Πώς να δημιουργήσετε ένα VPN για έξυπνη τηλεόραση – Εγκατάσταση VPN για έξοδο Smart TV

Δεν είναι πάντα δυνατό να εγκαταστήσετε λογισμικό VPN απευθείας σε μια έξυπνη τηλεόραση. Ωστόσο, εάν η έξυπνη τηλεόρασή σας μπορεί να έχει πρόσβαση στο Google Play Store (οι έξυπνες τηλεοράσεις Android μπορούν), μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή VPN (για τον παροχέα σας) απευθείας στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδέσετε την έξυπνη τηλεόραση σας, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε αυτή τη μέθοδο, αν μπορείτε. Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση κάθε Smart TV, γι 'αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή σας.

Εάν η έξυπνη τηλεόρασή σας έχει πρόσβαση στο Google Play, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

Αν έχετε τηλεόραση Android, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το Android TV VPN.

 1. αγοράσετε μια συνδρομή VPN, συνιστούμε τα 5 καλύτερα VPN για Smart TV στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου.
 2. Κάντε λήψη του λογισμικού και εγκαταστήστε το πρόγραμμα-πελάτη Android (αρχείο .APK) στην έξυπνη τηλεόρασή σας Android.
 3. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας από την εγγραφή σας.
 4. Εκτελέστε την εφαρμογή στην έξυπνη τηλεόρασή σας και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή.

Αυτό είναι: τώρα προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα και έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από αυτήν την περιοχή! Το απόρρητό σας προστατεύεται επίσης χάρη στην κρυπτογράφηση του VPN.

Το μεγάλο rematch μεταξύ Ruiz και Joshua δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας?

Εάν φοβάστε ότι θα χάσετε τον πιο αναμενόμενο αγώνα πυγμαχίας του 2020, απλώς ακολουθήστε τον οδηγό του ProPrivacy για το πώς να παρακολουθήσετε το Ruiz vs Joshua rematch με ένα VPN και θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε την προσπάθεια του Anthony Joshua να διεκδικήσει το WBA ), IBF, WBO και IBO βαρέων βαρών τίτλους από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Andy Ruiz σε αυτό το high-stakes face-off.

Σύνδεση μέσω υπολογιστή ή φορητού υπολογιστή

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Smart TV επιλέγουν να συνδέσουν την τηλεόρασή τους στον υπολογιστή τους μέσω καλωδίου Ethernet. Αυτό τους επιτρέπει να μοιράζονται τη σύνδεσή τους στο διαδίκτυο (περισσότερα για αυτό αργότερα). Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος χρήσης ενός VPN για την κατάργηση αποκλεισμού περιορισμένου περιεχομένου σε μια έξυπνη τηλεόραση. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκλείσετε τα βίντεο YouTube που έχουν περιοριστεί στη χώρα σας και να ξεμπλοκάρετε τις υπηρεσίες ροής που έχουν αποκλειστεί / περιοριστεί στη χώρα σας. Οποιαδήποτε Smart TV που δεν επιτρέπει την απευθείας εγκατάσταση των εφαρμογών θα πρέπει να χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο (ή έναν δρομολογητή VPN).

Κοινή χρήση σύνδεσης VPN στα Windows

 1. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στην υπηρεσία VPN. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα σε ένα VPN, - ελέγξτε τα 5 καλύτερα δίκτυα VPN για το άρθρο Smart TV. Συνιστούμε το NordVPN, επειδή διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να μεταδώσετε περισσότερο περιεχόμενο σε HD σε μια έξυπνη τηλεόραση.
 2. Συνδέστε την έξυπνη τηλεόρασή σας στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.
 3. Ανοίξτε το Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης στον υπολογιστή (έναρξη > Πίνακας Ελέγχου > Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης) και κάντε κλικ στην επιλογή "Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα".
 4. Βρείτε τη σύνδεση VPN. Οι συνδέσεις OpenVPN συνήθως δεν είναι σαφώς επισημασμένες, οπότε αναζητήστε ένα με την περιγραφή 'TAP-Win32 Adapter V9' (ή παρόμοιο). Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε 'Ιδιότητες' από το αναπτυσσόμενο μενού.
 5. Επιλέξτε την καρτέλα "Κοινή χρήση" και επιλέξτε το πλαίσιο "Να επιτρέπεται σε άλλους χρήστες δικτύου να συνδεθούν μέσω του πλαισίου σύνδεσης του υπολογιστή στο διαδίκτυο". Στη συνέχεια, από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε "Σύνδεση τοπικής περιοχής" (εάν έχετε πολλαπλές θύρες Ethernet στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτή που έχετε συνδέσει με το SmartTV σας) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "OK".
 6. Ξεκινήστε ξανά την έξυπνη τηλεόραση και τον υπολογιστή σας και θα πρέπει να λειτουργεί σωστά.

Κοινή χρήση σύνδεσης VPN σε OSX (PPTP ή L2TP)

Η κοινή χρήση της σύνδεσής σας στο OSX είναι λίγο πιο περίπλοκη εάν θέλετε να εγκαταστήσετε το OpenVPN, αλλά αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του TunnelBlick θα σας δείξει πώς. Θα σας δείξουμε πώς να το ρυθμίσετε χρησιμοποιώντας το PPTP ή το L2TP και τον ενσωματωμένο πελάτη VPN.

