Πώς να παρακολουθήσετε την ινδική Premier League 2020 Live – Stream Το δωρεάν Cricket IPL με ένα VPN

Αν είστε ανεμιστήρας κρίκετ που θέλει να παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, τότε χρειάζεστε ένα Virtual Private Network (VPN). Ένα VPN για το κρίκετ θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε γεωκεντρικά ρεύματα κρίκετ από όλο τον κόσμο. Με ένα VPN μπορείτε να ξεμπλοκάρετε όχι μόνο το IPL κρίκετ, αλλά και τους τηλεοπτικούς αγώνες των Βρετανών, της Νότιας Αφρικής, της Αυστραλίας και πολλών άλλων εθνών.

ρεύμα του IPL για δωρεάν

Πώς να παρακολουθήσετε το IPL Cricket Online?

Stream IPL Cricket μέσω του Hotstar

Συνιστώμενη μέθοδος

Η Hotstar έχει αποκλειστικά δικαιώματα να παρουσιάζει κρίκετ IPL στην Ινδία. Το Hotstar είναι διαθέσιμο χωρίς συνδρομή μόλις συνδεθείτε στον ιστότοπο που είναι συνδεδεμένος με έναν ινδικό διακομιστή. Έτσι, αν παρακολουθήσετε δωρεάν το κρίκετ με το ινδικό σχόλιο είναι εντάξει μαζί σας, τότε αυτή είναι μια φανταστική επιλογή! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ενός VPN για την Ινδία, ανατρέξτε στον οδηγό VPN της Ινδίας.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN για το ινδικό Premier League Cricket

Μόλις αποφασίσετε για ένα VPN, ορίστε το για να παρακολουθήσετε την Indian Premier League Cricket είναι πολύ εύκολο. Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Επιλέξτε ένα VPN για κρίκετ IPL. Για να ξεκλειδώσετε το κρίκετ, σας συνιστούμε το ExpressVPN
  επειδή είναι ασφαλής, γρήγορη και έχει εξαιρετικούς διακομιστές Ινδίας, Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ (καθώς και διακομιστές σε 94 χώρες για παρακολούθηση κρίκετ).
 2. Επιλέξτε έναν ινδικό διακομιστή VPN και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.
 3. Πλοηγηθείτε στο Hotstar.
 4. Αυτό είναι! Η λύση VPN σας έχει ρυθμιστεί και είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε το online κρίκετ.

Ωστόσο, εάν είστε βιαστικά για να αρχίσετε να παρακολουθείτε το κρίκετ IPL το συντομότερο δυνατόν, συνιστούμε το ExpressVPN
- επειδή είναι μακράν το καλύτερο συνολικό VPN για την απελευθέρωση ρευμάτων κρίκετ από όλο τον κόσμο. Αν θέλετε το καλύτερο, πάρτε Express!

Επισκεφθείτε την ExpressVPN »

Παρακολουθήστε το IPL με το Sky Sports

Βρετανική εναλλακτική λύση

Υπάρχουν μερικά μέρη που μπορείτε να παρακολουθήσετε το online κρίκετ. Για πολλούς, η καλύτερη μέθοδος θα είναι να πάρετε μια εγγραφή στο Sky Sports του Ηνωμένου Βασιλείου για να παρακολουθήσετε το κανάλι Sky Sports Cricket.

Η Sky Sports έχει αποκλειστικά δικαιώματα να εκπέμπει κρίκετ IPL στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για οποιονδήποτε ζει εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου - ή οποιοσδήποτε κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι τυχαία έξω από τη χώρα που ταξιδεύει ή σε διακοπές - ένα VPN είναι ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση στο Sky Sports Cricket online.

Μια συνδρομή Sky Sports κοστίζει £ 38 ($ 53.29). (Αυτό είναι £ 20 για το βασικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας Sky plus £ 18 για το πρόσθετο του sky sport.)

Ένας άλλος εύκολος τρόπος να παρακολουθήσετε Sky Sports είναι στην τηλεόραση Now. Τώρα η τηλεόραση επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν το Sky Sports online. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τηλεόραση σε καθημερινή βάση (£ 7.99), εβδομαδιαία (14.99) ή μηνιαία κάρτα (£ 33.99). Τώρα η τηλεόραση προσφέρει επίσης μια ειδική προσφορά 40% έκπτωση για τους δύο πρώτους μήνες αυτή τη στιγμή.

Stream Το IPL με το Willow TV Channel

Αμερικανική εναλλακτική λύση

Μια άλλη επιλογή για να παρακολουθήσετε το Cricket είναι στην αμερικανική και καναδική υπηρεσία Willow TV.

