοποιούσα την έκδοση Linux. Ωστόσο, τα Windows έχουν ένα πολύ ευρύτερο κοινό όσον αφορά αυτούς που διαβάζουν αυτόν τον οδηγό. Μια καλή εισαγωγή στην εγκατάσταση και διαμόρφωση του Electrum στα Windows είναι διαθέσιμη εδώ. Ένας καλός οδηγός για αρχάριους για τη χρήση του Electrum διατίθεται εδώ. Όταν φορτώνετε οποιοδήποτε πορτοφόλι από το Διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει την ψηφιακή υπογραφή του.

Πώς να αγοράσετε Bitcoins ανώνυμα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αγοράσετε το Bitcoin ανώνυμα. Αυτά ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Συνεπώς, είναι πιθανό ότι είναι καλύτερο να κάνετε online αναζήτηση για τις διαθέσιμες επιλογές στην περιοχή σας. Πώς να αγοράσετε Bitcoins παρέχει μια εξαιρετική λίστα των πόρων για σχεδόν κάθε χώρα. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να αγοράσετε Bitcoins ως ανώνυμο δυνατό, ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί στην πραγματική ταυτότητά σας. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν τρεις βασικές προσεγγίσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε. Με ακατέργαστη σειρά ανωνυμίας, από το χαμηλότερο στο υψηλότερο:

1. Αγοράστε στη συνέχεια Mix

Αυτή δεν είναι η πιο ανώνυμη μέθοδος αγοράς Bitcoins, αλλά είναι η πιο βολική. Παρέχει, ωστόσο, αρκετά υψηλό βαθμό ανωνυμίας. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, δεν αγοράζετε πραγματικά Bitcoin ανώνυμα καθόλου. Απλά το αγοράζετε από μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία Bitcoin όπως το CoinBase. Για να κάνετε το Bitcoin πιο ανώνυμο, στη συνέχεια το πλένετε χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία "μίξερ". Μια υπηρεσία μίξερ βασικά ανώνυμα Bitcoin σας με την εναλλαγή για άλλα Bitcoin που δεν έχει καμία σχέση με σας. Αυτό κάνει πολύ δύσκολο να ακολουθήσετε την αλυσίδα πίσω σε σας. Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Οι υπηρεσίες πλυντηρίου Bitcoin, φυσικά, δεν είναι δωρεάν. Σχεδόν όλες οι αυτόματες ανταλλαγές απαιτούν από εσάς να αποδείξετε την πραγματική ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι εύκολο να διαπιστώσετε ότι έχετε αγοράσει το Bitcoin, αλλά όχι τι συμβαίνει μετά από ανάμειξη. Θα εξετάσω την ανάμειξη του Bitcoin αργότερα σε αυτόν τον οδηγό. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε το Bitcoin που αγοράστηκε πιο ανώνυμα για να αυξήσει περαιτέρω την ανωνυμία του.

2. Αγοράστε ηλεκτρονικά από έναν πωλητή

Οι ιστότοποι όπως το LocalBitcoins.com ή το # bitcoin-otc IRC chatroom στο Freenode (otc = over-the-counter) σας επιτρέπουν να συναντήσετε ιδιωτικούς πωλητές Bitcoin online. Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin ανώνυμα με αυτόν τον τρόπο χωρίς να καταγράψετε το πραγματικό σας όνομα οπουδήποτε. Δεδομένου ότι ο πωλητής είναι ιδιώτης, ο εντοπισμός της συναλλαγής είναι πολύ δυσκολότερος από ό, τι εάν έγινε μέσω ενός μεγάλου, συγκεντρωτικού συστήματος συναλλαγών όπου καταγράφονται όλα. bitcoin otc # bitcoin-otc χρησιμοποιεί ένα αρκετά αναμεμιγμένο σύστημα ανάδρασης. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να το καταλάβετε. Θα χρειαστεί να καταργήσετε τον τρόπο πληρωμής με τον πωλητή. Υπάρχει μια λίστα με τους πελάτες IRC. Οι ιδιώτες πωλητές μπορούν να αποδέχονται κάθε είδους μεθόδους πληρωμής - μέχρι και συνάντηση προσωπικά για πληρωμή σε μετρητά.

