Πληρωθείτε στην ανάρτηση; Μια ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων κάνει ακριβώς αυτό

Οι οπαδοί των κοινωνικών μέσων είναι τυφλά, blithely, ή πρόθυμα επιτρέποντας στους ανθρώπους του Facebook, Instagram και Twitter να χρησιμοποιούν τα δεδομένα τους για να κάνουν δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν παίρνουν τίποτα σε αντάλλαγμα, αλλά οποιαδήποτε ικανοποίηση προέρχεται από την έκθεση του θόλου της ζωής τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ανοιχτή ζωή ενός ατόμου για μια στιγμή φήμης προκαλεί πονοκεφάλους. Σίγουρα δεν εμπλουτίζει οικονομικά τον μέσο χρήστη. Ωστόσο, όλα όσα μπορεί να αλλάξουν.


Μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων εκκίνησης, Steemit, προσπαθεί να ρίξει το παλιό μοντέλο στο κεφάλι της. Αν είναι επιτυχής, μπορεί να φέρει επανάσταση στο μέλλον των κοινωνικών μέσων. Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες κολοσσούς των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι εξορύσσουν τις πληροφορίες μας χωρίς να μοιράζονται το κέρδος, η Steemit κάνει ακριβώς το αντίθετο. Είναι επιβράβευση των χρηστών του με κρύο, σκληρό μετρητά με τη μορφή κρυπτογράφησης.

Με αυτόν τον τρόπο, ο καινοτόμος ιστότοπος των κοινωνικών μέσων βελτιώνεται στα πανταχού παρόν προγράμματα ανταμοιβής που προσφέρονται από ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες πιστωτικών καρτών. Αυτά μειώνουν ένα κλάσμα της αγοράς σας σε μετρητά ή σε πόντους. Ωστόσο, πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να επιστρέψετε μερικά από τα δικά σας χρήματα. Φανταστείτε μια εγκατάσταση όπου πληρώνεστε για να μην ξοδεύετε κρύο, σκληρό μετρητά, αλλά απλά για να κάνετε κάτι που ήδη κάνατε δωρεάν! Δεν θα συσσωρεύσετε δολάρια ή ευρώ, αλλά κρυπτογράφηση που ονομάζεται Steem.

Πώς λειτουργεί το Steemit?

Στον Steemit, κάθε φορά που δημοσιεύετε, σχολιάζετε ή "αρέσει", θα πληρώνετε ένα κλάσμα του Steem. Όταν έχετε συγκεντρώσει μια δέσμη Steems, μπορείτε να τα μετρητάτε για κανονικό νόμισμα. Εάν αισθάνεστε αισιόδοξοι για την πιθανότητα εκτίμησης του Steem, ελπίζοντας ότι θα είναι σύμφωνα με τις γραμμές Bitcoin ή Ethereum, μπορείτε να επιλέξετε να κρατήσετε τους Steems σας αντ 'αυτού. Πολλοί λαοί μπορούν να επιλέξουν να πάνε με αυτόν τον τρόπο εξαιτίας του πόσο εύκολο είναι να κερδίσουμε τον Steems.

Οι δημιουργοί της Steemit υπερηφανεύονται,

"Ο Steem είναι ο πρώτος κρυπτοσυνηθμός που προσπαθεί να ανταμείβει με ακρίβεια και διαφάνεια ... τα άτομα που κάνουν υποκειμενική συμβολή στην κοινότητά του."

Είχε τους άμεσους θαυμαστές της, αν και σε μικρούς αριθμούς. Ωστόσο, όταν η Steemit κυκλοφόρησε τις πρώτες πληρωμές της τον Ιούλιο του 2016, λίγους τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία, έλαβε σοβαρή προσοχή. Οι παίκτες που συσσωρεύτηκαν. Η Steemit κέρδισε ενδιαφέρον ακόμα κι αν πληρώσατε στο Steems, το οποίο ως κρυμμένο κέρδος δεν έχει εγγυημένη αξία.

