Συνεργάτες Mozilla με ExpressVPN

Η Mozilla και η ExpressVPN ανακοίνωσαν μια νέα εταιρική σχέση, στην οποία οι χρήστες της εφαρμογής Mozilla's newly rebranded Firefox Lite θα προσφέρουν δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για τη δημοφιλή υπηρεσία VPN. Αυτή η προσφορά θα είναι ανοιχτή στους χρήστες του Mozilla Lite στην Ινδία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες.

Σε αντίθεση με μια προσφάτως ανακοινωθείσα παρόμοια συνεργασία μεταξύ του Mozilla και του ProtonVPN, που είναι ένα βραχυπρόθεσμο "πείραμα" που διατίθεται μόνο σε μια ομάδα Αμερικανών χρηστών, πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο έργο το οποίο εκτελείται σε όλους τους χρήστες του Firefox Lite στις χώρες-στόχους.

"Μαζί, θα προσφέρουμε στους χρήστες του Firefox Lite μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για το ExpressVPN, βοηθώντας τους να εξασφαλίσουν τις συνδέσεις τους και να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα τους δεν εκτίθενται σε αδιάκριτα μάτια ή κακόβουλους ηθοποιούς".

Εξηγώντας την απόφαση να στοχεύσουμε τους χρήστες στις επιλεγμένες χώρες, ο Harold Li, αντιπρόεδρος της ExpressVPN, μας είπε:

"Αυτές οι τέσσερις χώρες είναι μεταξύ εκείνων με τους μεγαλύτερους πληθυσμούς διαδικτύου στον κόσμο και είναι οι βασικές αγορές που στοχεύει το Mozilla με το Firefox Lite προς το παρόν."

Η διαφήμιση του Mozilla

Mozilla

Το Mozilla Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός γνωστός για την ανάπτυξη του προγράμματος περιήγησης Firefox ανοιχτού κώδικα. Ο τεράστιος όγκος των εσόδων του προέρχεται από "αναζήτηση δικαιωμάτων" από την Google, αλλά η Mozilla πειραματίζεται πρόσφατα με τρόπους διαφοροποίησης του μοντέλου εσόδων.

Είναι δίκαιο να σκεφτόμαστε, να υποθέσουμε ότι η συνεργασία της με το ExpressVPN αποτελεί μέρος αυτής της προσπάθειας.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια υπηρεσία VPN επικεντρωμένη στην ιδιωτικότητα που βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής που να θέτουν σε κίνδυνο την ιδιωτική ζωή των χρηστών, προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα και πρωτοστάτησε στην ιδέα μιας εγγύησης επιστροφής χρημάτων για 30 ημέρες.

Προσφέρει εφαρμογές για κάθε σημαντική πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου, φυσικά, Android (4.2+). Το ExpressVPN χρησιμοποιεί πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση σε όλες τις εφαρμογές του, για να κρατήσει τους χάκερς και τις νοσταλγικές κυβερνήσεις σε απόσταση. Το ExpressVPN επιλύει όλα τα ερωτήματα DNS και οι εφαρμογές του διαθέτουν πλήρεις δυνατότητες προστασίας από διαρροές DNS και σβήνει διακόπτες για να εξασφαλίσουν ότι η πραγματική ταυτότητα των χρηστών δεν θα εκτεθεί στο διαδίκτυο.

Ο Charles Chen, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, στην Mozilla Asia σημείωσε ότι:

"Βλέπουμε τα VPN ως ένα κρίσιμο εργαλείο για την ασφάλεια του Διαδικτύου και την ιδιωτικότητα. Η ExpressVPN ξεχώρισε για την πρωτοποριακή της δουλειά στη στεγανότητα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εδραιώσουμε μια τόσο ισχυρή συνεργασία για να φέρουμε ένα νέο επίπεδο ασφαλούς εμπειρίας κινητού Web για τους χρήστες μας. "

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ExpressVPN προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής Android της, ανεξάρτητα από το πού βασίζονται.