 1. Εγγραφείτε για μια υπηρεσία VPN και ρυθμίστε την σύμφωνα με τις οδηγίες του παροχέα. Συνιστούμε το NordVPN, επειδή διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να μεταδώσετε περισσότερο περιεχόμενο σε HD σε μια έξυπνη τηλεόραση.
 2. Με το SmartTV απενεργοποιημένο, συνδέστε το σε μια θύρα USB στο Mac χρησιμοποιώντας το καλώδιο Ethernet και τον προσαρμογέα.
 3. Στο OSX ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος (Εικονίδιο της Apple στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης -> Προτιμήσεις συστήματος) και κάντε κλικ στην επιλογή "Κοινή χρήση".
 4. α) Τραβήξτε προς τα κάτω το μενού "Κοινή χρήση της σύνδεσής σας από" και επιλέξτε τη σύνδεση VPN. β) Στο πλαίσιο "Για χρήση υπολογιστών", επιλέξτε "USB Ethernet". γ) Ελέγξτε την "Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet" και θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Κάντε κλικ στο κουμπί 'Έναρξη' και (δ) 'Κοινή χρήση Internet: Ενεργό' θα εμφανιστεί πράσινο για να σας ενημερώσουμε ότι όλα λειτουργούν καλά.
 5. Επανεκκινήστε την έξυπνη τηλεόρασή σας.

Μέθοδος δρομολογητή VPN

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα VPN που είναι εγκατεστημένο σε δρομολογητή με λάμψη. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συσκευές στο σπίτι τους - συμπεριλαμβανομένης της Smart TV - τους βοηθούνται από τη σύνδεση VPN. Πρόκειται για μια εξαιρετικά εύκολη μέθοδο σύνδεσης μιας έξυπνης τηλεόρασης με μια υπηρεσία VPN (και όλες τις άλλες συσκευές στο σπίτι σας).

Ενώ είναι αλήθεια ότι μπορείτε να αναβοσβήξετε μόνοι σας ένα δρομολογητή (εάν είναι συμβατό), αυτό συνήθως γίνεται μόνο από άτομα που είναι αρκετά techy. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να αναβοσβήνει ένας δρομολογητής με το υλικολογισμικό DD-WRT (ή οποιοδήποτε άλλο firmware του δρομολογητή) "τούβλο" τη συσκευή (κλειδώστε την κάνοντας άχρηστη).

Εάν έχετε χαμηλό επίπεδο τεχνικής τεχνογνωσίας που αναβοσβήνει, ο δρομολογητής σας πιθανώς δεν είναι για σας. Ευτυχώς υπάρχουν εταιρείες εκεί που προσφέρουν προπληρωμένους δρομολογητές και προρυθμισμένους δρομολογητές, οι οποίοι επιτρέπουν μια απλή εγκατάσταση plug-and-play - το Flashrouters είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα.

Ορισμένες υπηρεσίες VPN (π.χ. NordVPN, πωλούν οι ίδιοι τους προρυθμισμένους δρομολογητές).

Προρυθμισμένοι δρομολογητές

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης ενός δρομολογητή είναι ότι όλες οι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές σας (συμπεριλαμβανομένων των κονσολών παιχνιδιών, των iPhone και των τηλεφώνων Android και φυσικά της SmartTV σας) θα επωφεληθούν από τη σύνδεση με το VPN όταν συνδέονται μέσω του δρομολογητή.

Τα περισσότερα VPN μπορούν να αγοραστούν προ-αναβοσβήνουν σε ένα δρομολογητή στον τρίτο προμηθευτή Flashrouters. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι δρομολογητών: DD-WRT και Tomato. Το DD-WRT είναι η πιο δημοφιλής επιλογή επειδή είναι ο πιο προσαρμόσιμος τύπος δρομολογητή. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους τύπους δρομολογητών.

Το πλεονέκτημα της χρήσης ενός δρομολογητή με λάμψη είναι ότι χρησιμοποιεί αυτόματα την υπηρεσία VPN ανεξάρτητα από τη συσκευή που συνδέετε στο WiFi δίκτυο σας. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε τον αριθμό των καλωδίων δικτύου που χρησιμοποιείτε και να το κάνετε, ώστε να μην χρειάζεται να παίζετε με τις ρυθμίσεις του δικτύου του υπολογιστή σας. Επίσης, δεν έχει σημασία αν ο υπολογιστής σας δεν βρίσκεται κοντά στο SmartTV σας.

Δρομολογητή DD-WRT

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα συμβατών δρομολογητών που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο DD-WRT, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση του DD-WRT. Και κάντε κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους για οδηγίες σχετικά με τη ρύθμιση του PPTP και του OpenVPN.

Τομάτα δρομολογητή

Ένας πλήρης κατάλογος συμβατών δρομολογητών μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο δρομολογητή ντομάτας, έχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση και διαμόρφωση της τομάτας και έναν οδηγό για τη ρύθμιση του OpenVPN.

5 καλύτερα δίκτυα VPN για χρήστες Smart TV

Πιστωτική εικόνα τίτλου: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me