Η πίστη των επενδυτών στη Steem ανταμείφθηκε. Η αξία της προώθησης ξεπέρασε τα αρχικά $ 1,2 εκατομμύρια στα 350 εκατομμύρια δολάρια. Ακόμη και μετά την αποκατάστασή του, έχει ισοπεδωθεί σε περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σταθερά ανάμεσα στα 20 κορυφαία ψηφιακά νομίσματα που διαπραγματεύονται. Δεν είναι καθόλου άθλια. Επιπλέον, από τότε που κυκλοφόρησε η Steem, περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια έχουν διανεμηθεί σε περισσότερους από 50.000 χρήστες, σύμφωνα με τις εκθέσεις της εταιρείας. Αυτό το θέτει σε μια τροχιά για να ανατρέψει το μοντέλο που κατασκευάστηκε από τους κολοσσούς των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για δεκαετίες χρήσης.

Το νέο κρυπτογράφηση και το επιχειρηματικό παράδειγμα, η Steemit εξομοιώνει σε μεγάλο βαθμό άλλα κοινωνικά δίκτυα. Οι πιο δημοφιλείς ετικέτες περιλαμβάνουν θέματα όπως η φωτογραφία, η ζωή, τα ταξίδια, η τέχνη και, ίσως, και η ίδια η Steemit. Ωστόσο, έχει τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα διαφορά - το τράβηγμα - λόγω του κινήτρου μετρητών. Ο συνιδρυτής της Steemit εξηγεί,

"Για πρώτη φορά, υπάρχει ένα κόστος ευκαιρίας για τη συρρίκνωση. Κάθε δευτερόλεπτο που κάποιος ξοδεύει, μπορεί να βλάψει τη φήμη του και να αποτρέψει τον εαυτό του από το να κερδίσει οποιοδήποτε Steem. "

Οι χρήστες ψηφίζουν στις αναρτήσεις σας, πράγμα που σας βοηθά να καθορίσετε την πληρωμή σας.

Μια κρυπτοαναφορά για τις μάζες?

Οι συνιδρυτές της Steemit είναι ευάλωτοι στο να διακηρύξουν ότι είναι εύκολο να εισέλθουν στην αγορά. Το Steem έχει σχεδιαστεί ως κρυπτοσυχνότητα για τις μάζες, καθώς τα εμπόδια στην είσοδο είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Η Steemit μου φαίνεται σαν μια ιδέα της οποίας έφτασε η ώρα. Για χρόνια, οι moguls των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, όπως ο Mark Zuckerberg, έχουν πλουτίσει για τη δημιουργία εσόδων από εθελοντικές πληροφορίες. Τι έχετε κερδίσει σε αντάλλαγμα για το περιεχόμενο που δημιουργήσατε; Νάδα! Στην πραγματικότητα, ορισμένοι χρήστες των παραδοσιακών πλατφορμών κοινωνικών μέσων έχουν αποκτήσει περισσότερα από όσα έχουν διαπραγματευτεί με τη μορφή κριτικής, απογοητευτικών και παρόμοιων επιπτώσεων. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να υπάρχουν λίγα δολάρια για να σας καθησυχάσουν και να είναι ένα βάλσαμο για τα εγκαύματα σας.

Το Steem είναι κρυπτογράφηση που απολαμβάνει την φούσκα κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν έχετε την τύχη να συγκεντρώσετε ένα κομμάτι Steems και να γίνετε πλούσιοι, ο πλούτος σας θα μπορούσε εξίσου εύκολα να εξαφανιστεί. Ωστόσο, δημοσιεύσατε πριν σε άλλες πλατφόρμες χωρίς προοπτική ανταμοιβής. Αυτές οι πλατφόρμες έκαναν δισεκατομμύρια για άλλους. Γιατί να μην ελέγξετε την Steemit - τι έχετε χάσει?

Πιστωτική εικόνα: Με nopporn / Shutterstock.com
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me