3. Μηχανές ATM Bitcoin

Υπάρχουν τώρα πολλά μέρη στον κόσμο όπου μπορείτε να αγοράσετε το Bitcoin εισάγοντας μετρητά σε μια μηχανή ΑΤΜ. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ATM ως ανώνυμο δυνατό, φροντίστε να επιλέξετε ένα που δεν απαιτεί καμία μορφή προσωπικής επικύρωσης (εξαρτάται από τον χειριστή ATM).

Αγορά Bitcoin από Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣

Αγορά Bitcoin από Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣 Αγορά Bitcoin από Bitcoinnect 比特 通 購買 比特 幣

Τα περισσότερα ΑΤΜ Bitcoin βρίσκονται σε καταστήματα και παρόμοια σημεία. Να θυμάστε ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν συστήματα ασφαλείας CCTV που έχουν χρονομετρηθεί. Τα ενδιαφερόμενα μέρη θα μπορούσαν, θεωρητικά, να τα χρησιμοποιήσουν για να σας αποσυντονίσουν.

Η εμπειρία μου

Χρησιμοποίησα το LocalBitcoins.com για να αγοράσω το Bitcoin μου. Πρόκειται για μια διεθνή ηλεκτρονική αγορά για προσωπική συναλλαγή Bitcoin. Για μέγιστη ανωνυμία, μπορείτε να αναζητήσετε κάποιον που ζει κοντά και να κανονίσετε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του για να αγοράσετε Bitcoins ανώνυμα με μετρητά. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά και να πληρώσετε με τραπεζική μεταφορά ή άλλη συμβατική μέθοδο. Οι επιλογές για αυτό περιλαμβάνουν την τραπεζική κατάθεση σε μετρητά, τα μετρητά που αποστέλλονται ταχυδρομικώς και πληρώνουν με κάρτες δώρων. Λάβετε υπόψη ότι τα μετρητά, οι κάρτες δώρων και οι παρόμοιες πληρωμές δεν καλύπτονται από το σύστημα μεσεγγύησης του LocalBitcoins.com από προεπιλογή. Οι βαθμολογίες εμπιστοσύνης αγοραστών μπορούν να συμβάλουν στην άμβλυνση αυτού του προβλήματος. Ωστόσο, οι πληρωμές με μετρητά και δωροεπιταγές εξακολουθούν να αποτελούν τους πιο επικίνδυνους τρόπους για να αγοράσετε το Bitcoin από την άποψη της πιθανότητας να χάσετε τα χρήματά σας. Ως εκ τούτου, συνιστώ ανεπιφύλακτα να πραγματοποιείτε μικρές αγορές Bitcoin κατ 'αυτόν τον τρόπο.

Η διαδικασία

Πώς να: Αγοράστε Bitcoins στο LocalBitcoins.com

Πώς να: Αγοράστε Bitcoins στο LocalBitcoins.com Πώς να: Αγοράστε Bitcoins στο LocalBitcoins.com

 1. Εγγραφή ενός λογαριασμού στο LocalBitcoins.com. Χρειάζεται μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επαλήθευση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης για αυτό. Λάβετε υπόψη ότι αν χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης, δεν θα λάβετε μηνύματα και ειδοποιήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά απευθείας μέσω του ιστότοπου.

 2. Στη συνέχεια, αναζητήστε έναν πωλητή που ταιριάζει με τα κριτήρια σας.

  Τοπικοί Bitcoins Για λόγους σύγκρισης, υπάρχουν τιμές σε USD. Στις 25 Οκτωβρίου 2017, η CoinBase ανέφερε την τιμή ενός Bitcoin στα $ 5.482,36. Όπως μπορείτε να δείτε, οι τιμές που παρατίθενται από μεμονωμένους πωλητές του LocalBitcoins.com είναι σημαντικά υψηλότερες από αυτό. Αυτή είναι η τιμή της ιδιωτικής ζωής.Τοπικοί Bitcoins Είναι όλο και πιο κοινό για τους πωλητές να απαιτούν από τους αγοραστές να αποδείξουν την ταυτότητά τους. Ενώ είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν πολλοί απόλυτα ορθοί λόγοι για αυτό (όπως η καταπολέμηση της απάτης), αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ιδέα της ανωνυμίας της Bitcoin. Ως εκ τούτου, φιλτράρω τα αποτελέσματα με τα φίλτρα "SMS δεν απαιτείται" και "δεν απαιτείται". Σημειώστε ότι ακόμη και με αυτά τα φίλτρα που επιλέχθηκαν, πολλοί πωλητές, στην πραγματικότητα, ζήτησαν ID στην μικρή τους εκτύπωση. Άλλοι δεν θα πωλούσαν σε χρήστες VPN ή Tor.

