Μηνιαίες αμερικανικές αθλητικές εκδηλώσεις Amazon Prime

Η Amazon ανακοίνωσε αύξηση των τιμών για τους Αμερικανούς καταναλωτές που προσυπογράφουν την υπηρεσία της Amazon Prime Membership. Η premium υπηρεσία βίντεο, μουσικής, λογοτεχνίας και αγορών θα κοστίζει πλέον περισσότερο για τους καταναλωτές που αγοράζουν την υπηρεσία σε μηνιαία βάση. Τα καλά νέα είναι ότι το ετήσιο σχέδιο θα κοστίσει ακόμα $ 99.

Για τους καταναλωτές που βαριούνται εύκολα ή φτάνουν να παρακολουθούν όλα τα αγαπημένα τους shows απίστευτα γρήγορα, η αγορά μηνιαίας συνδρομής στο Amazon Prime μπορεί να φανεί σαν μια εξαιρετική ιδέα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία για μερικούς μήνες κάθε φορά, και στη συνέχεια ίσως να δοκιμάσουν ένα άλλο όπως Hulu ή Netflix.

Τώρα, φαίνεται ότι η Amazon συνειδητοποίησε ότι μερικοί καταναλωτές συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Η λύση της εταιρείας; Να διογκώσετε την τιμή μιας μηνιαίας συνδρομής από $ 10.99 σε ένα επιβλητικό $ 12.99 το μήνα.

Για τους Αμερικανούς καταναλωτές που αγοράζουν μια συνδρομή Amazon Prime σε μηνιαία βάση, το αποτέλεσμα είναι μια συνολική αύξηση των τιμών κατά 18%. Αυτό κάνει το συνολικό ετήσιο κόστος του Prime (εάν αγοράζεται μηνιαίως) $ 155.88. (Προηγουμένως θα κοστίσει 131,88 δολάρια.)

Η Amazon ανακοίνωσε τη νέα δομή των τιμών την Παρασκευή:

"Η τιμή του μηνιαίου μέλους Prime για νέα μέλη αυξήθηκε από $ 10.99 σε $ 12.99 στις 19 Ιανουαρίου 2018. Η τιμή του προεξοφλημένου μηνιαίου προγράμματος Prime Student για νέες εγγραφές αυξήθηκε από $ 5.49 σε $ 6.49 στις 19 Ιανουαρίου 2018.

Τα υπάρχοντα μηνιαία μέλη του Prime και Prime Student πληρώνουν τη νέα τιμή για τις ανανεώσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 18 Φεβρουαρίου 2018.

Τα ετήσια μέλη συνεχίζουν να πληρώνουν 99 δολάρια. Τα ετήσια μέλη του Prime Student συνεχίζουν να καταβάλλουν 49 δολάρια. "

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυτόνομη υπηρεσία Amazon Prime Video εξακολουθεί να κοστίζει μόλις 9,99 δολάρια το μήνα. Έτσι εάν τα βίντεο είναι το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα.

Η πλήρης ιδιότητα μέλους Premium (η οποία κερδίζει τις τιμές) δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Prime Music, η οποία περιλαμβάνει εκατομμύρια τραγούδια, την Prime Reading, η οποία προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες βιβλία, περιοδικά, άρθρα και κόμικς. Και το Twitch Prime, μια κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού που προσφέρει στους χρήστες μοναδικό περιεχόμενο τυχερού παιχνιδιού.

Επιπλέον, οι συνδρομητές της Prime μπορούν να αποθηκεύουν απεριόριστες φωτογραφίες στο διαδίκτυο και να συμμετέχουν σε ψώνια "Early Access" που τους επιτρέπουν να ξεκινήσουν 30 λεπτά από την αγορά των πρόσφατα κυκλοφορούντων "Προσφορές φωτισμού" στο κατάστημα του Amazon.

