Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στη Kindle Fire

Η Kindle Fire είναι κλειδωμένη στο κατάστημα του Amazon. Το Amazon δεν επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν λογισμικό από το κατάστημα εφαρμογών του Google Play. Αυτός ο περιορισμός καθιστά πολύ δύσκολη την απόκτηση περιεχομένου σε μια συσκευή Kindle (εκτός από τα πράγματα που παρέχει η Amazon). Ευτυχώς, ωστόσο, είναι δυνατό να sideload εφαρμογές σε Kindle Fire (υπάρχει ένας οδηγός για αυτό αργότερα σε αυτό το άρθρο).

Ενώ είναι αλήθεια ότι μέχρι πρόσφατα η Amazon δεν είχε VPN στο κατάστημά της - τώρα έχει κάποια (ExpressVPN, PureVPN, IPVanish, PrivateVPN, για να αναφέρουμε μερικά). Ωστόσο, εάν εγγραφείτε σε ένα VPN για το Kindle που δεν διαθέτει λογισμικό στο κατάστημα, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το VPN εγκαθιστώντας λογισμικό OpenVPN τρίτου μέρους στο Kindle. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να διαμορφώσετε το λογισμικό OpenVPN για να συνεργαστείτε με τον επιλεγμένο πάροχο VPN. Θα σας εξηγήσουμε πώς να το κάνετε αργότερα σε αυτόν τον οδηγό.

Εάν ανησυχείτε ότι κάτι τέτοιο ακούγεται περίπλοκο - χαλαρώστε - γιατί δεν είναι. Επιπλέον, όποιο VPN έχετε εγγραφεί, θα έχει έναν οδηγό εγκατάστασης για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία! Ωστόσο, αν ανησυχείτε για αυτό - μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με το VPN απευθείας προτού αγοράσετε μια συνδρομή για να έχετε κάποια ειρήνη και να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Το ExpressVPN, το καλύτερο VPN για το Kindle, έχει λεπτομερείς οδηγούς εγκατάστασης και υποστήριξη 24/7 live chat.

Εάν αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε, σας συνιστούμε να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση για το VPN που σας ενδιαφέρει στο κατάστημα του Αμαζονίου πριν πάτε το πρόβλημα της εγγραφής.

Αν το VPN διαθέτει λογισμικό στο κατάστημα του Amazon, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Εγγραφείτε στο προτιμώμενο VPN για το Kindle
 2. Πηγαίνετε στο κατάστημα του Amazon και κατεβάστε το λογισμικό VPN
 3. Εκτελέστε το λογισμικό και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας
 4. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN και αρχίστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί στο παρελθόν.

Ανοίξτε τον οδηγό εγκατάστασης λογισμικού VPN για το Kindle

Για να σας βοηθήσουμε, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να ρυθμίσετε ένα VPN χρησιμοποιώντας το OpenVPN τρίτου μέρους για το Kindle. Αυτό είναι πολύ πιο περίπλοκο από την προηγούμενη μέθοδο, αλλά σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN που δεν διαθέτει λογισμικό στο κατάστημα της Amazon App. Απλά ακολουθήστε αυτά τα βήματα στο Kindle σας:

 1. Σύρετε τη γραμμή ειδοποιήσεων του Kindle προς τα κάτω. Επιλέγω Περισσότερο ακολουθούμενη από Συσκευή και ενεργοποιήστε το "Να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές."
  εγκαταστήστε ένα VPN στο Kindle Fire
 2. Κάντε λήψη του ES File Explorer από το Amazon Appstore. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν.
 3. Κάντε λήψη του προγράμματος εγκατάστασης OpenVPN στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.
 4. Συνδέστε το Kindle στον υπολογιστή σας ή στο Mac χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB και, στη συνέχεια, σύρετε και αποθέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης OpenVPN (icsopenvpn0529.apk) στο φάκελο "Downloads Kindle".
 5. Ξεκινήστε το Kindle και χρησιμοποιήστε τον ES Explorer για να πλοηγηθείτε στο φάκελο "Downloads". Πατήστε στο αρχείο .apk και εγκαταστήστε το.
 6. Εγγραφείτε για μια υπηρεσία VPN για το Kindle, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.
 7. Στη συνέχεια, ρυθμίστε το λογισμικό OpenVPN στο Kindle με τα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN του VPN. Αυτά τα αρχεία θα παρέχονται από τον πάροχο VPN. Για να τα πάρετε στο Kindle θα πρέπει να τα κατεβάσετε σε έναν υπολογιστή, να τα αποσυμπιέσετε και να τα στείλετε με email στον εαυτό σας. Ανοίξτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Kindle σας και κάντε λήψη των αρχείων .ovpn. Τώρα μπορείτε να τα εισαγάγετε από το φάκελο λήψεων στο λογισμικό OpenVPN. Το VPN σας θα έχει έναν οδηγό ρύθμισης για να σας βοηθήσει με αυτό το βήμα!