 3. Ελέγξτε το προφίλ της προοπτικής σαςBitcoin Trade Αυτός ο πωλητής δεν είναι ο φθηνότερος διαθέσιμος, αλλά έχει 500+ συναλλαγές με σκορ ανατροφοδότησης 98% και δεν απαιτεί έλεγχο ταυτότητας. Επιτρέπει επίσης αγορές όταν χρησιμοποιεί VPN ή Tor, παρόλο που η χρήση του Tor δεν συνιστάται. Για τους σκοπούς αυτού του οδηγού, θα πληρώσω μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Είναι εύκολο, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει ένα δίκαιο επίπεδο ιδιωτικής ζωής, όπως έχω να κάνει με έναν μεμονωμένο ιδιώτη πωλητή. Επιπλέον, σκοπεύω να ξεπλύνω το Bitcoin μετά! Βρήκα πολλούς πωλητές που δέχονται διάφορες μορφές μετρητών και / ή πληρωμής καρτών κατάστημα από ανώνυμους αγοραστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε γενικές γραμμές, όσο πιο ανώνυμη είναι η πληρωμή που δέχεται ο πωλητής, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος ανά Bitcoin - και τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να χάσετε τα χρήματά σας. Η τιμή πληρωμής με τους κωδικούς καρτών Amazon ήταν πάνω από το διπλάσιο της τρέχουσας συναλλαγματικής ισοτιμίας για το Bitcoin.
 4. Αγοράστε το Bitcoin

  Ο Ultimate Οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων Bitcoin Τα αιτούμενα κέρματα κρατούνται σε μεσεγγύηση (δηλαδή, προσωρινά από την LocalBitcoins.com) έως ότου ο πωλητής λάβει πληρωμή. Πρέπει να κάνετε την πληρωμή πριν τελειώσει το παράθυρο πληρωμής ή το LocalBitcoins.com θα ακυρώσει το εμπόριο. Αυτό το σύστημα μεσεγγύησης έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές. Εάν οποιαδήποτε πλευρά μιας συναλλαγής αναφέρει ένα πρόβλημα, το LocalBitcoins.com θα παραμείνει στο Bitcoin μέχρι να είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Εάν απαιτείται, θα παρέχει διαιτησία. Η πληρωμή με τραπεζική μεταφορά δεν είναι πολύ ανώνυμη, καθώς ο πωλητής θα λάβει αριθμό τραπεζικής συναλλαγής. Ωστόσο, σχεδιάζω την περαιτέρω ανωνυμοποίηση της αγοράς, μεταφέροντας τα κεφάλαια σε άλλο πορτοφόλι και στη συνέχεια ξεπλένοντάς τα. Αφού πληρώσετε τον πωλητή, υπάρχει συνήθως μια σύντομη αναμονή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταφοράς και η πληρωμή να επιβεβαιωθεί. Μόλις ο πωλητής επιβεβαιώσει την πληρωμή, το Bitcoin απελευθερώνεται από το σύστημα μεσεγγύησης και πιστώνεται στο πορτοφόλι LocalBitcoins.com. Το LocalBitcoins.com δημιουργεί αυτό όταν δημιουργείτε ένα νέο λογαριασμό. Τοπικοί Bitcoins Μπορείτε να ελέγξετε τις συναλλαγές στο πορτοφόλι σας LocalBitcoins.com. Όπως το eBay, το LocalBitcoins.com βασίζεται σε ένα σύστημα φήμης. Ως εκ τούτου, αναμένεται να αφήσετε ανατροφοδότηση σχετικά με τον πωλητή όταν ολοκληρωθεί το εμπόριο.

