Το VyprVPN δεσμεύεται να πραγματοποιήσει πρώτο έλεγχο αυτού του είδους

Το VyprVPN έχει καταστεί ο πρώτος εμπορικός πάροχος VPN που δημοσιεύει έναν πλήρη έλεγχο σε βάθος της υπηρεσίας του.


Ο έλεγχος που διεξήχθη από την ομάδα ασφάλειας Leviathan (LSG) πραγματοποιήθηκε προκειμένου να αποδειχθεί ότι η VyprVPN έχει τροποποιήσει με επιτυχία την πολιτική απορρήτου - και την υποκείμενη υπηρεσία - για να γίνει μια ασφαλής υπηρεσία VPN μηδενικών αρχείων καταγραφής.

Μέχρι την ανακοίνωσή της στις 29 Νοεμβρίου, ο πάροχος VPN με έδρα την Ελβετία ήταν γνωστός ότι αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σύνδεσης για 30 ημέρες. Παρά το γεγονός ότι είναι μια γενικά ισχυρή υπηρεσία VPN (η οποία διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα), οι πρακτικές καταγραφής του VyprVPN θεωρήθηκαν πάντοτε κάτι μαύρο σήμα στην υπηρεσία.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αρχεία καταγραφής δημιούργησαν ευπάθεια στην υπηρεσία του VyprVPN. Επιτρέποντας συγκεκριμένα τη δυνατότητα επίθεσης επίθεσης χρονικής συσχέτισης (επίθεση χρονισμού e2e).

Σε αυτή τη συναρπαστική νέα κίνηση, η VyprVPN έχει ριζικά ενισχύσει την πολιτική απορρήτου της. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ πιο ασφαλής και ιδιωτική υπηρεσία VPN που θέτει το VyprVPN σε συμφωνία με τα καλύτερα δίκτυα VPN στον κόσμο.

Επιπλέον, χάρη στον έλεγχο που δημοσίευσε παράλληλα με τη βελτιωμένη πολιτική απορρήτου, οι συνδρομητές του VyprVPN μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι όλα τα δεδομένα που αφορούν τις συνεδρίες VPN τους εξαλείφονται πλήρως μόλις τελειώσει μια συνεδρία -!

Λογότυπο ελέγχου

Δεν υπάρχουν εγγυήσεις?

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις εμπορικές υπηρεσίες VPN είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επαληθεύσουμε τις αξιώσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι (μέχρι τώρα) υπήρξε πάντα ένα επίπεδο εμπιστοσύνης που εμπλέκεται στη χρήση οποιουδήποτε εμπορικού παρόχου VPN.

Υπάρχουν στην κυριολεξία εκατοντάδες εμπορικοί προμηθευτές VPN στην αγορά και η πραγματικότητα είναι ότι πολλές από αυτές τις υπηρεσίες έχουν επικίνδυνες πολιτικές και ανασφαλείς πρακτικές που κάνουν τη χρήση τους ένα κομμάτι τυχερού παιχνιδιού.

Για την πίστη τους, υπάρχει μια ομάδα καθιερωμένων και γενικά αξιόπιστων παρόχων VPN, οι οποίοι είναι γνωστό ότι διαθέτουν ισχυρές πολιτικές και αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής του απορρήτου στους χρήστες τους. Μερικοί, όπως η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο, για παράδειγμα, έφτασαν ακόμη και στο βαθμό που αποδεικνύουν τις αιτήσεις τους για μη καταχώριση στο δικαστήριο.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, κανένα VPN δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ λεπτομερή έλεγχο του συνόλου των υπηρεσιών του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο έλεγχος της VyprVPN είναι τόσο σημαντικός. το ξεχωρίζει απόλυτα από την υπόλοιπη βιομηχανία VPN.

Είναι βέβαια πιθανό ότι μόλις οι ελεγκτές βγήκαν έξω από το δωμάτιο, η VyprVPN άλλαξε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν τους διακομιστές τους. Συνεπώς, εξακολουθεί να υπάρχει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης (και πάντα θα είναι με οποιαδήποτε εμπορική υπηρεσία VPN).

