Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για ταξίδια

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα για την εποχή του Διαδικτύου είναι ότι, ανεξάρτητα από το πού είμαστε στον κόσμο, δεν είμαστε ποτέ περισσότερο από μερικά κλικ μακριά από τους αγαπημένους μας. Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, τα δημόσια hotspot WiFi είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να επικοινωνήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας πίσω στο σπίτι. Δυστυχώς, η χρήση του δωρεάν WiFi σε αεροδρόμια, ξενοδοχεία, καφετέριες - ή οπουδήποτε αλλού - δεν είναι τόσο ασφαλής όσο πολλοί από εμάς σκέφτονται.


Εικόνα καμπάνιας ταξιδιού

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου εκκινούν όλο και πιο εξελιγμένες επιθέσεις. Μια δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιούν οι χάκερς είναι να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο WiFi hotspot σε ένα μέρος όπου θα περίμενε κανείς να το βρει. Ο χάκερ επισημαίνει έξυπνα το δίκτυο για να φανεί επίσημο. Αυτή η τεχνική 'κακό δίδυμο' καθιστά πολύ δύσκολο να γνωρίζετε αν συνδέεστε σε ένα επίσημο hotspot ή ένα που ανήκει σε έναν χάκερ.

Τα καλά νέα είναι ότι οι τουρίστες μπορούν να προστατευθούν χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να πάρει το 77% από μια συνδρομή VPN τώρα, κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο στο NordVPN .

Ταξιδεύοντας στο χρόνο

Η infographic παρακάτω δείχνει πώς τα πράγματα που οι άνθρωποι παίρνουν μαζί τους στις διακοπές έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών ... Μην ξεχνάτε τον 21ο αιώνα σας απαραίτητο ένα VPN! Κάντε κύλιση προς τα κάτω για περισσότερες πληροφορίες!

γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ταξίδια

Μείνετε ασφαλείς στις διακοπές με ένα VPN για ταξίδια

Αν κάνετε τυχαία σύνδεση με το WiFi που ανήκει σε έναν κυβερνοεγκληματικό, μπορεί δυνητικά να δει όλα όσα κάνετε online. Επίσης, θα μπορούν να κλέψουν όλα τα δεδομένα που εισάγετε - όπως τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, τους κωδικούς πρόσβασης, τις προσωπικές πληροφορίες και τα στοιχεία PayPal ή της πιστωτικής σας κάρτας. Μπορούν να δουν τα αρχεία που κατεβάζετε, τις φωτογραφίες που μεταφορτώνετε και να σας ανακατευθύνουν σε ιστότοπους που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό.

Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή ενώ ταξιδεύετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Ένα VPN ασφαλώς κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας προτού ταξιδέψει στο διαδίκτυο μέσω του σημείου πρόσβασης WiFi. Αυτή η κρυπτογράφηση VPN κατακερμάζει τα δεδομένα σας έτσι ώστε οι χάκερ να μην μπορούν να κλέψουν τίποτα από εσάς.

Αποκλεισμός περιεχομένου στο εξωτερικό

Το μεγάλο πράγμα για τη χρήση ενός VPN για ταξίδια είναι ότι δεν προστατεύει μόνο σας από τους χάκερς. Σας επιτρέπει επίσης να προσποιείτε ότι βρίσκεστε πίσω στο σπίτι, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε γεωγραφικές υπηρεσίες.

Για παράδειγμα, με ένα VPN, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix ή να αποκτήσετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό σας τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε τοπικά αποκλεισμένες υπηρεσίες όπως το Facebook ή το Twitter.

Vpn Στις διακοπές

Επιπλέον, μπορείτε να αποφύγετε την τρομερή τοπική τηλεόραση και, αντίθετα, να παρακολουθήσετε γεωγραφικά περιορισμένες τηλεοπτικές ροές από το σπίτι σας. Για παράδειγμα, ένας Aussie που ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να προσποιηθεί ότι είναι πίσω στην Αυστραλία για να παρακολουθήσει δέκα. Ένας βρετανός παραθεριστής στην Ισπανία μπορεί να παρακολουθήσει το BBC iPlayer. Και ένας Αμερικανός πολίτης στις διακοπές στην Ελλάδα μπορεί να παρακολουθήσει τις ΗΠΑ Netflix ή ESPN.

Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να προσποιείτε ότι βρίσκεστε οπουδήποτε στον κόσμο - και μπορείτε να ξεμπλοκάρετε οποιαδήποτε online υπηρεσία ... Ψηφιακός σφαιροειδής πλατφόρμα από την άνεση του δωματίου σας!

Τι περιεχόμενο μπορώ να ξεμπλοκαρίσω?

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, όλες οι υπηρεσίες γεωγραφικής πρόσβασης από το σπίτι πίσω αποκλείονται αυτόματα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι υπηρεσίες αυτές υποτίθεται ότι δεν είναι διαθέσιμες σε αλλοδαπούς. Επιπλέον, ορισμένες χώρες είναι πολύ αυστηρές και λογοκρισία αρκετών ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Χρησιμοποιώντας τους οδηγούς VPN μας, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να μάθετε ποιες δημοφιλείς υπηρεσίες έχουν αποκλειστεί σε όλο τον κόσμο.

Τα καλύτερα VPN για ταξίδια?

Εάν θέλετε να προστατέψετε το ψηφιακό απόρρητο και να αποκτήσετε ασφάλεια για εσάς και την οικογένειά σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές - υπάρχουν μερικά VPN που είναι απολύτως ιδανικά:

  • Το ExpressVPN θεωρείται ως το crème de la crème των VPN. Είναι γρήγορο, ασφαλές, διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και δεν έχει καμία εγγύηση 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία και να πάρετε τα χρήματά σας αν δεν θέλετε να συνεχίσετε!
  • Το NordVPN έχει ισχυρές ρυθμίσεις κρυπτογράφησης και ασφάλειας. Παρέχει γρήγορες ταχύτητες για τη ροή όλων των αγαπημένων σας εκπομπών ενώ βρίσκεστε μακριά. Είναι μια απόλυτη συμφωνία σε μόλις $ 2,75 το μήνα (αν αγοράσετε μια ετήσια συνδρομή). Θυμηθείτε ότι έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Έτσι, αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε όλο το χρόνο? μπορείτε να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων.
  • Το ibVPN (Invisible Browsing VPN) είναι μια άλλη υπηρεσία που μας αρέσουν πολύ όλοι οι κριτικοί μας στο ProPrivacy.com. Είναι γρήγορος, έχει πολλούς διακομιστές και θα σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε ενώ βρίσκεστε μακριά. Το καλύτερο από όλα τα ibVPN έχει σήμερα μια ειδική συμφωνία το καλοκαίρι που φέρνει την τιμή του VPN σε πολύ ανταγωνιστική $ 2,42 ανά μήνα.

Για περισσότερα VPN για ταξίδια δείτε τις 5 καλύτερες υπηρεσίες VPN για ταξιδιωτικό οδηγό.

Διαγωνισμός ταξιδιού

Διαγωνισμός Ταξιδίου με ibVPN

Εικόνες πιστώσεις: icemanphotos / Shutterstock.com, Ivanko80 / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me