 5. Μετακινήστε το Bitcoin σε ένα ιδιωτικό πορτοφόλι

  Παρόλο που δεν είναι απολύτως απαραίτητο εάν απλά θέλετε να ξοδέψετε το Bitcoin σας ανοιχτά, αυτό βελτιώνει τόσο την ιδιωτικότητα όσο και την ασφάλεια (υποθέτοντας ότι κρατάτε το ιδιωτικό σας πορτοφόλι κάπου ασφαλές). Για μέγιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής, θα πρέπει να δημιουργείτε μια νέα διεύθυνση πορτοφολιού κάθε φορά που μεταφέρετε χρήματα. Αυτό βοηθά στην αποτροπή ενός αντιπάλου να συνδέει διαφορετικές συναλλαγές Bitcoin που κάνετε μαζί. Στείλτε Bitcoins

 6. Η αποστολή του Bitcoin στο πορτοφόλι σας (ή οπουδήποτε αλλού, για αυτό το θέμα) είναι εύκολη. Απλά εισάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας και το ποσό που θέλετε να στείλετε. Σημειώστε ότι οι μεταφορές υπόκεινται σε τέλη συναλλαγής Bitcoin. Αποστολή Bitcoins

 7. Μετά από λίγα λεπτά, το Bitcoin πρέπει να εμφανίζεται στο προσωπικό σας πορτοφόλι (πορτοφόλι # 1). Ναι! Αν ανησυχείτε ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη ενδέχεται να εντοπίσουν ενεργά τις συναλλαγές Bitcoin, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα δεύτερο νέο πορτοφόλι (πορτοφόλι # 2) και να μεταφέρετε τα χρήματά σας σε αυτό.

Δεν είναι δύσκολο για έναν αντίπαλο να εντοπίσει μεταφορές από όπου αγοράσατε τα κέρματα στο πορτοφόλι # 1. Για παράδειγμα, το LocalBitcoins.com γνωρίζει τη διεύθυνση του πορτοφολιού # 1. Με την αποστολή του νομίσματος από το πορτοφόλι # 1 στο πορτοφόλι # 2, μπορείτε εύλογα να διεκδικήσετε μηδενική γνώση ή ευθύνη για το τι συμβαίνει με τα κεφάλαια στο πορτοφόλι # 2. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εύλογη δικαιολογία γιατί μεταφέρατε τα χρήματα σε άλλο άτομο. Αν σχεδιάζετε να αναμίξετε το Bitcoin σας, το πορτοφόλι # 2 θα πρέπει να δημιουργηθεί στον σκοτεινό ιστό Tor Hidden Services. Το Electrum είναι καλό για αυτό, καθώς υποστηρίζει τον Tor. Μια άλλη καλή επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι στον ιστότοπο του blockon.info του .onion. Ανάλογα με το μοντέλο απειλής σας και τον τρόπο με τον οποίο ήταν ανώνυμη η αρχική σας αγορά, μπορείτε τώρα να αρχίσετε να ξοδεύετε το Bitcoin σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να βελτιώσετε περαιτέρω την ανωνυμία, αναμειγνύοντας το Bitcoin πριν το ξοδέψετε.

Μίξη Bitcoin

Η ιδέα πίσω από την ανάμειξη του Bitcoin είναι να συγχέουμε τη διαδρομή των συναλλαγών. Αυτό είναι σημαντικό εάν εκτιμάτε την ιδιωτική ζωή, καθώς το μπλοκ αλφάδι Bitcoin είναι δημόσιο βιβλίο που καταγράφει όλες τις συναλλαγές. Η διαδικασία ανάμειξης διαιρεί τα κεφάλαιά σας σε μικρότερα μέρη και τα αναμιγνύει με τυχαία μικρά κομμάτια των χρημάτων Bitcoin άλλων ανθρώπων. Καταλήγετε με εντελώς νέα νομίσματα. Αυτό βοηθά να σπάσει οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα σε εσάς και τα νομίσματα που αγοράσατε. Η ανάμειξη του Bitcoin είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αν έχετε αγοράσει ανοιχτά το Bitcoin, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος θα μπορούσε εύκολα να ανιχνεύσει τις συναλλαγές σας πίσω στην πραγματική σας ταυτότητα. Εάν έχετε ήδη λάβει μέτρα για να αγοράσετε το Bitcoin ιδιωτικά, η ανάμιξη μπορεί να είναι υπερβολική. Ωστόσο, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανωνυμία των πληρωμών Bitcoin. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σωστή ανάμειξη του Bitcoin θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε όχι μόνο τώρα, αλλά και αν μελλοντικά εργαλεία και τεχνικές μπορούν να ανιχνεύσουν ιστορικές συναλλαγές Bitcoin.

