Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας διακόπτη σκουπίσματος VPN στα Windows χρησιμοποιώντας το Comodo

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από τους αστυνομικούς, αλλά ένας πολυετής κίνδυνος όταν συμβαίνει αυτό είναι η σύνδεση VPN να πέφτει, αφήνοντας το BitTorrent να είναι εκτεθειμένο στον κόσμο που βλέπει.


Ορισμένοι παροχείς VPN, όπως η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet, το Mullvad και το VPNArea (για το καλύτερο VPN το 2018 ελέγξτε τις αναθεωρήσεις VPN), περιλαμβάνουν ένα διακόπτη διαδικτυακής θανάτωσης στους πελάτες VPN τους (το VPNArea περιλαμβάνει ακόμη και ένα διακόπτη kill) έχουμε συζητήσει άλλες λύσεις τρίτων μερών για το πρόβλημα πριν.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ακόμη πιο άμεσος τρόπος - να μετακινήσετε το δικό σας διακόπτη kill (είτε παγκόσμιο είτε ανά εφαρμογή) χρησιμοποιώντας ένα τείχος προστασίας.

Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο τείχος προστασίας των Windows

Στα Windows 7 είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε ένα διακόπτη kill χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο τείχος προστασίας.

Στα Windows 8.x τα πράγματα είναι πιο δύσκολα επειδή το Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε τύπο δικτύου από το σπίτι στο δημόσιο. Επίσης, δεν ήταν δυνατή η λήψη των Windows 8.1 για να εμφανιστεί η σύνδεσή μας OpenVPN στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης.

Το πρώτο πρόβλημα μπορεί να λυθεί ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες και θα πρέπει να λειτουργήσει σωστά για τις συνδέσεις PPTP και L2TP. Δεν μπορέσαμε να επιλύσουμε το δεύτερο, ωστόσο γυρίσαμε στο Comodo Firewall.

Το υπόλοιπο αυτού του σεμιναρίου υποθέτει ότι χρησιμοποιείτε το OpenVPN (δεν πρέπει να έχει σημασία εάν μέσω ενός πελάτη VPN πελάτη ή του βασικού ανοιχτού κώδικα).

Χρησιμοποιώντας το Comodo Firewall

Το Comodo Firewall είναι ένα ελεύθερο αυτόνομο τείχος προστασίας, το οποίο σε αντίθεση με τα βασικά Windows, το οποίο παρακολουθεί μόνο τις εισερχόμενες συνδέσεις, παρακολουθεί επίσης όλες τις εξερχόμενες συνδέσεις (πολύ χρήσιμο για την παρεμπόδιση ιών που έχουν μολύνει έναν υπολογιστή από την κλήση και εμπορικό λογισμικό που του αρέσει να «καλέσει στο σπίτι» από την επαλήθευση της αυθεντικότητάς του).

Το Comodo Firewall μπορεί να μεταφορτωθεί από εδώ. Για να λειτουργήσει η παρακάτω διαδικασία, θα χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows μόλις εγκατασταθεί το Comodo.

1. Καθιέρωση της φυσικής διεύθυνσης του VPN σας

Με την έναρξη λειτουργίας της σύνδεσης OpenVPN, κάντε κλικ στο Έναρξη -> πληκτρολογήστε 'CMD'. Πληκτρολογήστε ipconfig / all στη γραμμή εντολών και μετακινηθείτε μέχρι να δείτε την ενότητα με τον τίτλο TAP-Win32 (ή TAP-Windows Adapter). Σημειώστε τη φυσική διεύθυνση και κρατήστε το παράθυρο ανοικτό για αναφορά.

cmd

2. Δημιουργήστε μια νέα Ζώνη Δικτύου.

α) Ξεκινήστε το Comodo Firewall και το κεφάλι για προχωρημένη προβολή (εικονίδιο επάνω αριστερά) -> Firewall -> Ζώνες δικτύου. Κάντε κλικ στο μικρό βέλος στο κάτω μέρος του παραθύρου Comodo και επιλέξτε Προσθήκη -> Νέα Ζώνη Δικτύου

comodo 1

β) Δώστε στη νέα ζώνη σας το κατάλληλο όνομα και κάντε κλικ στο OK.

comodo 2

γ) Επιλέξτε τη νέα ζώνη που δημιούργησε το δίκτυο, Προσθήκη -> Νέα διεύθυνση

comodo 3

δ) Επιλέξτε Τύπος: Διεύθυνση Mac και εισαγάγετε τη Φυσική Διεύθυνση που σημειώσατε στο Βήμα 1. Κάντε κλικ στο OK.

