Το PureVPN θέτει τους ισχυρισμούς του χωρίς logs σε δοκιμή με ανεξάρτητο έλεγχο

Το PureVPN είναι ο τελευταίος πάροχος VPN για να ανοίξει τα βιβλία του σε τρίτους, προσλαμβάνοντας την εταιρία ασφάλειας Altius IT για να ελέγξει τους ισχυρισμούς του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, η Altius IT έλεγξε το PureVPN για να διασφαλίσει ότι δεν τηρήθηκαν αρχεία καταγραφής σχετικά με τις δραστηριότητες περιήγησης συνδρομητών, τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης, το IP VPN, η διεύθυνση IP του χρήστη, ο χρόνος σύνδεσης, το ιστορικό περιήγησης,.

Η Altius IT ανέλυσε επίσης τα έγγραφα της υποδομής δικτύου PureVPN, τις διαμορφώσεις του συστήματος και τα αρχεία καταγραφής του συστήματος για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς μη καταγραφής. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, η Altius IT κατέγραψε επίσημα ότι έδωσε στο PureVPN πλήρη υγειονομικό πιστοποιητικό, δηλώνοντας ότι:

Δεν βρήκαν στοιχεία σχετικά με τις ρυθμίσεις του συστήματος και / ή τα αρχεία καταγραφής συστήματος / υπηρεσιών που ανεξάρτητα ή συλλογικά θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναγνώριση ενός συγκεκριμένου προσώπου ή / και της δραστηριότητας του ατόμου κατά τη χρήση της υπηρεσίας PureVPN.

Altius IT

Το 2018, μετά από την είδηση ​​ότι το PureVPN είχε βοηθήσει το FBI να επιλύσει ένα έγκλημα, παρέχοντας αρχεία καταγραφής σύνδεσης για τους διακομιστές του, η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει τις πολιτικές καταγραφής σε μηδενικά αρχεία καταγραφής.

Ενώ η περίπτωση κατά την οποία το PureVPN βοήθησε το FBI να επιτελέσει επίθεση χρονικής συσχέτισης ήταν εξαιρετικά στοχοθετημένη - και στα μάτια μας δεν αμαυρούσε αδικαιολόγητα τη φήμη του - είναι πάντα ένα θετικό βήμα για κάθε VPN να αποφασίσει να γίνει υπηρεσία χωρίς δελτία.

Τώρα, το PureVPN έχει πάρει τους ισχυρισμούς μη-logs στο επόμενο επίπεδο, παίρνοντας μια ανεξάρτητη σφραγίδα έγκρισης ότι οι πολιτικές του είναι στεγανές. Ο έλεγχος βάζει το PureVPN σε σύνδεση με μια μειοψηφία εμπορικών VPN που έχουν ξεδιπλώσει από τις τσέπες τους για να έχουν την υπηρεσία τους επαληθευμένη από ανεξάρτητους ελεγκτές.

Μιλώντας για τον έλεγχο, η PureVPN είπε στο ProPrivacy.com ότι ελπίζει ότι τα αποτελέσματα θα δώσουν στους χρήστες της εμπιστοσύνη στην υπηρεσία:

"Το PureVPN έχει αποδεδειγμένη ιστορία να οδηγείται από τον Πελάτη σε ό, τι κάνουμε από τις βασικές μας πολιτικές για τις απαιτήσεις αιτημάτων για καινοτομίες. Το ίδιο έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά από την ηγεσία μας που γράφει στους πελάτες, θέλοντας να αντλήσει από πρώτο χέρι την ανάδραση για να διαβάσει κάθε ανάδραση και απάντηση emails. Το ταξίδι μας από τα αρχεία καταγραφής χωρίς περιήγηση στο Zero-log δεν διαφέρει. Είμαστε υπερήφανοι που ανακαλύψαμε τον πρώτο πάροχο VPN που πέτυχε πλήρη συμμόρφωση με τις GDPR από τις κορυφαίες φωνές της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένης της CNET, και την κατοχύρωση μιας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τόσο ολοκληρωμένης ώστε να είναι ασύγκριτη μέχρι σήμερα ".