Bitcoin Blender

Ο καλύτερος οδηγός για το περίπλοκο ζήτημα της ανάμειξης Bitcoin που γνωρίζω δημοσιεύεται από την Bitcoin Blender (αλλά δεν είναι συγκεκριμένη για την υπηρεσία αυτή). Βασικά σημεία σχετικά με την ανάμειξη Bitcoin συνοψίζονται παρακάτω. Εντούτοις, σας συνιστώ να διαβάσετε το έγγραφο Bitcoin Blender, καθώς περνά πολύ λεπτομερέστερα σε αυτό το εξαιρετικά εξειδικευμένο θέμα από ό, τι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής αυτού του γενικού οδηγού.

Μίξερ Bitcoin

Για να αναμίξετε το Bitcoin, χρειάζεστε μια υπηρεσία μίξερ Bitcoin (επίσης γνωστή ως ρολό Bitcoin). Οι μέθοδοι DIY της ανάμιξης Bitcoins υπάρχουν μέσω ιστοσελίδων όπως το LocalBitcoins.com. Αυτό δεν συνιστάται, ωστόσο, καθώς δεν απομακρύνει πραγματικά τη φθορά και μπορεί να απαιτήσει εμπιστευτικές ιστοσελίδες που υπόκεινται σε ένδικα μέσα για πληροφορίες. Χρησιμοποιώντας το CoinJoin μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ανωνυμίας όταν αναμειγνύεται DIY, αλλά θα πρέπει να εξετάζεται μόνο αν γνωρίζετε πραγματικά τι κάνετε όταν πρόκειται για ανάλυση Bitcoin και blockchain. Οι μίκτες Bitcoin είναι κεντρικές υπηρεσίες που διατηρούν μεγάλα αποθέματα καθαρού Bitcoin. Για μια χρέωση υπηρεσιών, σας επιτρέπουν να ανταλλάξετε το Bitcoin για καθαρό Bitcoin. Οι μίκτες Bitcoin έρχονται σε δύο βασικές γεύσεις - μπετονιέρες Tor και μίξερ clearweb (κανονικό διαδίκτυο).

Μίξερ Tor

Οι αναμικτήρες Tor υπάρχουν μόνο στις υπηρεσίες Tor Hidden Services (γνωστός και ως ο σκοτεινός ιστός) και είναι επομένως η καλύτερη επιλογή για μέγιστη ανωνυμία. Από την άλλη πλευρά, οι φορείς εκμετάλλευσης αυτών των υπηρεσιών είναι οι ίδιοι ανώνυμοι. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν τους εμποδίζει να εξαφανιστούν με τα νομίσματά σας! Επιπλέον, οι αναμικτήρες Tor είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε απάτες phishing (βλ. Παρακάτω). Οι εγκατεστημένοι αναμικτήρες Tor με ισχυρή φήμη στην κοινότητα Bitcoin περιλαμβάνουν:

 • Bitcoin Blender (http://bitblendervrfkzr.onion)
 • Grams Helix (http://grams7enufi7jmdl.onion/helix)

Όταν χρησιμοποιείτε ένα μίκτη Tor, θα πρέπει πάντα να απενεργοποιείτε το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησης Tor. Bitcoin Javascript