Firefox Lite

Το Firefox Lite είναι ένα γρήγορο, ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης ειδικά σχεδιασμένο για την ασιατική αγορά. Μια επεκτασιμότητα του Firefox Rocket, το Firefox Lite είναι μόνο ένα download 3.5 MB και έχει μεγάλη έμφαση στην ελαχιστοποίηση της χρήσης εύρους ζώνης.

Η λειτουργία Turbo φιλτράρει διαφημίσεις και άλλα περιεχόμενα τρίτων από ιστοσελίδες, προκειμένου να επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης σελίδων και να ελαχιστοποιεί τη χρήση δεδομένων. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αποθήκευσης ολόκληρης της οθόνης σε PDF για ανάγνωση εκτός σύνδεσης (μαζί με έναν ιστότοπο έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιστρέψουν γρήγορα στον ιστότοπο).

Η γνώμη του ProPrivacy.com

Η ενθάρρυνση των χρηστών να χρησιμοποιούν ένα VPN για την ασφάλεια και το ιδιωτικό τους απόρρητο είναι ένα καλό πράγμα, επομένως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις στρατηγικές συνεργασίες της Mozilla όπως αυτή, οι οποίες ωφελούν τους χρήστες και μειώνουν την εξάρτησή της από το Google για έσοδα.

Το ExpressVPN είναι επίσης ένας μεγάλος πάροχος VPN και ένας από τους λίγους στην αγορά που έχει την απαραίτητη υποδομή για να χειριστεί μια εισροή νέων πελατών από αυτές τις πολύ μεγάλες αγορές. Πράγματι, εκτιμάται ότι η Ινδία, η Ινδονησία, η Ταϊλάνδη και οι Φιλιππίνες έχουν κάποια 729 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου σε συνδυασμό. Εάν ακόμη και ένα μικρό ποσοστό αυτών των ανθρώπων παίρνει Mozilla και ExpressVPN επάνω στην προσφορά τους, τότε είναι ζωτικής σημασίας η υπηρεσία VPN μπορεί να προσαρμοστεί στην πρόκληση. Ο Harold Li μας επιβεβαίωσε ότι το ExpressVPN είναι έτοιμο για αυτό:

"Το ExpressVPN αυξήθηκε εκθετικά από τότε που ξεκινήσαμε το 2009 και έχουμε κατορθώσει συνεχώς να εξειδικεύουμε τους πόρους και την υποδομή μας για να διατηρούμε πάντα την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την εξυπηρέτηση πελατών. Είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την ανάπτυξη των χρηστών που θα φέρει η συνεργασία αυτή."

Η μόνη μας ανησυχία είναι ότι το Firefox Lite απευθύνεται σαφώς σε χρήστες στις αναπτυσσόμενες αγορές, οι οποίοι συχνά αγωνίζονται να διαθέσουν εύρος ζώνης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Μια συνδρομή ExpressVPN κοστίζει 12,95 δολάρια το μήνα (ή 6,67 δολάρια το μήνα εάν αγοράζεται μια ετήσια συνδρομή με την τρέχουσα συμφωνία την οποία φοβόμαστε ότι πολλοί άνθρωποι στο δημογραφικό στόχο ενδέχεται να αγωνιστούν.) Αλλά είναι μια καλή υπηρεσία, επομένως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι η πρόσληψη είναι. Όταν το βάλαμε στον Λι είπε:

"Αυτό που έχουμε δει είναι ότι οι χρήστες σε όλο τον κόσμο βλέπουν ολοένα και περισσότερο την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια στο διαδίκτυο ως αναγκαιότητα και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για την προστασία τους. Στο τέλος της ημέρας, πρόκειται για την αξία που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και γνωρίζουμε από τον σημαντικό αριθμό πελατών και στις τέσσερις από αυτές τις αγορές εκτόξευσης ότι οι χρήστες βλέπουν την τιμή στο ExpressVPN. "

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me