Ένας εκπρόσωπος του Amazon έχει μπει στο αρχείο για να εξηγήσει την ξαφνική αύξηση των τιμών:

"Ο Prime παρέχει έναν ασύγκριτο συνδυασμό ναυτιλιακών, εμπορικών και ψυχαγωγικών οφελών και συνεχίζουμε να επενδύουμε στο να κάνουμε τον Πρωθυπουργό ακόμα πιο πολύτιμο για τα μέλη μας. Ο αριθμός των ειδών που είναι επιλέξιμα για απεριόριστη Ελεύθερη Δύο Ημερήσια Ναυτιλία αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια από 20 εκατομμύρια σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια είδη. Έχουμε επεκτείνει την Prime Free One-Day και την Prime Free One-Day παράδοση σε περισσότερες από 8.000 πόλεις και κωμοπόλεις.

Επίσης συνεχίζουμε να εισάγουμε νέα, δημοφιλή και βραβευμένα πρωτότυπα πρωταγωνιστή, όπως το The Grand Tour, το Sneaky Pete και το The Golden Globe που κέρδισε την Θαυμάσια κα Maisel - όλα αυτά περιλαμβάνονται στο Prime Video. Τα μέλη απολαμβάνουν επίσης μια αυξανόμενη λίστα με μοναδικά οφέλη όπως η Prime Music, η Prime Reading, τα αποκλειστικά προϊόντα και πολλά άλλα. Θα συνεχίσουμε να εισάγουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη ζωή των μελών ».

Ψηλά ψηλά και μακριά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Amazon έχει βάλει ξαφνικά τις τιμές της. Το 2014, το κόστος της Amazon Prime αυξήθηκε από $ 79 σε $ 99. Σύμφωνα με την Ars Technica, η υπηρεσία είναι η πρωταρχική «αγελάδα μετρητών» του Amazon. Η Amazon θεωρείται ότι έχει 90 εκατομμύρια μέλη μόνο στις ΗΠΑ, αλλά δεν είναι γνωστό πόσοι από αυτούς αγοράζουν μηνιαία συνδρομή.

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι τα μέλη τείνουν να ξοδεύουν πολύ περισσότερα στο Amazon από τα μη μέλη. Σύμφωνα με τον Statista, τα μέλη μη μέλη της Αμερικής δαπανούν περίπου 700 δολάρια ετησίως για το Amazon. Οι Αμερικανοί πολίτες με ιδιότητα μέλους της Prime, από την άλλη πλευρά, ξοδεύουν σχεδόν διπλάσια στα 1.300 δολάρια.

Όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τα καλά νέα είναι ότι, προς το παρόν, το κόστος μιας πλήρους ιδιότητας μέλους του Amazon Prime δεν διογκώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι συνδρομητές πληρώνουν ήδη περισσότερα για ετήσια συνδρομή, η οποία με κόστος £ 79 ισούται με 109,49 δολάρια. Μία μηνιαία συνδρομή, ωστόσο, κοστίζει μόνο £ 7.99, ποσό που κατά κανόνα πληρώνουν οι κάτοικοι των ΗΠΑ πριν από την αύξηση των τιμών.

Για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν να αγοράζουν τη συνδρομή τους σε μηνιαία βάση - αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν περισσότερα - η απάντηση μπορεί να είναι να συνδεθείτε με ένα διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αγοράσετε μια μηνιαία συνδρομή. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό θα επηρέαζε την παράδοση της επόμενης ημέρας και την πρόσβαση στο Lightning Deals. Για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για το περιεχόμενο βίντεο, μουσικής και λογοτεχνίας, ωστόσο, είναι μια καλή επιλογή. Προς το παρόν, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν αναμένει παρόμοια αύξηση των τιμών. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Αμαζονίου δεν το απέκλεισε για το μέλλον.

Για όσους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια συνδρομή σε υπηρεσία βίντεο υψηλής ποιότητας όπως Hulu, Prime ή Netflix - ένα VPN για streaming είναι μια εξαιρετική επιλογή που αξίζει να εξεταστεί. Για περισσότερες ιδέες για το πώς ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα κοιτάξτε εδώ.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό VPN UK για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορείτε να ξεμπλοκάρετε και πληροφορίες για το πώς ένα VPN μπορεί να σας κρατήσει ασφαλή.

Οι απόψεις είναι οι δικές του συγγραφείς.

Πιστωτική εικόνα τίτλου: Claudio Divizia / Shutterstock.com

Πιστωτικές κάρτες εικόνας: pixinoo / Shutterstock.com, Denys Prykhodov / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me