Μίξερ Clearweb

Οι μίκτες Clearweb υπάρχουν στο κανονικό διαδίκτυο. Οι περισσότερες από αυτές είναι νομίμως καταχωρημένες εταιρείες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κλητευτούν για πληροφορίες συναλλαγών. Ωστόσο, πολλές τέτοιες υπηρεσίες υπόσχονται να μην τηρούν μητρώα ή προσωπικές πληροφορίες. Πολλοί αναμικτήρες Clearweb χρησιμοποιούν το CloudFlare. Αυτό είναι εξαιρετικό για την προστασία των ιστότοπων τους από τις επιθέσεις Distributed Denial of Service (DDoS), αλλά φέρει πιθανούς κινδύνους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ένας τέτοιος κίνδυνος είναι συχνά η απαίτηση για ενεργοποίηση του JavaScript προκειμένου να ανταγωνιστεί το Captchas. Το κύριο πλεονέκτημα των mixweb είναι ότι είναι πολύ λιγότερο πιθανό να διαφύγουν με τα χρήματά σας (αν και τίποτα δεν μπορεί να είναι 100% εγγυημένο). Η χρήση των κανονικών πιστοποιητικών HTTPS καθιστά πολύ λιγότερο πιθανό ότι θα γίνει θύμα απάτης ηλεκτρονικού "ψαρέματος". Μπορείτε, φυσικά, να συνδεθείτε με τους μίξερ Clearweb χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Tor ή ένα VPN για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP από το μίκτη. Αυτό θα βελτιώσει το απόρρητό σας, αλλά δεν είναι τόσο ανώνυμο χρησιμοποιώντας έναν αναμικτήρα Tor. Οι συμβουλές που εκδίδονται από το LocalBitcoins.com σχετικά με τους κινδύνους μεταφοράς χρημάτων Bitcoin πάνω από τον Tor, ισχύουν επίσης εδώ.

Προσοχή στο ηλεκτρονικό "ψάρεμα"

Το διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με ψεύτικους συνδέσμους σε χώρους μίκτη Bitcoin. Ακόμη και οι δημοφιλείς ιστότοποι υψηλού προφίλ μπορούν να μεταφέρουν ψεύτικες συνδέσεις ηλεκτρονικού "ψαρέματος" Οι περισσότεροι ιστότοποι μίξερ Clearweb χρησιμοποιούν το HTTPS. Εάν τα ονόματα τομέα φαίνονται νόμιμα και ο ιστότοπος έχει έγκυρο πιστοποιητικό HTTPS (αναζητήστε κλειστό λουκέτο στη γραμμή URL), τότε ο ιστότοπος είναι σχεδόν σίγουρα γνήσιος. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τις τοποθεσίες ανάμειξης Tor, οι οποίες δεν έχουν σαφώς αναγνωρίσιμα ονόματα τομέα ή χρησιμοποιούν πιστοποιητικά HTTPS. Πράγματι, ορισμένοι ιστότοποι ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) φαίνονται πολύ πειστικοί, ώστε ακόμη και οι χρήστες που γνωρίζουν τον αυθεντικό ιστότοπο να ξεγελιστούν. Από όσο γνωρίζω, οι συνδέσεις που παρέχονται σε αυτό το άρθρο είναι γνήσιες, αλλά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη γι 'αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για την αξιοπιστία των υπηρεσιών, ακόμη και όταν είναι γνήσιες. Κάντε τη δική σας έρευνα πριν εμπιστευθείτε οποιοδήποτε δικτυακό τόπο με το Bitcoin σας.

Bitcoin Mixer Χαρακτηριστικά Aunonymization

Ακόμη και όταν αναμειγνύεται το Bitcoin, ένας αποφασισμένος αντίπαλος μπορεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τεχνικές ανάλυσης blockchain (παρόμοια κατ 'αρχήν με συσχέτιση κυκλοφορίας) για να ανιχνεύσει το ίχνος Bitcoin. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή, οι μίκτες συχνά προσφέρουν μερικά ή όλα τα ακόλουθα χαρακτηριστικά εμπλοκής:

 • Τυχαία αμοιβή υπηρεσιών - επειδή μια σταθερή χρέωση υπηρεσιών στο blockchain μπορεί να παράσχει ένδειξη για το ποια υπηρεσία μίξερ χρησιμοποιήθηκε.
 • Randomized Delay - αυτό καθιστά δύσκολη την σύνδεση των συναλλαγών που εισέρχονται και εξέρχονται από το πορτοφόλι σας.
 • Πολλαπλές αναλήψεις - αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τα μικτά κέρματα χρησιμοποιώντας πολλαπλές συναλλαγές και πολλαπλά πορτοφόλια για να αποκρύψετε τη συναλλαγή.

