Πώς να πάρετε το US Netflix σε Android, iPhone και iPad

Δεν είναι μυστικό ότι η Netflix προσφέρει περισσότερους τίτλους στους συνδρομητές των ΗΠΑ από ό, τι ο ευρωπαίος ομόλογός τους. Σε αυτόν τον οδηγό σας παρουσιάζουμε πώς μπορείτε να συνδυάσετε το επιπλέον περιεχόμενο των ξένων βιβλιοθηκών Netflix με την ευκολία να παρακολουθείτε Netflix οπουδήποτε θέλετε στο τηλέφωνό σας.

Τι θα χρειαστείτε

Για να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, θα χρειαστείτε:

 • Μια συνδρομή Netflix
 • Μια συνδρομή Netflix VPN
 • Μια συσκευή Android ή iOS (τηλέφωνο ή tablet)

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή American Netflix σε Android, iPhone και iPad

Κατά την τελευταία δεκαετία, οι συνήθειες παρακολούθησης των ανθρώπων έχουν αλλάξει από το να κάθονται μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσουν τα πράγματα εν κινήσει. Η Netflix έχει καταφέρει να κάνει αυτό, κάνοντας τις εφαρμογές Android και iOS εύχρηστες. Ευτυχώς, η πρόσβαση στο Netflix US είναι παρόμοια εύκολη μέσω της εφαρμογής - αρκεί να έχετε τον κατάλληλο πάροχο VPN.

Όταν συνδέεστε σε ένα διακομιστή VPN φιλικό προς το Netflix στις Η.Π.Α., η σύνδεσή σας δρομολογείται καθ 'όλη τη διάρκεια της Αμερικής, γεγονός που αναπόφευκτα ξεγελάει την εφαρμογή για να πιστέψει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε περισσότερους τίτλους στην εφαρμογή Netflix. Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει με Android, iPhone και iPad. Η μόνη διαφορά μεταξύ αυτών είναι το κατάστημα που κατεβάζετε από την εφαρμογή VPN.

 1. Επιλέξτε ένα VPN που λειτουργεί με το Netflix από αυτό το άρθρο.

  Συνιστούμε το ExpressVPN επειδή απομνημονεύει με ασφάλεια την πλατφόρμα και προσφέρει απίστευτη ταχύτητα για streaming σε υψηλότερη ανάλυση.

 2. Εγγραφείτε στο VPN και ρυθμίστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

  Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό μέσω του ιστότοπου, θα λάβετε άλλη μια ευκαιρία μετά τη λήψη της εφαρμογής.

 3. Εγκαταστήστε το VPN στο iPhone, το iPad ή τη συσκευή σας Android.

  Οι εφαρμογές VPN διατίθενται τόσο στο Google Play Store όσο και στο Apple App Store.

  Εφαρμογή ExpressVPN στο κατάστημα εφαρμογών Android

 4. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN στην κινητή συσκευή σας και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.

  Αν δεν έχετε εγγραφεί στον ιστότοπο κατά τη διάρκεια του βήματος 2, μπορείτε να εγγραφείτε απευθείας στην εφαρμογή.

  ExpressVPN συνδεθείτε στην οθόνη

 5. Επιλέξτε διακομιστή VPN στις Η.Π.Α..

  Αυτό θα συνεργαστεί με άλλες περιοχές του Netflix, οπότε αν θέλετε να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο από άλλη χώρα, απλά συνδεθείτε με ένα διακομιστή που βασίζεται στη χώρα που συνδέεστε.

  ExpressVPN συνδεδεμένο

  Μόλις συνδεθεί το VPN σε διακομιστή των ΗΠΑ, θα έχετε μια αμερικανική διεύθυνση IP. Αυτό σημαίνει απλά ότι την επόμενη φορά που θα μεταβείτε στην τοποθεσία Netflix, ο διακομιστής Netflix θα σκεφτεί ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ και θα σας παρέχει το ίδιο περιεχόμενο με τους συνδρομητές της American Netflix.

 6. Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ Netflix στην εφαρμογή σας

  Για να βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν λειτουργήσει, αναζητήστε τίτλους αποκλειστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως Fraiser ή πάρκα και αναψυχή.

  πάρκα και ανακτήστε την εφαρμογή Netflix

Το VPN μου δεν λειτουργεί με το Netflix App?

Έχουμε παρατηρήσει άτομα σε φόρουμ και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης που συζητούν πώς δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο US Netflix με ένα VPN κατά τη χρήση της εφαρμογής Netflix. Εάν ένα VPN αποκλείσει το Netflix, τότε θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο US Netflix από την εφαρμογή για κινητά. Μια απλή λύση είναι να κλείσετε την εφαρμογή Netflix και να μεταβείτε σε άλλο διακομιστή των Η.Π.Α. πριν την επανεκκινήσετε. Εάν το πρόβλημα παραμένει, ανατρέξτε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων Netflix VPN για περισσότερες πληροφορίες ή σκεφθείτε να έρθετε σε επαφή με τον πάροχο μέσω των σελίδων υποστήριξης.

Χρήσιμοι οδηγοί Netflix

Κατακτήστε το μπλοκ Netflix VPN - Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για το μήνυμα λάθους του διακομιστή μεσολάβησης Netflix

Ξεμπλοκάρετε το Netflix - Πώς να αλλάξετε τη χώρα Netflix

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Netflix στο σχολείο ή την εργασία - ένας οδηγός για να παρακολουθείτε Netflix σε περιορισμένο WiFi

Πώς λειτουργεί?

Ένα VPN είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα αποκρύπτοντας την πραγματική σας θέση. Όταν αποκτάτε πρόσβαση στο Netflix από το σπίτι σας - είτε αυτό είναι στην εφαρμογή είτε στον ιστότοπο - το Netflix μπορεί να σας πει πού βρίσκεστε λόγω της διεύθυνσης IP.

Όταν συνδέεστε σε ένα διακομιστή VPN στις Η.Π.Α., η επισκεψιμότητά σας διοχετεύεται μέσω αυτού του διακομιστή - ο οποίος επιτρέπει στο VPN να αποκρύψει τη διεύθυνση IP του σπιτιού σας. Ως αποτέλεσμα, όταν η κυκλοφορία σας έρχεται με το Netflix φαίνεται ότι προέρχεται από το διακομιστή VPN αντί του σπιτιού σας. Αυτό καθαδίζει με επιτυχία Netflix και σας προμηθεύει με τον πλήρη κατάλογο Netflix!

Ορισμένα δίκτυα VPN παρέχουν κάλυψη VPN (αποκωδικοποιημένους διακομιστές), η οποία δεν θα χρειαστεί για την απεμπλοκή βιβλιοθηκών Netflix, όπως οι ΗΠΑ, στα περισσότερα μέρη. Στην πραγματικότητα, η εμπλοκή θα απαιτήσει περισσότερη ισχύ επεξεργασίας και θα έχει ως αποτέλεσμα η κίνηση σας να είναι λίγο πιο αργή (πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει περιττό buffer).

Από την άλλη πλευρά, εάν βρίσκεστε στην Κίνα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την παρανοή για να παρακάμψετε το μεγάλο τείχος προστασίας της Κίνας. Έτσι, αν είστε Κινέζος πολίτης που θέλει να ξεμπλοκάρετε το Netflix, θα πρέπει να επιμείνετε σε ένα VPN με χαρακτηριστικό εξαπάτησης (ExpressVPN, NordVPN ή PrivateVPN).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me