Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet Ted Kim Συνέντευξη

Ο Ted Kim είναι Διευθύνων Σύμβουλος του London Trust Media, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο (PIA). Ο Τεντ ήταν αρκετά ευγενικός για να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις συνέντευξης από μένα.

Πώς ήρθατε να τρέξετε μια εταιρεία VPN?

Συναντήθηκα τον Andrew Lee, τον Πρόεδρο και έναν από τους ιδρυτές της PIA. Όπως περιέγραψε την δουλειά του σε μένα, ήμουν αμέσως γοητευμένος, αν και αναρωτήθηκα πόσο θα μπορούσα πραγματικά να τον βοηθήσω. Με την πάροδο του χρόνου, γνώρισα καλύτερα την εταιρεία και διατήρησα διάφορους ρόλους στο μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις πριν γίνει ο διευθύνων σύμβουλος.Ted Kim ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει μια καθιερωμένη και αξιοζήλευτη φήμη για τη φροντίδα της ιδιωτικής ζωής των πελατών της. Γιατί νομίζετε ότι η ιδιωτικότητα είναι τόσο σημαντική?

Πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα βασικό, αναπαλλοτρίωτο ανθρώπινο δικαίωμα το οποίο πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι άνθρωποι. Πιστεύω πραγματικά ότι δεν πρέπει να υπάρχει φόβος να παρακολουθείται, να παρακολουθείται ή να παρακολουθείται από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε άλλο όταν χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο. Πίσω την ημέρα, οι πιο θεμελιώδεις πολιτικές ελευθερίες υποσχέθηκαν και εγγυήθηκαν από την κυβέρνηση. Σήμερα, υπάρχουν πολλές απειλές, τόσο εξωτερικές όσο και εσωτερικές, σε αυτές τις ελευθερίες και, κατά συνέπεια, στην ιδιωτική μας ζωή. Αυτές οι ελευθερίες αποτελούν το θεμέλιο της κοινωνίας μας, τα ίδια θεμέλια που βασίζεται στον ελεύθερο κόσμο - και θα πρέπει να προσπαθήσουμε γι 'αυτούς. Η ελευθερία, και κατά συνέπεια η ιδιωτικότητα, πρέπει να καταπολεμηθεί.

Αγωνιζόμαστε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, διότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι η πολιτική μας.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό που γνωρίζουμε τώρα για τη μαζική επιτήρηση της NSA, η κυβέρνηση των Η.Π.Α. χρησιμοποιεί τις επιστολές εθνικής ασφάλειας με συνημμένες εντολές, εντολές τεχνικής βοήθειας κλπ. Κρίνετε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα καλό μέρος για την προστασία της ιδιωτικής ζωής τόσο στους πολίτες των ΗΠΑ όσο και στους μη αμερικανούς πολίτες)?

Παρά τις πρόσφατες ανησυχίες σχετικά με την εποπτεία της κυβέρνησης, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι μια χώρα με συνταγματικά αναγνωρισμένο δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή, συμπεριλαμβανομένης της Τέταρτης Τροποποίησης του Συντάγματος των ΗΠΑ που μπορεί να εφαρμοστεί στο δικαστικό σύστημα.

Καταλαβαίνω ότι κατέχετε πτυχίο Juris Doctor στο νόμο. Έχει έρθει πάντα χρήσιμο για την υπεράσπιση του ιδιωτικού απορρήτου των ιδιωτικών πελατών πρόσβασης στο Internet?

Η μετάβαση στο νομικό σχολείο και το να είσαι δικηγόρος παρείχε μεγαλύτερη εικόνα στο συνταγματικό δίκαιο και στις θεμελιώδεις πολιτικές μας ελευθερίες. Σε αντίθετη περίπτωση, η προσοχή της PIA στην προστασία της ιδιωτικής ζωής ενίσχυσε το πόσο κρίσιμο είναι για εμάς να προστατεύσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας.

Πέρυσι η PIA αποχώρησε από τη Ρωσία επειδή οι νόμοι εκεί σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εγγυηθείτε την ιδιωτικότητα των πελατών που χρησιμοποιούν διακομιστές VPN που βρίσκονται στη χώρα αυτή. "Το Ηνωμένο Βασίλειο μόλις νομιμοποίησε την πιο ακραία εποπτεία στην ιστορία της δυτικής δημοκρατίας" (Edward Snowden).

Ο νόμος περί διερευνητικών δυνάμεων του 2016 δίνει στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εξουσίες να απαιτεί από τις εταιρείες VPN να τηρούν λεπτομερή αρχεία καταγραφής που πρέπει να παραδίδονται κατόπιν αιτήματος. Αν χρησιμοποιηθούν αυτές οι εξουσίες (όπως φαίνεται πιθανό), η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Internet θα βγάλει και το Ηνωμένο Βασίλειο?

Όπως αναφέρθηκε στην επίσημη απάντησή μας όταν ψηφίστηκε η νομοθεσία του Χάρτη Snooper, το Private Internet Access παρακολουθεί στενά την κατάσταση και είναι διατεθειμένο να βγάλει από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ ο νόμος IP δίνει στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου την εξουσία να απαιτεί από τις εταιρείες VPN του Ηνωμένου Βασιλείου να τηρούν λεπτομερή αρχεία καταγραφής για πολλούς μήνες, οι εταιρείες VPN εκτός Ηνωμένου Βασιλείου όπως εμείς οι ίδιοι δεν χρειάζεται να συμμορφωθούν.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βοηθήσετε να παραμείνετε ιδιωτικοί ενώ είστε online. Τι άλλο νομίζετε ότι πρέπει να κάνει ο καθένας για να βελτιώσει το ιδιωτικό απόρρητό του στο διαδίκτυο?

Οι ισχυροί κωδικοί πρόσβασης είναι ο απλούστερος τρόπος για τον μέσο άνθρωπο να βελτιώσει το ηλεκτρονικό του απόρρητο και δωρεάν!

Τι βλέπετε, σε αυτούς τους αβέβαιους χρόνους, ως τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι από εμάς ενδιαφέρονται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής?

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ακόμη και στις σημερινές εποχές και με την μαζική επιτήρηση που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, είναι ότι οι άνθρωποι γίνονται εφησυχασμένοι και απλά σταματούν να φροντίζουν ότι η ιδιωτική τους ζωή παραβιάζεται συνεχώς από όλες τις πλευρές.

Ποιοι είναι οι κύριοι τομείς στους οποίους η PIA επικεντρώνεται τώρα ως επιχείρηση και ποια είναι τα σχέδιά σας που προχωρούν?

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο επικεντρώνεται ενεργά στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και της ακτιβιστικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος μας είναι επίσης να βελτιώσουμε την ομάδα υποστήριξης των πελατών μας με ανατροφοδότηση από τους πελάτες μας.

Αν πλύνετε σε ένα νησί της ερήμου, ποιο στοιχείο και ποια γνωστή δημόσια φιγούρα (ζωντανή ή νεκρή) θα σας άρεσε περισσότερο με το πλύσιμο; Γιατί?

Ο Albert Einstein και ένας πίνακας - για την εκπαίδευση.

Ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο για να μιλήσετε μαζί μου!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me