Για μέγιστη ανωνυμία, θα πρέπει να επωφεληθείτε από όλες αυτές τις διαθέσιμες λειτουργίες.

Ανάλυση κενού

Όταν αναμιγνύετε το Bitcoin, η "φθορά" είναι η σύνδεση μεταξύ των παλαιών σας νομισμάτων και των νέων. 0% φθορά = καμία σύνδεση καθόλου. Στο παρελθόν, το Blockchain.info πρόσφερε ένα δωρεάν εργαλείο "ανάλυσης κηλίδας" το οποίο σας επέτρεψε να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο τη φθορά. Ωστόσο, έχει κλείσει αυτό το εργαλείο και, κατά τη στιγμή της σύνταξης, δεν υπάρχει πραγματική εναλλακτική λύση.

Η εμπειρία μου

Επέλεξα να χρησιμοποιήσω τον δημοφιλή Tor mixer Helix by Grams, ο οποίος προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Τυπική αμοιβή υπηρεσιών (2,5%)
 • Προσαρμοζόμενη καθυστέρηση (προαιρετική, έως 24 ώρες)
 • Πολλαπλές αποσύρσεις διευθύνσεων (προαιρετικά)
 • Προαιρετικό 2FA (έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων)

Το τέλος υπηρεσίας δεν είναι τυχαίο, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτό. Πιο σημαντικό για το σκοπό αυτού του οδηγού είναι ότι οι συναλλαγές απαιτούν αρκετά χαμηλό ελάχιστο 0,01 BTC (όπως έπρεπε, έπρεπε να ξεπεράσω τα κεφάλαια στο πορτοφόλι μου λίγο για αυτό το βήμα). Μπορείτε να εγγραφείτε για λογαριασμό, αλλά επέλεξα την επιλογή Helix Light (γρήγορη ανάμειξη).

 1. Δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι Bitcoin, στο οποίο θα αποστέλλονται τα νέα μικτά Bitcoin. Ας καλέσουμε αυτό το πορτοφόλι μίξερ # 3. Θα μιλώ τα αμοιβαία κεφάλαια με το πορτοφόλι # 2 που δημιούργησα νωρίτερα.
 2. Το Grams Helix είναι ένας αναμικτήρας Tor και είναι επομένως διαθέσιμος μόνο μέσω του δικτύου Tor Hidden Services. Έτσι πυρπολίζω τον Brow Browser και επισκέπτομαι (http://grams7enufi7jmdl.onion/helix).
 3. Στην καρτέλα Helix Light, απλά εισάγετε τις διευθύνσεις του Bitcoin Wallet που θα θέλατε να στείλουν τα κέρματα (πορτοφόλι μίξερ # 3, στην περίπτωσή μου). Μπορείτε να αποστείλετε τα κέρματα σε έως και πέντε διευθύνσεις για να βοηθήσετε να ξεδιπλώσετε τη συναλλαγή.Ελιξ
 4. Στη συνέχεια παρέχετε μια διεύθυνση Bitcoin στο πορτοφόλι για να στείλετε τα "βρώμικα" νομίσματά σας. Τους έστειλα από το πορτοφόλι # 2. Helix LightΤο Helix παρέχει επίσης ένα κλειδί PGP που επαληθεύει το πορτοφόλι παραλαβής που δημιούργησε για αυτή τη συναλλαγή. Αποθηκεύστε αυτό το κλειδί σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα και πρέπει να αποδείξετε ότι η συναλλαγή συνέβη. Απλώς επικολλήθηκα το κείμενο κλειδιού PGP σε ένα αρχείο κειμένου στον υπολογιστή μου. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή με επιτυχία, αυτό μπορεί να διαγραφεί με ασφάλεια.
 5. Ανανεώστε την ιστοσελίδα για να δείτε την επιβεβαίωση ότι η πληρωμή έχει ληφθεί (ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικά λεπτά για αυτό). Στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε την ανωνυμία προσθέτοντας τυχαία καθυστέρηση (1-6 ώρες) ή / και αποστολή σε πολλαπλά πορτοφόλια. Και οι δύο αυτές επιλογές συνιστώνται.