Αυτό που μπορούμε σίγουρα να πούμε είναι ότι αυτό είναι το καλύτερο που θα πάμε ποτέ και, ρεαλιστικά, δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε ότι το VyprVPN τρέχει το VPN ακριβώς όπως το βρήκε η LSG κατά τον πρόσφατο έλεγχο.

OpenVPN VyprVPN

Αλλά περιμένετε, έχω ακούσει για προηγούμενους ελέγχους VPN! Τι δίνει?

Ενώ είναι αλήθεια ότι ορισμένες πτυχές των VPN έχουν ελεγχθεί στο παρελθόν, κανένας παροχέας VPN δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ έναν σε βάθος έλεγχο αυτού του μεγέθους. Στις αρχές του 2017, το OSTIF δημοσίευσε έναν έλεγχο της κρυπτογράφησης OpenVPN. Ενώ αυτό είναι χρήσιμο και δημιουργεί εμπιστοσύνη στο πιο ευρέως εφαρμοζόμενο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης VPN στην αγορά, δεν εγγυάται ότι οι πάροχοι εφαρμόζουν πραγματικά το πρωτόκολλο με ασφάλεια.

Το 2017, ο καναδικός πάροχος VPN TunnelBear πλήρωσε τους πελάτες VPN να ελέγχονται για να αποδείξουν ότι παρέχει το επίπεδο κρυπτογράφησης και ασφάλειας που διαφημίζει. Ενώ αυτό είναι αξιέπαινο και σίγουρα συμβάλλει στην αύξηση της εμπιστοσύνης στην πλατφόρμα τους, δεν παρέχει ακόμη εγγυήσεις για τις πρακτικές υλοτομίας τους.

Επιτρέποντας στο LSG να αναλύσει τα κέντρα διακομιστή του και δημοσιεύοντας τα πλήρη μέσα ελέγχου, το VyprVPN αύξησε τη γραμμή. Το VyprVPN ανήκει στο Golden Frog - ένα διαδικτυακό όμιλο που κατέχει ολόκληρη την υποδομή του δικτύου VPN. Αυτό σημαίνει ότι δεν συμμετέχουν τρίτες εταιρίες διακομιστών για την παροχή της υπηρεσίας VPN στους συνδρομητές της. Αυτό, μαζί με την πολιτική ελέγχου και μη καταγραφής, προσθέτει αξιοπιστία στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και στην ασφάλεια της υπηρεσίας.

Πρώτη φορά

Με έναν εμπεριστατωμένο και ολοκληρωμένο έλεγχο τώρα στο δημόσιο τομέα, οι συνδρομητές της VyprVPN είναι οι πρώτοι που κέρδισαν ποτέ από το να γνωρίζουν ότι η υπηρεσία VPN τους είχε διερευνήσει διαφανώς τις αιτήσεις τους χωρίς σύνδεση. Η Κυριακή Yokubaitis, Διευθύνων Σύμβουλος της VyprVPN δήλωσε:

"Με αυτή την κίνηση, έχουμε ενισχύσει την κύρια αποστολή μας".

"Θέλουμε όχι μόνο να παραμείνουμε ο ηγέτης της τεχνολογίας στον χώρο VPN, θέλουμε να θέσουμε τα υψηλότερα πρότυπα για τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων των πελατών. Θέλουμε αυτό να αποτελέσει πρόσκληση για δράση για άλλες εταιρείες VPN να είναι διαφανείς και υπεύθυνοι για τους χρήστες τους. "

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο έτος η VyprVPN έχει συνεργαστεί με το Κέντρο για τη Δημοκρατία & Τεχνολογία για να δημιουργήσετε την αναφορά "Σημάδια αξιόπιστων VPN".

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη VyprVPN για τις αλλαγές που έχει κάνει στην υπηρεσία της. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μας ότι αυτές οι αλλαγές κάνουν VyprVPN μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται. Ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα δίκτυα VPN και όχι μόνο θα πληρώσουν για ενδελεχή έλεγχο της πλατφόρμας τους, αλλά θα δημοσιεύσουν ολόκληρο τον έλεγχο για λόγους διαφάνειας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ελέγξτε την κριτική μας VyprVPN

πιστώσεις:, Anja W / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me