comodo 4

3. Δημιουργήστε ένα σύνολο κανόνων

α) Πλοηγηθείτε στο Comodo στο Firewall -> Κανόνες κανόνων και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη".

comodo 5

β) Ονομάστε το νέο σύνολο κανόνων και κάντε κλικ στο Προσθήκη.

comodo 6

γ) Επιλέξτε τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

 • Ενέργεια: Αποκλεισμός
 • Πρωτόκολλο: IP
 • Σκηνοθεσία: Είσοδος ή Έξοδος
 • Διεύθυνση πηγής: Οποιαδήποτε διεύθυνση
 • Διεύθυνση προορισμού: Οποιαδήποτε διεύθυνση

comodo 7

Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

ρε) Δημιουργήστε άλλους δύο κανόνες με τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

 • Ενέργεια: Επιτρέψτε
 • Πρωτόκολλο: IP
 • Σκηνοθεσία: Έξοδος
 • Διεύθυνση πηγής: Ζώνη δικτύου / ζώνη σας
 • Διεύθυνση προορισμού: Οποιαδήποτε διεύθυνση

μι) Επαναλάβετε ξανά με τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

 • Ενέργεια: Επιτρέψτε
 • Πρωτόκολλο: IP
 • Σκηνοθεσία: Σε
 • Διεύθυνση πηγής: Οποιαδήποτε διεύθυνση
 • Διεύθυνση προορισμού: Ζώνη δικτύου / νεοσύστατη ζώνη δικτύου (στο παράδειγμά μας Ζώνη VPN)

Θα πρέπει τώρα να δείτε 3 γραμμές στο Custom Ruleset σας - 2 πράσινες, ακολουθούμενες από 1 κόκκινη (με τη σειρά που φαίνεται παρακάτω) - η σειρά με την οποία εμφανίζονται αυτοί οι κανόνες είναι σημαντική, καθώς είναι η σειρά με την οποία εφαρμόζονται. Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά σύροντας τους κανόνες με το ποντίκι σας ή επιλέγοντας έναν κανόνα και χρησιμοποιώντας το "Move Up" ή "Move Down" από το μενού (βέλος στο κάτω μέρος).

comodo 8

4. Εφαρμόστε τον κανόνα στα προγράμματα

α) Πλοηγηθείτε στο Τείχος προστασίας -> Κανόνες εφαρμογής και είτε βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να αναγκάσετε να χρησιμοποιήσετε το VPN (αν υπάρχει ήδη οριστεί κανόνας τείχους προστασίας) ή προσθέστε ένα νέο (κάντε κλικ στο βέλος στο κάτω μέρος του παραθύρου για το αναδυόμενο μενού).

comodo 9

β) 'Αναζήτηση' στη θέση του προγράμματος για να το επιθυμείτε (χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε φίλτρο Ομάδες Αρχείων ή Διαδικασίες Εκτέλεσης)

γ) Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής 'Χρήση κανόνων κανόνων' και επιλέξτε το σύνολο κανόνων VPN. Κάντε κλικ στο ok. Εδώ έχουμε εφαρμόσει το σύνολο κανόνων στο Google Chrome, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε προγράμματα όπως το uTorrent.

5. Δοκιμάστε την εφαρμογή για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν.

Βρήκαμε ότι απαιτείται επανεκκίνηση του Η / Υ.

Global Kill Switch

Μπορείτε, αντίθετα, να κρατήσετε τα πράγματα απλά και να επιλέξετε να ορίσετε ένα διακόπτη "Global" kill, ο οποίος θα μειώσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο του υπολογιστή σας όταν δεν είναι συνδεδεμένος στο VPN σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Firewall -> Παγκόσμιους Κανόνες και Προσθέστε τους ίδιους 3 κανόνες που συζητήσαμε στο Βήμα 3 'Δημιουργία κανόνων'. Αυτά ενδέχεται να έρχονται σε σύγκρουση με τους υπάρχοντες κανόνες του Τείχους προστασίας, μερικοί από τους οποίους ίσως χρειαστεί να καταργηθούν (ίσως χρειαστεί λίγη δοκιμή και σφάλμα εδώ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση ασφαλών online, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο vpn για τον οδηγό των Windows 10.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me