Ελιξ Ανανεώστε ή κάντε σελιδοδείκτη και επανεξετάστε αυτή την ιστοσελίδα για τελική επιβεβαίωση όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Θα πρέπει τώρα να βλέπετε το μικτό Bitcoin στο πορτοφόλι σας (πορτοφόλι ανάμιξης # 3 για μένα). Αφού επιβεβαιώσετε ότι το Bitcoin βρίσκεται στο πορτοφόλι σας, πατήστε το κουμπί "Remove Helix" για να διαγράψετε όλα τα αρχεία της συμφωνίας από τους διακομιστές Helix. Στη συνέχεια, μεταφέρετε τα χρήματα μακριά από το πορτοφόλι στο οποίο λάβατε τα μικτά κεφάλαια, σε ένα ακόμη πορτοφόλι. Για να είμαι σίγουρος. Στη συνέχεια θα έλεγνα το μικτό Bitcoin για φθορά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να το κάνετε αυτό. Ανεξάρτητα από αυτό, το Bitcoin θα πρέπει να αναμειχθεί καλά μέχρι τώρα.

Χρησιμοποιώντας το Bitcoin για να αγοράσετε ένα VPN ανώνυμα

Τώρα που έχετε λίγο ανώνυμο Bitcoin, ήρθε η ώρα να το περάσετε! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε μια συνδρομή VPN, αλλά η διαδικασία είναι παρόμοια με ό, τι αγοράζετε. Εάν αγοράζετε μια συνδρομή VPN, παρακαλούμε να θυμάστε ότι αν και η πληρωμή μπορεί να είναι ανώνυμη, ο πάροχος VPN θα γνωρίζει πάντα την πραγματική διεύθυνση IP σας. Ως εκ τούτου, δεν είστε ποτέ πραγματικά ανώνυμοι. Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι αν χρησιμοποιείτε το VPN μέσω του Tor σε συνδυασμό με μια ανώνυμη μέθοδο πληρωμής, όπως η κατάλληλα αναμεμιγμένη Bitcoin. Αυτό μπορεί να επιτρέψει την πραγματική ανωνυμία όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN επειδή το δίκτυο Tor κρύβει την IP σας από τον πάροχο VPN. Το AirVPN είναι η μόνη υπηρεσία VPN που γνωρίζω για να υποστηρίξω αυτό το χαρακτηριστικό. Σημειώστε ότι η διαδικασία πληρωμής με το Bitcoin ποικίλλει σημαντικά από πάροχο σε πάροχο. Έχω επιλέξει να χρησιμοποιήσω το Mullvad για αυτό το παράδειγμα.

 1. Καταχωρίστε έναν νέο λογαριασμό ή συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα (ανατρέξτε στο Mullvad για περισσότερες λεπτομέρειες). Στη σελίδα "Ο λογαριασμός μου", επιλέξτε την καρτέλα Bitcoin, επιλέξτε πόσο χρόνο θέλετε να πληρώσετε και πατήστε το πλήκτρο "Πληκτρολογήστε την πληρωμή".Mullvad
 2. Η Mullvad θα δημιουργήσει ένα πορτοφόλι μιας χρήσης. Στείλτε τα χρήματα στη διεύθυνση που δώσατε.Mullvad
 3. Μόλις λάβει η πληρωμή Bitcoin τουλάχιστον μία επιβεβαίωση, ο λογαριασμός σας θα πιστώνεται με το χρόνο που αγοράσατε. Απολαμβάνω!

Ανασκόπηση απορρήτου Bitcoin

Το Bitcoin δεν είναι εγγενώς ανώνυμο. Μακριά από αυτό, στην πραγματικότητα. Με κάποια προσπάθεια, ωστόσο, μπορεί να γίνει εξαιρετικά ανώνυμη (δεν υπάρχει 100% εγγυημένη ανωνυμία). Από την εμπειρία μου, η αγορά και ανάμιξη Bitcoins ήταν μια ανώδυνη διαδικασία, αλλά απαιτεί κάποια εργασία. Αξίζει η προσπάθεια; Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αυτό. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς ενός VPN ανώνυμα, κάντε κλικ εδώ.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me