Περικοπή μιας εφαρμογής VPN σε Kindle Fire

Οι χρήστες του Amazon αποκλείονται από την πρόσβαση στο Google Play Store. Αυτό περιορίζει σοβαρά αυτά που μπορούν να έχουν πρόσβαση στη συσκευή τους. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε "sideload" αυτές τις εφαρμογές στη Kindle Fire. Αυτό περιλαμβάνει εφαρμογές VPN.

Για να αποτρέψετε μια εφαρμογή από τα παρακάτω βήματα:

 1. Προτού μπορέσετε να αποφύγετε τυχόν εφαρμογές, θα πρέπει να προετοιμάσετε το Kindle. Για να ξεκινήσετε, σύρετε προς τα κάτω την επάνω γραμμή πλοήγησης και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις. Στο μενού Ρυθμίσεις, αναζητήστε το Εφαρμογές μενού.
 2. Ανάβω Εφαρμογές από άγνωστες πηγές.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή Apps για Android και αναζητήστε ES File Explorer, είναι μια δωρεάν εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να την κατεβάσετε για τίποτα. Es File Explorer
 4. Εκτελέστε ES File Explorer και πατήστε το Νέος στο κάτω μέρος για να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο. Δημιουργήστε ένα φάκελο που ονομάζεται Προσαρμοσμένες εφαρμογές στη ρίζα. Εδώ θα φορτώσετε τα αρχεία σας .APK.
 5. Κάντε λήψη του αρχείου APK για το SnapPea (διαχειριστής Desktop-to-Android) απευθείας από το SnapPea σε αυτόν τον σύνδεσμο.
 6. Τώρα χρησιμοποιήστε το SnapPea για να τοποθετήσετε οποιαδήποτε άλλα αρχεία APK θέλετε να εγκαταστήσετε στο SideLoaded Apps φάκελο που δημιουργήσατε νωρίτερα.
 7. Μπορείτε να ανοίξετε τα αρχεία APK χρησιμοποιώντας ES File Explorer και να τα εγκαταστήσετε όπως θα κάνατε σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο. Για μια πλήρη οδηγική ματιά εδώ.

Για να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που έχετε ήδη σε μια άλλη συσκευή Android (που αποκτήσατε από το Google App store, για παράδειγμα), απλά δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του αρχείου APK στο Kindle. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Εγκατάσταση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εφαρμογών & Επαναφέρετε στη συσκευή σας Android.
 2. Εκτελέστε το Backup & Αποκαταστήστε την εφαρμογή και επιλέξτε όλες τις εφαρμογές που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από τη συσκευή σας για μεταφορά στο Kindle Fire. Πατήστε το κουμπί Backup στο κάτω μέρος.
 3. Τα αρχεία APK θα αποθηκευτούν στον κατάλογο που καθορίζεται από το Backup της εφαρμογής (στην περίπτωσή μας, / storage / sdcard0 / App_Backup_Restore /, ελέγξτε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για να δείτε τι είναι ο κατάλογός σας αποθήκευσης). Αφού τα υποστηρίξετε, τοποθετήστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή σας μέσω USB και αντιγράψτε τα.
 4. Τώρα αντιγράψτε αυτά τα αρχεία στο Kindle σας (στο Προσαρμοσμένες εφαρμογές που δημιουργήσατε νωρίτερα)
 5. Όπως και πριν, χρησιμοποιήστε τον ES File Explorer για να εντοπίσετε το αρχείο APK και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Δείτε το VPN για το άρθρο firerestick εάν θέλετε να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN στο firerestick.

Εγκατάσταση VPN σε δρομολογητή

Η απόκτηση VPN για δρομολογητή DD-WRT είναι ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος σύνδεσης του Kindle σε διακομιστή VPN. Ένας δρομολογητής που αναβοσβήνει με VPN συνδέει αυτόματα όλες τις συσκευές στο σπίτι σας με ένα διακομιστή VPN (συμπεριλαμβανομένου του Kindle).

Κάθε ένας από τους παρόχους VPN στα καλύτερα 5 VPN για το άρθρο Kindle έχει οδηγίες στον ιστότοπό του σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του VPN σε δρομολογητή. Το φάσμα των δρομολογητών που εξυπηρετεί κάθε VPN παρατίθεται επίσης σε κάθε τοποθεσία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή μάρκα και τύπο δρομολογητή για μια εταιρεία VPN προτού εγγραφείτε για την υπηρεσία.

Για να αγοράσετε έναν έτοιμο δρομολογητή VPN, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Flashrouters.com.

Το ExpressVPN - το καλύτερο VPN για το Kindle - πωλεί ένα προρυθμισμένο δρομολογητή με το VPN που είναι εγκατεστημένο στην ιστοσελίδα του. Θα προστατεύσει όλες τις συσκευές στο σπίτι σας με το VPN.

Πιστωτική ετικέτα τίτλου: Erlo Brown / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me