Γυμνή Φωτογραφίες Πλαστικής Χειρουργικής Celebrity Hacked

Νωρίτερα φέτος, οι ρώσοι χάκερ, γνωστοί ως Tsar Team, έκλεψαν φωτογραφίες γυμνού ασθενούς από μια κλινική πλαστικής χειρουργικής στη Λιθουανία. Ζήτησαν λύσεις από ασθενείς από όλο τον κόσμο, απειλώντας να διαρρεύσουν τις συμβιβαστικές φωτογραφίες τους online αν δεν πληρώσουν. Τώρα, μια βρετανική κλινική πλαστικής χειρουργικής που φροντίζει τους πλούσιους και διάσημους έχει υποστεί μια καταστροφική επίθεση αντιγραφής.

Λονδίνο Bridge πλαστική χειρουργική (LBPS) βρίσκεται κοντά Marylebone στο κεντρικό Λονδίνο. Η γνωστή κλινική είναι δημοφιλής με πλούσιους πελάτες που επιθυμούν την καλύτερη διαθέσιμη εργασία. Ο ιστότοπος της χειρουργικής επέμβασης λέει ότι είναι "μία από τις κορυφαίες κλινικές πλαστικής χειρουργικής στο Ηνωμένο Βασίλειο".

Τώρα, οι χάκερ που είναι γνωστοί ως Dark Overlord έχουν κλέψει μια συλλογή φωτογραφιών από την περίφημη κλινική. Οι περίφημοι χάκερ, που προηγουμένως διαρρεύσαν την εποχή πέντε του Orange Is The New Black (πολύ για την απόλαυση των οπαδών), απειλούν να δημοσιεύσουν αυτές τις εικόνες online.

Γυμνά Φωτογραφίες Χειρουργικής Διασημότητας

Οι κλεμμένες φωτογραφίες περιλαμβάνουν εικόνες που έχουν ληφθεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τις διαδικασίες. Ως εκ τούτου, περιλαμβάνουν συμβιβασμούς εικόνων πλούσιων πελατών και διασημοτήτων που επέλεξαν να υποβληθούν σε διαδικασίες όπως οι διευρύνσεις του στήθους και οι γεννητικές βελτιώσεις. Μεταξύ εκείνων που επηρεάζονται από το lude cyberattack είναι η βρετανική διασημότητα Katie Price, AKA Jordan.

Ο χρόνος της επίθεσης μπορεί να προκαλέσει κάποια φρύδια. Γιατί; Επειδή η Ιορδανία πρόσφατα ευχαρίστησε δημοσίως το LBPS για μια επιτυχημένη λίφτινγκ, υποβλήθηκε στην κλινική. Καθώς η Ιορδανία δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτό θα σήμαινε ότι οι χάκερ Dark Overlord βρίσκονται στη Βρετανία?

Katie Price

Βαθύ συμβιβάζοντας υλικό

Η επίθεση πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων εμφανίστηκε για πρώτη φορά όταν οι χάκερ Dark Overlord επικοινώνησαν με την αμερικανική ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Daily Beast με το ακόλουθο μήνυμα:

"Έχουμε TBs [terabytes] από αυτά τα σκατά. Βάσεις δεδομένων, ονόματα, τα πάντα. Υπάρχουν κάποιες βασιλικές οικογένειες εδώ. "

Μαζί με αυτό το μήνυμα, το Daily Beast έλαβε ένα φωτό-αυγό των φωτογραφιών που φέρεται ότι περιέχει εικόνες των ασθενών στη διαδικασία λήψης χειρουργικών αλλαγών.

"Ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ τέτοιο βαθμό ιατρικού χώρου πλαστικού χειρουργού", ανέφεραν οι χάκερ.

Μετά την εξέταση των φωτογραφιών, το Daily Beast έχει αναφέρει ότι:

"Πολλοί είναι εξαιρετικά γραφικοί και κοντά, παρουσιάζοντας χειρουργική επέμβαση στα αρσενικά και τα θηλυκά γεννητικά όργανα. Άλλοι εμφανίζουν εμφανή σώματα ασθενών μετά την επέμβαση, και μερικά περιλαμβάνουν πρόσωπα. "

Οι χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν τις φωτογραφίες online. Το Daily Beast επιβεβαίωσε ότι σίγουρα φαίνεται να είναι η πραγματική συμφωνία.

