Πώς να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο κρίκετ 2019 σε απευθείας σύνδεση – Συνδρομή Stream Cricket δωρεάν

Έφτασε τελικά ο καιρός για τον πιο αναμενόμενο ανταγωνισμό κρίκετ στη γη. το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ! Από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως την Κυριακή 14 Ιουλίου, οι καλύτερες ομάδες κρίκετ στον κόσμο θα αγωνιστούν για την υπεροχή - στις πιο όμορφες πίστες κρίκετ γύρω από την Αγγλία και την Ουαλία.

παγκόσμιο κύπελλο κρίκετ

Για όσους αναρωτιούνται πώς μπορούν να παρακολουθήσουν το online κρίκετ, αυτός ο οδηγός θα σας εξηγήσει πώς να ξεμπλοκάρετε διάφορα ρεύματα World Cup του Κρίκετ από όλο τον κόσμο.

Ένα VPN σάς επιτρέπει να προσποιείτε ότι βρίσκεστε οπουδήποτε στον κόσμο για να έχετε πρόσβαση σε ροές κάθε αγώνα κρίκετ!

Πώς να ξεκλειδώσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ

Αν αγαπάτε το κρίκετ αλλά ζείτε κάπου - ή επισκέπτεστε κάπου - που δεν μεταδίδει τους αγώνες στην τηλεόραση, θα χρειαστείτε ένα VPN. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να αποκτήσετε ένα VPN που λειτουργεί σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας:

 1. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο NordVPN και εγγραφείτε στο καλύτερο VPN για αγώνες Κρίκετ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μόλις έχετε εγγραφεί, θα μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό σε έως και έξι συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το κρίκετ στο κινητό σας, tablet ή φορητό υπολογιστή.
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια που καταχωρίσατε κατά τη διάρκεια της φάσης εγγραφής.
 3. Τώρα που έχετε συνδεθεί στο λογισμικό VPN είστε έτοιμοι να συνδεθείτε! Απλά επιλέξτε ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, την Ινδία - ή οπουδήποτε αλλού, ο οποίος έχει μια τηλεοπτική ροή που δείχνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ - και κάντε κλικ στο "σύνδεση".
 4. Τώρα που το VPN συνδέεται επικεφαλής σε ένα από τα ρεύματα που αναφέρονται παρακάτω για να παρακολουθήσετε το κρίκετ!

Πού να παρακολουθήσετε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ ICC 2019

Στις περισσότερες χώρες, το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ είναι διαθέσιμο μόνο σε κανάλια pay-per-view. Ωστόσο, όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν ορισμένοι έξυπνοι τρόποι να παρακολουθήσετε δωρεάν το Παγκόσμιο Κύπελλο κρίκετ δωρεάν χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Κανάλι 9 Αυστραλία (ΔΩΡΕΑΝ χωρίς συνδρομή)

Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε για να παρακολουθήσετε το κρίκετ, τότε θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τουλάχιστον μερικούς αγώνες Ελεύθερος στο κανάλι Αυστραλίας 9.

Το κανάλι 9 έχει αγοράσει τα δικαιώματα εκπομπής για κάθε αυστραλιανό παιχνίδι, καθώς και για τους ημιτελικούς και τον τελικό. Αυτό σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζετε, θα μπορείτε να δείτε τους να παίζουν τουλάχιστον μία φορά δωρεάν. όταν παίρνουν την Αυστραλία στο Κανάλι 9.

Κουνέλι τρύπα - Μπαγκλαντές (Stream ΔΩΡΕΑΝ χωρίς συνδρομή)

Στο Μπαγκλαντές, το Παγκόσμιο Κύπελλο κρίκετ θα εμφανίζεται στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα Rabbitholebd.com. Έτσι, εάν αγωνίζεστε να βρείτε ένα ρεύμα αλλού - θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιώντας ένα διακομιστή στο Μπαγκλαντές, δυστυχώς, το NordVPN δεν διαθέτει διακομιστή στο Μπαγκλαντές, γι αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN .

PTV Sports and Ten Sports - Πακιστάν (Stream ΔΩΡΕΑΝ χωρίς συνδρομή)

Στο Πακιστάν, οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο ICC σε PTV Sports ή σε δέκα αθλήματα. Αυτά τα κανάλια θα μοιράζονται τους αγώνες που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε online μέσω σύνδεσης με έναν διακομιστή VPN στο Πακιστάν. Δυστυχώς, το NordVPN δεν διαθέτει διακομιστή στο Πακιστάν, επομένως, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το HMA .