Η απόφαση της PureVPN να καταστεί υπηρεσία μηδενικών αρχείων καταγράφει τις καλύτερες υπηρεσίες VPN στην αγορά. Και, λόγω της τιμής μιας συνδρομής PureVPN, εξυπηρετεί να κάνει την υπηρεσία εξαιρετικά ανταγωνιστική. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που έχει βελτιώσει μαζικά τις υπηρεσίες της τα τελευταία χρόνια.

Δέσμευση στην προστασία της ιδιωτικής ζωής

Ένα μη VPN VPN ποτέ δεν έχει δεδομένα σχετικά με τους διακομιστές του, τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως αργότερα να παραδοθούν στις αρχές - εάν προσεγγιστούν με ένα ένταλμα. Και επειδή η βάση του PureVPN στο Χονγκ Κονγκ θεωρείται μη επεμβατική όσον αφορά την επιτήρηση. Το PureVPN μπορεί πλέον να θεωρείται πολύ πιο ολοκληρωμένο από άποψη ιδιωτικότητας. Το PureVPN μας είπε:

"Αυτός ο έλεγχος είναι μια σειρά από βήματα που λαμβάνουμε για να ενισχύσουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας για αληθινή προστασία της ιδιωτικής ζωής. Εκτός από το γεγονός ότι είναι ο πρώτος που συμμορφώνεται με το GDPR και έχει την πιο διαφανή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, το PureVPN είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος που διαθέτει ένα δημόσιο πρόγραμμα χρεοκοπίας bug, όπου 90.000+ ισχυρές κοινότητες λευκών hacker καπέλων συνεχώς δοκιμάζουν και ενισχύουν τις υπηρεσίες μας. Προσπαθούμε καθημερινά και νύχτα να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερη αξία σε εκατομμύρια συνδρομητές σε περισσότερες από 120 χώρες που εμπιστεύονται την ασφάλεια και την ιδιωτική ζωή τους μαζί μας. "

Ενώ εδώ στο ProPrivacy.com αναγνωρίζουμε τους περιορισμούς αυτού του είδους του ελέγχου - δηλαδή ότι είναι μόνο ένας έλεγχος της υπηρεσίας σε ένα συγκεκριμένο χρονικό στιγμιότυπο - κατανοούμε επίσης ότι αυτός είναι ο καλύτερος διαθέσιμος τρόπος για τους παρόχους VPN να προχωρήσουν σε επιπλέον και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και τη δέσμευσή τους στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών.

Εδώ στο ProPrivacy.com, συνιστούμε το PureVPN να καταβάλει προσπάθειες για να αποδείξει τις πολιτικές υλοτομίας του μέσω ανεξάρτητου ελέγχου. Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν περισσότερα δίκτυα VPN στα βήματα των PureVPN, NordVPN, VyprVPN και του VPN TunnelBear. Δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερος τρόπος για να βελτιωθεί η φήμη του κλάδου VPN παρά για να ανοίξει τακτικά υπηρεσίες με αξιόπιστους ελέγχους τρίτων. Το PureVPN σχολίασε:

"Αξιολογήσαμε δεκάδες πριν επιλέξουμε την Altius IT λόγω των διαπιστευτηρίων τους και της βάσης πελατειακών σχέσεων. Επίσης, πραγματοποιήσαμε πολλούς άλλους μικρούς ελέγχους πριν από αυτήν και θα συνεχίσουμε την πορεία μας προς την επίτευξη ελέγχου από ανεξάρτητα και αξιόπιστα ιδρύματα. Το PureVPN πιστεύει ότι ο έλεγχος είναι μια συνεχής διαδικασία και πρέπει να διεξάγεται μετά από ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες θα τηρούν την υπόσχεσή τους ".

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me