Η Εξέγερση του John Oliver πάνω από την Καθαρή Ουδετερότητα σπινθήρες FCC Outages

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ο κωμικός John Oliver είναι παθιασμένος με την ουδετερότητα του δικτύου. Προτρέποντας τους θεατές του να βομβαρδίσουν την ιστοσελίδα της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC) με σχόλια έχει οδηγήσει σε ένα τσουνάμι των καταγγελιών, το οποίο έχει καταρρεύσει το site. Αυτό, προφανώς, δεν είναι η πρώτη φορά που μια παρηγορητική έκκληση του Oliver προς το ακροατήριό του έχει προκαλέσει μια διακοπή στην FCC.

Πίσω το 2014, η ελεγχόμενη από τη δημοκρατία FCC συνομίλησε για ερωτήσεις και θεωρεί ότι οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) χρεώνουν για πράγματα όπως η ταχύτερη εξυπηρέτηση. Οι οπαδοί του John Oliver προς το κοινό, για να εμπλακούν, προκάλεσαν τη συντριβή της τοποθεσίας της FCC. Έκτοτε, η FCC έχει αναβαθμίσει την τοποθεσία, αλλά όχι αρκετά καλά για να αντιμετωπίσει τον τελευταίο κατακλυσμό.

Ο οικοδεσπότης του δικτύου HBO δεν είναι ενημερωμένος σχετικά με το ποιος είναι ο στόχος του FCC fervor του. Τότε, αναφέρθηκε στον πρόεδρο της FCC, τον Δημοκρατικό Tom Wheeler, ως «dingo» για να εξετάσει ακόμη και το να δώσει στους παροχείς υπηρεσιών διαδικτύου μια τέτοια τιμολόγηση. Ίσως εν μέρει, ως αποτέλεσμα των οργών του Oliver σχετικά με το θέμα, ο Wheeler εξέδωσε τελικά κανόνες που απαγόρευαν την πληρωμή γρήγορων λωρίδων.

Όσον αφορά το τι σκέφτεται ο John Oliver για την σημερινή FCC και τον Ρεπουμπλικανικό πρόεδρό της, Ajit Pai, πρέπει να δούμε μόνο τη διεύθυνση URL που κατευθύνει τους μαθητές του προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις προτεινόμενες αλλαγές κανόνων - gofccyourself.com. Η προηγούμενη συζήτηση για την ουδετερότητα του δικτύου έφερε τέσσερα εκατομμύρια σχόλια, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αρκετός χρόνος για να σπάσει αυτό το ρεκόρ. Έχουν ήδη ληφθεί 80.000 σχόλια μέσα σε λίγες μέρες.

Net Neutrality II: Η τελευταία εβδομάδα απόψε με τον John Oliver (HBO)

Net Neutrality II: Η τελευταία εβδομάδα απόψε με τον John Oliver (HBO) Net Neutrality II: Η τελευταία εβδομάδα απόψε με τον John Oliver (HBO)

Σημείωση

Αυτό το βίντεο ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας. Η σύνδεση σε διακομιστή ΗΠΑ με VPN που υποστηρίζει την απεμπλοκή του YouTube θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο χωρίς πρόβλημα.

Η ρητορική έχει ανατραφεί επειδή έχει αυξηθεί και το ante. Τώρα, η συζήτηση τελειώνει σχετικά με το αν πρέπει να υπάρχουν καθαρές κανόνες ουδετερότητας. Τουλάχιστον, οι κανόνες που ανακατατάζουν τις ευρυζωνικές εταιρείες ως επιχειρήσεις κοινής ωφελείας βάσει του Τίτλου ΙΙ σίγουρα θα αντιστραφούν. Από τη μεριά του στη σειρά, ο Πάι έχει προκαλέσει πάθη με δική του εξωφρενική θρησκεία.