Αυτό το κανάλι αφιερώνεται στην εμφάνιση αγώνων κρίκετ από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων που διεξάγονται από το Διεθνές Συμβούλιο Κρίκετ (ICC), το Συμβούλιο Ελέγχου για το Κρίκετ στην Ινδία (BCCI), το Κρίκετ Αυστραλίας, το Κρίκετ της Νότιας Αφρικής, το Συμβούλιο Κρίκετ των Δυτικών Ινδιών , Το κρίκετ της Σρι Λάνκα, το Συμβούλιο Κρίκετ του Μπαγκλαντές, το Συμβούλιο Κρίκετ του Πακιστάν και το Κρίκετ της Ζιμπάμπουε. Αν ψάχνετε για ένα αυστραλιανό VPN για να παρακολουθήσετε το κρίκετ, ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο οδηγό VPN για την Αυστραλία.

Παρακολουθήστε το IPL στο Willow Sports

Μια συνδρομή στη Willow TV μπορεί να γίνει απευθείας στον ιστότοπό της. Απλά συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN που βρίσκεται στις Η.Π.Α., μεταβείτε στον ιστότοπο και εγγραφείτε για $ 9.99 το μήνα.

Η Willow TV είναι επίσης διαθέσιμη στην τηλεφωνική υπηρεσία Sling TV μόνο για τις ΗΠΑ.

Εναλλακτικές επιλογές για το Streaming IPL Cricket

Εδώ είναι μερικές άλλες επιλογές για να παρακολουθήσετε το online κρίκετ IPL. Και τα δύο κανάλια που έχουν εγγραφεί έχουν προπληρωμένα προγράμματα συνδρομής για να παρακολουθήσουν το online κρίκετ IPL.

 • SuperSport (Νότια Αφρική)
 • Το OSN Play (Μέση Ανατολή)

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN για το ινδικό Premier League Cricket

Μόλις αποφασίσετε για ένα VPN, ορίστε το για να παρακολουθήσετε την Indian Premier League Cricket είναι πολύ εύκολο. Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

 1. Επιλέξτε ένα VPN για κρίκετ IPL. Για να ξεκλειδώσετε το κρίκετ, σας συνιστούμε το ExpressVPN
  επειδή είναι ασφαλής, γρήγορη και έχει εξαιρετικούς διακομιστές Ινδίας, Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ (καθώς και διακομιστές σε 94 χώρες για παρακολούθηση κρίκετ).
 2. Κάντε κλικ στο δικτυακό τόπο και εγγραφείτε στο αγαπημένο σας IPL κρίκετ VPN. Εάν θέλετε μερικές ακόμα επιλογές, ελέγξτε τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming άρθρου.
 3. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του λογισμικού VPN. Θυμηθείτε να λάβετε τη σωστή έκδοση για τις συσκευές σας.
 4. Εκτελέστε το λογισμικό και επιλέξτε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις σας (συνιστάται η κρυπτογράφηση OpenVPN).
 5. Επιλέξτε ένα διακομιστή VPN όπου το χρειάζεστε και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.
 6. Πλοηγηθείτε στο Sky Sports Cricket, στο NowTV, στο Hotstar, στο WillowTV - ή σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που τρέχει μέσω IPL κρίκετ online - και εγγραφείτε.
 7. Αυτό είναι! Η λύση VPN σας έχει ρυθμιστεί και είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε το online κρίκετ.

Stream FAQs Cricket IPL

Πώς λειτουργεί ένα VPN για κρίκετ

Πολλά ρεύματα κρίκετ δεν είναι διαθέσιμα εκτός της χώρας όπου διεξάγονται οι αγώνες. Αυτό οφείλεται σε περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων και αδειοδότησης. Για τους οπαδούς του κρίκετ που θέλουν να παρακολουθήσουν αυτά τα ρέματα, μια ειδοποίηση περιορισμού είναι συνήθως το τέλος της γραμμής. Αυτό είναι εκτός εάν χρησιμοποιούν VPN!

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, οποιοσδήποτε, οπουδήποτε, μπορεί να προσποιηθεί ότι είναι σε διαφορετική χώρα. Αυτό τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε γεω-περιορισμένες ροές από αγώνες και πρωταθλήματα κρίκετ που συνήθως δεν θα είναι προσβάσιμα. Αυτό περιλαμβάνει την απεμπλοκή Ινδικό Premier League Κρίκετ αγώνες όλη την εποχή.

Stream IPL Cricket με VPN

IPL Κρίκετ

Τα επόμενα 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος IPL 2020 έχουν ως εξής (όλες τις ώρες BST):

 • 23 Απριλίου - Δελχί Daredevils vs Kings XI Πουντζάμπ, 3.30 μ.μ.
 • 24 Απριλίου - Ινδιάνοι Βομβάη εναντίον Sunrisers Hyderabad, 3.30pm
 • 25 Απριλίου - Βασιλιάς του Μπάγκαλουρ εναντίον της Τσεννάι Σούπερ βασιλιάδες, 3.30μμ
 • 26 Απριλίου - Sunrisers Hyderabad vs Kings XI Punjab, 3.30μμ
 • 27 Απριλίου - Δελχί Daredevils εναντίον Καλκούτα Ιππείς Riders, 3.30pm
 • 28 Απριλίου - Chennai Super Kings εναντίον Ινδιάνων Μουμπάι, 3.30μμ
 • 29 Απριλίου - Rajasthan Royals εναντίον Sunrisers Hyderabad, 11.30 π.μ.
 • 29 Απριλίου - Βασιλικοί αμφισβητίες Μπανγκαλόρ εναντίον των Ιπποτών των Καλκούτων, 3.30μμ
 • 30 Απριλίου - Chennai Super Kings vs Δελχί Daredevils, 3.30 μ.μ.