Σκούρο Overlord πλαστικό

Η διείσδυση επιβεβαιώθηκε

Η κλινική που εδρεύει στο Λονδίνο έχει χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για να επιβεβαιώσει ότι εισήλθε προ των ισχυρισμών του Dark Overlord:

"Δυστυχώς, μετά από έρευνες από τους ειδικούς της πληροφορικής και την αστυνομία, πιστεύουμε ότι η ασφάλεια μας παραβιάστηκε και ότι τα δεδομένα έχουν κλαπεί. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για να καθορίσουμε με ακρίβεια ποια δεδομένα έχουν υπονομευτεί. "

Αυτό κάνει φαίνεται πιθανό ότι η μνήμη των φωτογραφιών είναι πράγματι νέο υλικό, σε αντίθεση με τις επανεμφανισμένες φωτογραφίες από τη λιθουανική κλινική που χρησιμοποιούνται για να εκβιάζουν μια άλλη χειρουργική επέμβαση.

Η LBPS δημοσίευσε στον ιστότοπό της μια δήλωση που λέει:

"Η ασφάλεια και η εμπιστευτικότητα των ασθενών ήταν πάντα εξαιρετικά σημαντική για εμάς ... Είμαστε βαθιά λυπημένοι για οποιαδήποτε δυσφορία αυτή η παραβίαση δεδομένων μπορεί να προκαλέσει την παρουσία των ασθενών μας και της ομάδας μας όλο το εικοσιτετράωρο για να μιλήσουμε σε οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε ανησυχία καλώντας το 020- 3858 0664. "

Σύγχρονη Vector Attack

Αυτό το είδος cyberattack είναι μια νέα μορφή εκβιασμού που βασίζεται σε hacking που έχει προκύψει μόνο φέτος. Η πιο κοινή μέθοδος εκβιασμού στον κυβερνοχώρο περιλαμβάνει τη χρήση κακόβουλου λογισμικού για να κλειδώσει τον υπολογιστή ή τη συσκευή smartphone ενός ατόμου.

Το Ransomware, όπως είναι γνωστό, καταστρέφει τη συσκευή του θύματος με κρυπτογράφηση, έως ότου το θύμα καταβάλει στους hackers ένα ποσό, συνήθως σε Bitcoins. Η μεγαλύτερη επίθεση αυτού του είδους - η επίθεση Wannacy - συνέβη επίσης φέτος. Έχει πλήξει χιλιάδες υπολογιστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων πολλών εταιρειών, κυβερνητικών υπηρεσιών και νοσοκομείων.

Και στις δύο χάρες πλαστικής χειρουργικής του τρέχοντος έτους, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου ανακάλυψαν έναν τρόπο να εξαπολύσουν τα θύματά τους σε ένα πιο προσωπικό - και μπορεί κανείς να πει παραδοσιακά - τρόπος. Ο εκβιασμός είτε του θύματος είτε της κλινικής (ή και των δύο) για την προστασία της φήμης τους είναι ανησυχητική τάση.

Royal Crown

Βασιλείς συμμετείχαν?

Οι τολμηροί χάκερ ισχυρίζονται ότι έχουν εικόνες της βασιλικής οικογένειας πιθανόν να σημαίνουν ότι η πλήρης δύναμη της νοημοσύνης του Ηνωμένου Βασιλείου - συμπεριλαμβανομένης της GCHQ και του νέου Εθνικού Κέντρου Ασφάλειας Cyber ​​(που άνοιξε η ίδια η βασίλισσα τον Φεβρουάριο) και να τα βρείτε.

Η απαίτηση είναι επίσης απολαυστικά εποχιακή, με το Ηνωμένο Βασίλειο να προετοιμάζεται για να γιορτάσει την εκτόξευση του ορόσημου Gunpowder στις 5 Νοεμβρίου. Αν ανακαλυφθούν οι χάκερ, θα είναι η επόμενη ομάδα που θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της Υψηλής Προδοσίας στο Στέμμα; Ευτυχώς για τους Σκοτεινούς Overlords, η High Treason δεν έχει εκτελέσει ποινή εκτέλεσης από το 1998, οπότε η τύχη τους δεν θα είναι τόσο ζοφερή όσο αυτή του Guy Fawkes.

Οι απόψεις είναι οι δικές του συγγραφείς.

Πιστωτική εικόνα τίτλου: puhhha / Shutterstock.com

Πιστωτικές κάρτες: Joe Seer / Shutterstock.com, Sergey Nivens / Shutterstock.com, Ελίνα Λεονό / Shutterstok.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me