Δεν μιλάει λέξεις όταν λέει ότι οι κανόνες ουδετερότητας του δικτύου " "ημέρες είναι αριθμημένες," και ότι σκοπεύει να φέρει ένα "ζιζανίων" σε διάφορους κανονισμούς της FCC - γλώσσα που γνωρίζει ο Oliver "αρκετά δυσοίωνες," όπως η "συζήτηση για τις σειριακές δολοφονίες". Δεν είναι σίγουρα η γλώσσα που να ταιριάζει με έναν πρόεδρο της κυβερνητικής υπηρεσίας. Περαιτέρω, ο Oliver πρόσθεσε:

"Όταν ο Κώδικας Ομοσπονδιακών Κανονισμών κοιτάζει έξω το παράθυρό του τη νύχτα, υπάρχει μόνο η Ajit Pai, που στέκεται σιωπηλά το ζιζάνιο του ζιζανίων που περιμένει την τύχη του."

Ο Oliver παραπέμπει στο γεγονός ότι ο Pai ήταν εταιρικός δικηγόρος της Verizon και ότι η απεικόνιση των κανόνων του Wheeler ως ακαμψίας επένδυσης στην υποδομή ήταν αναληθής:

"Αυτό που υπονοεί ουσιαστικά είναι ότι μόλις εισέλθει ο Τίτλος ΙΙ, οι εταιρείες δήλωσαν: «Γιατί, η επένδυση σε υποδομές είναι πολύ δύσκολη τώρα, δεν το κάνουμε πια. Στην πραγματικότητα, τραβήξτε κάποιο από το καλώδιο από το έδαφος, επιστρέφουμε στο τηλεγράφημα."

Για να ενισχύσει την περίπτωσή του, ο Oliver μίλησε για ένα παρελθόν γεγονός στο οποίο η Verizon, AT&T και T-Mobile εμπόδισαν το Google Wallet να εγκατασταθεί στα τηλέφωνά τους επειδή ανταγωνίστηκε άμεσα με το δικό τους σύστημα εφαρμογών πληρωμής, η Isis.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υποστηρικτές ενός πραγματικά ελεύθερου διαδικτύου είναι ότι οι φωνές τους είναι πολύ λίγες και η αγανάκτησή τους δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζεται στην εκλογική περιφέρεια όταν περιμένουν εκλογές. Δυστυχώς, η προβολή των καταστημάτων τηλεοπτικών καλωδίων είναι συγκριτικά μικρή και πολύ φιλελεύθερη, οπότε δεν αντικατοπτρίζει την ευρεία λαϊκή συναίνεση. Αν το έπρατταν, τότε δεν θα είχαμε αυτή τη δυσκολία τώρα.

Οι λόγοι για αυτό είναι πάρα πολλοί για να αντιμετωπιστούν σε αυτό το άρθρο. Αρκεί να πούμε ότι το ζήτημα της ουδετερότητας του δικτύου θα πρέπει να είναι αμφίπλευρο. Εξάλλου, αν είστε Δημοκρατικός ή Ρεπουμπλικανός, φιλελεύθερος ή συντηρητικός, έχετε ένα θεμελιωμένο ενδιαφέρον για ένα γρήγορο, δωρεάν, καινοτόμο διαδίκτυο.

Τώρα που έχετε προειδοποιήσει και ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετά ικανοποιημένοι, τι μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομήσετε ουδετερότητα δικτύου; Οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να γράψουν στους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους στο Κογκρέσο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας της Google ή να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο του Electronic Frontier Foundation για να το κάνετε. Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν επίσης να γνωστοποιήσουν τη γνώμη τους αφήνοντας ένα σχόλιο στον ιστότοπο της FCC:

  1. Επισκεπτόμενοι την ειρωνικά ονομαζόμενη ιστοσελίδα αποκατάστασης της ελευθερίας του Internet στην ιστοσελίδα της FCC.
  2. Κάνοντας κλικ στο κουμπί + Νέα αρχειοθέτηση ή + Express. Εκτός αν θέλετε να προσθέσετε ένα συνημμένο σε μια τέτοια εικόνα ή έγγραφο, απλώς προχωρήστε στο + Express.
  3. Συμπλήρωση της φόρμας. Αν το "Proceedings" δεν συμπληρωθεί αυτόματα για εσάς, τότε πληκτρολογήστε "17-108".
Πιστοποίηση εικόνας: LastWeekTonight / YouTube.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me