Γιατί το MovieBox και το ShowBox δεν λειτουργούν

Το ShowBox είναι μια δωρεάν εφαρμογή ταινιών και τηλεοπτικών streaming για το Android. Το MovieBox είναι ο αδελφός του iOS, και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής χάρη στη σπανιότητα τέτοιων εφαρμογών στην πλατφόρμα με τα τείχη της Apple.

Το γεγονός ότι το MovieBox μπορεί να εγκατασταθεί και στις δύο συσκευές jailbroken (χρησιμοποιώντας το Cydia) και σε συσκευές που δεν λειτουργούν με jailbroken (χρησιμοποιώντας ένα ειδικό αρχείο ρυθμίσεων για το πρόγραμμα περιήγησης Safari) το έχει κάνει πιο δημοφιλές στους χρήστες του iOS.

Δυστυχώς, τόσο το ShowBox όσο και το MovieBox έχουν σταματήσει να εργάζονται. Καμία από τις εφαρμογές δεν μπορεί να συνδεθεί στους διακομιστές της.

Λοιπόν τι έγινε?

Λίγα λόγια για την επίσημη ενημέρωση είναι διαθέσιμα, αν και η DTAthemes είχε μια "πολύ σύντομη συζήτηση", στην οποία οι προγραμματιστές επιβεβαίωσαν ότι το έργο τελείωσε.

Αυτή η εξέλιξη ακολουθεί τις αγωγές που υποβλήθηκαν από έναν συνασπισμό κινηματογραφικών στούντιο εναντίον διαφόρων ιστοτόπων που φιλοξένησαν τα αρχεία ShowBox και MovieBox.

Στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης, ο Cloudflare και ο Godaddy κλήθηκαν να παραδώσουν τα στοιχεία εγγραφής για πολλαπλές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Showboxbuzz.com, Showbox.software, Rawapk.com, Popcorn-time.to, Popcorntime.sh, YTS.ag, YTS. gg και Showboxappdownload.com.

Φαίνεται σαφές ότι οι προγραμματιστές του ShowBox / MovieBox απλώς αποφάσισαν ότι είναι καιρός να πετάξουν την πετσέτα.

Ποιες εναλλακτικές υπάρχουν;?

Τα καλά νέα για τους χρήστες του ShowBox και του MovieBox είναι ότι υπάρχουν πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις ...

Ώρα Popcorn

Το Popcorn Time είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιεί τεχνολογία BitTorrent P2P για να μεταδίδει περιεχόμενο βίντεο υψηλής ποιότητας στην επιφάνεια εργασίας ή την κινητή συσκευή σας. Αυτό το περιεχόμενο προέρχεται από τοποθεσίες ταινιών και τηλεοπτικών torrent. Το κλασσικό περιβάλλον εργασίας του χρήστη και η δυνατότητα να παρέχει ομαλή ροή βίντεο 720p ή 1080p χωρίς προβλήματα ρύθμισης σε αρκετά αργές συνδέσεις στο διαδίκτυο έχουν κερδίσει την app μια τεράστια συνέχεια.

Αρχική σελίδα του Movie Box

Εκτός από την ώθηση που έχετε για να αγοράσετε ένα VPN, το Popcorn Time είναι δωρεάν και σας επιτρέπει να μεταφέρετε σε μεγάλη οθόνη μέσω Chromecast, AirPlay ή DLNA.

Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο δύο πιρούνια αυτού του λογισμικού ανοιχτού κώδικα που προτείνουμε το Popcorn-Time.to και το PopcornTime.sh, και τα δύο από τα οποία προσφέρουν λήψεις Android .apk. Οι πρόσφυγες του MoviePass μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα εγκατάστασης Popcorn-Time.to για το iOS χωρίς να χρειαστεί jailbreak ή εάν χρησιμοποιούν jailbroken συσκευή, προσθέστε το Popcorn -Time.to repo στις πηγές Cydia.

Θεωρητικά, μια άλλη καλή επιλογή για τους χρήστες σε οποιαδήποτε πλατφόρμα είναι η επίσκεψη στο PopcornTime Online, μια έκδοση του Popcorn Time που βασίζεται στον browser. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να λειτουργεί όταν το δοκιμάσαμε για αυτό το άρθρο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα ένα VPN όταν κάνετε streaming με το Popcorn Time, επειδή η εφαρμογή χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ανταλλαγής αρχείων BitTorrent. Αυτό καθιστά τους downloaders πολύ εύκολο να εντοπιστούν αν δεν χρησιμοποιούν ένα VPN για να κρύψουν την πραγματική διεύθυνση IP τους. Ανατρέξτε στα 5 Best VPNs για το Popcorn Time για περισσότερες λεπτομέρειες.

Kodi

Το Kodi είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή ανοιχτού κώδικα IPTV streaming. Η βασική εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών δεν παρέχει πρόσβαση σε παράνομο περιεχόμενο, αλλά είναι εύκολο να εγκαταστήσετε πρόσθετα Kodi τρίτου μέρους που κάνουν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις περισσότερες πλατφόρμες, παρόλο που οι χρήστες του iOS χρειάζονται είτε μια jailbroken συσκευή είτε για να περάσουν από μια διαδεδομένη διαδικασία ρύθμισης που απαιτεί ένα Mac που τρέχει Xcode 7.

Η ροή παράνομου περιεχομένου είναι ασφαλέστερη για το Kodi παρά για το Popcorn Time, επειδή τα πρόσθετα Kodi χρησιμοποιούν πηγές IPTV που βρίσκονται σε κεντρικούς διακομιστές. Θυμηθείτε όμως, οι κεντρικοί διακομιστές μπορούν να κατασχεθούν και οι διευθύνσεις IP του καθένα που μεταδίδει περιεχόμενο από αυτά.

Συνεπώς, συνιστούμε θερμά στους χρήστες Kodi να χρησιμοποιούν ένα VPN για να αποκρύψουν την πραγματική διεύθυνση IP τους. Τα δίκτυα VPN είναι επίσης χρήσιμα για την πρόσβαση σε νόμιμο περιεχόμενο που περιορίζεται σε ορισμένες χώρες. Όπως το BBlayer iPlayer του Ηνωμένου Βασιλείου. Για περισσότερες συζητήσεις σχετικά με το Kodi παρακαλούμε δείτε τα Best VPNs για το Kodi.

TeaTV

Αυτή η εφαρμογή ροής για Android, Windows και macOS έχει βαρεθεί σημαντικά στο νήμα #ShowBox Twitter. Ελέγξαμε την έκδοση Android και βρήκαμε μια έξυπνη εφαρμογή που προσφέρει μια μεγάλη και ενημερωμένη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών τίτλων.

Κινητό κουτί τσάι τηλεόραση

Αυτά τροφοδοτούνται ομαλά σε 1080p, αν και γνωρίζετε ότι η εφαρμογή υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

συμπέρασμα

Το MovieBox και το ShowBox ήταν εξαιρετικές εφαρμογές για να παρακολουθήσετε δωρεάν περιεχόμενο ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή. Η προσωπική μας προτίμηση είναι η ώρα του Popcorn Time, αλλά και περισσότερο από το Kodi, το TeaTV ή άλλες λύσεις IPTV, πραγματικά χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα VPN μαζί του για να είστε ασφαλείς.

Πιστωτική εικόνα: Από Stock-Asso / Shutterstock.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me