Η εποχή του IPL 2020 μέχρι στιγμής

Την Κυριακή, ο Suresh Raina σκόραρε άλλα 50 τέρματα στον αγώνα του με την Sunrisers Hyderabad. Αυτό απαιτεί τα συνολικά τουρνουά που σημείωσαν στο IPL σε 4658 διαδρομές από 165 αγώνες (κατά μέσο όρο 34,25). Αυτό τον κάνει και πάλι μπροστά στον Virat Kohli - ο οποίος επίσης αγωνίζεται ενεργά για το ρεκόρ. Ο ίδιος ο αγώνας ήταν ένα καρφί-bitter, με το Chennai Super Kings μόλις κέρδισε το παιχνίδι από τέσσερις τρεξίματα!

Μέχρι στιγμής, η εποχή έχει δει μια κακή αρχή για τους Δελχί Daredevils, που κάθεται στην τελευταία θέση. Αυτή είναι μια τεράστια έκπληξη, γιατί πριν από την σεζόν οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν το Daredevils συνδεδεμένο να κάνει πολύ καλά πράγματι. Λοιπόν, τι έχει πάει στραβά; Οι εμπειρογνώμονες το βάζουν σε όλα τα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων συγκέντρωσης, έλλειψης ομαδικής υποστήριξης και κακής παίζοντας γενικότερα.

Εντούτοις, μπορεί επίσης να έχει κάτι να κάνει με το γεγονός ότι οι Daredevils δεν έχουν ακόμα να παίξουν ένα παιχνίδι στο σπίτι χλοοτάπητα: κάθε παιχνίδι έχει μέχρι στιγμής μακριά. Στην Ινδία, το παιχνίδι μακριά από το σπίτι κάνει μεγαλύτερη διαφορά από ό, τι στα περισσότερα άλλα μέρη, επειδή οι διαστάσεις των λόφων και των γήπεδων ποικίλλουν άγρια ​​από τόπο σε τόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι νίκες ομάδες IPL έχουν συνήθως εξαιρετικές εγγραφές στο δικό τους χλοοτάπητα.

Πάνω από το τραπέζι, η ομάδα του Raina Chennai Super Kings και ο Kings XI Punjab είναι μπροστά με οκτώ σημεία ανά τεμάχιο. Και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει τέσσερις αγώνες και έχουν χάσει ένα. Στο τρίτο και τέταρτο είναι τα Καλκούτα και το Χαϊντεραμπάντ - με έξι μονάδες.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, το Hyderabad έπαιξε ένα αγώνα μικρότερο από τους Knight Riders: έτσι θα μπορούσαν εύκολα να κινηθούν μέχρι τα τρίτα, αν νικήσουν τους Ινδιάνους Μουμπάι την Τρίτη. Αυτό θα πρέπει να είναι εύκολα εφικτό, δεδομένου ότι οι Ινδιάνοι του Βομβάη είναι ένας από τους κατώτερους στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθήστε το IPL Cricket Online - Συμπέρασμα

Ανεξάρτητα από το αν αποφασίσετε να παρακολουθήσετε δωρεάν το κρίκετ IPL δωρεάν στο HotStar - ή πληρώντας για το Sky Sports Cricket του Ηνωμένου Βασιλείου ή την υπηρεσία Willow TV μόνο για τις Η.Π.Α., ένα VPN για κρίκετ είναι η τέλεια λύση. Με ένα VPN μπορείτε να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα για να παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο ζωντανό κρίκετ!

Για να κάνετε streaming του κρίκετ, προτείνουμε οποιοδήποτε από τα VPN στα 5 καλύτερα δίκτυα VPN για ροή του άρθρου. Αυτά τα VPNs όλοι οι φανταστικοί διακομιστές παντού που τους χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το κρίκετ. Ωστόσο, αν θέλετε το καλύτερο VPN για κρίκετ, σας συνιστούμε το ExpressVPN
επειδή έχει όλα όσα χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε IPL και άλλα ρεύματα κρίκετ σε HD χωρίς buffering.

Επισκεφθείτε την ExpressVPN »

Πιστωτική εικόνα τίτλου: Vivo IPL λογότυπο κρίκετ

Πιστωτικές κάρτες: Vasyl Shulga / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me