Hotstar ψηφιακή πλατφόρμα Ινδίας (τιμή εγγραφής = 2,87 δολάρια)

Στην Ινδία, το δημοφιλές κανάλι Hotstar έχει τα δικαιώματα να παρουσιάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ τόσο στην ιστοσελίδα του όσο και στην εφαρμογή του. Η σύνδεση σε διακομιστή VPN στην Ινδία θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα ρεύματα. Και αν ο Ινδός δεν είναι η μητρική σας γλώσσα, θα μπορούσατε πάντα να γυρίσετε την ένταση προς τα κάτω και να ακούσετε το σχόλιο του ραδιοφώνου στο BBC Radio 5 Live του Ηνωμένου Βασιλείου.

Fox Sports Αυστραλία στο Foxtel (μηνιαία τιμή συνδρομής = $ 25)

Στην Αυστραλία, η Fox έχει το δικαίωμα να δείξει κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κρίκετ του 2019 στο ICC. Έτσι, αν θέλετε να παρακολουθήσετε κάθε αγώνα θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτήν την αυστραλιανή υπηρεσία pay-per-view. Όποιος θέλει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να εγγραφείτε στα αθλητικά κανάλια της Αυστραλίας Fox μπορεί να το κάνει στην εξαιρετική online υπηρεσία Kayo Sports. Τα αθλήματα Kayo κοστίζουν μόλις 25 δολάρια το μήνα και παρέχουν ένα Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του κρίκετ δωρεάν.

Sky Sports UK / Τώρα τηλεόραση (μηνιαία τιμή εγγραφής = 32,50 δολάρια)

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Sky Sports έχει αποκλειστικά δικαιώματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε μια συνδρομή στο Sky Sports ή στο Now TV.

Τώρα η τηλεόραση παρέχει online πρόσβαση στο Sky Sports και μπορεί να αγοραστεί σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία προγράμματα εγγραφής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώσετε για τόσο λίγο ή και τόσο μεγάλο μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κρίκετ όπως θέλετε. Τώρα το Sky Sky Sports περνάει το κόστος Μπορείτε να πάρετε ένα δελτίο Sky Sports ημερών για £ 7.99, μια εβδομάδα περάσει £ 12.99 για, και ένα μηνιαίο πέρασμα για £ 33.99 - όλα χωρίς σύμβαση.

2019 Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ ICC - τι πρέπει να ξέρετε

Αυτή τη χρονιά το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τον τελικό να διεξάγεται στον παγκόσμιο διάσημο Λόρδο του Λονδίνου. Οι παρακάτω χώροι θα χρησιμοποιηθούν επίσης κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος:

 • Χέιντλεϊ - Λιντς
 • Γέφυρα Trent - Νότιγχαμ
 • Το Οβάλ - Λονδίνο
 • Edgbaston - Μπέρμιγχαμ
 • Το Riverside - Durham
 • Bristol County Ground - Μπρίστολ
 • County Ground - Τόντον
 • Μπούλ Χάμσαιρ - Σαουθάμπτον
 • Παλιά Τράφορντ - Μάντσεστερ
 • Στάδιο Κάρντιφ Ουαλία - Κάρντιφ

Οι 10 ομάδες που λαμβάνουν χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κρίκετ του 2019 είναι οι εξής:

 • Αφγανιστάν
 • Αυστραλία
 • Μπανγκλαντές
 • Αγγλία
 • Ινδία
 • Νέα Ζηλανδία
 • Πακιστάν
 • Νότια Αφρική
 • Σρι Λάνκα
 • Δυτικές Ινδίες

Το φαβορί με τα bookies για να κερδίσει το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο ICC είναι η Αγγλία - ακολουθούμενη από την Ινδία και τη Νότια Αφρική. Η Αυστραλία, που είναι επί του παρόντος το τέταρτο φαβορί για να κερδίσει το τουρνουά, θα ελπίζει να μετατρέψει το status της στο εξωτερικό +600 στο κεφάλι της μόλις ο ανταγωνισμός ξεκινήσει.

συμπέρασμα

Δεν παντού στον κόσμο δείχνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε. Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο σας επιτρέπει να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα, έτσι ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πηγές γεω-περιοριζόμενων αγώνων από όλο τον κόσμο.

Δοκιμάστε το καλύτερο VPN για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ - NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me