Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Ιαπωνίας

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να αποκτήσετε ιαπωνική διεύθυνση IP, ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε ένα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Απλά συνδέοντας σε ένα διακομιστή VPN στην Ιαπωνία, η διεύθυνση IP αλλάζει και όλη η διαδικτυακή σας κίνηση είναι κρυπτογραφημένη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιαπωνικές υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες στην τρέχουσα τοποθεσία σας και τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Αναφέρουμε τα βήματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βρείτε μια διεύθυνση IP της Ιαπωνίας παρακάτω και να προτείνετε τα καλύτερα Ιαπωνία VPN Υπηρεσίες.


Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Ιαπωνίας

 1. Εγγραφείτε σε ένα VPN. Για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP στην Ιαπωνία, σας συνιστούμε το NordVPN
  Ωστόσο, σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε πέντε κορυφαίες υπηρεσίες VPN από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το λογισμικό από τον ιστότοπο του επιλεγμένου παρόχου.
 3. Συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στην Ιαπωνία.
 4. Μεταβείτε στον ιαπωνικό ιστότοπο ή την ηλεκτρονική υπηρεσία που θέλετε να έχετε πρόσβαση.
 5. Αποκτήστε άνετα και απολαύστε πλήρη ιδιωτική πρόσβαση σε ιαπωνικές ιστοσελίδες και υπηρεσίες.

VPNs Με ιαπωνικούς διακομιστές - λάβετε μια διεύθυνση IP της Ιαπωνίας

Παρακάτω παρατίθενται οι συστάσεις για τις καλύτερες υπηρεσίες που θα σας δώσουν μια Ιαπωνική διεύθυνση IP. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποια από τις υπηρεσίες που αναφέρονται παρακάτω, κάντε κλικ στον ιστότοπο του παροχέα. Εναλλακτικά, εάν είστε κάτοικος Ιαπωνίας και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ενός VPN στην Ιαπωνία, ανατρέξτε στον οδηγό VPN της Ιαπωνίας.

 1. NordVPN

  - Μεγάλο εμπορικό σήμα με πολύ καλή αξία και μια τιμή προϋπολογισμού

 2. ExpressVPN

  - Το ταχύτερο VPN που δοκιμάζουμε, ξεκλειδώνει τα πάντα, με εκπληκτική εξυπηρέτηση σε όλο τον κόσμο

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Λήψη ιαπωνικής διεύθυνσης IP - Τι να κάνετε στη συνέχεια

Επιλέξτε ένα κατάλληλο VPN και κάντε λήψη του λογισμικού του

Μόλις αποφασίσετε ποια από τα εξαιρετικά VPN που προτιμάτε, απλά κάντε κλικ στον δικτυακό τόπο τους, εγγραφείτε και κατεβάστε το λογισμικό VPN.

Η πληρωμή μηνιαίως για την υπηρεσία θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα. Έχοντας αυτό κατά νου, αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά (και πιθανόν να χρειαστείτε τη διεύθυνση IP της Ιαπωνίας σας όλο το χρόνο), λάβετε μια ετήσια συνδρομή και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την έκπτωση πιστότητας.

Οι υπηρεσίες σε αυτόν τον οδηγό θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε το λογισμικό σε πολλές συσκευές (αυτό ποικίλλει για κάθε πάροχο, αλλά συνήθως είναι τουλάχιστον τρία και το πολύ πέντε). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο φορητό υπολογιστή, το smartphone και / ή το iPad: ό, τι χρειάζεστε.

Χρησιμοποιήστε την κρυπτογράφηση OpenVPN

Υπάρχουν πολλές επιλογές κρυπτογράφησης VPN στην αγορά, αλλά η κρυπτογράφηση OpenVPN είναι η πιο ασφαλής. Σας συνιστούμε θερμά αυτή την ισχυρή μορφή κρυπτογράφησης. Θα μπορείτε να επιλέξετε την κρυπτογράφηση OpenVPN μέσα από την εφαρμογή VPN για μηχανές παραθύρων και Android.

Εάν είστε χρήστης Mac ή iOS, το OpenVPN δεν είναι ενσωματωμένο, επομένως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα ξεχωριστό λογισμικό όπως το Tunnelblick. Το Tunnelblick είναι ένα δωρεάν λογισμικό και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN στις συσκευές Apple σας. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, τότε ρίξτε μια ματιά στο Mac VPN ή το VPN για iPhone άρθρα.

Συνδεθείτε με τον εξελεγμένο ιαπωνικό διακομιστή σας

Απλά επιλέξτε μία από τις τοποθεσίες Ιαπωνικού διακομιστή από τη λίστα διακομιστών VPN. Επιλέγοντας μία υψηλότερη λίστα θα σας δώσει υψηλότερες ταχύτητες σύνδεσης. Επιλέξτε τον καλύτερο διακομιστή που μπορείτε, αν σκοπεύετε να κάνετε streaming σε HD. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό! Τώρα που είστε συνδεδεμένοι έχετε μια διεύθυνση IP bonafide Ιαπωνίας. Για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, βρίσκεστε στην Ιαπωνία και έχετε πρόσβαση σε τυχόν αποκλειστικούς ιστότοπους μόνο για την Ιαπωνία.

Άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε ιαπωνική διεύθυνση IP

Η χρήση ενός VPN είναι μακράν ο καλύτερος, πιο ιδιωτικός και πιο ασφαλής τρόπος για να αποκτήσετε ιαπωνική διεύθυνση IP. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι. Αυτά αναφέρονται παρακάτω:

SmartDNS

Το SmartDNS χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο από ανθρώπους που θέλουν να προβάλλουν περιεχόμενο με γεω-μπλοκ. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν παρέχει κρυπτογράφηση καθόλου. Χωρίς εγγυήσεις ασφάλειας, κινδυνεύετε σοβαρά εάν αποφασίσετε να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιώντας το SmartDNS, δεν έχετε καμία από την ειρήνη του μυαλού ή τα χαρακτηριστικά ασφαλείας - ή την προστασία από την κυβέρνηση - που έχετε με ένα VPN.

Βραχώδης κορυφή

Ο Tor είναι μια επιλογή που παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης που κάνει μια πολύ παρόμοια δουλειά με μια υπηρεσία VPN. Εάν το χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε έναν κόμβο εξόδου στην Ιαπωνία, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο με πολύ ασφαλή τρόπο. Δυστυχώς, το πρόβλημα με τον Tor είναι ότι οι ταχύτητες σύνδεσης μπορεί πραγματικά να υποφέρουν, γεγονός που το καθιστά σκουπίδια για streaming περιεχόμενο HD. Ακόμα, τουλάχιστον παρέχει ασφάλεια.

Proxy

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης. Υπάρχουν πολλοί πληρεξούσιοι και ορισμένοι είναι σίγουρα πολύ φτηνοί (αν δεν είναι ελεύθεροι). Το μειονέκτημα με τους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης είναι ότι είναι περιορισμένης χρήσης. Για το λόγο αυτό, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε τους χρόνους όταν φτάσετε στο όριο σύνδεσης όταν βρίσκεστε στη μέση της αγαπημένης σας τηλεοπτικής εκπομπής. Συνολικά, οι πληρεξούσιοι προσφέρουν χαμηλές ταχύτητες, ιδιαίτερα αμφισβητήσιμες πολιτικές απορρήτου και αυξημένη πιθανότητα πρόσβασης τρίτων στα δεδομένα σας. Με αυτό κατά νου, οι πληρεξούσιοι είναι σε μεγάλο βαθμό ένα στοίχημα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που προτείνουμε πραγματικά να αποφεύγουμε.

japan vpn

Γιατί προτείνουμε VPN για Ιαπωνικά IP

Τα VPN είναι κατά πολύ το καλύτερο εργαλείο για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Ιαπωνίας. Είναι βέβαιο ότι αν επιλέξετε ένα VPN κάτω από το πρότυπο, δεν θα πάρετε πραγματικά πολύ καλύτερη προστασία απορρήτου από ό, τι με ένα πληρεξούσιο και οι ταχύτητες μπορεί να είναι τόσο τρομερές όσο είναι στο Tor.

Ωστόσο, όλα τα VPN σε αυτόν τον οδηγό είναι παγκόσμιας κλάσης. Παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα προσωπικής ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που είναι διαθέσιμα σήμερα και θα σας επιτρέψουν να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες με εξαιρετικές ταχύτητες. Με τους ISPs και τις κυβερνήσεις, καθώς και τους διαφημιζόμενους και τις εταιρείες, όλοι οι οποίοι απελπισμένοι προσπαθούν να παρακολουθήσουν την επισκεψιμότητά σας στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα VPN είναι μια ιδιαίτερα συνιστώμενη λύση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διεύθυνση IP για την Ιαπωνία: Σκέψεις

Παρόλο που είναι εύκολη η λήψη μιας ιαπωνικής διεύθυνσης IP, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αυτά αναφέρονται παρακάτω:

 1. Απορρήτου και Ασφάλεια

  Εκτός από την αναζήτηση ενός γρήγορου VPN, θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε ένα VPN που να διαθέτει αξιόπιστη πολιτική απορρήτου.

  Πολλά δίκτυα VPN διατηρούν αρχεία καταγραφής χρήσης. Αυτά τα αρχεία καταγραφής θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αποκαλύψουν τι κάνετε online. Τα καλύτερα δίκτυα VPN δεν διατηρούν τα αρχεία καταγραφής χρήσης και τα καλύτερα δίκτυα VPN δεν διατηρούν κανένα αρχείο καταγραφής (μηδενική πολιτική αρχείων καταγραφής).

 2. Κρυπτογράφηση

  Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν σπαταλάτε τα χρήματά σας σε μια υπηρεσία VPN που έχει κακή κρυπτογράφηση. Πολλά VPN παρέχουν παρωχημένες, ανασφαλείς μορφές κρυπτογράφησης που απλά δεν μπορούμε να προτείνουμε. Η εγγραφή σε αυτές τις υπηρεσίες δεν θα σας δώσει μόνο μια εσφαλμένη αίσθηση ασφάλειας αλλά θα μπορούσε επίσης να αυξήσει τους κινδύνους ασφαλείας σας. Αυτό συμβαίνει επειδή, κατά καιρούς, τα φτωχά VPN πωλούν δεδομένα χρήστη σε τρίτους.

  Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε συμπεριλάβει μόνο VPN παγκόσμιας κλάσης που είναι γνωστό ότι είναι αξιόπιστα. Το uptime είναι κοντά στο 100% με όλα αυτά τα VPN. Επιπλέον, οι διακομιστές VPN που βρίσκονται στην Ιαπωνία θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε μια ιαπωνική διεύθυνση IP με ταχύτητες γρήγορης σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να σπαταλάτε το χρόνο σας με καθυστέρηση και να περιμένετε τα ρέματα να ρυθμιστούν.

  Τα VPN που συστήσαμε παρέχουν επίσης τα πολύ υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμα σήμερα στην αγορά VPN. Συγκεκριμένα, το πρωτόκολλο OpenVPN (το πιο συνιστώμενο πρωτόκολλο) και απέχει πολύ από την πιο ασφαλή μορφή κρυπτογράφησης VPN που είναι διαθέσιμη προς το παρόν.

 3. Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των VPN?

  1. Όταν παραβιάζετε τη διεύθυνση IP σας στην Ιαπωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα ασφαλείς. Δυστυχώς, πολλά δίκτυα VPN δεν προσφέρουν το επίπεδο της υπηρεσίας που είναι απαραίτητο για να σας κρατήσει ασφαλείς (μηδενική καταγραφή αρχείων ή πολιτική μητρώου χρήσης).
  2. Όταν επιλέγετε ένα VPN για να πάρετε ιαπωνική διεύθυνση IP, πρέπει να πάρετε μια επιλογή από διακομιστές. Επιπλέον, αυτοί οι διακομιστές IP της Ιαπωνίας πρέπει να είναι απίστευτα γρήγοροι (για να απολαμβάνουν περιεχόμενο βίντεο HD).
  3. Για να παραμείνετε ιδιωτικοί και ασφαλείς καθώς κάνετε tunnel μέσα στην Ιαπωνία, το VPN σας πρέπει να διαθέτει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας. Επιπλέον, ο πάροχος VPN πρέπει να χειρίζεται τα δεδομένα σας με αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο.

Πλοηγηθείτε σε οποιοδήποτε ιστότοπο που αφορά μόνο την Ιαπωνία που σας αρέσει!

Ανεξάρτητα από το VPN που έχετε αποφασίσει, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο μόνο για την Ιαπωνία.

Θυμηθείτε ότι το VPN σας δεν εκπληρώνει απλώς τη δουλειά της απεμπλοκής ιαπωνικών online υπηρεσιών και συνδρομών. Θα σας επιτρέψει επίσης να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο! Επιπλέον, όλα τα VPN σε αυτόν τον οδηγό προσφέρουν δωρεάν δοκιμή ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλες παρέχουν υπηρεσίες VPN υψηλής τεχνολογίας που είναι καλά προσδεδεμένες σε όλο τον κόσμο και ότι εμπιστεύονται ότι θα απολαύσετε και θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε.

Διεύθυνση IP για την Ιαπωνία: Συμπέρασμα

Σε αυτόν τον οδηγό, παρέχουμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη λήψη ιαπωνικής διεύθυνσης IP. Για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP στην Ιαπωνία, συνιστούμε το NordVPN
, επειδή παρέχει όλα όσα χρειάζεστε με την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη συσκευασία. Για να σας δώσουμε πολλές επιλογές, ωστόσο, συμπεριλάβαμε και άλλες τέσσερις άριστες υπηρεσίες σε αυτόν τον οδηγό.

Αυτά τα δίκτυα VPN έχουν όλα λαμπρά δίκτυα διακομιστών που θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τις καλύτερες ταχύτητες - ιδανική για streaming σε HD. Η κρυπτογράφηση παρέχεται μέσω του συνιστώμενου πρωτοκόλλου μας (στρατιωτικής κατηγορίας OpenVPN) με τα πέντε VPN. Τέλος, όλα τα VPN σε αυτόν τον οδηγό έχουν μεγάλη φήμη και είναι γνωστά για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας των συνδρομητών τους.

Έχουμε λάβει υπόψη τα πάντα κατά την κατάρτιση αυτού του οδηγού, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με σιγουριά ένα Ιαπωνικό IP χωρίς καμία ταλαιπωρία. Έτσι, προχωρήστε, θα έχετε ένα Ιαπωνικό IP σε χρόνο μηδέν.

Καλύτερα δίκτυα VPN για να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Ιαπωνίας: Περίληψη

 1. NordVPN

  - Μεγάλο εμπορικό σήμα με πολύ καλή αξία και μια τιμή προϋπολογισμού

 2. ExpressVPN

  - Το ταχύτερο VPN που δοκιμάζουμε, ξεκλειδώνει τα πάντα, με εκπληκτική εξυπηρέτηση σε όλο τον κόσμο

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me